Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aλλαγή ονόματος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilgrim
    replied
    Βρέ οσα ονόματα και να αλλάξει ετούτος εδώ πάντα θα τον ξεχωρίζουμε απο την noobοσυνη του!!
    Αρά no prob! ;)

Ας γιορτάσουμε τη βαπτισή σου με ένα άσχετο τραγούδι που μου θυμίζει πατρίδα!!
    http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY
    From amish with love!!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Έτσι μπράβο

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Υοur wish is my command.

Τωρα σου μενουν μονο 2 ευχες, σκεψου καλα πως θα τις αξιοποιησεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    To δίνω.Εξ αλλου για αυτό έκανα το θέμα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Imo δεν ειναι καλο να αλλαζει ο καθενας ονομα καθε ωρα και στιγμη, διοτι ειναι πολυ ευκολο να δημιουργηθουν προβληματα για ευνοητους λογους.

Οποιος θελησει κατι τετοιο ας απευθυνθει σε καποια παιχτουρα.

Νικο δωσε τυπικα το οκ αν θες να προχωρησω το θεμα και θα αλλαξει το ονομα αμεσως στο πολυ κουλτουρε Σομαρι.

Υ.Γ.

Αν θες να γλυτωσεις τη γραφειοκρατεια ξερεις τι πρεπει να κανεις .

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    Καλη ιδεα να αλλαζουμε οπωτε θελουμε username αν και το δικο μου δεν προκειται να το αλλαξω ποτε, μ'αρεσει αυτο που προλαβα. επισης παιδια, προσπαθηστε να δινετε πρωτοτυπα ονοματα, πχ το Αγγελος_666 ειναι βλακεια ενω το φορουμ ειναι ολοκαινουργιο και το σκετο Αγγελος δεν υπαρχει απο αλλο μελος. μην σας μπερδευουμε κι ολας.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι το Somari σου πάει περισσότερο, ταιριάζει στο look σου.
    Βασικά αν γίνεται να έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε από μόνοι μας το username θα ήταν πολύ καλό.
    Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι σοβαρά μετά από χρόνια να αλλάξω το ?Link? και να το κάνω Loggo.

Loggo FTW111!!

Leave a comment:

• Somari
    started a topic Aλλαγή ονόματος

Aλλαγή ονόματος

Όταν έκανα εγγραφή,μου ζήτησε να βάλω το "εικονικό όνομα" δλδ αντί του username να εμφανίζεται άλλο όνομα.Εγώ έβαλα παιχτούρα,αλλά δεν ήξερα για την συσχέτιση με τους mods.Άλλα ιnvision σε αφήνουν να το αλλάξεις όσες φορές θες (εδώ πρέπει να είναι απενεργοποιημένο).Μπορεί κάποιος mod να το κάνει Somari (έτσι και αλλιώς πλέον όλοι έτσι αναφέροντε απότι βλέπω εδω μέσα σε εμέ) να αποφύγουμε και την σύγχυση;
Working...
X