Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aλλαγή ονόματος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    όχι ρε Λινκ.με ξενέρωσες τώρα.είσαι το άτομο με το καλύτερο άβαταρ εδώ μέσα και πας και το αλλάζεις για να βάλεις μια χέστρα;ελπίζω μόλις περάσει αυτή η μέρα να το αλλάξεις πάλι και το νικ και το άβαταρ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Danke
    Πήγε μια από Βέλγιο ο Link να βρει τη Zelda, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Link: This user does not exist.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Βάλε Loggo, βάλε Loggo.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Μετά από χρόνια με το username αποφάσισα πως ήρθε η ώρα για μια επαναστατική αλλαγή, κάποιος mod να με κάνει Loggo.
    [/b]
    Πρωταπριλιάτικο;

Υ.Γ.: Αν πεις "Όχι" στο έχω αλλάξει με την μια και δεν υπάρχει γυρισμός... :icon_twisted:

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μετά από χρόνια με το username αποφάσισα πως ήρθε η ώρα για μια επαναστατική αλλαγή, κάποιος mod να με κάνει Loggo.

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    Παρακαλώ να αλλαχθεί το nick name μου σε Chuck Norris.Ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεση μου.Ευχαριστώ... :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

P.S. Kidding μην κάνετε καμιά καφρίλα

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Κριμα γιατι αυτο που εχεις ειναι πολυ ωραιο, και γενικα ειναι πιο χαρακτηριστικο απο το απλο UEG που προτιμας...
    [/b]
    Το UEG ειναι ιστορικο.. Ετσι και αλλιως ολοι ετσι με λενε οποτε... B) B)

Ασε που με ειπε και emo ο Marvell και δε μπορω να το αντεξω με τπτ...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Thanks..τώρα πάρε μου λίγο και τα πλαϊνά και κάνε μου μια φούξια ανταύγεια στο πίσω μέρος

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Κριμα γιατι αυτο που εχεις ειναι πολυ ωραιο, και γενικα ειναι πιο χαρακτηριστικο απο το απλο UEG που προτιμας...
    [/b]
    Ναι, αλλα δεν ειναι epic, lol και ελεος συναμα

Leave a comment:

• Shadow
    replied

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Αφου ο λαος μιλησε και αυτο ειναι το επισημο topic αλλαγης username καντο και σε μενα UEG αν μπορεις..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Roger that.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    σκέφτομαι κι εγώ να το αλλάξω σε Altair ή σε Altair_Alucard_Dante_Snake_Ico_Wolverine_Venom_Spa wn
    αν και αυτό που θέλω πιο πολύ είναι ένα GREY FOX.
    Nah...I'll just stick with it και βλέπουμε μετά.Xeno αν θες σβήσε μου το 1985,κάνε μου κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και είμαστε κομπλέ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Pilgrim το αφιερωνω σε ΕΣΕΝΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw

Leave a comment:

Working...
X