Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aλλαγή ονόματος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    το έχεις ξεφτιλίσει έτσι;μια the cursed,μια silvio berlusconi και τούμπαλιν;κάντε με μοντ ρε να το κάνω κι εγώ.
    [/b]
    Σου απαντάω με μια φράση που έχω ήδη γράψει:

Κατάχρηση εξουσίας, γιατί μπορώ!
    [/b]

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    done

Leave a comment:

• Treetop
    replied
    Ginete na mou alaxti to name se Vagelis giati to Treetop to exo varethei ?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    το έχεις ξεφτιλίσει έτσι;μια the cursed,μια silvio berlusconi και τούμπαλιν;κάντε με μοντ ρε να το κάνω κι εγώ.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Κατάχρηση εξουσίας, γιατί μπορώ!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ανόητε! 1+1+1+1 = 2 για πολύ μικρές τιμές του 1. Μέχρι και οι κότες το ξέρουν αυτό. Είσαι και μαθηματικός τρομάρα σου...

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    GO!
    1)
    To δίνω.Εξ αλλου για αυτό έκανα το θέμα.
    [/b]
    2)
    σκέφτομαι κι εγώ να το αλλάξω σε Altair ή σε Altair_Alucard_Dante_Snake_Ico_Wolverine_Venom_Spa wn
    αν και αυτό που θέλω πιο πολύ είναι ένα GREY FOX.
    Nah...I'll just stick with it και βλέπουμε μετά.Xeno αν θες σβήσε μου το 1985,κάνε μου κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και είμαστε κομπλέ.
    [/b]
    3)
    Αφου ο λαος μιλησε και αυτο ειναι το επισημο topic αλλαγης username καντο και σε μενα UEG αν μπορεις..
    [/b]
    4)
    Μετά από χρόνια με το username αποφάσισα πως ήρθε η ώρα για μια επαναστατική αλλαγή, κάποιος mod να με κάνει Loggo.
    [/b]

Αν προκύψουν κι άλλες αλλαγές, θα γίνει κι αυτό. ;) Για τις δυο, πάντως, δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο.
    [/b]

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Sto mellon an ginete na grafei sto 1o post oi allages pou exoun ginei sta onoma gia na min xasoume tin mpala,emeis oi noobs..
    [/b]
    Αν προκύψουν κι άλλες αλλαγές, θα γίνει κι αυτό. ;) Για τις δυο, πάντως, δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

Leave a comment:

• Treetop
    replied
    Sto mellon an ginete na grafei sto 1o post oi allages pou exoun ginei sta onoma gia na min xasoume tin mpala,emeis oi noobs..

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Logo Link? so kitch...

Βαλε τα αρχικα... Loli...

και ετσι θα σου λεμε ολοι, που πας μωρη Λωλη?

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ας το εκανες Loggo_Link να ειμαστε μεσα σε ολα...

Παντως εγω ξενερωσα με την αλλαγη του Link, ΤΕΡΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΕΡΜΑ!!!!! :Ρ

.....Να βαλει;

ΝΑ ΒΑΛΕΙ!!!!

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    Το μονο προβλημα που θα εχεις, θα ειναι οταν βαρεθεις αυτο το avatar και θα θελεις να βαλεις κατι καινουργιο. αλλα οκ και με το παλιο παλι ιδιο θεμα ειχες νομιζω, οποτε οκ αυτο ειναι κι οτιναναι καπως και μπορεις να το συνδιασεις με οτι γουσταρεις.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει, αφού είναι πολύ ωραίο.
    Χωρίς πλάκα το ?Link? το είχα πολλά χρόνια, το γουστάρω και το τιμάω, αλλά όλο το Internet είναι γεμάτο από Links, ο Loggo είναι ένας και μοναδικός, είναι μια χέστρα που πρέπει να την μάθει ο κόσμος, βασικά είναι παραπάνω από μια χέστρα. Για το avatar συμφωνώ κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, γι αυτό το είχα τόσα χρόνια άλλωστε.

-Καλά θα δω πως θα πάει κι αν δεν μ? αρέσει θα το ξαναλλάξω?!? :blink:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    <div class='quotetop'>(XenoVagrant &#064; Apr 1 2008, 10&#58;45 PM) [snapback]16691[/snapback]</div>
    Thumbs down.
    [/b]
    δε μας νοιάζει η άποψη σου
    Λινκ άλλαξε το,θα σε τρελάνω στα σπαμμινγκ πμ με αυτό το αίτημα

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Thumbs down.

Leave a comment:

Working...
X