Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τομέας "Review"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

LOL το παραδειγμα με τη κοτα. Τεσπα το πως παιζει ο καθενας το game δε μπορουμε ουτε να το γνωριζουμε 100% οποτε δεν εχει νοημα να μπει σαν περιορισμος. Απ'την αλλη κι εγω θα προτιμουσα τα reviews να γινονται εφ'οσον εχουν εξετασθει ολα τα features ενος game αλλα παλι δεν ειμαι υπερ του να μπει σαν ορος κατι τετοιο. Ας κανει ο καθενας οτι νομιζει.

Καλη ιδεα να δινουμε rate εφ' οσον υπαρχει. Την επομενη φορα που θα διαβασω καποιο review θα δωσω κι ενα rating (αναλογα με το ποσο με καλυψε ή αν βρηκα ανακριβειες ελλειψεις εφ'οσον εχω εμπειρια με το τιτλο).

Μεχρι τωρα παντως ειμαι κανοποιημενος απ'το ελευθερο μοντελο.
    Do a barrel roll!

Comment

Εγω πιστευω πως ολα αυτα μονο προβληματα και ανακατωσουρες μπορουν να δημιουργησουν.
      Ηδη εχουν δημιουργηθει διαφορες εστω και μικρες αντιπαραθεσεις σε διαφορα reviews.. Αν θελετε και αξιολογηση ή αυστηροτερα κριτηρια ισως να το χασουμε το τρενο.

Αλλωστε ας μη ξεχναμε και τη φιλοσοφια αυτης της κοινοτητας. Ξεκινησαμε χωρις να θελουμε να υπαρχουν διακρισεις και για κατι που θα ειναι απο εμας για εμας.
      Ο καθενας βεβαια μπορει να πει τη γνωμη του, αλλα τουλαχιστον εγω καπως ετσι βλεπω τα πραγματα.

Comment

Η σοβαροφανεια πολλες φορες βλαπτει τη σοβαροτητα..
        Όχι, κοίταξε Kon, ο J***h δεν το κάνει για τη σοβαρότητα. Στην ουσία δεν τον ενοχλεί που παίζω πειρατικά παιχνίδια και κάθομαι και τα κρίνω έπειτα στο forum. Ούτε θα δει το review μου και με γνώμονα αυτό θα πάει να ξοδέψει 60€. Ούτε, φυσικά, την έπαθε εξ'αιτίας ενός κακού μου review και τώρα έχει να λέει. Απλά πρέπει κάτι να πει.
        Ανήκει στη μερίδα των ανθρώπων που πρέπει κάτι να πούνε.

Στην αρχή είχαμε άλλα πράγματα να λέμε, τώρα έχουμε να λέμε για τα πειρατικά παιχνίδια.

Εν προκειμένω με εμένα αλλά διέπεται απο αυτό το χαρακτηριστικό και ενώπιον άλλων μελών. Κάτι τον τσίγκλισε σε εμένα και σε αυτά που γράφω και αυτό έγινε μετά όλο και μεγαλύτερο και μεγαλύτερο, εννοείται εξ'αιτίας μου. Κάπως έτσι δηλαδή.

Όταν πρωτοέμπαινα στο internet και σύχναζα στο forum του Animexclusive, υπήρχαν και εκεί τέτοια άτομα. Βέβαια τότε δεν ήμουνα παραπάνω απο 13-14 χρονών και πολλές φορές στεναχωριόμουν όταν μου φέρονταν επιθετικά και χαλούσε η διάθεσή μου..!
        Με το καιρό όμως έμαθα να γράφω τέτοια άτομα, ξέρεις που, και να με απασχολούν μόνο οι σοβαρές απόψεις εναντίον μου, είτε στο internet (λιγότερο) είτε στις καθημερινές μου σχέσεις (περισσότερο), που εν τέλει με έκαναν και συνεχίζουν να με κάνουν καλύτερο.

Και στο κάτω κάτω, J***h, κοίταξε το avatar μου.
        Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να μπλέξεις με ένα άτομο με ένα τέτοιο βλέμμα;

EDIT: Τα πειρατικά παιχνίδια δεν περιορίζουν τίποτα. Είναι 100% πιστές αντιγραφές του αυθεντικού software, δε ξέρω πώς σας ήρθε στο μυαλό αυτό το πράγμα. Ο μόνος περιορισμός είναι πως αν παίξεις online ένα παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φας ban απο το Live. Αλλά, τουλάχιστον για 360, η πειρατεία δεν σε εμποδίζει για τίποτα.
        Εγώ δε μπορώ να ελέγχω το online γιατί πολύ απλά δεν έχω gold. Και, για να μην παρεξηγούμαι, στο μέρος μου δεν υπάρχουν παιχνίδια. Τα μόνα παιχνίδια που μπορείς να βρεις είναι κάτι ποδοσφαιράκια και κάτι ξεχασμένοι τίτλοι για Xbox 1 και PS2 β' κατηγορίας. Και να υπάρχει κάποιο Gears of War ή κάτι τέτοιο, η τιμή είναι κολλημένη στα 65€. Και να θέλω να αγοράσω κάτι (και για να είμαι ειλικρινής για το 360 θα αγόραζα αυτή τη στιγμή το Halo 3, το ODST, το RE5 και το Gears of War 2 τουλάχιστον) δεν έχω τη δυνατότητα.
        Θεωρώ όλες αυτές τις αναπηρίες, και κυρίως όσους τις αφορμίζονται, ανάξιους λόγους για να με εμποδίσουν να ασκήσω ένα απο τα χόμπυ μου, τη συγγραφή κειμένων (εν προκειμένω για videogames).
        Θεωρώ οτι είναι πολύ απλό. Παρ'όλα αυτά, αν θεωρεί κάποιος υπεύθυνος σε αυτό το forum οτι θα πρέπει να σταματήσουν να δημοσιεύονται κείμενα που είναι βασισμένα σε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών, ας μου το πει και θα το σεβαστώ.

Comment

Εγώ αυτό που βλέπω είναι να γεννιέται μια ένταση χωρίς σαφές σημείο αναφοράς που σέρνεται από θέμα σε θέμα κι αυτό δε μου αρέσει καθόλου. Από τη μια το συνεχές τσίγκλισμα κάνει το ζωντανό να τσινήσει, από την άλλη εκλαμβάνονται ως εριστικά σχόλια που δεν έχουν αυτό το χαρακτήρα. Τ αν θα αποφορτιστεί αυτό το κλίμα εξαρτάται πρώτα πρώτα από εμάς τους ίδιους, οπότε θα παρακαλέσω πολύ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να προσέξουν όχι τα λεγόμενά τους, αλλά τον τρόπο τους. Το τελευταίο που θέλω είναι να μπω στη λογική της διαιτησίας σε μια διαμάχη τύπου νηπιαγωγείου, ή αλλιώς "είπε αυτό", εσύ ξεκίνησες πρώτος", "είπε στον τάδε αυτό", "εμένα εννοούσε" και άλλα τέτοια φαιδρά. Προσπαθήστε σας παρακαλώ να μείνετε μακριά από μικροεγωισμούς, να μην αρπάζεστε με το παραμικρό και να αφήνετε και κάτι να πέσει κάτω. Το Gamers Odyssey δεν είναι ούτε αρένα ούτε capture the flag.

Στο πρώτο ουσιαστικό θέμα που τέθηκε, η πρόταση του Raphael δε μου λέει τίποτα. Όποιος θέλει να σχολιάσει μπορεί κάλλιστα να γράψει ένα σύντομο post. Και πιο χρήσιμο είναι για το reviewer και την κοινότητα βοηθάει να λειτουργήσει πιο ζωντανά. Είμαι κατά λοιπόν.

Στο δεύτερο, επί της ουσίας ο Jedah έχει δίκιο, αλλά δε βλέπω να το βρίσκει. Από τη μια τα online features σίγουρα είναι ένα όλο και σημαντικότερο κομμάτι ενός τίτλου και πρέπει να αναφέρονται έστω και συνοπτικά, αλλά (πέρα από το 100% ορθό σχόλιο για τις κόπιες) πώς κρίνεις κάτι που έχει τόσους αστάθμητους παράγοντες? Η εμπειρία από server σε server αλλάζει, οι συμπαίχτες σου επίσης, ο τρόπος παιχνιδιού του καθενός είναι διαφορετικός, και το σημαντικότερο, add-ons και βελτιώσεις είναι στην ημερήσια διάταξη αλλάζοντας πολλές φορές άρδην την εικόνα ενός παιχνιδιού σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλιώς θα κρίνει ένα FPS ένας μετρημένος, οργανωτικός παίχτης και αλλιώς ένας μπουκαδόρος, αλλιώς ένας camper και αλλιώς κάποιος που χρησιμοποιεί οχήματα. Ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γραφτεί έστω και μετρίως αντιπροσωπευτικό review για το online τμήμα ενός παιχνιδιού, ακόμα και από έμπειρη συντακτική ομάδα. Προσωπικά αδυνατώ πλήρως, αλλά αυτό δε θα με αποτρέψει από το να γράψω ένα review για παιχνίδι που έχει και online features.

Στο δια ταύτα, το σωστό είναι να προσπαθείτε να γράφετε και για αυτό το κομμάτι, αλλά κανείς δε μπορεί να σας αναγκάσει. Αν δεν το αγγίξετε θα πρέπει να αναφέρεται στο κείμενο, όπως έκανε πρόσφατα ο Raphael. Συμφωνώ με το Ramparter εν ολίγοις.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
            Εγώ αυτό που βλέπω είναι να γεννιέται μια ένταση χωρίς σαφές σημείο αναφοράς που σέρνεται από θέμα σε θέμα κι αυτό δε μου αρέσει καθόλου. Από τη μια το συνεχές τσίγκλισμα κάνει το ζωντανό να τσινήσει, από την άλλη εκλαμβάνονται ως εριστικά σχόλια που δεν έχουν αυτό το χαρακτήρα. Τ αν θα αποφορτιστεί αυτό το κλίμα εξαρτάται πρώτα πρώτα από εμάς τους ίδιους, οπότε θα παρακαλέσω πολύ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να προσέξουν όχι τα λεγόμενά τους, αλλά τον τρόπο τους. Το τελευταίο που θέλω είναι να μπω στη λογική της διαιτησίας σε μια διαμάχη τύπου νηπιαγωγείου, ή αλλιώς "είπε αυτό", εσύ ξεκίνησες πρώτος", "είπε στον τάδε αυτό", "εμένα εννοούσε" και άλλα τέτοια φαιδρά. Προσπαθήστε σας παρακαλώ να μείνετε μακριά από μικροεγωισμούς, να μην αρπάζεστε με το παραμικρό και να αφήνετε και κάτι να πέσει κάτω. Το Gamers Odyssey δεν είναι ούτε αρένα ούτε capture the flag.
            Εκτός θέματος, αλλά προσυπογράφω το παραπάνω.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Στο δεύτερο, επί της ουσίας ο Jedah έχει δίκιο, αλλά δε βλέπω να το βρίσκει. Από τη μια τα online features σίγουρα είναι ένα όλο και σημαντικότερο κομμάτι ενός τίτλου και πρέπει να αναφέρονται έστω και συνοπτικά, αλλά (πέρα από το 100% ορθό σχόλιο για τις κόπιες) πώς κρίνεις κάτι που έχει τόσους αστάθμητους παράγοντες? Η εμπειρία από server σε server αλλάζει, οι συμπαίχτες σου επίσης, ο τρόπος παιχνιδιού του καθενός είναι διαφορετικός, και το σημαντικότερο, add-ons και βελτιώσεις είναι στην ημερήσια διάταξη αλλάζοντας πολλές φορές άρδην την εικόνα ενός παιχνιδιού σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλιώς θα κρίνει ένα FPS ένας μετρημένος, οργανωτικός παίχτης και αλλιώς ένας μπουκαδόρος, αλλιώς ένας camper και αλλιώς κάποιος που χρησιμοποιεί οχήματα. Ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γραφτεί έστω και μετρίως αντιπροσωπευτικό review για το online τμήμα ενός παιχνιδιού, ακόμα και από έμπειρη συντακτική ομάδα. Προσωπικά αδυνατώ πλήρως, αλλά αυτό δε θα με αποτρέψει από το να γράψω ένα review για παιχνίδι που έχει και online features.
              Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε απόλυτο βαθμό. Σίγουρα το multiplayer κομμάτι, αν υπάρχει, πρέπει να κρίνεται ή έστω να αναφέρονται οι επιλογές που αυτό προσφέρει. Από την άλλη όμως, αναφέρθηκε το ζήτημα των updates. Καλώ κάποιον να παίξει την αρχική αρχική έκδοση του LBP, να γράψει ένα review για αυτήν και μετά να κάνει όλα τα updates και να γράψει ένα review της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού. Τέλος, ας συγκρίνει τα δύο αυτά reviews. Η διαφορά θα είναι τεράστια, πόσο μάλιστα τώρα που ετοιμάζεται ένα update, το οποίο προσθέτει νερό, γεγονός που θα οδηγήσει στη ριζική αλλαγή της φιλοσοφίας πολλών πιστών, αλλά και θα δόσει πολλά νέα εργαλεία στους παίχτες για δημιουργία νέων επιπέδων.

Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί και πολλές φορές τόσο υπερβολικοί. Κανένας δεν μπορεί να γράψει ένα πλήρως αντικειμενικό review, ο καθένας όμως κάνει το καλύτερο δυνατό. Επίσης κανένα review δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των αναγνωστών. Για παράδειγμα ένα μακροσκελές κείμενο, με ανάλυση όλω των τομέων ενός παιχνιδιού, εμένα θα με κούραζε. Μπορεί να είναι τέλειο και να μην έχει καλό λόγο, να έχει εξαιρετικό λόγο και να μην αναφέρει ένα feature, επειδή ο συγγραφέας δε γνώριζε για αυτό ή το παρέλειψε. Μπορεί ένα παιχνίδι να απαιτεί πολλα playthroughs για το σχηματισμό μίας σωστής εικόνας. Για να μην μακρηγορώ, οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι κανένας από εμάς επαγγελματίας gamer. Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε για να παρατίθενται reviews φτιαγμένα από παίχτες για παίχτες, τα οποία μάλιστα απευθύνονται σε άτομα μίας μικρής και σχεδόν κλειστής κοινότητας. Υπερβολές τύπου "να μην παίζουμε αντιγραφές," που συγνώμη κι όλας αλλά παραπέμπουν αλλού, είτε κάτι τέτοιο ισχύει είτε όχι, δε βοηθούν. Μπορώ να δεχτώ να θέλει κάποιος ένα σωστό review, αναλυτικό, περιεκτικό και με καλό ύφος, από την άλλη όμως δεν μπορώ να δεχτώ την ύπαρξη τόσο αυστηρών κανόνων, οι οποίοι μάλιστα ξεφεύγουν και από τα όρια της λογικής πολλές φορές (updates - αναφέρθηκα παραπάνω).

Στα υπόλοιπα είμαι σύμφωνος με τον Titus, καλό θα ήταν να μπουν στην άκρη τα όσα συνέβησαν. Πριν από λίγο καιρό επικρατούσε ένα κλίμα ιλαρότητας και εδώ και μία εβδομάδα μόνο που δεν έχουμε σφαχτεί. Πάμε παρακάτω λοιπόν και ό,τι έγινε έγινε.

ΥΓ: Είμαι και εγώ κατά της βαθμολόγησης των reviews. Αν είναι κάτι που συνοδεύει μία κριτική πάνω στο κείμενο, τότε ΟΚ, έχει και λίγο γούστο. Δε θέλω όμως να μένουμε στον τελείως απρόσωπο βαθμό (μια που δεν υπάρχει καν αναφορά στο ποιος έβαλε τι), χωρίς κανένα ουσιαστικό σχόλιο.

ΥΓ2: Jedah, ετοιμάζω review του Uncharted 2. Θυμάμαι που είχες ζητήσει να γίνει κάτι τέτοιο.

Comment

Όχι, κοίταξε Kon, ο J***h δεν το κάνει για τη σοβαρότητα. Στην ουσία δεν τον ενοχλεί που παίζω πειρατικά παιχνίδια και κάθομαι και τα κρίνω έπειτα στο forum. Ούτε θα δει το review μου και με γνώμονα αυτό θα πάει να ξοδέψει 60€. Ούτε, φυσικά, την έπαθε εξ'αιτίας ενός κακού μου review και τώρα έχει να λέει. Απλά πρέπει κάτι να πει.
                Ανήκει στη μερίδα των ανθρώπων που πρέπει κάτι να πούνε.
                Δεν έχω κάτι αόριστο να πώ, γράφεις απαράδεκτα review σε χρησιμότητα και επειδή στο είπα έχεις ενοχληθεί, έχεις πάρει αμυντική στάση, και σου φάγαν το μπιφτέκι σου. Ο Titus δηλαδή τι έπρεπε να πεί, που τον κατηγόρησα ανοικτά ότι έχει αποτύχει στο review του Braid; Ξέρεις όμως γιατί δεν τον πείραξε; Γιατί δεν θεωρεί αυτό που έγραψε σαν το κουραδόκαστρο που όλοι πρέπει να θαυμάζουν σαν κομψοτέχνημα. Το έγραψε και το άφησε στην ευχέρεια όλων να το κρίνουν.

EDIT: Δεν σου ζήτησε κανείς να σταματήσεις να γράφεις. Μπορείς όμως να εστιάσεις σε τίτλους που δεν σε περιορίζει η πειρατική κόπια.

Και στο κάτω κάτω, J***h, κοίταξε το avatar μου.
                Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να μπλέξεις με ένα άτομο με ένα τέτοιο βλέμμα;
                Δεν είμαι Password, γράφε το nick κανονικά. Αν το κάνεις για να δείξεις ότι είναι βρισιά ή απαξίωση, τότε εντάξει γελάσαμε, μπράβο αυτός είναι καφές.
                Το avatar σου το βρίσκω ενοχλητικό, πώς είναι έτσι αυτός ο γάτος; Τώρα για τα μπλεξίματα και τα συναφή, άστο ρε παλικάρι, τράβα να τα πείς σε κανα συνομηλικό σου.

Originally posted by Titus View Post
                Στο δεύτερο, επί της ουσίας ο Jedah έχει δίκιο, αλλά δε βλέπω να το βρίσκει.
                Ενώ σε όλα τα υπόλοιπα το βρήκα; Για να τελειώνουμε κάθε παιχνίδι έχει thread, εκεί μπορούμε να γράψουμε όσο μεγάλες και όσο μικρές εντυπώσεις θέλουμε. Το να κάθεται κάποιος στο Review section και να γράφει κατεβατά για ένα copy που κατέβασε τζάμπα από το Διαδίκτυο και να ενοχλείται όταν το κρίνουμε πάει πολύ. Πόσο μάλλον για παιχνίδια που μεταμορφώνονται στο Online και στηρίζονται στις Online κοινοτητές τους.
                Αν ήταν δυνατόν να στα παρέχει όλα μια κόπια και χωρίς προβλήματα, τότε ναι μπορείς να έχεις σφαιρική άποψη που καλό θα είναι να βρίσκεται κάπου μαζεμένη. Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται αστήρικτα, τότε το review section είναι περιττό και τα threads υπεραρκετά για να γράφουμε απόψεις για συγκεκριμένα θέματα υπο συγκεκριμένες συνθήκες.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε απόλυτο βαθμό. Σίγουρα το multiplayer κομμάτι, αν υπάρχει, πρέπει να κρίνεται ή έστω να αναφέρονται οι επιλογές που αυτό προσφέρει. Από την άλλη όμως, αναφέρθηκε το ζήτημα των updates. Καλώ κάποιον να παίξει την αρχική αρχική έκδοση του LBP, να γράψει ένα review για αυτήν και μετά να κάνει όλα τα updates και να γράψει ένα review της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού. Τέλος, ας συγκρίνει τα δύο αυτά reviews. Η διαφορά θα είναι τεράστια, πόσο μάλιστα τώρα που ετοιμάζεται ένα update, το οποίο προσθέτει νερό, γεγονός που θα οδηγήσει στη ριζική αλλαγή της φιλοσοφίας πολλών πιστών, αλλά και θα δόσει πολλά νέα εργαλεία στους παίχτες για δημιουργία νέων επιπέδων.
                Ποιά άποψη θα ήθελες να διαβάσεις σήμερα; Της πρώτης μέρας ή και της εξέλιξης;

Τόσες και τόσες φορές είχανε ανοίξει θέματα παλιότερα με την πειρατεία και με την έλλειψη δικτύου ή συνδρομής που μας στερούσε σημαντικά πράγματα. Γιατί τώρα που θέλουμε να μαζεύουμε εμπεριστατωμένες απόψεις τα αφήνουμε όλα πίσω μας;

ΥΓ2: Jedah, ετοιμάζω review του Uncharted 2. Θυμάμαι που είχες ζητήσει να γίνει κάτι τέτοιο.
                Κανόνισε να με στείλεις για PS3. Μαζεύω λεφτά για αμάξι...
                Insert Coin

Comment

Όταν πρωτοέμπαινα στο internet και σύχναζα στο forum του Animexclusive, υπήρχαν και εκεί τέτοια άτομα. Βέβαια τότε δεν ήμουνα παραπάνω απο 13-14 χρονών και πολλές φορές στεναχωριόμουν όταν μου φέρονταν επιθετικά και χαλούσε η διάθεσή μου..!
                  Με το καιρό όμως έμαθα να γράφω τέτοια άτομα, ξέρεις που, και να με απασχολούν μόνο οι σοβαρές απόψεις εναντίον μου, είτε στο internet (λιγότερο) είτε στις καθημερινές μου σχέσεις (περισσότερο), που εν τέλει με έκαναν και συνεχίζουν να με κάνουν καλύτερο.
                  Μετάφραση:

Όταν άρχισα να έχω δραστηριότητες στο Internet, μπήκα σε ένα site με πορωμένους Animάδες και ήταν όλοι τους κακοί. Βέβαια εγώ σαν πιτσιρικάς στεναχωριόμουν όταν όλοι γύρω μου καταλάβαιναν ότι είμαι Noob στον τομέα και δεν πολυλογάριαζαν την αποψή μου, που την θεωρώ σημαντικότατη. Με τον καιρό έμαθα να αγνοώ τους μεγαλύτερους μου ή τους πορωμένους τύπους στο Internet γιατί θέλω να ακούω μόνο καλά σχόλια για τις απόψεις μου, στο Internet αλλά και στην καθημερινότητα.
                  Αυτό φυσικά με βοήθησε να δημιουργήσω μια εικόνα βελτίωσης για τον εαυτό μου (ed - φυσικά επειδή η κριτική έγινε χάιδεμα αυτιών), χωρίς να έχω καταλάβει ότι με έσπρωξαν και με έστειλαν στα βρωμερότερα νερά, αυτά της χρυσής μετριότητας.

Σύνοψη:
                  Πάρε στα σοβαρά αυτά που σου λέμε και θα μάθεις πολλά και θα βελτιωθείς σε ακόμα περισσότερα. Εμείς δεν είχαμε κανέναν να μας τα λεέι στα 20 και φτάσαμε 30 για να τα καταλάβουμε. Δεν έχει κανένας μα κανένας κάτι προσωπικό εναντίον σου.
                  Insert Coin

Comment

Πρώτα από όλα, αυτός που γράφει ένα review πρέπει να το κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι σε αυτούς που θα το διαβάσουν. Αν οι κόπιες κόβουν παραπάνω πράγματα και όχι μόνο το online τότε υπάρχει πρόβλημα. Το να γράψει κάποιος ένα review που να μην λαμβάνει υπόψιν το online σε ένα site σαν το δικό μας δεν είναι κάτι κακό, αρκεί όμως να το αναφέρει ξεκάθαρα. Αν τα reviews του Raphael και του κάθε Raphael είναι άθλια, αυτό δεν θα κριθεί από το αν περιλαμβάνουν το online.

Comment

Originally posted by subzero
                      Αν οι κόπιες κόβουν παραπάνω πράγματα και όχι μόνο το online τότε υπάρχει πρόβλημα.

Επαναλαμβάνω πως δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο, ό,τι θέλει λέει.

Ο Titus δηλαδή τι έπρεπε να πεί, που τον κατηγόρησα ανοικτά ότι έχει αποτύχει στο review του Braid; Ξέρεις όμως γιατί δεν τον πείραξε; Γιατί δεν θεωρεί αυτό που έγραψε σαν το κουραδόκαστρο που όλοι πρέπει να θαυμάζουν σαν κομψοτέχνημα. Το έγραψε και το άφησε στην ευχέρεια όλων να το κρίνουν.
                      Με αυτή τη λογική δεν θα δεχόμουν καμία αρνητική παρατήρηση. Κοίτα όμως...

Το avatar σου το βρίσκω ενοχλητικό, πώς είναι έτσι αυτός ο γάτος; Τώρα για τα μπλεξίματα και τα συναφή, άστο ρε παλικάρι, τράβα να τα πείς σε κανα συνομηλικό σου.

Αυτό ήταν....χιούμορ.

Με τον καιρό έμαθα να αγνοώ τους μεγαλύτερους μου ή τους πορωμένους τύπους στο Internet γιατί θέλω να ακούω μόνο καλά σχόλια για τις απόψεις μου, στο Internet αλλά και στην καθημερινότητα.

Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να με ορίζεις χωρίς να με γνωρίζεις; Με PM αν γουστάρεις!
                      Ή ακόμα καλύτερα με ένα match 1 προς 1 στο Halo 3. Τι λες;

Comment

Originally posted by Raphael View Post

Επαναλαμβάνω πως δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο, ό,τι θέλει λέει.
                        Αυτό το λές εσύ. Όπως βλέπεις όλοι οι υπόλοιποι έχουν άλλες απόψεις.

Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να με ορίζεις χωρίς να με γνωρίζεις; Με PM αν γουστάρεις!
                        Ή ακόμα καλύτερα με ένα match 1 προς 1 στο Halo 3. Τι λες;
                        Αν με νικήσεις, θα σημαίνει κάτι για την συλλογιστική σου; Άκου μας και δεν θα χάσεις.
                        Insert Coin

Comment

Αυτό το λές εσύ. Όπως βλέπεις όλοι οι υπόλοιποι έχουν άλλες απόψεις.

Μα είπες πως τα πειρατικά παιχνίδια κόβουν πράγματα. Απο που και ως που ισχύει αυτό; Είχα ξαναπεί και στο άλλο post πως το μόνο περιοριστικό είναι πως δεν μπορείς να παίξεις online πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ban.

Αν με νικήσεις, θα σημαίνει κάτι για την συλλογιστική σου; Άκου μας και δεν θα χάσεις.

Δεν με γνωρίζεις για να μου λες συμβουλές. Αν με γνωρίσεις μπορεί να με συμπαθήσεις, μπορεί και να με αντιπαθήσεις. Αν με ακούσεις να μιλάω και να συμπεριφέρομαι, τότε θα έχεις μία βάση για συμβουλές. Προς το παρόν, συγνώμη μα μου έχεις δώσει την εντύπωση πως οι συμβουλές και οι υποδείξεις σου, τις περισσότερες φορές, γίνονται για να γίνουν και είναι απόρροια μίας περίεργης ιδιοσυγκρασίας.

Προσπαθώ να κάνω πέρα τον εγωισμό μου γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το forum και θέλω να χαίρομαι όταν μπαίνω. Εχθές σκέφτηκα, το έστειλα και σε pm σε moderator, πως όποτε βρίσκομαι ενώπιον ερειστικής συμπεριφοράς (άσχετα αν αυτή η συμπεριφορά προέρχεται απο ιδιοτροπία και δεν στοχεύει σε κάτι κακό, όπως μάλλον συμβαίνει με εσένα) θα αντιδράω αντίστοιχα. Σήμερα άλλαξα γνώμη.
                          Κάνε και εσύ το ίδιο, και μην πεις οτι δεν υπάρχει εγωισμός και πείσμα εκ μέρους σου επίσης.

Και κάτι άλλο. Μην απατάσαι πως όλοι έχουν την ίδια άποψη με εσένα. Μπορεί κάποιοι να σου δίνουν δίκιο, και εγώ φυσικά σου δίνω κάποιο δίκιο, μα κανείς δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα. Αν δεις το μοτίβο των απαντήσεων των άλλων είναι "ε ναι, έτσι είναι, αλλά...".
                          Εγώ σε αυτό το "αλλά" αντιδράω.

Αύριο το βράδυ λήγει ο κωδικός μου.
                          Αν σε νικήσω ή αν με νικήσεις δε σημαίνει τίποτα. Θες;

Comment

Τι εννοεις Jedah, αφου λεει οτι παιζει κοπιες κανονικα online...
                            Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                              Αν σε νικήσω ή αν με νικήσεις δε σημαίνει τίποτα. Θες;
                              Όχι.

Τι εννοεις Jedah, αφου λεει οτι παιζει κοπιες κανονικα online...
                              Πώς γίνεται αυτό;

Insert Coin

Comment

Όχι.

Οκ!

Comment

Working...
                                X