Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόταση αγοράς PC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cpl_Shephard
    replied
    για να μαξαρεις ενα κονσολοπορτ στα 1080p60fps δεν παιζει ρολο μονο η μνημη, ειδικα αμα θελεις ambient occlusion super sampling και λοιπα καλουδια, εκει χρειαζεσαι την ωμη δυναμη μιας 290 που δεν ειναι πλεον και τοσο ανταγωνιστικη, (τους πηρε η nvidia με τον maxwell και τους σηκωσε), ειδικα στην αμερικη οι τιμες εχουνε κατρακυλησει στις 290 και 290X, κανε μια βολτα απο newegg.

    Με 1.5gb vram ειμαι προσωπικα και δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα σε οτι εχω παιξει ως τωρα, οκ το titanfall θελει 3gb+ για το "insane" texture detail αλλα μεσα στον χαμο της μαχης ποιος χαζευει τους τοιχους ?

    ο tonga στην 285 ειναι αρκετα πιο προσφατος και αποδοτικοτερος απο τον tahiti στις 7950 / 280, δεν αξιζει να δινεις λεφτα σε αρχαιολογιες.

    Leave a comment:


  • sub_zero
    replied
    Αν το λες επειδή ανέφερα το τροφοδοτικό η 280 600αρι ζητάει έτσι κι αλλιώς. Φοβάμαι και την μνήμη εντωμεταξύ γιατί τα κονσολοπορτ έχουν μπόλικη από αυτή στη κανονική τους version και ίσως φανεί χρήσιμη στην πορεία.

    Leave a comment:


  • Cpl_Shephard
    replied
    κοιτα για 285 καλυτερα, εχει ακομα χαμηλοτερη καταναλωση http://www.ebw.gr/el/product/1330359...pation-Edition

    Leave a comment:


  • sub_zero
    replied
    Τελικά μάλλον καταλήγω στην r9 280 που την βρίσκω τώρα στα 200 ευρώ. Με έχει βάλει σε σκέψεις και αυτή https://gamer-land.net/index.php?rou...roduct_id=3467 αλλά μάλλον θα κρατηθώ μιάς και φοβάμαι και το τροφοδοτικό καθώς ζητάει 750αρι και εγώ έχω το 600αρι coolermaster silent pro.
    Ίσως το κοιτάξω και να κλοκάρω λίγο τον i5 750 και θέλω να πιστεύω θα είμαι οκ για καμιά διετία ακόμα

    Leave a comment:


  • Ryu_gr
    replied
    Ακριβώς, ζωάρα κάνει το τροφοδοτικό!

    Ναι εκείνη την εποχή γινόταν και η μετάβαση σε multi core CPU, έμενες πολύ γρήγορα πίσω. Να μου πεις και τώρα τρέχει η εξέλιξη, αλλά και γω νομίζω τώρα είσαι πιο εξασφαλισμένος για το μέλλον και οι τιμές είναι πιο normal.

    Leave a comment:


  • Cpl_Shephard
    replied
    και η r7 250X που θελω για το σαλονοπισο δεν εχει αναγκη για εξτρα ρευμα, εδω η gtx 970 εχει 175w TDP, το προτελευταιο μου τροφοδοτικο ητανε 600w το τελευταιο 850 και τωρα με βλεπω για 550w max.

    btw το Nooblivion, ητανε πολυ μπροστα απο την εποχη του, ειχε future graphic settings (8800gt για HDR + AA αλλιως go back to 2005 and uninstall ) το μεγαλυτερο αγγουρι αυτη τη στιγμη το τρωνε οσοι εχουνε μεινει ακομα σε C2D / C2Q και οσοι βαλανε στο ιδιο τσουβαλι τους πρωτης γεννιας i5-i7 με τους amd phenom - fx, χιλιες φορες να σε κοβει μια ελαφρως απαρχαιωμενη καρτα παρα ο cpu, απο του χρονου ομως ολα θα τρεχουν σε mantle/dx12 -> http://forum.oktabit.gr/topic/thief-...wer-evaluation

    (λεμε τωρα )

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Ναι, το ρεύμα που την τροφοδοτεί η μητρική είναι αρκετό για να δουλέψει. Είναι φοβερή καρτούλα για low-mid end καταστάσεις.

    Leave a comment:


  • Ramparter
    replied
    Βαλε Spider Solitaire να δουμε αν μπορει να σηκωσει περισσοτερες καρτες.

    ΥΓ: Πρεπει να βγει Πασιετζα HD με piss filter & bloom.

    ΥΓ2: Δεν εχει καποιο αστειο straier απλα φαινεται η καρτα δε χρειαζεται να παρει ξεχωριστη τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο λογικα επαρκει αυτη απο την μητρικη; (ειμαι κι εγω ασχετος στα hardware).

    ΥΓ3: Σχετικα με τη συζητηση που εγινε μερικους μηνες πριν, η εξελιξη των καρτων δεν ειναι οπως ηταν. Μια καρτα του 1999 πχ ακομη κι η ακριβοτερη να ταν δε νομιζω να σου κραταγε μεχρι το 2004-2005. Νομιζω οτι μια επενδυση σε ενα καλο pc τωρα εχει προοπτικες να σε κρατησει μια πενταετια πολυ δυνατα. Αντιθετα το το κουτι των 1000€ που πηρα το 2004 δε μπορουσε να παιξει σε High Settings (οχι Max) το Oblivion εναμησι χρονο μετα.

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δεν χρειάζεται καν ρεύμα από το τροφοδοτικό!
    Κάποιο αστείο υπάρχει κρυμμένο εδώ αλλά δεν το έπιασα.

    Leave a comment:


  • Ryu_gr
    replied
    Χαχα να πω την αλήθεια η ιδέα ήταν κλεμμένη από 9gag (Buys new PC, continues to play this!)

    Ευχαριστώ Sub! "Μεταβατικές" κάρτες πάντως που το σκεφτόσουν τσέκαρα και ήμουν μεταξύ 750 ti, AMD R7 260X, R7 265, R9 270. Οι 2 τελευταίες είναι καλύτερες από την 750 ti και σε πολύ καλή τιμή. Να ευχαριστήσω και τον Evans που μου έδωσε ένα overview της κάρτας πριν την πάρω.

    Παίζω Diablo III τώρα και κλικάρω! Νομίζω ότι διασκεδάζω!

    Leave a comment:


  • sub_zero
    replied
    To φλιπεράκι σε τι frames το τρέχει;
     
    επικό ποστ που μόνο ο ryu θα μπορούσε να κάνει:troll:


    Καλορίζικη! Να παίρνουμε και εμείς σειρά (αν αποφασίσουμε και ποτέ τι θέλουμε:troll:)

    Leave a comment:


  • Ryu_gr
    replied
    Έκανα τελικά την αγορά της 750 ti. Στάθηκα τυχερός και βρήκα την ASUS Strix έκδοση σε καλή τιμή και κατάσταση στο insomnia. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δεν χρειάζεται καν ρεύμα από το τροφοδοτικό! (Νόμιζα ότι δεν ήθελε 2ο pin για ρεύμα όχι ούτε καν 1).
    Ορίστε και μια photo από το κουτί για τη φάση:



    Το αναχρονιστικό φαρδύ καλώδιο λέγεται IDE!

    Ώρα να βάλουμε μπροστά τα games λοιπόν! Ακολουθεί photo με game για να τεστάρω τις επιδόσεις. Πάει σφαίρα!

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Εγω προφανως υποστηρίζω 750ti, ειναι σχεδον σαν 2 5850, πιάνει ελάχιστο χώρο και καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    Δες τα benchmarks στο anandtech μεταξυ των 2 που λες, γενικα ναι αξιζει κατα την αποψη μου αν βρεις καμια καλη ευκαιρία και αν ειναι δυνατον μεσα στην εγγύηση.

    Leave a comment:


  • Ryu_gr
    replied
    Περί κάρτας γραφικών λοιπόν, αν κάποιος έχει όριο τα 100€ καλύτερα να πάρει μια high-end παλιάς γενιάς (π.χ. 5850) παρά μια καινούργια mid/low-end νέας γενιάς; (π.χ. GTX 650);

    Όσον αφορά την επίδοση στα games ρωτάω γιατί προφανώς στην κατανάλωση, οικονομία ρεύματος και χώρου στο κουτί κερδίζει η 2η νομίζω.

    Leave a comment:

Working...
X