Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόταση αγοράς PC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Δε λέω ότι δυνητικά δεν αντέχει, λέω τι θα κάνεις εσύ.
    Σίγουρα υπάρχουν άτομα που κρατάνε κάρτες και 8 χρόνια αλλά δε νομίζω πως πάνε στις hi end των 400+ευρώ.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι 5-6 χρονακια θα τα βγαλει αρκει να αγορασεις την σωστη στιγμη, τωρα imo δεν ειναι αυτη αφου δεν εχουμε δει καλα καλα που θα "κατσουν" οι απαιτησεις.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Η 5850 κυκλοφόρησε το 2009 αν θυμάμαι καλά και μέχρι και σήμερα στέκεται πάρα πολύ άνετα, ενώ θα μπορούσε να σηκώσει σε 1080p αρκετά παιχνίδια των επόμενων δύο χρόνων. Μία μόνο 5850 κόστιζε τότε 230€, δηλαδή αρκετά λιγότερα χρήματα από τις 300 λίρες που προανέφερα.

Το 2010 την πήρα πάντως και την πουλάω (+ τις άλλες 2 που αγόρασα το 2013) απλώς και μόνο επειδή θέλω μία σύγχρονη που θα σηκώνει τα πάντα στο maximum, παράγοντας πολύ λιγότερο θόρυβο και καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, για να μη μιλήσω για την έλλειψη ασυμβατοτήτων που μου προκαλούσαν οι 3 5850.

Εν πάση περιπτώσει, όπως είπε και ο sub άδικη σύγκριση και απολύτως άσχετη με αυτό που είπα παραπάνω .

edit:

INHE 8 ίσως, αλλά θεωρείς ότι 6 χρόνια μία high end κάρτα 300 λιρών δεν κρατάει; Προφανώς και δε θα παίζει σε max ρυθμίσεις τα πάντα, αλλά το αποτέλεσμα που θα προσφέρει δε θα είναι και ιδιαίτερα απογοητευτικό.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    6-8 χρονια ειναι λιγο τραβηγμενο imo.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Πότε αγόρασες τις προηγούμενες κάρτες σου;
    Η προηγούμενη κάρτα του πάντως μόνη της δεν ήταν το 300 λιρών... Άδικη η σύγκριση πάντως γιατί εκεί παίξαν τελικά και άλλα θέματα που δεν είχαν να κάνουν με την θεωρητική δύναμη που θα είχαν σαν τριάδα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Με μία κάρτα 300 λιρών βγάζεις θεωρητικά 6-8 χρόνια
    Πότε αγόρασες τις προηγούμενες κάρτες σου;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις και από το πόσο θέλεις να σου κρατήσει. Με μία κάρτα 300 λιρών βγάζεις θεωρητικά 6-8 χρόνια, έχοντας μόνιμα καλύτερα γραφικά και αναλύσεις από δύο γενιές κονσολών (τουλάχιστον αυτό ίσχυε στην προηγούμενη γενιά, που οι τότε super high end κάρτες σηκώνουν ακόμα και τα φετινά παιχνίδια καλύτερα από το PS4).

Επίσης οι κάρτες γραφικών χαλάνε δυσκολότερα από ότι οι κονσόλες κι έχουν 2-3 χρόνια εγγύηση .

Leave a comment:

• straier
    replied
    χωρίς να δώσω πολύ παραπάνω από 300 λίρες (τα οποία και πάλι είναι πολλά)
    Και αυτά πάρα πολλά είναι ΙΜΟ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Fail

Τέλος πάντων, από ένα σημείο και μετά δεν αξίζει να "πασχίζεις" (ή καλύτερα να πληρώνεις) για το 10% παραπάνω σε γραφικά, δίνοντας 100+ €/£ παραπάνω. Εγώ πιστεύω με ένα mid-high end Maxwell μοντέλο θα κινηθώ, χωρίς να δώσω πολύ παραπάνω από 300 λίρες (τα οποία και πάλι είναι πολλά) κι ας χάσω κάτι σε κάποια παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς ταβάνι ποτέ δε θα βρεις στο PC gaming, μόνιμα θα υπάρχει κάτι απείρως καλύτερο, είτε αυτό λέγεται 8k, είτε 240fps, είτε δεν ξέρω κι εγώ τι.

1080p@60fps και ξερό ψωμί .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι 1080p, στο λεει μαλιστα στο menu για ultra textures πρεπει να εχεις 3gb vram αλλα και παλι δεν αρκει. Μπορει να ειναι εντελως unoptimized αλλα θα φαμε που θα φαμε τα κονσολοπορτ στη μαπα ως συνηθως ας εχουμε τα vram για καβατζα τουλαχιστον..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μέχρι και για 1080p αυτό; Εγώ για τα επόμενα 4 χρόνια ξέρω ότι σε τέτοια ανάλυση θα παίζω, οπότε η κάρτα που θα αγοράσω ως βασική μου του χρόνου θα εξαρτηθεί από αυτό.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Συμφωνα με το watch dogs παντως στη νεα γενια φαινεται να πηγαινουμε σε 4gb vram το λιγοτερο, αυτο για οσους εχουν στο μυαλο τους την 770 η οποια βγαινει και σε 4gb εκδοση. Καπου διαβασα επισης οτι η 770 4gb το τρεχει καλυτερα απο 780 3gb αλλα παιζει να ειναι μουφια αυτο.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    διαβάζω ότι χωράει OC που την κάνει το ίδιο δυνατή με μία 760, ίσως και ισχυρότερη (άντε να δούμε).
    Αν το δοκιμάσεις γράψε και τις εντυπώσεις σου

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κι ο λογαριασμός του ρεύματος (δηλαδή το πορτοφόλι μου xD ).

To τροφοδοτικό είναι στο πίσω χώρο του κουτιού (που δε φαίνεται στις φωτογραφίες). Σκέψου κάτι σαν έναν κύβο .

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    To πιο ευχαριστημένο από αυτή την αλλαγή πάντως θα είναι το τροφοδοτικό σου, το οποίο κιόλας είναι στο πλάι;

Leave a comment:

Working...
X