Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.Ego apokliete na to ekana...Mou exei tixi apeires fores kai mou exei spasei kanonika ta nevra :S(xrisimopeio pantos mozila,den ksero an exeis simasia..)
2. Lete na fteei to Panda kai na to ekane aytomata? alla na mou diagrapsei kai olo to isoriko?
3. tsou(alla to exo pathei kai ayto... )
Treetop, ο FireFox από default ρυθμίσεις, "θυμάται" μέχρι 9 μέρες πίσω. Εσύ όταν λες ότι σου έσβησε όλο το ιστορικό εννοείς, κυριολεκτικά όλες τις σελίδες; Ακόμα και της ίδιας ημέρας, ας πούμε;
Έλεγξε και τις ρυθμίσεις στο Panda αλλά να σε ρωτήσω, μήπως έκανες καμία "εκαθάρριση" από το αντίστοιχο πρόγραμμα των windows για τους δίσκους; Διότι από εκεί σβήνονται και όλα τα Temporary και Internet Temporary Files.
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
εγω παλι κατεβασα το Firefox 3 Beta 2 Version κι αντιμετοπιζω το ακριβως αντιθετο προβλημα απο σενα. ΔΕΝ μπορω να κανω διαγραφη το ιστορικο, ή μαλλον μπορω αλλα μια μια τοποθεσια που επισκεφτηκα κι οχι τον φακελο ολοκληρο της μερας. δεν ρωταω το λογο ομως γιατι ξερω οτι γινετε επειδη δεν ειναι η κανονικη εκδοση του, ας ελπισουμε συντομα να φτιαξει...
εγω παλι κατεβασα το Firefox 3 Beta 2 Version κι αντιμετοπιζω το ακριβως αντιθετο προβλημα απο σενα. ΔΕΝ μπορω να κανω διαγραφη το ιστορικο, ή μαλλον μπορω αλλα μια μια τοποθεσια που επισκεφτηκα κι οχι τον φακελο ολοκληρο της μερας. δεν ρωταω το λογο ομως γιατι ξερω οτι γινετε επειδη δεν ειναι η κανονικη εκδοση του, ας ελπισουμε συντομα να φτιαξει...
[/b]
Vgike to Beta 3 prin 3 meres .. Isos na diorthonei kapoia pragmata ..
Να κανω μια ερωτηση..λοιπον ενω η συνδεση μου δουλευει κανονικα εδω και αρκετο καιρο δε μπορω να μπω στο wikipedia..στην αρχη νομιζα οτι εχει πεσει η σελιδα αλλα τελικα γεν ισχυει αφου μπηκα απο αλλα δυκτια...μπορει να βοηθησει καποιος ? Μηπως εχω κανει κανενα αποκλεισμο και δεν το καταλαβα?
Vgike to Beta 3 prin 3 meres .. Isos na diorthonei kapoia pragmata ..
[/b]
Mολις το κατεβασα και το βαλα, σβηνωντας τη προηγουμενη εκδοση. η βλακεια ξερεις ποια ειναι ? οτι εγω τα ειχα στα ελληνικα κι αυτο ΔΕΝ υπηρχε ακομα με ελληνικα κι ετσι αναγκαστικα μου σβηστικαν ολα οσα ειχα στα bookmarks κλπ, και γενικα ξαναξεκινησε ο explorer απο την αρχη χωρις τιποτα πειραγμενο.
Καλά αυτά που ψάχνω εγώ δεν ξέρω αν θα τα έχει (παλιές και όχι και τόσο γνωστές ταινίες). Και με το rapidshare έχω μεγάλα προβλήματα (αν και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι τα άχρηστα videoclubs, lol), αλλά έχω βρει αρκετό πράμα και μάλιστα πολύ "θαμένο". Όπως και να έχει, βαριέμαι το ψάξιμο για αυτό και προτιμώ τη γρήγορη και εύκολη λύση του shareminer.com μαζί με κάποια fora. Έχω βρει αρκετά καλά sites που έχουν πάρα πολύ πράγμα και τα ξεζουμίζω.
Ξέρει κανείς τρόπο να λειτουργήσει το Cryptload;δεν μπορώ καν να το κάνω εγκατάσταση.για βοηθάτε γιατί δεν την παλέυω με τα τορρεντ.και δεν μπορώ να κάνω συνέχεια επανεκίννηση.φοβάμαι μην το κάψω το πισί,είναι και παλιό.
Comment