Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δυστυχως οι θυρες που εχει το laptop σου δε δεχονται σημα αλλα στελνουν, ειναι δηλαδη χρησιμες αν πχ θες να συνδεσεις το laptop στη τηλεοραση.
Λιγο που εψαξα στο google αυτο που θες γινεται μονο μεσω TV tuner ομως θα εχει κακη εικονα, χειροτερα απο CRT με RGB καλωδιο. Καλυτερα να ξεχασεις τη συνδεση με το laptop.
Μέσα στην εβδομάδα θα παραγγείλω το 360 απο το E-shop. Επειδή δεν θέλω να κυκλοφορεί μεσ'το σπίτι και να είναι υπο την επίρεια αδερφής γονιών κτλπ θέλω να το έχω στο δωμάτιό μου. Όμως όντας 16 δεν μαζεύεις μεσα σε ενα μήνα λέφτα για 360 και τον επόμενο για T.V. :S. Επίσης έχω ενα Laptop. Και έτσι φτάνω στο θέμα μου. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το 360 με το λαπτοπ και να χρησιμοποιώ την οθόνη του ως tv;
θελω να κανω ενα update για το φιλο Σομαρι απο πανω να τουθ πω πως αν εχει προβληματα με τη ταχυτητα λυνονται με ενα τηλεφωνο στη vivodi εμενα μου ανεβηκε η ταχυτητα στο δεκαρικο! μια χαρα ! και επισης αν δε το ξερει πρεπει να κανει μια μικρορυθμηση στο ρουτερ για να μπαινει ανετα xbox live ωστε το ΝΑΤ να ναι ανοιχτο.
songoku νουμπα...εεεε φίλε μου εφόσον επιμένεις για monitor θα σου πρότεινα το πρώτο λινκ! Δεν ξέρω χριστό βέβαια αλλά μου φαίνεται καλύτερη επιλογη η LG!
Για το Tv tuner ισχύει οτι θα μπορείς να δεις τηλεόραση στο pc (κανονικότατα) και μάλιστα έχω ακούσει οτι με μοντες έχουν πιασει και νοβα ή αλλα δορυφορικά κανάλια αλλα δεν το έχω δει οπότε δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει κάτι τετοιο.
Ελπίζω οι απεριόριστες γνώσεις μου να σε βοήθησαν!
Αλεχάντρο δεν κατάλαβα ρε φίλε? Δεν μπόρεις να συνδέσεις το wi-fi μόντεμ με καλώδιο στο ίντερνετ και να δίνει το μοντεμ σήμα στις συσκευες που θέλεις?
[/b]
Το router που είχα ως τώρα είναι multi-port adsl WiFi router ενώ το modem στο νέο σπίτι είναι για cable internet. Δοκίμασα να συνδέσω το WiFi router μου μεταξύ του pc και του νέου modem αλλά ενώ το PC παίρνει κανονικά internet, το WiFi είναι απλά ένα δίκτυο χωρίς πρόσβαση στο internet. Γι αυτό ψάχνω κάτι σαν αυτό που πουλάει η nintendo για το Wii.
songoku νουμπα...εεεε φίλε μου εφόσον επιμένεις για monitor θα σου πρότεινα το πρώτο λινκ! Δεν ξέρω χριστό βέβαια αλλά μου φαίνεται καλύτερη επιλογη η LG!
Για το Tv tuner ισχύει οτι θα μπορείς να δεις τηλεόραση στο pc (κανονικότατα) και μάλιστα έχω ακούσει οτι με μοντες έχουν πιασει και νοβα ή αλλα δορυφορικά κανάλια αλλα δεν το έχω δει οπότε δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει κάτι τετοιο.
Ελπίζω οι απεριόριστες γνώσεις μου να σε βοήθησαν!
Αλεχάντρο δεν κατάλαβα ρε φίλε? Δεν μπόρεις να συνδέσεις το wi-fi μόντεμ με καλώδιο στο ίντερνετ και να δίνει το μοντεμ σήμα στις συσκευες που θέλεις?
Μόλις μετακόμισα σε ένα διαμέρισμα στο Amsterdam κι εδώ έχω Cable internet. Αυτό σημαίνει ότι στο modem μπαίνει το καλώδιο της τηλεόρασης και ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το wi-fi adsl2 modem που είχα τόσα χρόνια.
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή συσκευή που συνδέω στο PC η οποία εκπέμπει σήμα Wi-Fi;
και μενα 6,000 ενω με την αλτεκ επιανα 13,000+ τεχνικο προβλημα οντως ασε, εγω πηγα στα κεντρικα στο χαλανδρι και εβγαλα ακρη, αλλα νταξει ρε συ δε μπορεις να τα χεις κι ολα, αλλες παροχες εχεισ με 110 ευρω (ιντερνετ + τηλ απο ΟΤΕ) αλλες με 20, κοιτα παντως πολυ καλομαθαμε λεω εγω, και να αργησει και μιση ωρα πιο πολυ το download δηλαδη τι? χεστηκαμε.
Leave a comment: