Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Homebrew Scene
Collapse
X
-
1ον)πάλι καλά που δεν πήρα freeloader.
2oν)Σιγά μη σταθούν οι hackers σε ένα update.Εδώ με το psp έπαιζαν κρυφτοκυνηγητό μέχρι που πλέον και να βγει νέο update βρέθηκε τρόπος να το σπας.
3ον)Nintendo,you suck.Εντάξει άντε να δεχτώ πως το elf hack είναι "πρόβλημα",το freeloader γιατί να το μπλοκάρεις και να σπάσεις τα ήδη πειραγμένα νεύρα πόσων importers που δε θέλουν την εκμετάλλευση της NOE?(καλά δε μιλώ για τις καθυστερήσεις)
Ευτυχώς έχω αφαιρέσει από καιρού το Wii connect 24 για τέτοιους λόγους.Χθες που έβαλα το Nintendo Channel απεγκτέστησα εσκεμμένα τα πρόσθετα κανάλια και τώρα πάω ευθύς να τα εγκαταστήσω πάλι
Μέχρι το επόμενο hack βέβαια.Αν και νομίζω πλέον το hack δε χρειάζεται παρά μόνο για να bootάρεις την όλη διαδικασία...Αφού έσπασε μία θα ξαναγίνει...Και μην ανησυχείτε για το freeloader το region free θα έρθει εν καιρώ από τη homebrew σκηνή
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Εγω το εκανα χωρις να διαβασω το μηνυμα. Βεβαια απ'οτι εμαθα απλως αφαιρει πειραγμενα saves.
Leave a comment:
-
Για δείτε λίγο τα Wii σας. Υπάρχει available update, αλλά διάβασα το μήνυμα και λέει ότι με αυτό ενδέχεται να κατάστραφει η κονσόλα αν περιέχει saves που δεν είναι ?κανονικά?.
Leave a comment:
-
To snes channel δεν το εβαλα..
Στο αρχικο post και στο .rar file που εχω βαλει περιεχεται ο ιδιος emu σαν .elf και οχι σαν .wad.
O καθενας διαλεγει ο,τι θελει, απλα εγω δε θελω πολλα extra channels.
Aυτα
.
Leave a comment:
-
Μου την έσπαγε απίστευτα να παίζω Super Mario World φερ'ειπείν με το Nunchuck και Wiimote...Οι καλοί άνθρωποι στην Paradox όμως έβγαλαν καναλάκι σωστό για SNES 9x με υποστήριξη του Wii classic controller.Έπαιξα αρκετά DKC,Super Mario Kart,Biker Mice και μαλλον θα ξεκινήσω και FF 6 με την straight from jap translation μιας και άλλη η αίσθηση στην TV.
Το Lost Winds το απεγκατέστησα και μάλλον πάει για αγορά.
http://www.mediafire.com/?1xmsl2r2ns0 για το channel SNES9x της ParadoX.
και ένα δωράκι ακόμη
http://www.snesorama.us/board/showthread.php?t=29407
Leave a comment:
-
Εκανα την ερευνα μου και διαβαζω τελειως αναμικτα σχολια... Σε αλλους λειτουργει και σε αλλους οχι.. Ρολο παιζουν και τα display settings του Wii, αλλα δεν καταλαβα ακριβως αν θελει PAL60 ή συγκεκριμενα συνδεση με component.
Εχει κανεις κανα αμερικανικο game να δοκιμασουμε;
Eτσι οπως ειδα την κατασταση, σιγουρα δε θα επαιρνα καποιον τιτλο οντας αβεβαιος για το αν τελικα θα παιξει.
Leave a comment:
-
Μόλις το πραγματοποίησα και εγώ το ξωτικό.
Ένας card reader και μία SD των 2GB.Τα roms θα τα τρέχω μέσω emulator για να μην εγκαθίστανται κανάλια.
Κατέβασα και δοκίμασα λίγο το Lost Winds και δηλώνω γοητευμένος.10? είναι ένα Α ποσό δεν αντιλέγω αλλά ίσως το απεγκαταστήσω και το αγοράσω μόνο και μόνο γιατί τέτοιες προσπάθειες,imho πρέπει να ανταμείβονται.
Για homebrew emulators κτλ έχω να πω "YAY!!!"όπως και για το region free που είναι πλέον εφικτό χωρίς προβλήματα freeloader κτλ.
Thanks!!
Leave a comment:
-
Οκ οποιος θελει δε δοκιμαζει. δεν αναγκασα και κανεναν.
Το θεμα ειναι πως απ οσο λενε σε ξενα fora δεν ειναι τιποτα detectable αλλα και ακομα και αν αλλαξει κατι με νεο update, μπορειτε να σβησετε τα παντα πριν το επομενο βημα.
Anyway, οπως και να χει αν εχετε τοσες "ανασφαλειες" καλυτερα να μη το δοκιμασετε καν..
Leave a comment:
-
Αποκλειεται να χαλασει τιποτα και να σβηστουν saves, απορω πως βγαλατε τετοια συμπερασματα. Απλα αν κανετε κατι λαθος το πολυ πολυ να μη λειτουργησει το ολο συστημα. Εγω ειπα πως δε φερω ευθυνη επειδη μπορει να μην κανετε κατι σωστα... Αν κανετε ο,τι ειπα τοτε δε θα εχετε προβλημα.
Bart καπου λεει στην εικονα που postαρες FATS: 0 ενω επρεπε να λεει 1.
Κατι παιζει με την καρτα σου, δοκιμασε μια απλη sd αν εχεις και να ειναι παντα formatted σε FAT 16.
Leave a comment:
-
An eixa deftero axrisimopoiito wii 8a to dokimaza kai ego sigoura.Tora omos mexri na eksakrivoso oti tpt dn mporei na paei strava dn 8a to dokimaso.
Leave a comment:
Leave a comment: