Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Homebrew Scene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Αλλο ενα καστρο επεσε μιας και μολις καταφερα να τρεξω κοπια σε modchip-less Wii, αρα μιλαμε για περιπτωση soft-modding.
    Ειδα λιγο το Captain Rainbow λοιπον, αλλα οκ το ολο θεμα ειναι ακομα σε δοκιμαστικη εκδοση και η οριστικη αναμενεται εντος Οκτωβρη.

Θα σας ελεγα να μην το δοκιμασετε ακομα μιας και ακομα γινονται αρκετα πειραματα σχετικα με τα διαφορα προβληματακια που εμφανιζονται, αλλα η ουσια ειναι πως λειτουργει και εκτος συγκλονιστικου απροοπτου συντομα θα παιζουμε οποιο παιχνιδι θελουμε με τον πλεον οικονομικο τροπο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το επομενο βημα πια ειναι να βγει ενα ISO loader για να παιζουμε και Wii games χωρις πολλα πολλα .
    Οπως φαινεται κατι τετοιο δε θα αργησει παρα πολυ, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.
    Stay tuned.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Allo epsaxna kai allo vrhka , hmm pandora battery unbricker...

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12472

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Lol ποτε εγινε αυτο; Δεν το πηρα πρεφα καν.
    Anyway σαν να μου ρθε η επιφοιτηση - παω να δοκιμασω το F-Zero X (NTSC).
    Επιτελους θα δω πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτο το παιχνιδι.

Εδω καλα καλα επαιζα χθες ΜΚ64 και ακομα και αυτο μου φαινοταν γρηγορο.
    Α ρε PAL-land με τις αξεχαστες εμπειριες σου.

Edit μετα απο μιση ωρα:
    Οκ χορτασα νοσταλγια και βλακειες, φοβερη μουσικη κτλ δε λεω, αλλα F-Zero GX και τα μυαλα στα καγκελα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Yup, ο ορισμός του teh.
    Τελικά στο μόνο που χρησίμευσε το Wii μου, ήταν να παίξουμε Medal of Honor: Heroes 2 με το save μου στη τρίτη πίστα?!??!?
    OMG

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Καλα εσυ μια φορα κουβαλησες το Wii για να γινει η δουλεια και μας ελειπε τελικα το Zelda TP.
    Την επομενη φορα να θυμηθουμε να χουμε κι ενα Zelda.
    Τελικα το ΤΡ δεν ειναι και τοσο αχρηστο .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Κι εγώ θέλω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε ρε τι μας λες τώρα. Πρέπει να ανοίξω ξανά το Wii και να τα κάνω όλα αυτά. Τώρα που θα έρθει το Baroque .

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μ αυτα και μ΄ αυτα νομιζω πως εκανα ο,τι ηθελα με το Wii ή μαλλον βγηκαν οσα προγραμματα περιμενα.

Πλεον μπορει κανεις να παιξει παιχνιδια οποιουδηποτε region σε Wii/GC/VC, να χρησιμοποιησει emulators για πολλα συστηματα, να κανει extract wii savefiles και να περασει αλλα, να εχει προσβαση σε οποιοδηποτε VC Shop, να αλλαξει τελειως το firmware του συστηματος για να εχει ενα genuine και legit US ή JAP Wii και και και...
    Το παζλ για μενα συμπληρωθηκε χθες, οταν καταφερα να παιξω NTSC VC games στα 60hz, διοτι το Wii (το PAL) τα εκανε force να τρεξουν στα 50hz.

Πλεον μπορει κανεις να αλλαξει video settings, area settings, region settings και δε συμμαζευεται.
    ... κι ολα αυτα σε συντομο χρονικο διαστημα, οποτε ελπιζω να χουμε να δουμε ολα τοσα.
    Α, νομιζω πως βγηκε και προγραμμα το οποιο παρακαμπτει τα αναγκαστικα fw updates που ειναι "bundled" κατα καιρους με διαφορους νεους τιτλους.

Leave a comment:

• RODIFIRE
    replied
    κρίμα που το έκανε έτσι η nintendo έπρεπε να τρέχουν τα κανάλια και από SD γιατί τωρα μονό 1 το πολύ 2 μπορώ να βάλω την φορά τον έχω ειδή γεμάτο τον χώρο

παντός πολύ καλό αυτό και με λίγο ψάξιμο άκουσα πως έχει και καλές εφαρμογές που μπορεί να με χρησιμέψουν

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τα καναλια τα αφηνεις στο wii παντα (wad files). Στην sd θα εχεις πχ τους emulators, τα αντιστοιχα roms κτλ.
    Επισης για να σβησεις ενα καναλι (πχ καποιο vc rom) δεν αρκει το σβησιμο του μεσω wii, παρα μονο το σβησιμο του απ τον wad manager (προσοχη να εχει το ιδιο ονομα αρχειου με αυτο που ειχε οταν το εκανες install).

Για fw μην περιμενεις να δεις αλλαγες, αλλα η 3.2 ειναι σιγουρη λυση (νομιζω το Starfall μονο σε αυτη την εκδοση δουλευει, οποτε αν σε καιει να εχεις ενα 100% region-free Wii δεν ειναι και λιγο).

Leave a comment:

• RODIFIRE
    replied
    ναι έχω δοκιμάσει και έχω περάσει με το WAD MANAGER παιχνίδια από VC και Wii WARE και μετά πάλι με το WAD MANAGER τα βγάζω επίσης διάφορα παιχνίδια έχω τρέξει όπως το doom και που παίζουν μια χαρά, έχω βάλει και emulators ένα από τα αγαπημένα μου που έχω πάντα και παντού , το έκανα και downgrade στο 3,2 αν και δεν είδα διάφορα ποιο firmware λες είναι καλυτέρα να έχω?
    A! επίσης έχω δοκιμάσει και το Homebrew Browser πολύ καλή εφαρμογή και εύκολη

κάτι άλλο που δεν ξέρω και μου φαίνετε περίεργο μεταφέρω τα κανάλια από το Wii στην SD VC games Wii WARE κανάλια όπως το internet ή το metroid ή το Nintendo channel αλλά δεν μου τα διώχνει μετά στο Wii δηλαδή μονό στο Wii πρέπει να τα έχω? είναι μικρός ο χορός δεν γίνετε να τα παίζω από την SD μου που χωραει πολλά?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Α ναι, αμαν αυτο το κουλο με τις Memory Cards.. Το ειχα διαβασει κι εγω, αλλα δεν ετυχε ποτε να βαλω MC του GC στο Wii, οποτε δεν ετυχε ποτε να αντιμετωπισω αυτο το προβλημα.

Τωρα ολα οκ λοιπον; Δοκιμασες να τρεξεις τιποτα;

Leave a comment:

• RODIFIRE
    replied
    τελικά το πρόβλημα μου ήταν τόσο απλό όσο δεν το φανταζόμουν, το μονό που έπρεπε να κάνω ήταν να βγάλω της memory από το game cube και μόλις το έκανα όλα μου έτρεχαν όπως ακριβός τα περιέγραψες το αναφέρω αυτό για τον επόμενο που ίσως πάθει το ίδιο με εμένα να ξέρει πλέον τι να κάνει

με βοήθησαν τα παιδιά από το forum του gbatemp σήμερα το πρωί

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φιλέ XenoVagrant μου ήταν πολύτιμη χωρείς εσένα ακόμα θα έψαχνα

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δυστυχως εχω μπλεχτει γιατι εχεις 3.3 και δεν εχω ιδεα τι γινεται με αυτην την περιπτωση μιας και εγω εμεινα στην 3.2 οπου εκει εκανα ακριβως ο,τι λεει στο 1ο post αυτου του thread για να γινει σωστα η ολη δουλεια.

Δες εδω http://wiibrew.org/wiki/Setting_up_y...i_for_Homebrew
    και αν παλι δε βγαλεις ακρη υπαρχει το forum του gbatemp στη χειροτερη..

Leave a comment:

Working...
X