Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Homebrew Scene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    USB Loader Guide for Dummies:
    stumpnet.net is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, stumpnet.net has it all. We hope you find what you are searching for!

Κοινως πώς να τρεξετε ISOS κατευθειαν απο εξωτερικους σκληρους κτλ.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Νομίζω πως μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά με το channel του gamma loader αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το starfall μου χει γινει must γιατι παιζει imports με direct boot προσπερνωντας καθε fw update και τρεχει και ολα τα channels ανεξαρτητως region.
    Υπαρχουν παρομοιες λυσεις στο cfw4;

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Το Starfall δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω αν δουλεύει στο firmware 4.
    Επίσης μπορεί κάποιος να "εγκαταστήσει" στο Wii τον νέο gamma loader σαν channel με σχεδόν 100% επιτυχία στα παιχνίδια. Προσωπικά από όσα έχω δοκιμάζει μόνο το house of the dead overkill αρνήθηκε να παίξει. Tales,Spiderman,Madworld,Disaster και άλλα έπαιζαν μία χαρά. Επίσης παίζει και αυθεντικά ανεξαρτήτως region ή firmware που απαιτούν. Δοκίμασα Final Fantasy και Sonic and the blach knight με επιτυχία.
    Επίσης βγήκε GC Back up Loader που δουλεύει πολύ καλά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
    Λύθηκε και το πρόβλημα με την blue screen of death με εκείνο το περίεργο σφάλμα "τύπου 2".
    USB Loader δεν έχω δομιμάσει αλλά λένε ότι δουλεύουν καλά.
    Με το CFW 4 μπορείς να τρέχεις κανάλια από την SD κάρτα και υποστηρίζει μέχρι 32GB SDHC!!!!
    Είναι σχετικά απλό να το εγκαταστήσει κάποιος.
    Για όλα αυτά υπάρχουν guides στο gbatemp.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εχω χασει επεισοδια κι εγω μεινει στο συνδυασμο 3.2fw-starfall-gamma loader.
    Παιζει κανα συντομο update να μαθω τι εχω χασει;

Πραγματα οπως fw4.00, loaders απο usb drives, sd cards, πώς δε θα χασω ο,τι εχω κτλ..
    Το starfall πχ λειτουργει (λειτουργουσε εστω) μονο με την 3.2 οσο το ψαχνα το θεμα και πραγματικα δε θα μπορουσα να το "αποχωριστω" με τιποτα.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Πλέον επίσης υπάρχει κάτι σαν Custom Firmware 4 με το οποίο μπορείτε να τρέξετε κανάλια από την SD κάρτα χωρίς να χάσετε τα homebrew και τη σύνδεση στο Wii shop.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Eχει βγει USB loader με τον οποιο μπορειτε να τρεξετε ISOS απο flash drives, εξωτερικους σκληρους, memory cards (sd/cf/msduo κτλ) και γενικα οποιοδηποτε usb storage device.
    Δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα μιας και δεν εχω καποιον εξωτερικο σκληρο και τα πενιχρα 2 gb του usb stick μου κρινονται ανεπαρκη.

Οποιος εχει ορεξη ας το ψαξει λιγο και εγω θα το δω συντομα μιας και σχεδιαζω να παρω εξωτερικο σκληρο σχετικα συντομα.

Οχι τιποτα αλλο αλλα βαρεθηκα να χαλαω δισκακια για trashy games .

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Το αποφασισα, παω να δοκιμασω να χακαρω για πρωτη φορα το μεχρι τωρα "μανισιο" (owned) Wii μου

Ελπιζω να μην εχει παρενεργειες, για να δουμε.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    http://wiibrew.org/wiki/Setting_up_y...i_for_Homebrew

Κατεβάστε το 1.4 version και απολαύστε υπεύθυνα.Kατ'αρχάς,όπως έχει αναφερθεί,τα κάνει όλα αυτόματα.Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Twilight Pincess και WiFi για βολικότητα.Εγκθιστά τη νεότερη έκδοση του Homebrew channel το οποίο συνδεόμενο με το internet(ναι χρειάζεστε WiFi για πιο άμεσα αποτελέσματα)σας επιτρέπει να κατεβάζετε up to date εκδόσεις από το Gecko OS(aka region free Wii),GCbooter(region free GC),και φυσικά emulators etc(μέχρι και για Saturn έχει βγει αλλά είναι σε alpha stage)

Κατέβασα και έβαλα scummVM και Sam Max Hit the Road.Ωραία πράγματα.Μέσα σε 1 εβδομάδα θα έχω και το πρώτο NTSC game να τεστάρω.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Άντε να δούμε.
    Το Wii είναι ο παράδεισος του trash gaming, και υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Θα παρει μπρος αποτομα. Μιλαμε για community στερημενων απο mods/softmods etc, ενω στα Sony home consoles ειναι ρουτινα, χρονια τωρα .
    Φυσικα και παντα υπηρχε μιας μορφης πειρατια, αλλα οσο περνανε τα χρονια το ολο θεμα γινεται ολοενα και πιο "consumer-friendly".

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Aμαν αμαν αμαν...I see into teh future,and it is going to be very teh...

Σοβαρά τώρα,τσαμπέ softmod και τόσο γρήγορα,ούτε στο ps2 warez community δεν έγινε.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    O Wanikoko μαλλον εγκατελειψε το ολο θεμα μετα το μπαχαλο που προεκυψε οποτε παιζει να ενσωματωσαν τη δουλεια του στο Gecko OS.
    Πλεον ειναι open source οποτε ο καθενας συνεισφερει οπως μπορει.
    Για την ωρα εχουν αλλαξει ελαχιστα πραγματα, αλλα μακαρι να στρωσει στην πορεια.

Η μια κοπια που εχω (Captain Rainbow) εξακολουθει να τρεχει με τα ιδια glitches παντως.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Παραδόξως πως βγήκε και άλλως Wii iso loader. GBAtemp για τα περετέρω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Oo

Ok κάποιος με έπεισε να ανοίξω ξανά το Wii για τα καλά . Downgrade, πειραματισμοί και πόσα άλλα. Oh god...

Leave a comment:

Working...
X