Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Homebrew Scene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Τελικά κατάφερα και έτρεξα το dkcr με αυτό τον οδηγό http://www.wiihacks.com/recommended-...tmod-only.html . Ελπίζω να μην μου βγάλει προβλήματα στην πορεία.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι να πω, δες τι λαθος σου βγαζει και ψαξτο στο νετ στην τελικη για πιθανες λυσεις.
    Αν οχι κατεβασε το modmii και θα στα κανει ολα απο την αρχη με τον καλυτερο τροπο.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Χρησιμοποίησα το tool που λες αλλά και πάλι τίποτα δυστυχώς...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ελπιζω να εχεις τον configurable usb loader.
    Καπου στο config θα λεει partition = ntfs1 ή fat1 ή wbfs1. Αλλαξε το αν ειναι λαθος σε ο,τι ειναι ο δισκος σου.
    Παντως ο cfg loader εχει και ενα configurator στο zip που θα κατεβασες, ενα ωραιο tool το οποιο σου εμφανιζει ενα πολυ βολικο gui για να αλλαζεις ο,τι θες χωρις να μπλεκεις με τροποποιηση του config.txt.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ναι στην κάτω θύρα μου το ζητούσε τον σκληρό και εκεί τον έχω. Στο config τι πρέπει να αλλάξω;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εχει σημασια σε ποια θυρα τον βαζεις τον σκληρο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ποιο ειναι το προβλημα, δε σου βρισκει το σκληρο;
    Τον εχεις συνδεσει στην κατω usb θυρα του Wii;
    Εχεις ρυθμισει το config.txt για να ξερει αν ο σκληρος ειναι NTFS/FAT32/WBFS;

Αν δε βγαλεις ακρη θα σε παραπεμψω σε αλλα guides τα οποια θα σε καλυψουν 101%.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει λίγο πως να τρέξω παιχνίδια με usb loader? Έκανα format to wii από όσα είχα κάνει στο παρελθόν και ακολούθησα τους εξής 2 οδηγούς http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html http://www.wiihacks.com/recommended-...g-playing.html αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Όταν ανοίγω το κανάλι μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να συνδέσω τον σκληρό τον οποίο όμως έχω ήδη συνδεδεμένο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι thanks, το βρήκα τελικά λίγο μετά το post που έκανα και είμαι κομπλέ τώρα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Έκατσα σήμερα και έκανα format το Wii με τη σκέψη τα να κάνω όλα από την αρχή, το όποιο βοήθησε πολύ στο να καταλάβω πως ακριβώς λειτούργει το όλο πράγμα, που στη τελική είναι πολύ απλό. Μέσα σε 20 λεπτά ήμουν κομπλέ. Το πρόβλημα που είχα πριν όμως, δε κατάφερα να το λύσω. Έχω βάλει κανονικά τα πάντα όλα μέσα συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων CIOS (Cios38 Rev17 αν δε κάνω λάθος) και όμως το πρόβλημα παραμένει.

Μπορώ να τρέξω κανονικά όλα τα πρόσφατα τα retail games (δοκίμασα το Resident Evil: The Darkside Chronicles που είναι το πιο πρόσφατο που έχω, όπως και το A Boy & His Blob). Όταν όμως κάνω install τα Wiiware wads και προσπαθώ να τα τρέξω, με πετάει στο menu του Wii. Μπορώ να παίξω Megaman 9 και Lost Winds 1 πχ, αλλά πιο πρόσφατες κυκλοφορίες δε μου παίζουν.

Leave a comment:

• The_Legend_Reborn
    replied
    Κατι λιγο off-topic.Ξερει κανεις κανενα καλο drums emulator για το Wii που να κανεις χρηση 2 wiimotes?Ειτε απο wiiware ειτε απο καποιο παιχνιδι?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το format και πιο πριν, δεν αποκλείεται να το επιχειρήσω κάποια στιγμή. Προς το παρόν θέλω εντυπώσεις από S&P2!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αλλα λεω κι αλλα κανω αλλα μιση ωρα μετα απ οταν πηρα εναν εξωτερικο σκληρο σημερα (ενας που πηρα προχθες μου βγηκε ελλατωματικος) επαιζα backups στο Wii.

Εκανα 5 λεπτα για να κανω ενα fat32 parition των 100 gb στον 300αρη χοντρικα σκληρο, αλλα 5 λεπτα για να περασω το Sin and Punishment στο σκληρο μεσω του Wii backup manager και ουτε 10 λεπτα για να στησω το configurable USB loader στην sd μου (ενα απλο appication για να τρεχεις παιχνιδια στο Wii μεσω σκληρου).
    Τελος εβαλα τα IOS 222/223 με το Hermes 222/223 IOS Manager v4 και αυτο ηταν..

Με το που εβαλα το σκληρο και ετρεξα το loader ειδα κανονικα στη λιστα το S&P2 μπροστα μου και ετρεξε με τη μια απλα κι ωραια.
    Αντε να δουμε τωρα ποιος αλλος θα ψηθει να δοκιμασει.

Υ.Γ.
    Loggo η μονη μου συμβουλη ειναι οσο περιεργο και αν ακουγεται να κανεις format το Wii σου και μετα τα παντα απο την αρχη με τη βοηθεια καποιου καλου/απλου guide οπως αυτου του GAF για να καταλαβεις τι παιζει και για να μπορεις να κανεις τα οποια μελλοντικα updates χρειαστουν.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πιστευω το guide που εδωσα λιγο πιο πανω ειναι κομπλε για να βαλεις το τελευταιο cios, εχει λιγα βηματα και περιεχει και τα wads μεσα οποτε δε θα χρειαστει να κανεις online install.

Leave a comment:

Working...
X