Παίδες για βοηθήστε με λίγο σαν noob που είμαι.
Τι χρειάζεται να κάνω update για να τρέξω τους πρόσφατους τίτλους; Με τις κανονικές κυκλοφορίες είμαι OK, κατέβασα πριν λίγες μέρες τη τελευταία έκδοση του neogamma και κατάφερα να τρέξω τα A Boy and his Blob και Darkside Chronicles που είναι από τις τελευταίες κυκλοφορίες. Όταν όμως δοκίμασα να τρέξω τα NyxQuest, Winter of the Melodias πχ δε μπορούσα. Δε μπορούσα επίσης να τρέξω αμερικάνικα Wiiware games. Τέλος, έχω ακούσει ότι παίζουν κάποιες ασυμβατότητες και προβλήματα αν βάλεις λάθος CIOS σε συγκεκριμένο firmware. Κοίταξα και έχω 3.2.
LostWinds: Winter of the Melodias, Castlevania: Rebirth, NyxQuest.
2D awesomeness περιμένει για δοκιμή!
Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, τσέκαρα πριν λίγες ήμερες τη τελευταία έκδοση του Snes9x GX (4.1.5) και διαπίστωσα τρομερή βελτίωση σε σχέση με τη τελευταία φορά που τον είχα δοκιμάσει. Νομίζω ότι πλέον τρέχει fullspeed, κι αν όχι fullspeed είναι υπερβολικά κοντά. Προσωπικά είναι πρώτη φορά που δοκιμάζω το update του και τον κρατάω στην SD, παλιότερα δεν άξιζε. Επειδή πάντα ένας κάλος emu για Super Nintendo βολεύει, και πλέον νομίζω υπάρχει, δοκιμάστε τον όσοι ενδιαφέρεστε. Δε περίμενα να τρέχει τόσο καλά και ομολογώ ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Homebrew Scene
Collapse
X
-
Και το μεγαλυτερο + των usb loaders ειναι οτι εχουν καλυτερο loading κι απο original games απ'οσο ξερω.
Leave a comment:
-
Παντως οι usb loaders ειναι τρελη φαση, κριμα που δεν εχει ασχοληθει κανεις.
Αν ειχα χρονο και λογο να το κανω γιατι τωρα προφανως δεν προλαβαινω, τοτε σιγουρα θα ειχα κανει εστω ενα partition στον usb hdd μου για να πειραματιστω.
Μπορεις να κανεις rip dvds μεσω Wii στο σκληρο, αλλα μπορεις και να περασεις τα αρχεια μεσω pc χαρη στο WBFS.. Ετσι οπως πρεπει να κανεις format το σκληρο το pc δε θα τον βλεπει (γι αυτο κι εγω θα κανα partition για να μη βλεπει μονο ενα partition) και καπου εκει ερχεται το WBFS το οποιο δινει λυση στο παραπανω προβλημα.
Γιατι να ξοδευεις λοιπον δισκακια οταν μπορεις να γεμισεις εναν σκληρο με ISOS και να χεις πανω σου ανα πασα ωρα και στιγμη οτιδηποτε σε αφορα στο Wii..
Leave a comment:
-
Ισως συμβουλευομαι λαθος guide
Νομιζω χτυπησα φλεβα, φαινεται απλο guide κι εχει ολα τα αρχεια. Εχει οδηγιες για οσους ειναι σε 4.2 αλλα και για οσους ειναι σε 4.1 ή παλαιοτερη version.
Leave a comment:
-
Το οτι πρεπει να κανεις downgrade μονο απο εσενα το χω ακουσει. Βαριεμαι να τσκεαρω τωρα το fw μου αλλα σιγουρα ειμαι μεταξυ 4.0-4.2, κοινως δεν εκανα κανενα downgrade.
Leave a comment:
-
Το χω πει οτι το μυστικο ειναι το τελευταιο CIOS αλλα για να το βαλω πρεπει να κανω downgrade σωστα; Τι firmware εισαι τωρα Xeno;
Leave a comment:
-
Μπραβο κινηση το thread
.
Εγω απλα να πω πως βρηκα τροπο να παιξω καποια νεα παιχνιδια που μεχρι προτινος δεν επαιζαν με αλλο τροπο (περα απο usb loaders και hard mods).. Με το NSMB συγκεκριμενα υπηρχε προβλημα, αλλα τωρα πια με τα νεα releases της σκηνης βρεθηκαν λυσεις.
cIOS rev17 saved the day και επ ευκαιριας κατεβασα και το Neogamma R8 RC3 (δεν ξερω αν αλλαξε κατι ουσιαστικο παντως ειναι η τελευταια εκδοση του).
Κατεβασα και το Sin and Punishment 2 και θα του ριξω ενα βλεφαρο απο αυριο... Πρεπει να αγορασω για αρχη κανα κενο dvd γιατι εχω ξεμεινει
.
Leave a comment:
-
Επισης διορθωσα και το αλλο προβλημα με το upside down homebrew channel.Με ενα απλο reinstall του ολα ειναι ΟΚ πλεον.Το αναφερω σε περιπτωση που αντιμετωπισει και αλλος παρομοιο προβλημα.
Leave a comment:
-
Eπίσης νομίζω ότι κάποιο από τα +,- δεν παίζει, αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Leave a comment:
-
ΟΜG δεν το πιστευω οτι μου ειχε ξεφυγει αυτη η λεπτομερεια!Κατεβασα το Neogamma loader και πλεον λειτουργει μια χαρα!Thanks!!
Leave a comment:
-
Το gecko δε διαβαζει πειρατικα, θες neogamma loader και να εχεις βαλει custom firmware (cios), το αλλο προβλημα με τα πανω-κατω δε το ξερω.
Leave a comment:
-
Ρε παιδια λιγη βοηθεια. Επιτελους το πηρα αποφαση να ασχοληθω με το homebrew του Wii. Στην αρχη ειναι η αληθεια πελαγωσα λιγο αλλα σιγα σιγα ψιλοεβγαλα ακρη και καταφερα επιτελους να παιξω wads(megaman 9 yay!).ΟΜΩΣ εχω καποιες αποριες.Χρησιμοποιησα το Pimp My Wii για να κανω update τα IOS και wii shop,system menu απο 3.2 σε 4.1 κτλ και απο τοτε που το εκανα αυτο πρωτον καταφερα επιτελους να ανοιξω τα wads και δευτερον που ειναι το ασχημο,οταν μπαινω στο Homebrew channel τα βγαζει ολα upside down.Δηλαδη σαν να εχεις γυρισει την οθονη 180 μοιρες και στο wii mote οταν το κανω προς τα πανω παει κατω και το αντιθετο.Οχι οτι δεν μπορω να κανω και ετσι την δουλεια μου αλλα οσο να'ναι δεν ειναι βολικο. Καποιος που μπορει να ξερει γιατι εγινε αυτο και πως το διορθωνω;
Και δευτερο ανοιγω το GeckoOS για να δοκιμασω burnt wii games και μου λεει DVD not found.Να σημειωσω οτι τα DVD ειναι γραμμενα σε χαμηλη ταχυτητα,σε DVD-R και το ISO εχει το σωστο μεγεθος.Δοκιμαζοντας ενα αυθεντικο παιχνιδι στο Gecko παντως το επαιξε μια χαρα.Καμια βοηθεια πανω σε αυτο;
Ευχαριστω προκαταβολικα!!
Leave a comment:
-
έχει κανείς να μου στείλει το IOS 38 53 55 για να παίξω castlevania rebirth??
EDIT: Ντάξει τα βρήκα. Άντε να δούμε τι μούφα θα ναι
EDIT 2: Καλά γαμάει. Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται σαν παιχνίδι του GBA σε gameboy player αλλά είναι Castlevania
Leave a comment:
-
Γειά σας, εδώ και μερικές εβδομάδες, έχω Βricked Wii, αφού έκανα Wanikokos Update για 4.1, ενώ είχα Wii downgraded σε 3.2. (Για να καταφέρω να τρέξω ένα πρόγραμμα που λέγεται Brawl+, που υποτίθεται ότι κάνει το Brawl καλύτερο. brawlplus.net
Και αφού έκανα το update, εκεί που έλεγε "PRESS ANY BUTTON TO..." δεν γινόταν τίποτα, και αναγκάστηκα να το κλείσω από το power button. Από τότε έχω black screen (of death). Τα παιχνίδια τα ρουφάει, αλλά δεν τα γυρνάει.
Είδα στο ιντερνέτ ότι πάνε στην nintendo και λένε ότι τους χάλασε καθώς έκαναν update και ότι δεν τους χρέωναν, και ότι εάν τος έλεγαν την αλήθεια του χρέωναν ανάμεσα στα 70-80€.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;
Leave a comment:
-
Οπως βλεπω για να τρεξεις το New Mario Bros ειναι λιγο ιστορια, μιας και για την ωρα δεν υπαρχει τροπος να τρεξεις το burned iso σε softmodded Wii.
Oλοι βολευονται με usbloaders και αν καταλαβα καλα θελει cios rev 14, neogamma r8, καθως και να κανεις patch to iso ή να το κατεβασεις patched κατευθειαν.
Συν τοις αλλοις πρεπει να κανεις setup το usb loader και τετοιες ωρες τετοια λογια...
Αν κανεις ασχοληθει εχει καλως, εγω παλι δεν εχω τον απαιτουμενο χρονο μερες που ναι.
Δυστυχως ο Ramp το αγορασε, οποτε κατι μου λεει πως δε θα βγαλουμε ακρη, αλλα οκ, κουβεντα να γινεται
.
Leave a comment:
Leave a comment: