Announcement

Collapse
No announcement yet.

League of Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Πολύ πιο σημαντική είδηση είναι πως ετοιμάζεται νέος χάρτης 5v5, όπου οι πλαϊνές λωρίδες δε θα επικοινωνούν τόσο εύκολα με τη μεσαία. Αυτό σημαίνει 1) τρελά jungle ganks και όποιος πάει στο δάσος τον τρώει ο λύκος 2) οι καλοί laners (και θεωρώ τον εαυτό που από τους καλύτερους) θα αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα με early - to - mid game γιατί οι αντίπαλοί τους δε θα έχουν βοήθειες, δηλαδή 3v2. Επιτέλους, θα βλέπουμε pushes και σε άλλα σημεία εκτός από το χαμό στη mid lane.

The Magma Chamber is an unreleased 2v2 Field of Justice, played for the first time publicly at 2013 All-Star Showdown.[1] It is designed for Showdown. It is based on an old concept for a Classic 5v5 map (internally named "Caldera"), first announced on 16 September 2010[2]. The idea was canceled and reworked into Dominion[3]. This article largely discusses that initial idea due to the available information. Both iterations are named "Magma Chamber", the 2v2 version can unofficially be...

Επίσης, KrypticK, ένα παιχνίδι που σας κρέμασα τις προάλλες ήταν επειδή έπεσε η γραμμή, δεν έκανα leave. Συγγνώμη.

Leave a comment:

• Lyrical_Gamer
    replied
    Νέος Champion (sneak peak)

Have you ever taken in a horror film only to go to bed with your eyes wide open on the lookout for things that go thump in the night? Well while we’re on the topic of things akin to ghosts, goblins, phantoms, specters, apparitions, poltergeists and very possibly the boogeyman, allow me to be the first to introduce you to Nocturne, the Eternal Nightmare. But don’t worry! While he might feature prominently in the next thriller you decide to take in, you probably won’t find him hiding under your bed or in your closet. Or will you?! Don’t be paranoid!
    Πιστεύω από τους πιο εντυπωσιακούς σαν skin. Μάλλον Abillity Power χαρακτήρας θα είναι και μάλλον μαζί με τον Karthus, θα φτάνει τα 1000 ΑP.
    Θα περιμένουμε μέχρι την άλλη βδομάδα ή το επόμενο patch.

Επίσης νέο Rotation Champion:
    • Alistar
    • Gangplank
    • Jax
    • Singed
    • Morgana
    • Tristana
    • Kennen
    • Garen
    • Miss Fortune
    • Swain

See you on the fields of Justice!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H gnwmh mou einai na mhn se niazoun ta statistika, paize gia na goustareis, apo ekei kai pera exeis dikio gia thn omada kai tha hthela na paizoume alla den kserw poso syxna tha eimai diathesimos gia games kai etsi den mporw na sou pw na kanoume omada.
    Tha to skeftw omws

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Στο level 10 το παιχνίδι αλλάζει σημαντικά. Θα πέφτεις ή σε τύπους που ξέρουν πολύ καλά το χαρακτήρα τους και θα σε κάνουν πελάτη ή σε τύπους που έχουν βρεθεί εκεί πραγματικά κατά τύχη (χάνοντας συνέχεια ή μαζεύοντας νίκες βασιζόμενοι σε άλλους) και απλά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχα 2 νίκες και 8 ήττες, με αποτέλεσμα τα στατιστικά μου να διαλυθούν.

Έπαιξα απέναντι σε οργανωμένες ομάδες και με σκίσανε.
    Έπαιξα με απαράδεκτους συμμάχους που αδυνατούσαν να πάρουν level
    Έπαιξα απέναντι σε αντιπάλους που όταν εγώ ήμουν 16 level αυτοί ήταν με το ζόρι 12, και παρόλα αυτά έχανα γιατί οι συμπαίχτες μου ήταν ακόμα χειρότεροι.
    Έπαιξα με συμμάχους που σε 2v2 με εγκαταλείπανε μόνο μου.

Εν ολίγοις, από αυτό το σημείο και πάνω χρειάζεσαι σταθερή ομάδα αν δε θες να σου σπάσουν τα νεύρα. Είμαι αντικειμενικά καλός παίχτης - κάνω καλά τη δουλειά μου, δε χάνω εύκολα έδαφος και σε 1v1 πολύ δύσκολα χάνω, οπότε αυτομάτως μπορώ να παίξω και solo. Έχοντας παίξει 1v1 με φίλο μου 20 lvl που παίζει με σταθερή ομάδα, ο Pantheon μου τα πήγαινε μια χαρά απέναντι στο Master Yi του.

Ή θα βρω σταθερή ομάδα ή θα τα παρατήσω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mporeis Tite na valeis tier 2 rounous twra, tha deis diafora.
    Mhn anysixeis gia lefta exeis yperarketa

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Είμαι στο επίπεδο που από gameplay έχω μάθει τα βασικά, με τους τυχαίους αντιπάλους που παίζω τώρα χάνω αρκετά δύσκολα και κερδίζω αρκετά εύκολα, αν έχω συμπαίχτες με στοιχειώδη ικανότητα και νοημοσύνη. Είμαι level 7 και έχω όρεξη να βρω/ στήσω ομάδα για 3x3 ή 5x5. Εκεί το παιχνίδι αλλάζει εντελώς επίπεδο. Το random game δείχνει τα όριά του γιατί οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι είναι τυχαίοι, υπάρχουν αρκετοί σπαστικοί που τα παρατάνε και σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού να παλεύεις μόνος σου, αλλά υπάρχουν και ωραίοι τύποι που σε βοηθάνε.

Αυτό που θέλω τώρα είναι να μελετήσω τα αντικείμενα και να πειθαρχήσω το παιχνίδι μου γιατί μέχρι στιγμής είμαι λίγο χύμα. Ειδικά σήμερα ήμουν αρκετά απρόσεχτος, πέθαινα εύκολα και έπαιρνα ρίσκα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το καλό είναι πως στο 1v1 δύσκολα να βρω ίσο μου και παίζω επιθετικά, που γενικά μου βγαίνει. Το κακό είναι πως περνάω αρκετές φορές τη γραμμή ανάμεσα στο "σας έχω χώσει στη ρακέτα" και στο "μα πού ξεπήδησαν όλοι αυτοί και γιατί με βαράνε?"

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Το κατεβάζω τώρα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi entaksei extes se evlepa san Titoula.
    Tha kanw kai egw Invite ton Kryptyk alla den kserw pote tha paiksw.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Σου έστειλα invite, αλλά ίσως δεν εμφανίζει το κανονικό μου nick (στο Ground πάντως δεν το έβγαλε, εμφάνιζε κάτι σα sum). Τέλος πάντων, εγώ είμαι και όποτε θες στήνουμε ματς.

Leave a comment:

• Lyrical_Gamer
    replied
    Κάντε με invite, είμαι ο KryptyK μέσα στο παιχνίδι, παίζω αρκετό καιρό την Αμερικάνικη έκδοση, τώρα στην έκδοση της Ευρώπης είμαι 13lvl.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    2 νίκες για το Gamers Odyssey σήμερα! Περιμένουμε κι άλλους πρόθυμους!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Good Games today to efxaristithika na to kanoume kai allh fora.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Xaxa Alexandretta einai h polh apo to Indiana Jones pou vrhke to diskopothro!

In the film Indiana Jones and the Last Crusade, Jones claims the Holy Grail is in the "canyon of the crescent moon" outside of Alexandretta
    Tha kanonisoume kana match gia avrio.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Με έκανε invite μια Alexandretta, έχει καμία σχέση με κάποιον από εδώ?

Επίσης ναι somari, είναι DotA style από τους δημιουργούς του

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sou esteila Friend request Titus an me deis online make a nudge.

Leave a comment:

Working...
X