Μετά από αποχή ξανάρχισα να παίζω LoL. Επειδή όμως με τον κανονικό μου λογαριασμό θα ήμουν εντελώς χάλια, αγόρασα το χαρακτήρα μου και στον alternative που είναι lvl 10 - 11 και άρχισα την προπόνηση. Το επίπεδο των αντιπάλων και η ποιότητα των αγώνων είναι χαμηλό, μα το μόνο που θέλω είναι να ξαναβρώ τις κινήσεις μου και να ξυπνήσω τα αντανακλαστικά μου. Παρόλα αυτά θέλω να καταθέσω μια τελείως ηλίθια ήττα.
Έχοντας κάνει χάλια ξεκίνημα λόγω ενός ηλίθιου Vladimir lanesman (ο κλασσικός τύπος που κυνηγάει όλη την ώρα, κάνει turret diving απλά για να γράψει ένα kill και παίζει 1v2 για την πλάκα του με τα αναμενόμενα αποτελέσματα) γυρνάμε το ματς, καθαρίζουμε πύργους και τρώμε το μεσαίο inhibitor κι ένα nexus turret. Στην επόμενη επίθεση, οι αντίπαλοι χωρίζονται αι καταφέρνουμε να φάμε τον 1 bot και νομίζω το δεύτερο. Το θέμα ήταν οι 3 στη μεσαία λωρίδα, όπου δεν είχαμε turrets και είμασταν ανοιχτοί στον inh. Η τέλεια ευκαιρία για ganking. Αμ δε...
Βαράω ping όλη την ώρα. Ο Vladimir με μια Katarina είναι κάτω και αποφασίζουν να καθαρίσουν την πιο γεμάτη λωρίδα και να πάνε για το nexus.
Ω ναι.
Συνεχίζω να βαράω Ping γιατί εμείς δεν είμαστε τελείως γεμάτοι. Οι κάτω μας γράφουν. Ένας από εμάς τεζάρει. Συνεχίζουν να μας γράφουν. Τεζάρει και ο δεύτερος. Συνεχίζω να βαράω ping. Οι άλλοι βαράνε τον εχθρικό inhibitor, εγώ παίζω 1v3, τεζάρω και απλά περιμένω το respawn. Ακόμα και τότε όμως, με 2 nexus turrets, τα δύο κάτω γίδια ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μην κάνουν recall.
Το τι έγινε το καταλαβαίνετε. Ευτυχώς δε με ενδιαφέρουν αυτά τα ματσάκια, αλλά η ηλιθιότητα ώρες ώρες σε κάνει να χάνεις την πίστη σου στον άνθρωπο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
League of Legends
Collapse
X
-
Art Spotlight του καινουργιου Champion Brand,the Burning Vengeance
Abilities:
Sear: Brand launches a ball of fire forward that deals magic damage. If the target is ablaze, the target will be stunned.
Pillar of Flame: After a short delay, Brand creates a pillar of flame at a target area, dealing magic damage to enemy units with the area. Units that are ablaze take additional damage.
Conflagration: Brand conjures a powerful blast at his target, dealing magic damage to them. If the target is ablaze, the conflagration spreads to nearby enemies.
Pyroclasm (Ultimate): Brand unleashes a devastating torrent of fire, dealing damage each time it bounces. If a target is ablaze, Pyroclasm's missile speed increases.
Blaze (Passive): Brand's basic abilities light his targets ablaze, dealing a percentage of their maximum Health in magic damage per second.
Leave a comment:
-
Άσχετο - σκέφτομαι να δοκιμάσω Xin...Αυτό το dash και το πανωσήκωμα που έχει φαίνονται πολύ ταιριαστά στο στυλ μου και με την πρώτη ευκαιρία θα τον τιμήσω. Είχα δοκιμάσει και Kennen ένα φεγγάρι αλλά αν και πολύ αποτελεσματικός χαρακτήρας είναι υπερβολικά σπινταρισμένος για τα γούστα μου.
Leave a comment:
-
Το original spotlight του Lee Sin και πιστευω να μην ειναι οντως πρωταπριλιατικο. :p
Πολλη καλη ulti και φαινεται να ειναι καλος jungler.
Επισης, ειναι καλο που σκεφτικαν να του δωσουν Energy αντι Mana σαν τους αλλους Ninja.
Leave a comment:
-
Den einai tyxaio pou goustarw MONKS.Παρτε το champion spotlight του Lee Sin.
Egw pantos tha to epaiza main me thn mia nerfarismeno etsi opws einai xwris ta buff pou skopevoun na tou valoun argotera.
Leave a comment:
-
Kai mono pou xreiazetai na agoraseis to game gia na paikseis einai fail to HoN
Leave a comment:
-
Ειναι απειρο copy-cat του DoTa και οι heroes ειναι ιδιοι ακριβως με τους heroes της DoTa.
Ειναι αρκετα imbalanced σε σχεση με την DoTa και το LoL.
To μονο καλο που εχει αυτο το παιχνιδι κατ' εμε, ειναι τα γραφικα του και ο σχεδιασμος του. Αλλα δεν αξιζει οσο το LoL.
PS: ChrisTop σε εκανα add, ειμαι ο kryptyk.
Leave a comment:
-
δεν ειναι ενθερμος οπαδος του ειδους αλλα παιζει να περασω μια βολτα και εγω οσονουπω απο το LoL, αληθεια το heroes of newerth το εχει δει κανενας? λενε οτι ειναι υπερβολικα clopy paste dota με καλυτερα γραφικα και χειροτερο balance ισχυει?
Leave a comment:
-
Άρχισα να LoLάρω και γω.
Name: ChrisTop
Status: Noobster
Όσοι έχετε όρεξη για (πολύ) χαλαρό game πείτε.
Leave a comment:
-
Πωπω Titus μεσ' στο μυαλο μου εισαι ? Και εγω εχθες με πονεσε η καρδια με τους random players και ειπα απο εδω και περα μονο invite.
Παρτε το champion spotlight του Lee Sin.
Enjoy!
Το βιντεο προφανως ειναι fake, μαλλον παλει και φετος θα μας κανουν κανα Πρωταπριλιατικο Αστειο :p
Παντως, με τα spells που διαβασα οτι εχει δεν το βλεπω να μην βγαινει στη φορα σαν νεος Champion.
Leave a comment:
-
Τρελή αναμονή στους servers σήμερα...Οι χρόνοι που είδα είναι από 20 ως 48 λεπτά μα άκουσα και περιπτώσεις ακόμα και 1,5 ή 3 ώρες.
Σε άλλα νέα, ένα σερί 5 - 0 νίκες διακόπηκε άδοξα λόγω χάλια συμπαιχτών. Τουλάχιστον είμαι στις +10 νίκες και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναπαίξω solo παρά μόνο με invite.
Leave a comment:
-
Καλά ντε, μη βαράτε, ήμουν θολωμένος την ώρα που έγραφα. Συγγνώμη και γράψτε λάθος.
Peace. Love your brother.
Leave a comment:
Απλώς το τονίζουμε μη τυχόν μπερδευτούν κι άλλοι.
Leave a comment: