Announcement

Collapse
No announcement yet.

League of Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    Κι εγώ έχω αρχίσει να παίζω πολύ Vladimir, νομίζω πως θα τον κάνω main, τον απολαμβάνω πολύ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kanw metavash se Caitlyn siga siga.
    Goustarw trela afto to xarakthra.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Καλά μωρέ... Όποτε σε πετύχω, πάμε!!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by FoM View Post
    Thread necro

The name is FoM. xD
    Ναι μωρέ, βρήκα απλά έναν περίεργο τρόπο να σου ζητήσω να γράψεις το account name σου, αλλά εντάξει, fail, έπρεπε να υποθέσω ποιο θα είναι.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Thread necro

The name is FoM. xD

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by FoM View Post
    Necro!!!
    Σε κάνω add με ή χωρίς τα θαυμαστικά;

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Necro!!!

Εγώ έχω παίξει πάνω από 1800 games!!!

Και ακόμα παίζω δηλαδή.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Στο end-game πράγματι είναι καλύτερος ο Trynda, αλλά στα lanes ο Vayne δεν ψοφάει. Προσωπικά τουλάχιστον προτιμώ να έχω απέναντι Trynd στο lane που άμα τον ενοχλήσεις δεν μπορεί να πάρει τόσο εύκολα gold παρά τον Vayne που φαρμάρει αβέρτα.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ground_zero
    Den symfwnw
    Poly psomi h Vayne akomh kai feedarismenh, ena feedarismenos trynda kanei ta idia kai antexei.
    Fact.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den symfwnw
    Poly psomi h Vayne akomh kai feedarismenh, ena feedarismenos trynda kanei ta idia kai antexei.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Όταν με το καλό έρθει το PC θα παίξουμε και μαζί κανα Game γιατί απο laptop δεν. Θέλω να δω λίγο gameplay απο μεγαλύτερα levels.

Btw, Vayne feedαρισμένος είναι χειρότερος και απο Tryndamere/Nocturne. Κάνει 2 secs να σε φάει και μισό sec να φύγει απο μπροστά σου.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αναφορά των κατορθωμάτων του Gamers Odyssey στο League of Legends.

Τίτος και KryptyK στην ίδια λωρίδα λοιπόν, Pantheon - Ashe έναντι Morde και Vayne. Οι αντίπαλοι είναι ντουγρου και δε συνεργάζονται πολύ καλά αλλά είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που τίποτα δεν πάει καλά. Όλα στραβώνουν για δευτερόλεπτα, αναγκαστικά recalls σε άσχημες χρονικές στιγμές, ένας Morde που έχει ψιλοφορτώσει δεν προμηνύουν τίποτα καλό. Αυτό που σώζει την κατάσταση είναι ένας ακόμα πιο φορτωμένος δικός μας Morde στην κάτω λωρίδα. Ξέχασα να πω ότι οι άλλοι 3 μιλάνε κάτι ανάμεσα σε αλβανικά και ρώσικα, έχοντας γεμίσει το chat, και όποτε βλέπω ρώσους προετοιμάζομαι για χοντρά μπινελίκια γιατί συνήθως είναι ζώα.

Κάποια στιγμή, ενώ το παιχνίδι έχει αρχίσει να σπάει, αρχίζουμε την πίεση στη μεσαία λωρίδα και οι αντίπαλοι αποδεικνύονται τόσο συντονισμένοι όσο μια ομάδα μπάσκετ με Πάρκινσον. Ένα Rammus που δεν την παλεύει Χριστό, 4 δικές μου assists σε οριακά turret kills, ένας δικός μας Morde που συνεχίζει να φορτώνει και δύο turrets κερδισμένα.

Και σκάει το ΘΕΪΚΟ αντίπαλο surrender vote με 5 ψήφους υπέρ!!!

Παραδοθήκανε χωρίς λόγο!!!
    Χιχιχιχιχιχι!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ωπα αρχηγε μισο λεπτο, ο καθενας παιρνει οπως θελει οτι θελει, αν εσυ το παιρνεις χαλαρα μαγκια σου, μαζι σου, μην εχεις ομως την απαιτηση η την εντυπωση οτι πρεπει να το βλεπει ετσι και ο αλλος
    Ακριβώς αυτό λέω: Οι άλλοι, που ο Titus χαρακτήρισε "γίδια", μπορεί απλούστατα να μην παίρνουν το παιχνίδι και τόσο στα σοβαρά. Και τέτοιους συμπαίκτες όλοι μας είχαμε και θα έχουμε για πάντα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ωπα αρχηγε μισο λεπτο, ο καθενας παιρνει οπως θελει οτι θελει, αν εσυ το παιρνεις χαλαρα μαγκια σου, μαζι σου, μην εχεις ομως την απαιτηση η την εντυπωση οτι πρεπει να το βλεπει ετσι και ο αλλος, ειδικα οταν μιλαμε για ακρως ανταγωνιστικο game που σπαταλας καποιες σεβαστες ωρες απο το χρονο σου πανω του, τιτε σε νοιωθω

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    αλλά η ηλιθιότητα ώρες ώρες σε κάνει να χάνεις την πίστη σου στον άνθρωπο.

Έλα, χαλάρωσε, ένα παιχνίδι είναι. Δε το παίρνουν όλοι και τόσο στα σοβαρά.

Leave a comment:

Working...
X