Originally posted by ChrisTop
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers Odyssey Steam Community
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by sub_zero View PostΠως; Γιατί εγώ μόνο αυτό βρήκα https://support.steampowered.com/kb_...3160-agcb-2555 το οποίο ουσιαστικά είναι για να παίζει μονίμως offline. Αυτό που ψάχνω είναι αν σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε και είμαι χωρίς δίκτυο μπορώ να ξεκινήσω το steam με κάποιο τρόπο χωρίς να το έχω γυρίσει από πριν σε offline mode.
Comment
-
Ένα ακόμα ουσιαστικό σχόλιο από τον παίχτη . Τώρα φαντάζομαι ότι το "κάποια χρόνια πριν" θα μεταφράζεται σε μία random στιγμή μεταξύ 2004-2006 που ο παίχτης είδε έναν random φίλο του να γράφει με 56k τη steam και να προσπαθεί να κατεβάσει το Half-Life 2.
straier αναφερόμουν στο πόσο επαναστατικό θα είναι το standardisation στο PC gaming και πώς αυτό θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο PC. Επίσης το standardisation για κάποιο λόγο δε νομίζω να έρθει τόσο με τη δημιουργία κλειστών hardware (λογικά η δυνατότητα αναβάθμισης θα παραμείνει), αλλά με τη δημιουργία drivers, βιβλιοθήκες και optimisations που θα είναι universal.
Το PC είναι μία πλατφόρμα που προσφέρει δυνατότητες αναβάθμισης, modding και γενικά μία καλύτερη gaming εμπειρία, αρκεί να ξεπεραστούν κάποια "βασικά" πράγματα (όπως το τι κάρτα να βάλεις, τι συνδυασμό hardware να ακολουθήσεις κτλ).
Εδώ όταν μπήκε το Xbox στο παιχνίδι, άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα (ειδικά με το 360), φαντάσου τι θα γίνει αν μπει ένα κανονικό PC στο χώρο.
Comment
-
Δεν είδα απλά, ήμουν ο ίδιος παθών.Η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 2002 και 2010 ουσιαστικά.Και ακόμη και την στιγμή που είχα για ένα μικρό διάστημα δικό μου internet δεν μπόρεσα. να τα ευχαριστηθώ τα games μου καθώς αργούσαν να κατεβουν και ακόμη και όταν κατέβαιναν η steam με πετούσε συνεχώς εκτος(bugs φαντάζομαι) και έπρεπε να ξανασυνδεομαι internet για να κάνει όλα τα updates.Είχα ξενερώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό που αναγκάστηκα να δώσω το λογαριασμό μ στην τελική!!!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by sub_zero View PostΠως; Γιατί εγώ μόνο αυτό βρήκα https://support.steampowered.com/kb_...3160-agcb-2555 το οποίο ουσιαστικά είναι για να παίζει μονίμως offline. Αυτό που ψάχνω είναι αν σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε και είμαι χωρίς δίκτυο μπορώ να ξεκινήσω το steam με κάποιο τρόπο χωρίς να το έχω γυρίσει από πριν σε offline mode.
Μετά μπορείς να παίξεις ό,τι θες.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΔεν είδα απλά, ήμουν ο ίδιος παθών.Η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 2002 και 2010 ουσιαστικά.Και ακόμη και την στιγμή που είχα για ένα μικρό διάστημα δικό μου internet δεν μπόρεσα. να τα ευχαριστηθώ τα games μου καθώς αργούσαν να κατεβουν και ακόμη και όταν κατέβαιναν η steam με πετούσε συνεχώς εκτος(bugs φαντάζομαι) και έπρεπε να ξανασυνδεομαι internet για να κάνει όλα τα updates.Είχα ξενερώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό που αναγκάστηκα να δώσω το λογαριασμό μ στην τελική!!!
Επίσης θα ήθελα να μου πεις πώς χρησιμοποιούσες τη steam το 2002.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostOK απλά εγώ έτσι τη γνώρισα και αυτό λέω.Αν έχει αλλάξει κάτι ΟΚ εσείς ξέρετε.Απλά καταθετω την εμπειρία μου.
επίσης άμα έχεις σε δίσκακι το game εννοειτε πως δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις το κανεις εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο από το dvd.
υγ:
τραυματικές εμπειρίες με ταχυτητες ιντερνετ; πότε το 2004; με ταχύτητες του φούτσου;
Originally posted by paixtis View PostΔεν είδα απλά, ήμουν ο ίδιος παθών.Η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 2002 και 2010 ουσιαστικά.Και ακόμη και την στιγμή που είχα για ένα μικρό διάστημα δικό μου internet δεν μπόρεσα. να τα ευχαριστηθώ τα games μου καθώς αργούσαν να κατεβουν και ακόμη και όταν κατέβαιναν η steam με πετούσε συνεχώς εκτος(bugs φαντάζομαι) και έπρεπε να ξανασυνδεομαι internet για να κάνει όλα τα updates.Είχα ξενερώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό που αναγκάστηκα να δώσω το λογαριασμό μ στην τελική!!!
Originally posted by paixtis View PostΕίχα καλή σύνδεση για τα δεδομένα της εποχής.1mbps ήταν αλλά πάλι αργούσε αδικαιολόγητα να κατεβάσει τα games...
2004 ήταν sorry
Comment
-
Comment
Comment