Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εξαιρετικη preview Παρουσιαση.

Υποψιν, κυκλοφορει αυτιο 26/1 USA και 29/1 EU.

Προσωπικα, το 1ο δε μαρεσε παρα πολυ αλλα ειχε πολυ ενδιαφερουσες ιδεες κι επιλογες (Lesbian love Κανεις? ) . Για να δουμε!

Release Date : 26/1/10, USA Μετα απο αρκετο καιρο αναμανονης, η Bioware κοινοποιησε πως θα εκδοσει τη συνεχεια του αρκετα γνωστου Mass Effect, στα τελη του πρωτου μηνα του επομενου ετους. Μερικες α…
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Απ'όλα αυτά που είναι στο γραμμένα στο OP δύο πράγματα είχα περισσότερη περιέργια να δω πως λειτουργούν στο sequel, το import save data και η εξερεύνηση του γαλαξία.

Για το πρώτο είναι νωρίς ακόμα να δω ορατές επιπτώσεις των αποφάσεων που πήρα, όμως ανταμίφθηκα με μπόλικα credits και ένα ψυχογράφημα του χαρακτήρα μου από τη Miranda. Για το δεύτερο, wow τι αναβάθμιση είναι αυτή! Όντως βρισκόμενος σε κάποιο Σύστημα έχεις το πλήρη έλεγχο του σκάφους στο "χάρτη" δίνοντας απείρως μεγαλύτερο βάθος στην κλίμακα. Αν είναι να πας σε άλλο Σύστημα πρέπει η Normandy να έχει αρκετά καύσιμα που αγοράζεις με credits σε Fuel Stations. Το σκανάρισμα τώρα των πλανητών για πρώτες ύλες γίνεται κυριολεκτικά και όχι απλά πατώντας μια επιλογή "scan planet". Σκανάροντας ένα πλανήτη, υπάρχει ένα γράφημα με τις πρώτες ύλες (4 στον αριθμό) το οποίο αυξομειώνεται ανάλογα με το αν υπάρχει ή όχι κάποια πρώτη ύλη στο σημείο που εστιάζει το σκανάρισμα. Όταν χτυπήσουμε φλέβα, πατάμε το κουμπάκι "send probe" και απορροφάμε τις πρώτες ύλες. Probes μπορείς ,αρχικά τουλάχιστον, να έχεις μέχρι 30 και αν τελειώσουν αγοράζεις νέα από τα Fuel Stations.

Τώρα για γραφικά, σίγουρα καλύτερα του πρώτου και μάλιστα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τόσο στους χαρακτήρες όσο και στα περιβάλλοντα. Και όντως η όλη εικόνα αποπνέει μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα. Το καλύτερο πράγμα που συνέβει στη μάχη δεν είναι μόνο ότι πλέον είναι πλήρως real-time αλλά η άμεση ανταπόκριση των εντολών της ομάδας. Τους λες να πάνε εκεί, πάνε εκεί και αμέσως βρίσκουν κάλυψη.

Πάω να λιώσω.
      sigpic

Comment

Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερο κίνηση και ζωντάνια στον εξωτερικό κόσμο π.χ αιωρούμενα αυτοκίνητα , ανακοινώσεις από μεγάφωνα , random ανθρώπους (ή όχι ) να περπατάνε στους δρόμους , εναλλαγή ημέρας και νύχτας , real time quests (δλδ να πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να χρειάζεται να πας σε έναν συγκεκριμένο npc σε συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας) .
        Δηλαδή πέρα από τον "προσωπικό" χαρακτήρα (με τους διαλόγους , με την ιστορία , με τις μάχες, με τον shepard και το crew του θα ήθελα το παιχνίδι να έχει και χαοτικό χαρακτήρα , με απλά κατά την γνώμη μου πράγματα τα οποία θα κάνουν την περιπλάνηση στον κάθε πλανήτη ευχάριστη

ΥΓ : Μην με παρεξηγείται απλά πωρωμένος με Star Wars είμαι

EDIT :

Καμμενιά ftw

Comment

Videoreview απο GT

Και για να μην παιδευομαστε, ολα τα reviews συγκεντρωμένα εδω
          Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.

Μetascore 97 Based on 25 reviews!
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
            Για το δεύτερο, wow τι αναβάθμιση είναι αυτή!
            Μακάρι, γιατί αυτό ήταν το μόνο στο έπασχε, και δεν έπρεπε να πάσχει τόσο, ο πρώτος τίτλος.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Pilgrim View Post
              Μetascore 97 Based on 25 reviews!
              WAAAAATTTTTTT?????/

97 gametrailers.com, bought!
              Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Bartman@r@s View Post
                Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερο κίνηση και ζωντάνια στον εξωτερικό κόσμο π.χ αιωρούμενα αυτοκίνητα , ανακοινώσεις από μεγάφωνα , random ανθρώπους (ή όχι ) να περπατάνε στους δρόμους , εναλλαγή ημέρας και νύχτας , real time quests (δλδ να πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να χρειάζεται να πας σε έναν συγκεκριμένο npc σε συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας) .
                Δηλαδή πέρα από τον "προσωπικό" χαρακτήρα (με τους διαλόγους , με την ιστορία , με τις μάχες, με τον shepard και το crew του θα ήθελα το παιχνίδι να έχει και χαοτικό χαρακτήρα , με απλά κατά την γνώμη μου πράγματα τα οποία θα κάνουν την περιπλάνηση στον κάθε πλανήτη ευχάριστη
                Και εμένα θα μου άρεσε μια χαοτική κατάσταση όπως τη περιγράφεις, μακάρι κάθε πλανήτης να ήταν εξερευνήσιμος. Το καλό της υπόθεσης πάντως είναι ότι έχουν αλλάξει το ύφος και έχουν προσθέσει ποικιλία. Για κάποιο λόγο το παιχνίδι φαίνεται πιο "ζωντανό" απ΄το πρώτο. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο σταθμός Omega, ο πρώτος σου προορισμός. Είναι απλά όπως πρέπει να είναι μια σωστή, σκοτείνή, sci-fi/cyberpunk πόλη, μια βαβέλ από φυλές, συμμορίες και μαυραγορίτες, φώτα neon παντού και ατμοί στα σοκάκια, διαφημίσεις των εταιριών και κατακλυσμός από κιόσκια που λένε τα latest news του γαλαξία. Η εμπειρία γενικά, είναι πιο immersive.

Εδώ ακόμα και τα assignments είναι τελείως διαφορετικά το ένα απ'το άλλο, δεν είναι εκείνοι οι μονότωνοι εσωτερικοί χώροι που απλά άλλαζε η διακόσμιση. Όσα submissions έχω κάνει μέχρι τώρα είναι όλα σε εξωτερικούς χώρους, εντελώς διαφορετικοί στο σχεδιασμό μεταξύ τους. Και ακόμα, στις 17 ώρες που είμαι, δεν μου έχει δώσει Mako-like τζιπάκι.

Μια τελευταία παρατήρηση, χωρίς να θέλω να κάνω κάποιο spoiler εν ρήμη του λόγου, όσοι έχουν σχετικά φρέσκο στη μνήμη τους το πρώτο Mass Effect σίγουρα θα ευχαριστηθούν περισσότερο το δεύτερο σε σχέση με κάποιον που δεν θυμάται ή ακόμα χειρότερα δεν το έχει παίξει καθόλου.
                sigpic

Comment

Mass Effect 2 EDGE review
                  The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.

Ultimately, Mass Effect 2’s greatest strength is in tying its disparate pieces together, binding the gunplay and conversation systems into something that meshes, while creating an action-RPG that knows stats should be there, but that they should never get in the way of a good headshot. The result is a game that’s grown into its obvious potential. With the first instalment, BioWare built a universe of words – a deeply convincing multicultural sprawl you could read about without ever quite getting to touch. Here, you’re inside it from the start – and the view is often dazzling. [9]

Comment

Δυσκολεύει το πράμα με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω. Πρόκειται δηλαδή για σούπερ παιχνίδι που διορθώνει όλα τα προβλήματα του πρώτου. Τι να πω... Με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξω, αφού παίξω ξανά το πρώτο Mass Effect.

Comment

Υπάρχουν frame drops σε μερικά σημεία του gameplay όπως και μεγάλα loading times ακόμα και με την install to hard drive επιλογή στην έκδοση για Xbox 360.Από κει και πέρα ο τίτλος είναι άψογος, ακόμα και τα mini games που έχουν να κάνουν με descryption και electronics σαν hacker πράγμα είναι πιο ενδιαφέρουσα από τα απλά buttons που πατούσες στο πρώτο τίτλο.

Comment

Το καλύτερο όλων είναι ότι ξεφεύγει τελείως σε ύφος από το πρώτο και στην ιστορία. Εξαπλώνεται. Εστιάζει περισσότερο στους χαρακτήρες όπου μέσα από αυτούς μαθαίνουμε για την κουλτούρα των φυλών και τη θέση του καθενός στο σύμπαν. Δεν ξέρω που θα το πάει με το main story, η εντύπωση που έχω μέχρι τώρα είναι ότι αν το Mass Effect ήταν το ορεκτικό, το Mass Effect 2 είναι το κυρίως πιάτο. Και η αιτία για αυτό είναι οι διάλογοι. Είναι θεϊκός ο κόσμος που έχει φτιάξει η Bioware για όσους γουστάρουν sci-fi rpg ή sci-fi γενικότερα.

Ελπίζω αύριο να το έχουν άτομα στην κατοχή τους να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Α και όσοι θέλουν να απολαύσουν καλύτερα τις μάχες επιλέξτε hard επίπεδο δυσκολίας, στο normal είναι πολύ εύκολο.
                        sigpic

Comment

Θα αργησω να το παρω αλλα το θεωρω σιγουρη αγορα. Σκεφτομαι να δω το πρωτο για αρχη.
                          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                            Θα αργησω να το παρω αλλα το θεωρω σιγουρη αγορα. Σκεφτομαι να δω το πρωτο για αρχη.
                            Μην το σκέφτεσαι ! Πάρτο !

Εγώ το τερμάτισα σε PC και καλά έκανα. Ήξερα από την αρχή για τα προβλήματα που είχε για την κονσόλα και ακόμα θα συνεχίσω να το πάρω σε PC.
                            sigpic

Comment

Το παιχνίδι θα αποτελέσει την επόμενη μου αγορά όταν βρεθούν τα φράγκα και τερματιστεί για ακόμα μία φορά το 1ο.

Μία ερώτηση : το broken οικονομικό σύστημα του 1ου , όπου είχες άπειρα χρήματα στην διάθεσή σου χωρίς να ξέρει τι να τα κάνεις , έχει αλλάξει στο 2ο ;

Comment

Μία ερώτηση : το broken οικονομικό σύστημα του 1ου , όπου είχες άπειρα χρήματα στην διάθεσή σου χωρίς να ξέρει τι να τα κάνεις , έχει αλλάξει στο 2ο ;

Ναι εδώ συμβαίνει το αντίθετο,υπάρχουν περισσότερα μαγαζιά και πράγματα να αγοράσεις απ'όσο αντέχει η τσέπη σου. Οπότε και οικονομικά, συμφέρουν πολύ τα submissions.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X