Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τελείωσα εδώ και λίγες μέρες τον Adept χαρακτήρα insanitίλα και γούσταρα άσχημα.Αν παίξεις ήρεμα και μεθοδικά το Insanity δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει εξαρχής καθώς τις αδυναμίες του ο Adept τις καλύπτει με μακρυνές επιθέσεις λόγω biotic powers που κάνουν αρκετή ζημιά.Η Inferno squad ammo power που έχει ο Grunt όταν φουλάρεις την συγκεκριμένη power με βοήθησε πάρα πολύ στο παιχνίδι μου καθώς ο Adept δεν έχει πολλά όπλα στην κατοχή του και πρέπει με pistols και sub machineguns να τα βγάλεις πέρα.Επειδή είναι το δεύτερο playthrough μου είχα την δυνατότητα να επιλέξω μία " loyalty" power από την αρχή η οποία ήταν η Geth shield του Legion.Η inferno squad ammo του Grunt σε συνδυασμό με την Geth shield του Legion μου έδωσαν τα λίγα παραπάνω δευτερόλεπτα που χρειαζόμουν ώστε να μένω εκτεθειμένος και να βαράω εχθρούς είτε με biotics είτε με thermal clips διαφορετικά θα είχα μεγάλο πρόβλημα όπως είχα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του συγκεκριμένου χαρακτήρα.Δύσκολες μάχες υπήρξαν και deaths έγιναν αρκετά αλλά υπήρξε μεγαλύτερη ισορροπία στις συγκρούσεις όπου με κάμποση προσοχή όλοι παράδωσαν πνεύμα.Περιττό να πω ότι σε επίπεδα που βρίσκονταν σε μεγάλο ύψος τα pull , throw powers βοήθησαν ώστε να πετάω τα bots στο υπερπέραν.

Κοντά στις τελευταίες ώρες ο Renegade Shepard μου έμοιαζε σαν Sith Lord.Πληγές και χαρακιές βαθιές, μάτια κόκκινα σαν δαίμονας και γενικά είχε πρόβλημα συμπεριφοράς.Είναι θετικό το γεγονός ότι σαν Renegade ο Shepard δεν φερόταν σαν βλαμμένος ή κακομαθημένος όπως π.χ. στο KotOR II όπου του Sith του έφταιγαν τα πάντα αλλά έχει μία λογική στις απόψεις του άσχετα αν ενοχλούσαν ή όχι.Σε κάθε περίπτωση η Paragonίτιδα είναι μία και δεν είναι καθόλου φλώρικη.

Έκανα πρόσφατα και ένα skullάτο την Cortana στο Halo 3 με τον κολλητό με πλήρη επιτυχία και το Insanity του ME 2 δείχνει πολύ πιο προκαθορισμένο.Α ρε Halo μόνο εσύ ρε γαμώτο.

Comment

ναι στο insanity το μονο που εχεις να φοβασαι ειναι οι εχθροι που ερχονται καταπανω σου οπως τα heavy mechs, τα σκυλια, τους krogans, κτλπ, διαφορετικα με το cover συστημα αν παιξεις προσεκτικα και καμπερωθεις σωστα σε ενα μερος αργα η γρηγορα σκοτωνεις τα παντα χωρις δυσκολια

εγω ευτυχως επαιξα vanguard στο πρωτο play μου στο veteraν, πρεπει να ειναι δραμα στο insanity το charge

infiltrator πολυ cool class αρκετα διασκεδαστικη και δυνατη θα ελεγα
      αλλα το easy mode στο insanity το περασα με sentinel το tech armor απλα κανει τα πραγματα πολυ ποιο ευκολα

εχει δοκιμασει κανενας να παιξει soldier στο insanity με geth armor? πρεπει να ειναι φονικος συνδυασμος

Comment

Ε αντε γεια ρε vanguard να πουμε μου βγαλες την παναγία!
        Οι υπερβολικά κουραστικες μάχες με το επαναλαμβανόμενο μοτιβο και τα άχρηστα powers (charge my ass!) καθιστουν απάλευτο το παιχνίδι στο insanity με την συγκεκριμένη class. Σιγουρά τερμάτιζεται το παιχνίδι και με vanguard αλλά στις μαχες χάνεται ολη η απόλαυση.
        Ειχα βγει στον διαγαλαξιακό πηγεμο για την tali αλλά εφαγα φλασιά απο το πουθενά, εκανα quit και αρχισα new game με χαρακτήρα soldier + geth shield. (χμμ πως να μου ηρθε αυτός ο συνδυασμός αραγε )
        Για την ώρα κάνω περίπατο στο πάρκο αλλά ειναι πολύ νωρίς στο παιχνίδι! Οταν προχωρήσω περισσότερο θα σας πω εντυπώσεις.
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Κάποια στιγμή μέσα στο Collector's Vessel διαλέγεις μεταξύ της καραμπίνας του Grunt, assault rifle training και ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜΜΜ sniper rifle training! Διάλεξα assault rifle training γιατί ήταν το μοναδικό όπλο που δεν είχα χρησιμοποιήσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια και ήθελα να εκμεταλλευτώ πλήρως το barrier, αλλά αν μέχρι που να βγω από το collector's vessel δω ότι δεν παλεύεται θα κάνω load και θα πάρω sniper rifle. Μάλλον θα αντικαταστήσω τα heavy pistols, που έχουν απελπιστικά λίγα πυρομαχικά με τις assault rifles, που είναι πιο all arounder όπλα, και σα βασικό θα κρατήσω sub machine guns. Η καλύτερη χρήση του charge είναι, κατά τη γνώμη μου, απέναντι σε εχθρό που βρίσκεται δίπλα σε χάσμα (για να πέσει μέσα και να ξεμπερδεύουμε) ή απέναντι σε εχθρό που δεν καλύπτεται από άλλους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, με φουλ barrier και καραμπίνα, απλά δεν προλαβαίνω να τον σκοτώσω. Συνήθως τους αποτελειώνω με κλωτσομπουνίδια για να μη χαλάω πυρομαχικά.

Αυτό που παρατηρώ στο insanity είναι ότι το παιχνίδι δυσκολεύει απότομα αν δεν έχεις διαλέξει "σωστό" party. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τη χρησιμότητά τους (έχω αφήσει στην άκρη Jack, Tali - παντελώς άχρηστη - και Miranda για να τεστάρω τους υπόλοιπους) αλλά ειδικά αν μπλέξεις σε πίστα με μεγάλες αποστάσεις και δεν έχεις assault rifles ή εναντίον σε armor και δεν έχεις warp / incinerate, την έκατσες...Επίσης το παιχνίδι solo είναι απελπιστικά δύσκολο για μένα.

Με Vanguard, αν κάνεις κάποια upgrades όπλων τα πράγματα βελτιώνονται αλλά παραμένει "άχρωμη" class.

Επίσης, αγαπημένος νέος χαρακτήρας μακράν ο Mordin. Τουλάχιστον νιώθει τύψεις για το genophage...
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Η Tali είναι καλή για το τέλος.Γενικά χαρακτήρες όπως οι Tali και Legion λόγω της drone ability μπορούν να στέλνουν combat drones στους εχθρούς και αυτοί να ασχολούνται μαζί τους.Ειδικά σε στενούς χώρους και σε επίπεδα με πολλούς εχθρούς που έχουν μεγάλη αντοχή τα combat drones σώζουν ζωές από το να σου έρθει ο Krogan Warlord ή το Geth Prime στην μάπα και να σε στείλει.Με λίγη προσπάθεια όλα τα βγάζουμε.Μασάνε οι gamers από δύσκολα ρεεεεε;:xp:

Comment

Με τον soldier + geth shield πάντως το insanity περνιεται σχετικά ευκολα!
              Πέρασα horizon, πηρα και την Τali και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μάχη που να με εχει προβληματίσει ιδιαίτερα (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν εχω πεθανει 5,6 αντε 7 φορές ) Γενικά στις μάχες ο soldier σπέρνει και δύσκολα στριμώχνεται ακομα και αν εχουν πέσει τα squad members. Ολα τα λεφτά η geth shield, και μεγάλη διάρκεια εχει (60 secs) και +75% shield και αμα τι φουλάρεις σου δίνεται η επιλογή είτε να δώσεις bonus στo weapon damage ή 100% shields (επραξα το πρώτο!)
              Τιτε καλά έκανες και πήρες assault rifle! Ειναι το οπλο που χρησιμοποιώ συχνότερα με τον soldier! Το sniper θελει το χρόνο του για να σημαδεψεις σώστα και αμα βγεις απο την κάλυψη στο insanity ο χρόνος ειναι μια πολυτέλεια που δεν εχεις! Ακομα και με geth shield ή barrier.

Eπίσης τα πολλα πρόσωπα της Tali!
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming

Comment

Mass Effect 2 'Kasumi' DLC priced at $7

560 ms points! Λογικά θα το πάρω.
                I attack sharks
                when i smell them bleed
                I dont go swimming

Comment

Για όποιον βαριέται να παίζει ξανά και ξανά το ΜΕ, μπορεί να βρει όλα τα πιθανά saves (με τις επιλογές που θέλει) στο παρακάτω site:

mass, effect, masseffect, mass effect, saves, save, savegame, savegames, annakie, PC, commander, shepard, commander shepard, mods, coalesced.ini, screenshots, screenshot, kaidan, alenko, ashley, liara, t'soni, urdnot, wrex, garrus, vakarian, tali, tali'zorah, thane, krios, jack, subjectzero, subject, zero, miranda, jacob, taylor, grunt, samara, legion, mass effect saves, import, rename, renaming, me2, coalesced.ini

Αντε ξεκινώ ΜΕ2 σε λίγο .

Comment

TΩΡΑ θα γίνεις άντρας!
                    sigpic

Comment

Κάτσε λίγο γιατί δε μου βρίσκει τα saves μην τα πάρω .

εδιτ: Μου το δέχτηκε και βρήκα και πατέντα για να το παίξω με 360 pad στο PC (κανονικά δεν έχει υποστήριξη). Α ρε έπος είμαι xD .

Comment

Έχεις περάσει και τα DLC?
                        sigpic

Comment

Χμ, ίσως βάλω και τα δικά μου...
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Όχι δεν έχω περάσει τα DLCs, αξίζουν; Μπορώ να τα περάσω πάντως. Το θέμα είναι ότι με την πατέντα που έκανα για να το παίξω με το 360 pad δε μου εμφανίζονται τα εικονίδια με τις τεχνικές. Αντε να ψάξω να βρω λύση τώρα. Α ρε bioware, τι θα σου κόστιζε να έβαζες εξ αρχής υποστήριξη χειριστηρίων...

edit: Δε φαίνονται τα εικονίδια, αλλά φαίνονται οι περιγραφές τόσο των όπλων όσο και των τεχνικών. Όχι ό,τι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον θα παίζω με gamepad .

Comment

Εντάξει τα περισσότερα βλακείες είναι, αξίζει να βάλεις αυτά με τις νέες αποστολές και νέους χαρακτήρες.
                              sigpic

Comment

Καλά ας το παίξω μία φορά και μετά βλέπουμε.

Comment

Working...
                                X