Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus συμφωνω, ουσιαστικα η ιστορια ειναι: Ενα κορυφαιο σκηνικο στην εναρξη-> που μας οδηγει σε μια τεραστια απειλη-> οποτε πρεπει να μαζεψουμε ολους τους τουμπανους του συμπαντος-> προκειμενου να την πεσουμε στους κακους και να τα κανουμε ολα κωλο-> φυσικα στην καταληξη θα βιωσουμε ενα τελος που θα προετοιμαζει για τον επιλογο της τριλογιας .

Περα απο την πλακα παντως ορισμενοι απο τους χαρακτηρες καθως και οι ιστοριες τους, εχουν δωθει με παρα πολυ καλο τροπο. Τα αγαπημενα μου κομματια εχουν να κανουν με τους Legion, Mordin, Samara, Tali... Επισης να πω οτι η εικονα που σου αφηνει εν τελει το σεναριο ειναι πολυ καλη και γενικα αν και προκειται περισσοτερο για ενα story χαρακτηρων, δεν πιστευω οτι θα αφησει σε καποιον την γευση του ρηχου οταν τελειωσει.

Αυτο που με χαλασε προσωπικα ηταν η υπερβολικη γραμμικοτητα του τιτλου (που περναγε και στο level design) και οτι σαν παιχνιδι ηταν πρωτα shooter και μετα rpg. Απουσιαζαν επισης μερικες βασικες δομες του ειδους και φυσικα αναφερομαι σε κατι συνολικοτερο απο το ''τι επιλογες εγιναν στη διαμορφωση του battle system''. Αλλοι απ'οτι διαβασα γουσταρανε απειρα την μορφη που απεκτησε το παιχνιδι...κατα συνεπεια θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου. Imo εγιναν καλες αλλαγες που βελτιωσαν θεματακια του πρωτου τιτλου και αλλες οι οποιες δεν μου αρεσαν και τοσο.

Έβανς, για το Omega Relay μπορεί να έχεις πρόσβαση από αρκετά νωρίς (και άρα να τελειώσεις το παιχνίδι) αλλά το τι έχεις αφήσει στη μέση από αποστολές και upgrades παίζει σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής και γούστου. Αν πω έστω και μια λέξη παραπάνω είναι spoiler.

Είμαι επίσης πολύ περίεργος να δω τις φάτσες των ψηφιακών Shepard σας. Τους δικούς μου τους έχω δείξει.
    Το οτι δεν θα πας στο omega relay χωρις να εχεις ολοκληρωσει τουλαχιστον τα recruits και loyalty το θεωρω δεδομενο...εκει ειναι ολο το ζουμι του παιχνιδιου.

Οταν το ξαναβαλω θα postαρω photos;).

Comment

• Σκέφτηκα αυτό που είπε ο Τίτους (για το ότι το game μένει σταθερό στα δεδομένα που τέθηκαν στην αρχή του) και άρχισα να βλέπω λίγο διαφορετικά την όλη δομή του. Όταν το προχωρήσω λίγο ακόμα θα γράψω ξανά εντυπώσεις, πιστεύω πολύ καλύτερες από αυτές που εξέφρασα νωρίτερα.

Comment

• Τελικά το παιχνίδι δεν είναι τόσο μάπα όσο νόμιζα. 32 ώρες και μόλις ολοκλήρωσα την loyalty mission της Tali η οποία και μου φάνηκε φοβερή. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια αποστολή που να εκρεμμεί, πέραν του να πάω να βρω το IFF, οπότε θα κάνω μία επίσκεψη σε ένα μεγάλο αριθμό πλανητών μπας και βρω distress signal.

BTW η Jack ποια νομίζει ότι είναι; Θέλει να χωρίσω την Miranda για να κάνει κάτι μαζί μου. Άντε μωρή από εκεί, 2 κόμβους πριν στο δέντρο διαλόγου μου καθόσουν για το σεξ και μόνο και τώρα έχεις απαιτήσεις;

Έφτασα και στο full paragon, άντε μην αρχίσω τώρα τις κακές πράξεις να γουστάρω!

Comment

• χαιρομαι που αρχιζεις και βλεπεις με αλλο ματι το ΜΕ2, πρσπαθησε να κανεις ολα τα loyalty missions ουτο σωστε να αποκωμισεις σφαιρικοτερη αντιληψη/εικονα για το universe του παιχνιδιου, ασε που θα δεθεις και περισσοτερο με τα μελη της ομαδας σου με το να δεις τις προσωπικες ιστοριες τους.
          Πιστεψε με το build up που γινεται αξιζει για το τι θα ακολουθησει στο omega relay...

Comment

• Νομίζω ότι μάζεψα όλους τους χαρακτήρες. Υπάρχει μία κενή θέση τέρμα αριστερά, δεν ξέρω αν γεμίζει (μην πεις ), θα το διαπιστώσω όταν το προχωρήσω. Πάντως έκανα τα loyalty missions όλων των χαρακτήρων και συνολικά μου έχει δημιουργηθεί μία εξαιρετική καλή εικόνα. Φοβερή συνοχή. Αναρωτιέμαι, πώς το έκραζα πριν κανά μήνα ; Έπρεπε όντως να περάσω έξω, είχε δίκιο ο Deus Dope.

Comment

• Η κενή θέση προκύπτει από τη loyalty mission της Samara, της προέδρου της Ν.Δ. Το ζήτημα με τις loyalty missions είναι ένας πολύ καλός λόγος για γρήγορο playthrough (μαζί με το ριζικά διαφορετικό gameplay από class σε class), επειδή το ποιές έχεις ολοκληρώσει πριν το φινάλε επηρρεάζει πολύ την τελική αποστολή. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΕΙΕΙΕΙΣ! Θα στα πω όταν το τερματίσεις και βιώσεις την αντρίλα και επικούρα σε όλο το μεγαλείο της.

Κι εμείς αυτό αναρωτιόμασταν τόσο καιρό, γιατί το έκραζες...
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μπα, η τέρμα αριστερή θέση ήταν για τον Legion, τη Samara την έχω. Είμαι τώρα στην loyalty mission του. Μετά προχωράω το σενάριο.

Έριξα τα δίχτυα μου και στην Tali. Ανοιχτό μέτωπο με ψυχολόγο, Miranda και Tali. Αντε να δούμε. Η Jack έχει φάει τρελό άκυρο.

Comment

• Έριξα τα δίχτυα μου και στην Tali. Ανοιχτό μέτωπο με ψυχολόγο, Miranda και Tali. Αντε να δούμε. Η Jack έχει φάει τρελό άκυρο.
                  Φτιάχ'τα με την Τάλι.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• samara wins.
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• H Samara το παίζει δύσκολη, δεν αναφέρεται καν στο θέμα. Αφού γουστάρεις μωρή, δώσε πάτημα για κουτούπωμα!

Comment

• My name is Legion, for we are many...απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Samara wins οντως αλλα ουτε σε μενα εκατσε να παει η κουβεντα προς τα εκει..

Καλα αναμεσα στις φυσιολογικες γκομενες η Tali ειναι η πιο συμπαθητικη. Το αποθημενο μου ομως ειναι η jack .

Comment

• Ποιο αποθημένο ρε, σου κάθεται σχεδόν αμέσως! Άντε μωρέ, μου κάνει και μούτρα τώρα που έφαγε το reject . Επειδή δηλαδή ο πρώην πέθανε προσπαθώντας να τη σώσει θα μας το παίζει και ανασφαλής; Ποια νομίζει ότι είναι;

Comment

• Οντως ο legion είναι φοβερός χαρακτήρας! Κριμα που στο τέλος προδίδει την ομάδα και σκοτώνει την Miranda! OΥΠΣ μου ξέφυγε αυτό!!

Επίσης Tali ftw απλά!! Τρομερη κορμάρα και αμα αποδειχθει οτι δεν λεει απο πρόσωπο της ξαναβάζεις τη μάσκα και είσαι κυριλε. (μα πόσο ρομαντικός είμαι διάολε!!)

Samara ρε solid? δεν ηξερα οτι είσαι του εγκεφαλικού σεξ.

Υ.Γ το απωθημένο του noobo το αφήνω ασχολίαστο. Νομιζά οτι τα εχω ακούσει ολα απο αυτό το παιδι αλλά έκανα λάθος.
                            I attack sharks
                            when i smell them bleed
                            I dont go swimming
                            water just wants to be around me.

Comment

• Σπουδαία τροπή έχει πάρει η συζήτηση για το παιχνίδι .

Πάει και το loyalty του Legion, εγκατέστησα IFF, τελείωσα και το critical mission με Joker και πάμε για άλλα. Α ρε Evans πόσο αποτυχημένα σχόλια έκανες πριν λίγο καιρό .

Comment

• Dp

Τελικά έψαξα όλους τους πλανήτες, βρηκα συνολικά 8 αποστολές και όσο τις έκανα βγήκαν άλλες 2. Εν ολίγοις, είχα αφήσει 10 αποστολές, τις οποίες και ολοκλήρωσα χωρίς κάποιον περιορισμό. Είμαι 25 level και θέλω ακόμα 25 xp για το 26. Πάω Omega 4 Relay.

Titus χτες με μπέρδεψες πάρα πολύ με τα όσα μου είπες .

Comment

Working...
                                X