Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τα saves αραγε ισχυουν και για την 360 εκδοση? Ο μονος λογος που δεν εχω αγορασει ακομα το παιχνιδι ειναι επειδη εχω χασει το playthrough του πρωτου τιτλου (και βαριεμαι να το ξαναπαιξω ).
Δεν παίζει να ισχύουν, τα saves στο 360 συνδέονται με το gamertag σου οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι αν δεν έχεις και το αντίστοιχο gamertag.
edit: Έπαιξα ένα δίωρο σήμερα και το χειρισμό το βρίσκω ΟΚ, οι περιγραφές των ικανοτήτων είναι υπερ αρκετές και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το να επιλέγω τις σωστές τεχνικές και biotics.
Η ανανέωση από το πρώτο ΜΕ είναι τεράστια, από τα γραφικά και το animation μέχρι τους διαλόγους, το battle system και την όλη λογική. Έφυγε το equip σύστημα και στη θέση του έχουμε ένα upgrade σύστημα, η λογική στις μάχες έμεινε η ίδια αλλά ανανεώθηκε πολύ, το σενάριο φαίνεται πολλά υποσχόμενο και η όλη αίσθηση είναι φοβερή. Χάρηκα που είδα ότι το scanning για materials γίνεται με έναν πολύ καλύτερο τρόπο και όχι με άσκοπες βόλτες με το mako. Εν ολίγοις πωρώθηκα .
Η Kelly μου την έπεσε με τη μία. Α ρε Liara κέρατο θα φας αν δεν εμφανιστείς γρήγορα .
Αφού υπάρχουν αρκετοί φανς του παιχνιδιού στο forum, και πλέον μετράμε και τον Έβανς ανάμεσά μας, ας ξεκινήσω μια κουβέντα για το Legion. Τι είναι, ποιός είναι και τι ρόλο βαράει...
...και κυρίως γιατί φοράει την πανοπλία του Shepard, την οποία παρεπιπτόντως έψαξε και βρήκε. Με βάση τις συζητήσεις μαζί του, το συμπέρασμα που βγάζω είναι πως είναι ένας Geth Shepard, ένας ρομποτικός Ιησούς Χριστός. Προγραμματίστηκε για να μεταφέρει τη συλλογική γνώση των Geth μαζί του, να αποκτήσει όλες τις δυνατές πληροφορίες για τον superior organic Shepard Commander, και να τις μεταφέρει πίσω στους Geth.
Η γνώμη σας?
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Καλά εγώ θα αργήσω να μπω στη συζήτηση . Πάντως ίσως χρειαστώ μία υπενθύμιση κάποιων γεγονότων του πρώτου παιχνιδιού. Το βίντεο στον Ilos μόνο και στο τέλος (:xp.
αρχισες ΤΟ Game με G κεφαλαιο mr.evans αντε να το ευχαρηστηθεις;)
απλα να ξαναπω οτι το εχω τελειωσει 3 φορες και μου μπαινουνε περιεργες ιδεες για τεταρτο playthrought
κατεβασε τα dlc....η αληθεια ειναι οτι δεν αξιζουνε και τοσο τα λεφτα τους τα dlc ΑΛΛΑ what the hell? σου δινουνε extra χαραχτηρες εκ των οποιων η kasumi ειναι τρελο μωρο και στη μαχη ειναι πολυ unique ο τροπος που πολεμαει + χρησιμη, επισης παιρνεις και extra οχηματακι με missions γι' αυτο
Χάρηκα που είδα ότι το scanning για materials γίνεται με έναν πολύ καλύτερο τρόπο
στο xbox360 ειπες οτι παιζεις?
Hah!! μη παιρνεις και ορκο περιμενε λιγο παρακατω :kill:
@ deus dope αποκλειστικα για σενα ο παρακατω video-διαλογος ελπιζω να τον παρακολουθησες και ingame
προσοχη ακολουθει ο ποιο απολαυστικος dejavu διαλογος στο game
Πάντως να ξέρετε ότι όταν το τερματίσω θα ρίξω λογικά αρκετό χώσιμο . Δε λέω ότι δεν το διασκεδάζω, φοβερό είναι και απείρως καλύτερο του πρώτου, εν τέλει όμως... τέλος πάντων όταν το τερματίσω . Το αστείο είναι ότι ήδη κρατάω σημειώσεις για πράγματα που θέλω να πω, άντε να δούμε αν θα έχω τις ίδιες απόψεις μετά τον τερματισμό. 18 ώρες btw.
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Πάντως να ξέρετε ότι όταν το τερματίσω θα ρίξω λογικά αρκετό χώσιμο . Δε λέω ότι δεν το διασκεδάζω, φοβερό είναι και απείρως καλύτερο του πρώτου, εν τέλει όμως... τέλος πάντων όταν το τερματίσω . Το αστείο είναι ότι ήδη κρατάω σημειώσεις για πράγματα που θέλω να πω, άντε να δούμε αν θα έχω τις ίδιες απόψεις μετά τον τερματισμό. 18 ώρες btw.
Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολλή γκρίνια Περιμένω εντυπώσεις και, γιατί όχι, review!
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Μπα τερμάτισα SMG2. Το Mass Effect 2 ως τώρα μου φαίνεται μία από τα ίδια καλά της Bioware. Όμως πάλι μία από τα ίδια . Αργότερα σήμερα ή αύριο θα το συνεχίσω.
Officially το παρατάω για μετά τις διακοπές και αν . Το πιθανότερο είναι αν αποφασίσω να παίξω κάποιο wrpg να βάλω The Witcher βέβαια μπας και δω κάτι διαφορετικό.
Μετά το SMG2 τι περιμένεις ; Στα έλεγα και στο shoutbox, νιώθω ότι αυτό το παιχνίδι το έχω παίξει 3 φορές ως τώρα. Δε λέω κάτι παραπάνω γιατί ίσως γίνω άδικος, πάντως ενδιαφέρον 0, πραγματικά.
Το εβαλα και εγω, προς το παρον δεν εχω παιξει καθολου απλα κατεβασα τα free dlc. Θα κοιταξω κανενα plot guide για να θυμηθω λιγο τι γινεται στο πρωτο και σιγα σιγα θα ξεκινησω. Απο κλασεις τι επιλεξατε (βασικα δεν εχω κοιταξει το topic, σορρυ αν εχετε κανει περιγραφες πιο πριν)? Επισης, να ξεκινησω κατευθειαν απο hardcore?
Ελπιζω το οτι εχω χασει τα saves απο το πρωτο παιχνιδι να μην χαλασει την ολη εμπειρια...στην αρχη ειπα να κανω ξανα ενα γρηγορο playthrough αλλα μολις θυμηθηκα τα sidequest συνηλθα .
Comment