Originally posted by BigBOSS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
-
δεν είχε ομάδα η Ιταλία φέτος. Κοιτάζοντας το ρόστερ και μόνο με έπιασαν τα γέλια.
Στο World Cup ολοκληρώθηκε ο κύκλος της τελευταίας μεγάλης Ιταλίας.
Προβλέπω σκοτεινές ημέρες για την Εθνική τους" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
-
Όντως, η φάση των 16 είναι σουρεάλ!
Για Ιταλία το χάρηκα πολύ που την πάτησε, και μάλιστα γκρινιάζουν και για τη διαιτησία. Είδα το δεύτερο ημίχρονο. Ξύπνησαν μετά το 2 - 0 (πριν είχε προηγηθεί ακατάσχετη αμπαλοσύνη από μέρους τους), κυνήγησαν το γκολ και το έβαλαν, το διώξιμο πάνω στη γραμμή ήταν καθ'όλα νόμιμο(τη βρήκε με το γόνατο όπως φάνηκε σε ριπλέι και από την πλαϊνή λήψη το γόνατο βρίσκεται σχεδόν στη γραμμή, η μπάλα πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει περάσει όλη) ενώ το οφσάιντ που τους χρέωσε ίσως και να μην ήταν (αλλά ας τη φάνε στον κώλο μια φορά, δε χάλασε ο κόσμος). Επειδή είναι άξιοι της μοίρας τους φάγανε το πιο γελοίο γκολ στο Μουντιάλ (αράουτ ανάμεσα από την άμυνα, δεν κινείται ΚΑΝΕΙΣ, βγαίνει ο Σλοβάκος και την τσιμπάει μπροστά στον τερματοφύλακα, λόμπα και γκολ, 3 - 1) και μετά στο 81 βάλανε ένα ίσα ίσα για να παραμείνει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ο θεός της μπάλας όμως είχε βγάλει την ετυμηγορία του και οι Σιχαμένοι μας αποχαιρέτησαν.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ήθελα Ιταλία στους 16 , οι Σλοβάκοι όμως έδειξαν ότι έχουν @@ και δεν μασάνε...Επίσης γούσταρα άπειρα με Ιαπωνία χθες , μία ομάδα που ήταν χάλια στα φιλικά δίχνει ότι δεν ήρθε τυχαία στο Παγκόσμιο...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συμπαθείτε οι απο πάνω τους Ιταλούς ...
Comment
-
Originally posted by Bartman View PostΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συμπαθείτε οι απο πάνω τους Ιταλούς ...
Αυτά νομίζω φτάνουν.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ήθελα Ιταλία στους 16 , οι Σλοβάκοι όμως έδειξαν ότι έχουν @@ και δεν μασάνε...βγαίνει ο Σλοβένος και την τσιμπάει μπροστά στον τερματοφύλακα
Titus - Fixed, με Σλοβακία έπαιζαν.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Χάρηκα και εγώ για την τσαπού της μισητής Ιταλίας!
Τώρα παιδιά γίνεται ματσάρα στο Γερμανία-Αγγλία.Τους Άγγλους τους σφάζει η διαιτησία,με γκολ 1 μέτρο μέσα από την γραμμή που δεν μέτρησε και οφσάιντ γκολ των Γερμανών.
Οι Άγγλοι ξύπνησαν μέτα το 2-0 και πέταξαν 1 γκολ κ 1 που δεν μέτρησε σε 2 λεπτά.
Αναμένεται το δεύτερο ημίχρονο πολύ δυνατό!
Εχθές η γούσταρα άπειρα που η Γκανέζοι πέρασαν και πάνε πλέον κατευθείαν για τελικό.Επίσης η Ουρουγουάη έπαιξε για το αποτέλεσμα κάπου την πάτησε αλλά ο Σουάρεζ έβαλε γκολάρα και πιστεύω δίκαια προκρίθηκαν!
Comment
-
4-1 πάνε και μάλλον θα λήξει σε αυτό το σκορ.
Άξιζαν να το πάθουν οι Άγγλοι γιατί μετά το 5-1 μέσα στην Γερμανία, είχαν κάνει πολλά.
Η Γερμανία χωρίς τον Μπάλακ και με τους νέους, Μίλερ και Οζιλ, είναι πραγματικά πολύ καλή απ'τη μέση και μπροστά. Πίσω είναι λίγο αμπαλοι.
Οι Άγγλοι δυστυχώς κάηκαν απ'τον Καπέλο που έκανε όργια τακτικής.
Συμπέρασμα, οι Άγγλοι επιτέλους πρέπει να αρχίσουν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και κυρίως να εξάγουν ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσουν εμπειρίες. Που πας με Μίλνερ, Τζεϊμς, Γκριν, Τζονσον. Οι μισοί παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες ή δεν έχουν παίξει ποτέ σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Αυτός ο Οζίλ μεγάλη παιχτούρα!Αμπράμοβιτς τον θέλουμε στο νησί του χρόνου
Η Αγγλία μπήκε τραγικά στο 2ο ημίχρονο και πιστεύω φάνηκε η ΤΕΡΑΣΤΙΑ απουσία του Φέρτιναντ στην άμυνα.Σαν παιδική χαρά ήταν η άμυνα τους στις πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις των Γερμανών.Ο Καπέλο για γέλια,που πας με Μίλνερ και Μπάρυ?
Πάντως Αργεντινή-Γερμανία θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι(αν φυσικά περάσει η Αργεντινή)
Comment
-
Καταρχάς να χαιρετήσω την πρόκριση της Γκάνας εις βάρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εκδίκηση της γυφτιάς, έστω και αν οι Αμερικαναίοι ποδοσφαιρικά είναι υπανάπτυκτοι.
Στα σημερινά τώρα...
Το πρώτο γκολ είναι καθαρό και ο Άγγλος τερματοφύλακας έχει μεγάλη ευθύνη. Πέρα από τη βλακεία του Τέρι, ο κίπερ στην αρχή τραβιέται πίσω, αλλάζει γνώμη, τραβιέται μπροστά και αντί έστω και την τελευταία στιγμή να διώξει τη μπάλα παγώνει και αφήνει τον Κλόζε να την τσιμήσει. Τινάξου έξω αγόρι μου από την αρχή και διώξε τη μπάλα, αμάν πια, διαγωνισμός κλόουν έχετε καταντήσει...
Το δεύτερο γκολ του Ποντόλσκι είναι γκολάρα. Το γκολ που ακυρώνεται στην Αγγλία καλά έκανε και το ακύρωσε, η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και απορώ ποιός λέει τέτοιες μπούρδες.
Πλάκα κάνω. Από τα μεγαλύτερα λάθη σε Μουντιάλ, και με τεράστια ευθύνη του επόπτη. Ο αγώνας θα ήταν εντελώς διαφορετικός αν γινόταν 2 - 2. Γενικά, στο πρώτο ημίχρονο η Αγγλία έπαιξε καλύτερη μπάλα και έδειξε να θέλει πραγματικά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κόντεψε να χώσει τους Γερμανούς στο τέρμα με συνεχή πίεση και τη μπάλα κάτω. Ο Λάμπαρντ ήταν διπλα άτυχος, ο Ρούνεϊ δεν έκανε τίποτα αλλά όλη η ομάδα προσπαθούσε και μπράβο της. Οι δικοί μου από την άλλη έκαναν δυο θανατηφόρες κόντρες, διέλυσαν την παιδική χαρά που λέγεται "αγγλική άμυνα" και καληνύχτα σας. Εξαιρετικές αντεπιθέσεις με ιδανικά τελειώματα. Ο Μίλερ δικαιώνει το επώνυμό του και συνεχίζει την παράδοση των άκομψων αλλά αποτελεσματικών Γερμανών επιθετικών και ο Όζιλ πάει για καλύτερος νέος παίχτης του Μουντιάλ. Είναι σφαίρα, καλός τεχνίτης και με πολύ καλή αίσθηση του χώρου.
Κρίμα για τη Αγγλία που έπαιξε καλά (καλύτερα από τη Γερμανία) και δεν της άξιζε τόσο βαρύ σκορ. Από εκεί και πέρα η Αγγλία είναι έτσι κι αλλιώς σε ένα παράλληλο ποδοσφαιρικό σύμπαν, και όσο εισάγουν μπάλα και δεν εξάγουν, όπως πολύ σωστά λέει ο Σκάτμαν, θα εμφανίζονται όλο και μετριότεροι. Οι μόνοι παίχτες που θυμάμαι να έχουν πιάσει εκτός Νησιού είναι ο ΜακΜάναμαν, ο Χάργκριβς και...ο Ντάρμπισάιρ ;)
Βλεπω Γερμανία - Αργεντινή και οι δύο ομάδες είναι ακόμα καλύτερες από το 2006. Θα είναι ματσάρα αλλά μια από τις δύο ομάδες που υποστηρίζω θα αποκλειστεί, οπότε λυπάμαι κάπως. Ελπίζω αυτή τη φορά να χάσει η Γερμανία.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Comment
Comment