Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παίξε και τα 2 αφού τελειωσεις το παιχνίδι ι,χρονικά εξελίσσονται μετα την βασική ιστορια.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

• To Lair προσωπικά θα το "κρατούσα" να το κάνω προς το τέλος ως αποστολή πριν το μεγάλο φινάλε.

Το Arrival βασίζεται πάνω στη φήμη ότι "οι Reapers έρχονται". Απ'όσο θυμάμαι δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό, δεν σου πετά spoilers, οπότε το αρχίζεις όποτε θες να ξεμπερδεύεις κιόλας μιας και δεν είναι και τόσο καλό.
      sigpic

Comment

• Οκ ευχαριστώ.Έχω ακόμα δρόμο βέβαια μέχρι να αποφασίσω τι και πως,γιατί ούτως ή άλλως σκοπεύω να τα παίξω προς το τέλος.Απλά ήθελα 1-2 γνώμες επιπλέον.
        Carpe diem

Comment

• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Τελείωσα με το Collector Ship.Πανέμορφο επίπεδο που σε γεμίζει δέος ενώ και η μουσική ήταν φοβερή.Το κακό είναι ότι με πώρωσε τόσο που ήθελα να προσωρήσω παρακάτω χωρίς να κάνω άλλες loyalty missions,assignments κλπ.Οπότε λέω,δε βάζω να δω το Stolen Memory (Kasumi dlc Loyalty mission).Πολύ όμορφη αποστολή που ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα κύματα εχθρών που έρχονται μέχρι να φτάσεις στο τέλος του επιπέδου.Βέβαια από τη μέση και μετά έχει τρελό πιστολίδι αλλά οκ μ'άρεσε αυτή η ανάπαυλα ενδιάμεσα.
          Επίσης πέρασα τις Loyalty missions από Mordin,Grunt,Thane.Του Thane μ'άρεσε περισσότερο απ'όλες γιατί δεν είχε καθόλου δράση και ήταν ότι πρέπει μετά από ένα συνεχόμενο εξάωρο ασταμάτητης δράσης.Του Grunt ήταν επίσης πολύ ωραίο και σύντομο.Κύματα από εύκολους εχθρούς και μετά ένα Thresher Maw.Καλή φάση.
          Carpe diem

Comment

• Sorry που γίνομαι κουραστικός,αλλά απλά επειδή θέλω να είμαι σίγουρος.Στο τέλος,πέρα από το να διαλέξω που να τους βάλω και να τους έχω όλους loyal,πρέπει να κάνω τίποτα σχετικά με τα upgrades τους κλπ;Έχω κάνει μπόλικα,αλλά είμαι σε δίλλημμα αν αξίζει να κανω κι άλλα,όχι τίποτ'άλλο αλλά δε θα μου φτάσουν τα χρήματα.
            Carpe diem

Comment

• Δε θυμάμαι πολύ καλά για να σε βοηθήσω. Τα μόνα "upgrades" των χαρακτήρων είναι το αν έχεις ολοκληρώσει τη loyalty mission. Αν εννοείς του Normandy ή των όπλων, καλό είναι να τα έχεις κάνει.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αν θυμάμαι καλά, τα upgrades στο Normandy είναι απαραίτητα για τη suicide mission.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
                  Αν θυμάμαι καλά, τα upgrades στο Normandy είναι απαραίτητα για τη suicide mission.
                  Ναι ισχύει αυτό.

Comment

• Normandy έχω φτιάξει τα πάντα,έχω κάνει όλες τις Loyalty εκτός από Legion που δεν τον έχω ακόμα κι έχω κάνει και όλα τα Prototypes upgrades καθώς και άλλα που δυναμώνουν τους χαρακτήρες μου.Μόνο sniper rifle δεν έχω φουλάρει τα upgrades.
                    Carpe diem

Comment

• Θέλω περιγραφή των συναισθημάτων σου κατά τη Suicide Mission, καθώς και το τι έγινε με το πλήρωμα και τον κάθε χαρακτήρα. Είναι όλοι καλά ή είχαμε θέματα?

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Έχε χάρη που δεν έχω κοιμηθεί ακόμα.
                        Λοιπόν,λίγα λόγια για την μέχρι τώρα εμπειρία μου.Μου πήρε 46 ώρες στο normal για να το τελειώσω,να κάνω τα πάντα από assignments/N7 missions,να εξερευνήσω όλους τους πλανήτες,να αγοράσω τα πάντα καθώς και να κάνω τα ακόλουθα dlc:Firewalker,Overlord,Kasumi,Zaeed.
                        Γενικά ο τίτλος μου άρεσε πάρα πολύ και με εξαίρεση 1-2 λαθάκια από δω κι από κει,μου φάνηκε εξαιρετικός.Στην τελική μάχη τους έσωσα όλους,πλήρωμα και ομάδα,μόνο μια κοπελιά πέθανε που απ'ότι διάβασα μετά είναι "γραφτό της" να πεθάνει ότι και να κάνεις.

Καθ'όλη τη διάρκεια του τίτλου είχα πολύ έντονα συναισθήματα,θυμάμαι χαρακτηριστικά το δέος που ένιωσα όταν αντίκρισα το Normandy SR2 μετά την καταστροφή του πρώτου,και την τρίχα να υψώνεται.Θυμάμαι επίσης με τι αγωνία περίμενα πως και πως να συναντήσω τα νέα μέλη της ομάδας μου,πιστεύοντας πως δεν πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσουν επάξια τα άτομα που είχα στο ΜΕ1.Έκανα λάθος.Αν δεν εξαντλούσα κάθε γραμμή διαλόγου,δεν σταμάταγα να τους πρήζω στο μπλα μπλα.Προς το τέλος,και ενώ ξεκίναγα την Suicide Mission ήμουν μέσα στην αγωνία,και με κάθε σκηνή που έβλεπα να διαδραματίζεται,το συναίσθημα αυτό κορυφωνόταν,για να ακολουθήσει η ανακούφιση καθώς και οι γροθιές μου που υψώνονταν από χαρά όταν τους έβλεπα να καταφέρνουν να επιζήσουν.Οι μάχες που ακολούθησαν ήταν πολύ εύκολες,έπρεπε να παίξω στο Veteran μου φαίνεται,αλλά η ένταση ποτέ δεν κόπαζε.Η μουσική καθ'όλη τη διάρκεια της Suicide Mission ήταν σκέτη πώρωση και συνέβαλλε στα μέγιστα στη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας.O Harbinger όποτε εμφανιζόταν έκανε αισθητή την παρουσία του με τις απειλές που ξεστόμιζε.Η τελική μάχη είχε φτάσει,κι όμως ήταν υπερβολικά εύκολη για τον 30αρη Σέπαρντ μου.Στο φινάλε,και αφού έβγαινα από το σκάφος και τους έβλεπα όλους να είναι εκεί,να με χαιρετάνε,η τρίχα ξανασηκώθηκε,τα μάτια βούρκωσαν και γενικά,παρόλο που ο τίτλος είναι καθαρά πιστολίδι με ομιλίες,το δέσιμο με τους χαρακτήρες μου ήταν τέτοιο που δε νομίζω να το έχω ξανανιώσει τόσο έντονα.

Τίτε δεν ξέρω αν αυτή ήταν η περιγραφή που ζητούσες,και σας ζητώ συγνώμη αν έγινα πιο συναισθηματικός/γλαφυρός/περιγραφικός απ'όσο έπρεπε,αλλά ήταν τέτοια η εμπειρία που αποκόμισα από τον τίτλο που δε νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει άλλη μορφή το σχόλιό μου.

Έβαλα ήδη το Lair of the Shadow Broker (hardcore difficulty) αλλά δεν έπαιξα πολύ.Θα το συνεχίσω το βράδυ.

Βαθμολογία:Στο άλλο θέμα έβαλα 11/10.Κακώς.Δεν νομίζω ότι μπορώ να βαθμολογήσω έναν τίτλο που εμένα μου έδωσε τόσα.Και όσο σκέφτομαι ότι στην αρχή δε μου άρεσε όσο το ΜΕ1...Και να'ξερα.
                        Carpe diem

Comment

• Εύγε νέε μου.Μόλις τελειώσεις Lair και Arrival (έχω γράψει παραπάνω τη γνώμη μου), μπες με τα χίλια στο Mass Effect 3, σε περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις.

Comment

• Σχεδόν δυο χρόνια μετά και το σκέφτομαι ακόμη αν αξίζει να ασχοληθώ με τα DLC... Όπως κατάλαβα είναι κάπως μέτρια με καλύτερο το "Lair..." αλλά έχω αδυναμία στη σειρά...

Comment

• Titus δεν πρόκειται να το πιάσω τώρα το 3,έχω Halo 4 & AC 3 στο πρόγραμμα.Αλλά είναι το αμέσως επόμενο.Θα επανέλθω με εντυπώσεις για τα Lair & Arrival.
                              Carpe diem

Comment

• Ζηλεύω...

Σχεδόν δυο χρόνια μετά και το σκέφτομαι ακόμη αν αξίζει να ασχοληθώ με τα DLC... Όπως κατάλαβα είναι κάπως μέτρια με καλύτερο το "Lair..." αλλά έχω αδυναμία στη σειρά...
                                Το Lair έχει το καλύτερο boss fight στο παιχνίδι αν θυμάμαι καλά.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X