Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alan Wake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Orion View Post
    Δεν είναι τέλος. Μη ξεχνάς οτι έχουμε και downloadable content to come. Σαν επόμενο επεισόδιο ένα πράγμα και θα δούν αν θα το συνεχίσουν βασιζόμενοι στην επιτυχία του παιχνιδιού. Και με την επιτυχία που έχει κάνει, λογικά έχουμε να δούμε πολλάααα ακόμη which makes me all fuzzy with joy!
    Για να δουμε, παντως γενικα μου αρεσε παρα πολυ.. Απλα εμεινα λιγο στο τελος...:xp:

Επισης το σχολιο του raphael ειναι λιγο ακυρο και ανουσιο δεν χρειαζεται να απολογεισαι, εχασα 10 φορες σημερα προς στο τελος και το εκλεισα, και παιζω και στο easy... Ειμαι χαλια και εγω?? πιθανοτατα... αλλα δεν νομιζω οτι η εμπειρια του alan wake ειναι στο skill.. Δικιο εχεις σε αυτα που λες απλα εμενα δε με ενοχλησαν τοσο, το ειδα και λιγο survival horror στην κυριολεξια...

Δεν ειμαστε hardcore αυτη ειναι η αληθεια tanno..

Originally posted by Orion View Post
    .

Αν δεν είχα κάποια άλφα εμπειρία με παιχνίδια, δε θα έβγαινα σα μαλάκας να πω "είναι δύσκολο". Έχωντας όμως επειρία, μπορώ να πω οτι είναι απο τα δύσκολα και οτι ένα easy mode το χρειάζεται. Δε μου χαλάει το παιχνίδι υπερβολικά, αλλά μου τη σπάει λίγο και με κάνει να φοβάμαι να ξαναπαίξω. Ο σκοπός είναι να φοβάμαι τους Taken, αλλά με τρόπο που να θέλω να ξαναπαίξω.
    Εγω νομιζω και με αυτο και μονο το παιχνιδι εχει πετυχει το σκοπο του.. Ποιος θα ηθελε να ξαναπαιξει ενα τετοιο game?? Εκει πετυχε σε εβαλε μεσα στην ψυχολογια του κανονικα.. ;)

Comment

• Ου, αυτό το κατάφερε τέλεια. Ειλικρινά, έβαλα τα γέλια στη φάση που περιέγραψα πιο πριν. Να με κηνυγάνε καμμιά 10αρια και εγώ να τρέχω και να αφήνω φωτοβολίδες πίσω μου ουρλιάζοντας "κοντεύω κοντεύω κοντευω ΚΟΝΤΕΥΩΩΩΩΩ" Αφού έφτασα στη λάμπα σκέφτηκα "Καλά, είσαι πολύ κότα μωρή.." I was shitting flares (not bricks). Επειδή όμως το παιχνίδι είναι τόσο γαμάτο σε όλα τα άλλα, θα προσπαθήσω πάλι. Δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω. Σε μια άλλη φάση, μου κάθησε ένας τσεκούρι ακριβώωως όταν έφτανα στη λάμπα. Αφού σωριάστηκε ο Alan στο φως της! Κάτι τέτοιες φάσεις, πέρα απο τον εκνευρισμό, είχανε φάση είναι η αλήθεια.
      sigpic

Comment

• Δεν είναι μεγάλο μειωνέκτημα, αν κοιτάξουμε the big picture, αλλά σίγουρα σε πολλούς gamers θα τους χάλασε κάπως την εμπειρία. Ναι, όταν παραβλέπουν οι δημιουργοί μια τόσο βασική "λεπτομέρεια" όπως το να είναι το παιχνίδι playable και enjoyably playable απο ΚΑΘΕ παίκτη, όταν έτσι το διαφημίζουν, το θεωρώ λάθος τους.

Κοίτα να δεις, σε κάθε παιχνίδι (εκτός από τα γελοιωδώς εύκολα) αν κάνεις μία τσάρκα από μεγάλα forum θα δεις παράπονα για τη δυσκολία, δε μπορώ να περάσω αυτή τη πίστα, δε μπορώ να περάσω αυτό το boss κ.τ.λ. Είναι στατιστικά βέβαιο πως μία μερίδα παιχτών θα δυσκολευτεί λόγω διάφορων παραγόντων! Αυτό δεν το ανάγει σε πρόβλημα του παιχνιδιού.
        Κάποια παιχνίδια έχουν ένα ζήτημα με τη δυσκολία αλλά δε νομίζω πως το AW είναι ένα απ' αυτά.

Η γνώμη μου σαν gamer, όπως τη ζήτησες. Αν δε σου κάνει σαν μειωνέκτημα, μη το λαμβάνεις υπ'όψην. Μου ζήτησες γνώμη, στην έγραψα.

Διαφωνούμε, δεν είναι κακό αυτό. Δε βλέπω γιατί δε πρέπει να το παίρνω υπ' όψην.

Επισης το σχολιο του raphael ειναι λιγο ακυρο και ανουσιο δεν χρειαζεται να απολογεισαι

Δε ζητάς MSN καλύτερα; <_<

Comment

• Δεν έχω παίξει το παιχνίδι, όμως δεν έχω ακούσει ότι είναι ενοχλητικά δύσκολο.

Αν κάποιοι έχου μάθει να παίζουν τα παιχνίδια στο easy, και να κάνουν σαν κοριτσάκια (ίσος επειδή είναι ) τότε αλλάζει.

Μάλλον δεν έχετε παίξει δύσκολα παιχνίδια, καλομαθημένα παιδάκια.

Comment

• Originally posted by Raphael View Post

Δε ζητάς MSN καλύτερα; <_<
            wat??
            Αν κάποιοι έχου μάθει να παίζουν τα παιχνίδια στο easy, και να κάνουν σαν κοριτσάκια (ίσος επειδή είναι ) τότε αλλάζει.

Μάλλον δεν έχετε παίξει δύσκολα παιχνίδια, καλομαθημένα παιδάκια.
            Στη gamercard και στα achievement φαινετε αν εχω παιξει δυσκολα παιχνιδια η οχι και σε τι δυσκολια τα παιζω.. Το Alan wake εχει δυσκολα σημεια και μπορει να γινει εκνευριστικο αυτο ειπα και ειναι αληθεια..

Χαλαρωστε uber gamers ολοι..

Comment

• Ας μη μας καλομαθαίνανε με τα easy mode τότε. Η γάτα, αν της δώσεις παιχνίδι, θα το κατσιάσει. Φταίει η γάτα;

Πάντως κάτι πρέπει να έχω πάθει τελευταία. Φοβόμουν το Alan Wake και έλεγα "Αμάν πως θα παίξω νύχτα", αλλά τελικά, όλο νύχτα έπαιζα. Δε συμφωνώ οτι έχει πιο καλή ατμόσφαιρα απο τα SH όμως, όπως έχουνε πεί μερικοί. Ίσως επειδή ο Alan διαλέγει να μπεί σε αυτές τις καταστάσεις μόνος του (most of the time) ενώ π.χ στα SH δε μπορείς να φύγεις και να θες. Όχι οτι δε πετάχτηκα απο το φόβο μου σε πολλές φάσεις. Μάλλον το πήρα τόσο προσωπικά, που δε φοβόμουν Ήμουν σε "Ελάτε ρε πούστηδες! Θα σας ανοίξω όλους a new one!" ψυχολογία απο τη πόρωση.

Όπως είπανε και οι δημιουργοί, είναι θρίλερ και όχι τρόμου. Ψυχολογικά, έκανε καλύτερη δουλειά. Μια νομίζεις το ένα, μετά βλέπεις οτι δεν ήταν αυτό, νομίζεις κάτι άλλο. Πολύ καλή δουλειά.

Πολύ ευχαριστήθηκα επίσης στο gameplay (ναι, ευχαριστήθηκα και μερικά πράγματα) τα πουλιά. Σεμνάααααα. Ήταν πολύ ωραίο κομμάτι για διάφορους λόγους.

1. Μπορούσες μόνο με το φακό να τα ξεκάνεις άρα δεν έχανες πυρομαχικά ή καν μπαταρία αν πρόσεχες.
              2. Ο ήχος που κάνουν πριν επιτεθούν makes you wet your combinations.
              3. Δε ξέρεις απο που θα σου'ρθουν και κοιτάς γύρω γύρω πανικόβλητος (ο σκοπός του παιχνιδιού, να χεστείς πάνω σου).
              4. Επειδή τα πουλιά είναι πιο ηλίθια απο τους rednecks... maybe, αν είσαι κοντά σε λάμπα, τα αφήσεις να έρθουν αρκετά κοντά και μετά μπείς στο φως, μπαίνουν και αυτά τα μαλακισμένα και ΠΟΥΦ!!!

Συγνώμη PETA, αλλά that was damn fun. :giggle:
              sigpic

Comment

• Οπως ειπα και σε αλλο topic το αγορασα! Η collectors απλα τα σπαει, ειναι πρωτη φορα που βλεπω σε εκδοση τετοιο υλικο και τετοια ποιοτητα στο box. Μαζι με αυτη του demons souls πιστευω ειναι οτι καλυτερο εχω δει.

Εβαλα λιγο το παιχνιδι για να το δω...αρχικα δεν εντυπωσιαστηκα απο τον οπτικο τομεα αλλα με την εισοδο στο bright falls αλλαξα αμεσως γνωμη. Εχει γινει πολυ καλη δουλεια, μεγαλο μπραβο. Ξεκινησα στο hard btw.

Σε πρωτη φαση μιλαμε για κατι απιστευτα ατμοσφαιρικο και χωρις να μπορω να πω πολλα ακομα το σιγουρο ειναι οτι με ρουφηξε αμεσως στον κοσμο του.

Tanno σχετικα με την κουβεντα που καναμε ριξε μια ματια εδω ,περα απο αυτα που λεει για τα νεα dlc, τσεκαρε στα σχολια...πολλοι αναφερουν οτι αν το αγορασεις απο Ελλαδα δεν υπαρχει μεσα το token, επιλογη που προφανως εγινε εξαιτιας της καταστασης με το live στη χωρα μας (κατι παρομοιο με τα plus που ειχε η collectors του gears of war 2). Λογικα ειχες δικιο και η δικια μου εκδοση ειναι import...

Κατι ασχετο, το πρωτο dlc λενε οτι κυκλοφορει μεσα ιουλιου, τον κωδικο πρεπει να τον περασω τωρα ή να περιμενω μεχρι τοτε για να κανω το redeem?

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                  Κατι ασχετο, το πρωτο dlc λενε οτι κυκλοφορει μεσα ιουλιου, τον κωδικο πρεπει να τον περασω τωρα ή να περιμενω μεχρι τοτε για να κανω το redeem?
                  27 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το DLC. Περίμενε να κυκλοφορήσει πρώτα και μετά βάζεις το redeem.

Αν το βάλεις τώρα, δεν θα είναι το πραγματικό DLC. θα είναι ένα video από την E3. Οπότε καλά θα κάνεις να περιμένεις να βγει το DLC και μετά να βάλεις το redeem για να το κατεβάσεις χωρίς φόβο.
                  sigpic

Comment

• Ένα μικρό δωράκι για τον Evans !

sigpic

Comment

• ??? :xp:

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                        ??? :xp:
                        Ένα παιδί στο Alan Wake Forums έβαλε τον Barry του Alan Wake και με photoshop βάλανε το background του Chocobo του FFXIII και σκέφτηκα να στο κάνω ένα μικρό δωράκι, μίας που σ' αρέσουν τα chocobo. :xp:

Κάνανε και άλλα background αστειάκια, συμπεριλαμβανομένου τον γιγάντιαιο ναύτη των Ghostbusters.
                        sigpic

Comment

• Α λολ .

Πάντως αυτό είναι το chocobo από το Χ και όχι από το ΧΙΙΙ.

Comment

• Eχω φτασει στο δευτερο κεφαλαιο, το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο. Φερνει παρα πολυ σε ενα Heavy Rain χωρις τις επιλογες και που στη θεση των QTE εχει μπει το action στοιχειο. Γενικα ακολουθει κυριως μια adventure λογικη στην οποια παρεμβαλονται τα action κομματια που εχουμε δει στα διαφορα videos.

Σεναριακα εχει παρα πολυ ενδιαφερον κυριως λογω του μεταφυσικου που υπαρχει στην ατμοσφαιρα (το comix zone συνανταει το lost -βγαλτε την εκτη season απ'εξω -) αλλα και εξαιτιας του τροπου με τον οποιο δινεται η ολη ιστορια...

Οπτικα και ηχητικα μιλαμε για κατι top.

Παιδια σε σχεση με οσα γραψατε πιο πανω στα περι δυσκολιας, -μεχρι στιγμης- μπορω να πω οτι δεν συμφωνω καθολου. Το παιζω στο hard και δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα. Μπορω να πω οτι με χαλαει και λιγο γιατι ενω στην αρχη που δεν ειχα μαθει το συστημα ημουν μονιμα στην τσιτα πλεον δεν εχω καθολου αγχος σε οτι αφορα τις μαχες...το κακο ειναι οτι υπαρχουν ανα περιοχες κιβωτια που εχουν απειρα πυρομαχικα μεσα. Τα καλυτερα σημεια ειναι εκει που το darkness ειναι μονιμα στο τερεν (μουσικη και χαμος γυρω γυρω)...εκει οντως η αδρεναλινη πιανει κοκκινο. Θα δουμε, ειναι νωρις ακομα!

Συνεχιζω δυνατα, ειναι πραγματικα τιτλος που σε ρουφαει...ειναι τοσο καλο το στησιμο του ολου setting που εχεις μια μονιμη αναγκη να δεις τι θα γινει παρακατω.

Comment

• Το καλό είναι οτι αμα το συνηθήσεις, βγαίνει εύκολα. Καλά, ακόμα στο normal παίζω εγώ, αλλά μετά απο 2-3 φορές που το έχω παίξει το παιχνίδι, έχω μάθει πια που πετάγεται τι.

Καλά, όταν φτάσεις στη φάση με τη "Valhalla", nooto, θα το διασκεδάσεις πολύ. By far, the coolest way to fight off hordes of Taken/zombies/monsters/whatever!

Βγάλανε και το καινούργιο video τώρα η Remedy και μας έχουνε στη τσίτα μέχρι τη Τετάρτη. Ένα παιδί απο την εταιρία είπε οτι δεν είναι για το DLC. Συνέχεια Bright Falls; Το μουσικό βίντεο των Poets για το "War"; Ποιός ξέρει... It will rock anyway.

Ρε παιδιά, η φωνή της Jagger πολύ τα σπάει. Δε χρειάζεται καν να τη δείς για να κλάσεις μέντες.

Έχω πορωθεί άγρια και θα σκάσω μέχρι να βγεί το DLC. Σίγουρα θα προτιμούσα και ένα πιο εύκολο mode, έστω για την πρώτη φορά, αλλά ευτυχώς το έχουνε κάνει αρκετά "προβλέψιμο" το που εμφανίζονται οι εχθροί και πότε, οπότε ακόμα και χάλιες σαν εμένα μπορούν απλά να μάθουν που είναι τι και να το βγάλουν εύκολα. Η πρώτη φορά όμως με πανικόβαλλε γιατί δεν ήξερα οτι θα είναι πάλι στα ίδια σημεία τα "προβλήματα" όταν θα το ξαναέπαιζα. Τώρα, είμαι fine.
                              sigpic

Comment

• Βασικα σε θεμα προκλησης απ'οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα, οταν σκαει το darkness το παιχνιδι σου πεταει συνεχεια εχθρους και δεν εισαι ποτε ασφαλης. Στα σημεια αυτα μεσα στο περιβαλλον υπαρχουν τοποθετημενα τα havens αν θες να προστατευτεις, ωστοσο οντως δεν μπορεις να εξερευνησεις οσο ευκολα θα ηθελες γιατι εισαι μονιμα μεσα στην απειλη... Imo δεν ειναι θεμα χαλια ή καλου παικτη, εχει να κανει καθαρα με το ποσο επηρεαζεσαι και με το αν μπορεις να βαλεις τα συγκεκριμενα σημεια σε μια λογικη. Προφανως αν κατσεις πολυ ωρα στο darkness θα σου τελειωσουν τα πυρομαχικα οτι και να κανεις, ειναι μεσα στη φιλοσοφια του τιτλου... για να πω την αληθεια και εγω αγχωνομαι πολυ σε αυτες τις περιπτωσεις και προσπαθω να κανω γρηγορα την οποια εξερευνηση ακολουθωντας τακτικη του evade οταν σκανε οι takens μεχρι να ειμαι κοντα σε καποιο haven. Σιγουρα στον πανικο μου θα εχω χασει καποιο απο τα collectibles.

Τα main events απο την αλλη βγαινουν ευκολα. Παντως θελω πολυ να το δω και στο nightmare...

Το παιχνιδι συνεχιζει να τα σπαει, τελειωσα και το δευτερο chapter. Η σκηνη της επιστροφης στον Barry οπου απο πολυ μακρια βλεπεις τον ουρανο να εχει γεμισει πουλια ειναι απιστευτη. Το κλεισιμο κορυφη επισης...

Γενικα ειναι πολυ ωραια η ιδεα του χωρισμου των chapters με την μορφη τηλεοπτικων επεισοδιων. Στα highlights, σιγουρα τα τραγουδια που μπαινουν καθε φορα στο τελος. Αντε να δουμε, το πραγμα εχει μπερδεψει πολυ και απο τα scripts καταλαβαινω οτι θα ακολουθησει χαμος στη συνεχεια...

Comment

Working...
                                X