Τα action oriented chapters βασικα εδειξαν την μαεστρια της remedy στο κομματι gameplay: πως με συγγκεκριμενα ειδη εχθρων μπορουμε να δημιουργησουμε ενα σωρο διαφορετικες προκλησεις για τον παικτη.
Συμφωνω απολυτα! Σε θεματα δομης και αισθησης κινδυνου-απειλης το παιχνιδι απογειωνοταν προς το τελος. Απλα αισθανθηκα οτι δεν υπηρχε ισορροπια αναμεσα στο σεναριο και το gameplay. Οπως ειπα, στο 4ο chapter νιωθεις οτι ξερεις πλεον τα παντα και χανεται καπως η μαγεια της αμφιβολιας που υπηρχε πριν...ολα αυτα μεχρι το τελευταιο τεταρτο περιπου που γινεται ξανα ο χαμος.
LOL οντως κορυφη, οταν ειδα τη σκηνη με την αυτοσχεδια πανοπλια και παρακολουθησα τη κουβεντα που γινεται ειχα λυθει στα γελια. Απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχω δει, πολλα plus στις κορυφαιες συζητησεις που εχουν με τον Alan.
Ναι τα ειδα ολα, respect τοσο στο space oddity οσο και στην τελικη επιγραφη που εριξαν.
Σεναριακα, περιμενω να μαζεψω τα scripts απο το nightmare γιατι απ'οτι διαβασα εκει βρισκονται και τα καλυτερα κειμενα. Εχω ακομα παρα πολλες αποριες και θελω να το δω λιγο καλυτερα.
Αντε να ερθει το 1ο dlc!!!
ΕDit: η μαχη που γινεται και παιζει απο πισω το war δεν ειναι καταπληκτικη ?? Ειναι απο τις στιγμες που ανατριχιασα...
Είμαστε στα τελευταία βήματα της περιπέτειας και all hell breaks loose που λέει ο λόγος. Ίσα ίσα, με έκανε ακόμα πιο νευρική και φοβισμένη. "Δυσκολεύουν τα πράγματα, άρα κοντά είμαι... Αμάν, τι με περιμένει;" και έτσι.
Να μη πω για τον Barry με το Flaming Eye of Mordor του.
Όσο για το τέλος, κάθισες να δείς όλα τα credits; Δε τα σπάει το Space Oddity για ending song? Μερικοί δε καταλάβανε που κόλλαγε, λέει... Έλεος! Αν δε κολλάει αυτό, ποιό κολλάει;
Σεναριακα, περιμενω να μαζεψω τα scripts απο το nightmare γιατι απ'οτι διαβασα εκει βρισκονται και τα καλυτερα κειμενα. Εχω ακομα παρα πολλες αποριες και θελω να το δω λιγο καλυτερα.
Αντε να ερθει το 1ο dlc!!!
ΕDit: η μαχη που γινεται και παιζει απο πισω το war δεν ειναι καταπληκτικη ?? Ειναι απο τις στιγμες που ανατριχιασα...
Comment