Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alan Wake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα action oriented chapters βασικα εδειξαν την μαεστρια της remedy στο κομματι gameplay: πως με συγγκεκριμενα ειδη εχθρων μπορουμε να δημιουργησουμε ενα σωρο διαφορετικες προκλησεις για τον παικτη.

Είμαστε στα τελευταία βήματα της περιπέτειας και all hell breaks loose που λέει ο λόγος. Ίσα ίσα, με έκανε ακόμα πιο νευρική και φοβισμένη. "Δυσκολεύουν τα πράγματα, άρα κοντά είμαι... Αμάν, τι με περιμένει;" και έτσι.
    Συμφωνω απολυτα! Σε θεματα δομης και αισθησης κινδυνου-απειλης το παιχνιδι απογειωνοταν προς το τελος. Απλα αισθανθηκα οτι δεν υπηρχε ισορροπια αναμεσα στο σεναριο και το gameplay. Οπως ειπα, στο 4ο chapter νιωθεις οτι ξερεις πλεον τα παντα και χανεται καπως η μαγεια της αμφιβολιας που υπηρχε πριν...ολα αυτα μεχρι το τελευταιο τεταρτο περιπου που γινεται ξανα ο χαμος.

Να μη πω για τον Barry με το Flaming Eye of Mordor του.
    LOL οντως κορυφη, οταν ειδα τη σκηνη με την αυτοσχεδια πανοπλια και παρακολουθησα τη κουβεντα που γινεται ειχα λυθει στα γελια. Απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχω δει, πολλα plus στις κορυφαιες συζητησεις που εχουν με τον Alan.

Όσο για το τέλος, κάθισες να δείς όλα τα credits; Δε τα σπάει το Space Oddity για ending song? Μερικοί δε καταλάβανε που κόλλαγε, λέει... Έλεος! Αν δε κολλάει αυτό, ποιό κολλάει;
    Ναι τα ειδα ολα, respect τοσο στο space oddity οσο και στην τελικη επιγραφη που εριξαν.

Σεναριακα, περιμενω να μαζεψω τα scripts απο το nightmare γιατι απ'οτι διαβασα εκει βρισκονται και τα καλυτερα κειμενα. Εχω ακομα παρα πολλες αποριες και θελω να το δω λιγο καλυτερα.

Αντε να ερθει το 1ο dlc!!!

ΕDit: η μαχη που γινεται και παιζει απο πισω το war δεν ειναι καταπληκτικη ?? Ειναι απο τις στιγμες που ανατριχιασα...

Comment

• Να κάνω και εγώ τα σχόλια μου πάνω στο game.Φαίνεται ξεκάθαρα πως το παιχνίδι έγινε απ' τους δημιουργούς του Max Payne, απλό gameplay αλλά ικανοποιητικό και ωραίο σενάριο,χαρακτήρες.Βάζουμε από πάνω και την φοβερή ατμόσφαιρα και πιστεύω πως έχουμε ένα μοναδικό τίτλο.Τώρα για τα DLC δε μπορώ να πω πως με ενθουσιάζει η ιδέα σε ένα τέτοιο τίτλο(δε μου κάθεται καλά), βέβαια ως ένα άτομο που αγάπησε το game θα ήθελα και άλλο αλλά όχι σε αυτή τη μορφή.

Comment

• Και για όσους αναρωτιούνται πως είναι η πραγματική φωνή του Ilkka Villi (Alan Wake), ορίστε. Τον πούστη... Ακόμα και η φωνή του είναι ωραία... *fangirl moment* Αν σας ενδιαφέρει τι λέει (λέμε τώρα), πείτε να μεταφράσω.

sigpic

Comment

• Και είσαι στην Φινλανδία, όπου ζει και βασιλεύει η RMD. Τρομάρα σου, Βασίλεια !
          sigpic

Comment

• Χεχεχε.

Δεν είχα όμως λεφτά να πάω στα event που είχανε στο Helsinki. :xp:

Δε πειράζει, όταν βγεί το δεύτερο, πάλι θα έχουμε, λογικά.

Και μόλις ανακάλυψα κάτι πολύ χεσίδικο στο τέλος του παιχνιδιού!

Μετά απο το τελικό boss Tornado Barb, ξυπνάει ο Alan στη ψευδαίσθηση του σπιτιού του που έχει φτιάξει το σκοτάδι και έχει ντυθεί Alice. Αμα μπείς στο γραφείο της Alice (τελευταίο δωμάτιο δεξιά πριν το σαλόνι) και κοιτάξεις προς την εξώπορτα, βλέπεις δύο πίνακες/φωτογραφίες στους τοίχους δεξιά και αριστερά της εισόδου. Ε, αν πλησιάσεις αυτόν στα αριστερά σου (αυτόν απέναντι απο τη κουζίνα και δουλεύει μόνο αν τον πλησιάσεις απο το γραφείο της Alice και οχι απο την εξώπορτα) και αλλάξεις κάπως τη κάμερα ώστε να τον βλέπεις κάπως πιο απο τα πλάγια, βλέπεις στη φωτό μια τεράστια αντανάκλαση του προσώπου της Jagger! CREEEEEEPYYYYY AS HEEEEELL!! Έκλασα μέντες! Εύκολα το χάνεις, αλλά αν το προσέξεις, you shit bricks! :resp:
            sigpic

Comment

• Ανάθεμα, πόσο πολύ με έχετε ψήσει. Το αστείο είναι ότι πριν μια βδομάδα είχε φύγει τελείως το mood για gaming και ξαφνικά ήρθε Mass Effect 2, Super Mario Galaxy 2 και τώρα βλέπω τις συζητήσεις σας πάνω στο Alan Wake. Α ρε 2010....

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                Ανάθεμα, πόσο πολύ με έχετε ψήσει. Το αστείο είναι ότι πριν μια βδομάδα είχε φύγει τελείως το mood για gaming και ξαφνικά ήρθε Mass Effect 2, Super Mario Galaxy 2 και τώρα βλέπω τις συζητήσεις σας πάνω στο Alan Wake. Α ρε 2010....
                Που να δεις το 2011 τι έπονται μετά ! :xp:
                sigpic

Comment

• Alan Wake downloadable episodes priced

Remedy has said that its first two downloadable add-on episodes for Alan Wake will cost 560 Microsoft Points apiece (£4…

Υπενθυμιζω οτι το πρωτο dlc με το ονομα the signal, δινεται δωρεαν μεσω του token που υπαρχει μεσα στο παιχνιδι. Οσοι εχετε κανει αγορα απο ελληνικο μαγαζι ελπιζω να σταθηκατε τυχεροι...

Comment

• Όλα θα έχουν 560 ms points.Δεν ξέρω,ελπίζω τον Νοέμβριο να γίνει τίποτα να πάρουμε κι εμείς το The Signal δωρεάν.Δε με χαλάει να περιμένω μέχρι τότε.
                    Carpe diem

Comment

• Εγώ το πρώτο θα το έχω δωρεάν, ευτυχώς. Πως στο καλό δουλεύουν όμως οι MS points? Δεν έχω αγοράσει ποτέ. Πληρώνεις π.χ 30 ευρώ και αυτά εμφανίζονται ως στυγκεκριμένοι πόντοι; Βασικά, I'll google it. Μ'αρέσει που ρωτάω.

Μακρυά ο πούστης ο Ιούλιος. Καλύτερα βέβαια γιατί δε θέλω να τελειώσουν γρήγορα οι διακοπές.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                        Υπενθυμιζω οτι το πρωτο dlc με το ονομα the signal, δινεται δωρεαν μεσω του token που υπαρχει μεσα στο παιχνιδι. Οσοι εχετε κανει αγορα απο ελληνικο μαγαζι ελπιζω να σταθηκατε τυχεροι...
                        Το Token στις σημερινές φάσεις, είναι μόνο από import. Όποτε παίζει να το βρούμε με τύχη.

Originally posted by Orion View Post
                        Εγώ το πρώτο θα το έχω δωρεάν, ευτυχώς. Πως στο καλό δουλεύουν όμως οι MS points? Δεν έχω αγοράσει ποτέ. Πληρώνεις π.χ 30 ευρώ και αυτά εμφανίζονται ως στυγκεκριμένοι πόντοι; Βασικά, I'll google it. Μ'αρέσει που ρωτάω.

Μακρυά ο πούστης ο Ιούλιος. Καλύτερα βέβαια γιατί δε θέλω να τελειώσουν γρήγορα οι διακοπές.
                        Τα φτιάχνουμε ? Απλά μπαίνεις στα settings του παιχνιδιού μέσα στο dashboard του ΧΒΟΧ και πατάς στο "Download" τομέα. Εκεί θα σου βγάλει την επιλογή "Redeem Code". Ε λοιπόν, απ' εκεί θα βάλεις τον κωδικό του Token. Τους MS Points μπορείς να τους αγοράσεις με 2 τρόπους: A) Μέσω πιστωτικής κάρτας, η οποία έχει δηλωθεί στον ΧΒΟΧ λογαριασμό σου, πράγμα που αποφεύγουμε όλοι λόγω της πολιτικής της Microsoft, που ρουφάει τα λεφτά μας χωρίς την άδεια μας... και... Β) μπαίνεις εδώ www.goldbox.gr και το παραγγέλνεις και σου στέλνει το παλικάρι τον κωδικό και μετά το κάνεις redeem και είσαι comble.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Orion View Post
                          Εγώ το πρώτο θα το έχω δωρεάν, ευτυχώς. Πως στο καλό δουλεύουν όμως οι MS points? Δεν έχω αγοράσει ποτέ. Πληρώνεις π.χ 30 ευρώ και αυτά εμφανίζονται ως στυγκεκριμένοι πόντοι; Βασικά, I'll google it. Μ'αρέσει που ρωτάω.

Ναι κάπως έτσι πάει, αλλά περίπου σε αντιστοιχία 1000 πόντοι περίπου 10€
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Οπότε δε δίνω τη πιστωτική μου στη Microsoft. Ευτυχώς που μου το είπατε γιατί έτοιμη ήμουν.... NOT!!! Προτιμώ να τα αγοράσω απο κάποιον "What are ya buyin'" τύπο αλα RE που κάθεται σε κάποιο σοκάκι σε κανα ghetto απο το να δώσω έτσι στη Microsoft τη κάρτα μου. Ebay+paypal μάλλον, εκτος αν μπορείς να τα αγοράσεις απο μαγαζιά εδώ. Ή το site που δώσατε, αν δέχεται paypal.
                            sigpic

Comment

• Ebay + paypal for me. Όντως αν πάρεις απευθείας από την Μ$ βγαίνει ακριβότερα από 100πόντοι/€.
                              Επίσης στο ebay υπάρχουν 2 ειδών πωλητές. Αυτοί που τους πληρώνεις, και μόλις δουν την αγορά σου "σου την ξύνουν" και σου στέλνουν στο mail τον κωδικό,και αυτοί που έχουν ήδη ξύσει και εχουν περάσει δεκάδες κωδικούς στην database τους και μόλις τους πληρώσεις σου στέλνει το σύστημα αυτόματα τον κωδικό (η τελευταία περίπτωση είναι ϋber win).
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Here at Cheap Xbox Live, we provide expert insights, discounts, and news. Stay updated on deals for PSN, Xbox Game Pass, and more.

Πληρωνεις με paypal και σου ερχεται ο κωδικος στο email, βαζεις το κωδικο στη κονσολα και εχεις ποντους. Με 17 λιρες παιρνεις 2100 points.

edit: 2100 οχι 1200.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X