Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alan Wake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nooto View Post
    Τα coffee thermos imo μπηκαν προκειμενου να εχεις εναν παραπανω λογο να εξερευνησεις το δασος και να μην κινησε γραμμικα (σιγουρα δεν λεω οτι ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη αλλα προσωπικα μου αρεσε σαν διαδικασια).
    Ναι, το θέμα δεν ήταν η εισαγωγή της collectable λογικής καθαυτή, αυτό προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα άσε που, εν δυνάμει, αποτελεί και ένα μέσο ώστε να σπάει λίγο η μονοτονία του παιχνιδιού. Το θέμα ήταν ο τρόπος που υλοποιήθηκε, μιλάμε για λάθος επιπέδου late 90’s – early 00’s.

Originally posted by nooto View Post
    αλλα να του δημιουργησει την αισθηση της απειλης
    Ναι είναι πλήρως κατανοητό αυτό στο παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι για την επίτευξη του εν λόγω στόχου δε θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί μια και μοναδική οδός. Αυτό οδήγησε σε όσα ανέφερα παραπάνω. Αν το ζήτημα είχε προσεγγιστεί με μεγαλύτερη πολυφωνία δε θα υπήρχαν τόσα προβλήματα. Σε επίπεδο gameplay, το Alan Wake πνίγηκε σε ζητήματα που, σήμερα, είναι μια κουταλιά νερό. Είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα απίστευτα να φτιαχτεί ένα sequel, είμαι σίγουρος ότι αν το παιχνίδι είχε έναν υγιή κύκλο ανάπτυξης δε θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.

Στα υπόλοιπα τώρα, σε επίπεδο χαρακτήρων, ξεχωρίζοντας βεβαίως κι εγώ τον Zane, συνεχίζω να διατηρώ τις επιφύλαξες μου, πιστεύω ότι παραείναι cliché. Αν αναθεωρήσω θα έρθω κατευθείαν εδώ πάντως. Για το σενάριο από την άλλη, σε εμπιστεύομαι απόλυτα. Το έχεις ψάξει πολύ το ζήτημα και η αλήθεια είναι ότι από χθες που άρχισα να διαβάζω κι εγώ κάποια πράγματα στο internet έχω αρχίσει να αναθεωρώ σε ό,τι αφορά το σεναριακό κομμάτι.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Εβαλα ξανα το παιχνιδι και εριξα ενα δευτερο playthrough στο signal και τελειωσα και το writer.

To writer συνεχιζει την off season λογικη του signal, γενικα δεν υπαρχει καποια σεναριακη εξελιξη (και τα 2 dlc ασχολουνται με το τι συμβαινει στον Wake απο τη στιγμη που τελειωνει ο τιτλος) εκτος ισως απο ενα μικρο κομματι που προσωπικα το βρηκα ενδιαφερον

το σημειο που ο Zane χανει τα λογια του

Απο κει και περα, οπως και το signal, σε οτι αφορα το gameplaywise ειναι πολυ καλυτερο απο το κυριο παιχνιδι... χαρακτηριστικα το εβαλα λιγο για να δω τι λεει στην αρχη και τελικα το πηγα μονορουφι μεχρι το τελος...

Γενικοτερα πολυ ωραια εμπειρια που περισσοτερο αποσκοπει στο να δειξει πως μπορει να εξελιχθει το πραγμα στο μελλον. Στην τιμη που ειναι τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα τα προτεινα αλλα σε περιπτωση που ξαναυπαρξει price drop ή καποιο deal βουρ κατευθειαν. Να πω επιπλεον οτι και τα 2 μαζι εχουν διαρκεια γυρω στις 3-4 ωρες (αναλογα με το ποσο ψαχνεις το περιβαλλον κλπ).

Τελος σημειωνω οτι ειναι ξεκαθαρο μετα το τελος του the writer οτι η Remedy το παει για sequel... Το κατα ποσο θα το δουμε βεβαια ειναι, κατα κυριο λογο, θεμα της microsoft.

Comment

• Κατα κύριο λόγο, είναι θέμα της Mone¥$o£t...
        sigpic

Comment

• Για να προσθέσω επίσημα τις πληροφορίες του από την ίδια την RMD. Ορίστε οι εικόνες και ορίστε τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Εδώ είναι μερικά στοιχεία που μπορείτε να εντοπίσετε στην εικόνα.
          • Το Night Springs είναι 15 μίλια μακρύ.
          • Νέος ρουχισμός.
          • Ο φακός φαίνεται πιο φωτεινός απ' ότι συνήθως.
          • Το τρυπάνι(Nail Gun) στο χέρι του.
          • Υπάρχει ένα παρατηρητήριο στην δεξιά άκρη της εικόνας. Το παρατηρητήριο υπήρχε και στο επεισόδιο 3 του Alan Wake.
          • Το ξενοδοχείο μπορεί να έχει κάποια σημασία σ' αυτή την περίπτωση.
          • Λίγοι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Alan δείχνει λίγο νεότερος.
          • Φαίνεται ο Alan έχει μακρύ δρόμο να διανύσει. Μήπως να υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι εκτός αυτού?
          • Ενώ φαίνεται ξεκάθαρο ότι κρατάει το τρυπάνι, δεν είναι όμως ξεκάθαρο τι άλλο κρατάει στο δεξί του χέρι. Μοιάζει σαν καθρέφτης αυτοκινήτου.
          sigpic

Comment

• Ενώ φαίνεται ξεκάθαρο ότι κρατάει το τρυπάνι, δεν είναι όμως ξεκάθαρο τι άλλο κρατάει στο δεξί του χέρι.
            τίποτα
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Να πουμε επιπλεον οτι οι πληροφοριες που εχει αναρτησει ο Tanno δεν αφορουν το Alan Wake 2 (το ενδεχομενο αμεσο seguel) αλλα το Alan Wake Night Springs (που μαλλον προκειται για καποιο spin off ) το οποιο θα διατεθει μονο μεσω XBLA.

Τις τελευταιες μερες εχουν αρχισει και κυκλοφορουν διαφορες πληροφοριες... παραθετω πιο κατω μια προσφατη συνεντευξη σχετικα με την αποφαση περι ψηφιακης-only διαθεσης.
              Alan Wake dev defends XBLA decision
              Alan Wake fans should not be disappointed the next game in the series is an Xbox Live Arcade spin-off, developer Remedy…

Comment

• Ο Πέτρος Παπαδόπουλος είναι ο ΕλληνοAυστράλος ADM στο Alan Wake Forums. Μου το επισημοποίησε νωρίτερα πριν φέρω τις πληροφορίες και τις εικονες εδώ.
                sigpic

Comment

• Ενώ φαίνεται ξεκάθαρο ότι κρατάει το τρυπάνι, δεν είναι όμως ξεκάθαρο τι άλλο κρατάει στο δεξί του χέρι. Μοιάζει σαν καθρέφτης αυτοκινήτου.
                  Μαλλον καποιου ειδους πολυπλοκη υπερσυγχρονη συσκευη που μπορει να βγαζει φως!! omg teh sciense fiction!!!
                  Do a barrel roll!

Comment

• Οι 2 τελευταίες φώτο πιο πολύ μου φαίνονται για Real life παρά για Game 0_o

Comment

• Chris, αυτό κατάλαβα κι εγώ. Φαίνονται σαν κινηματογραφικές σκηνές από το παιχνίδι μέσα.
                      sigpic

Comment

• live action ειναι ρε οι 2 εικονες, συνελθετε λιγο
                        Do a barrel roll!

Comment

• live action ειναι ρε οι 2 εικονες, συνελθετε λιγο
                          Αυτά τα λένε τα PC fanboys που δε μπορούν να δεχτούν πως οι κονσόλες έχουν πιο ρεαλιστικά γραφικά...
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• No Moneysoft bashing from Tanno?

Υ.Γ.
                            Αυτο θα το παρεις day 1 κουφαλα, δε σε χαλασε ε εεεε, πες την αληθεια, ελα τωρα.

Comment

• Xeno, δεν ξέρω αν θα το πάρω day 1, γιατί δεν έχουν διευκρυνιστεί κάποια πράγματα εκεί.
                              sigpic

Comment

• Πού;
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X