Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Turismo 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Πραγματικα δεν υπαρχουν τα γραφικα στις εικονες, ten years plan works!
    Kαι του 3DS έτσι είναι:xp:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πραγματικα δεν υπαρχουν τα γραφικα στις εικονες, ten years plan works!

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    oi pics perfect , ama3ia polla , opote auto pou 8a krinei thn poiothta tou paxnidiou einai kata poson einai driving sim like forza.idwmen

Leave a comment:

• hideo
    replied

gifs

E3 trailer.
    [YOUTUBEHD]6SxoMGHkAz8&feature=player_embedded[/YOUTUBEHD]

Gran Turismo 5 Day/Night Transition at Toscana

Leave a comment:

• hideo
    replied
    [GT]101183[/GT]

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    New Gran Turismo 5 Demo Incoming?

Could a new Gran Turismo 5 demo be incoming? According to NeoGAF poster, lherre, a new demo is on PSN, but it's not available currently to the public audience. This member has impeccable credibility and this demo is definitely available on PSN, though it may only be available for a select group of people at the current time. Iherre later states that this demo may be used for media events only, but that is speculation on his part, as of now.

With this demo uploaded on PSN, could we be seeing a new GT5 demo in the relative future? Let's hope so since we haven't had a new demo since last Fall when we had the 'Time Trial' demo, which gave us small tidbit of what to expect in the full release. A set release date for the title is slated as '2010', so the wait for a full release is still unknown.
    http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m3d22-New-Gran-Turismo-5-demo-incoming

Gran Turismo 5: Insane Lighting Effects And A Looking Around In A New Video

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    Οπως παντα ο Prit δεν εχει αδικο.
    fixed:cunao:

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Gran Turismo 5 works with PS3 Move

GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Δεν συμφωνω.
    Πχ εγω που δεν ασχολουμαι καθολου με αυτοκινητα,βρηκα απιστευτα εθιστικο το game παιζοντας με την τιμονιερα ενος φιλου.Τοσο εθιστικο,που αγορασα αμεσως το prologue και την τιμονιερα και βεβαια περιμενω πως και πως το GT5,χωρις να εχω παιξει πανω απο μισαωρο τα προηγουμενα games της σειρας.
    Θα επιμεινω πως ειναι αλλο παιχνιδι με τιμονιερα και αλλο με χειριστηριο.

Ps.Εκτος αν ειμαι φαν του σπορ και δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα.
    Πουθενά δεν είπα πως δε μπορεί να ικανοποιήσει και άλλους. Πώς άλλωστε και τόσες πωλήσεις;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Κι εγω παρ'οτι δεν ασχολουμαι με αυτοκινητα real life γουσταρω πολυ αγωνιστικα games αν καιι παντα παιζω με χειρηστηριο.
    Nαι και εγω σε τετοια φαση ειμαι.Επαιζα τα racing games τυπου Colin Mcray,Sega Rally,Metropolis street racer κτλ.Moυ αρεσαν αυτα με χειριστηριο.Τα GT ποτε δεν με τραβηξαν να τα παιξω με αυτον το τροπο ομως.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Και πρέπει να ομολογήσω πως το GT3 το είχα λιώσει. Το GT4, λέω πάλι τα ίδια θα κάνω, και δεν το πήρα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κι εγω παρ'οτι δεν ασχολουμαι με αυτοκινητα real life γουσταρω πολυ αγωνιστικα games αν καιι παντα παιζω με χειρηστηριο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλά ναι μάλλον έχεις δίκιο. Προσωπικά ποτέ δεν έπαιξα GT με τιμονιέρα.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Kι εγώ αυτό ίσως κάνω, το παιχνίδι απευθύνεται στους καμμένους με τα αμάξια.
    Originally posted by Raphael View Post
    Ναι ρε παιδιά, το GT όπως και το Forza είναι racing emulators, προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς ανικανοποίητες ορέξεις όσων είναι "μέσα" στα αμάξια.
    Δεν συμφωνω.
    Πχ εγω που δεν ασχολουμαι καθολου με αυτοκινητα,βρηκα απιστευτα εθιστικο το game παιζοντας με την τιμονιερα ενος φιλου.Τοσο εθιστικο,που αγορασα αμεσως το prologue και την τιμονιερα και βεβαια περιμενω πως και πως το GT5,χωρις να εχω παιξει πανω απο μισαωρο τα προηγουμενα games της σειρας.
    Θα επιμεινω πως ειναι αλλο παιχνιδι με τιμονιερα και αλλο με χειριστηριο.

Ps.Εκτος αν ειμαι φαν του σπορ και δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Να πω κι εγω τιποτα που ειμαι μεσα στα αμαξια μεχρι τον λαιμο;

Παραδοξως ο Prit δεν εχει αδικο. Η αληθεια ειναι οτι το ειδος των sim racing games φτανει σε ενα τελμα, εχοντας κατακτησει πολλες κορυφες και πολλα στρατοπεδα. Εχουμε φτασει στο σημειο οι διαφορες μεταξυ των παιχνιδιων να ειναι στον αριθμο των αυτοκινητων, των licenses και των πιστων.

Το Forza εχει μια φρεσκαδα επειδη εχει το storefront και η δυνατοτητα σχεδιασμου designs ανοιξαν την πορτα ακομα και σε non-racing game players να εκφραστουν μεσω του art design που μπορουν να δωσουν στα αυτοκινητα. Ετσι, εγω ας πουμε που γουσταρω παλαβα designs απο αληθινα racing αυτοκινητα οπως του WRC ή του Touring Car, μπορω να ψαξω και να αγορασω το design της C4 του Loeb ή του Tamiguchi της Team Orange Drift. Παραλληλα μπορω να γουσταρω μερικα Designs απο αλλα videogames στο αυτοκινητο μου με μηδενικο κοστος (ολα ειναι in game credits).

Το GT δεν το κανει αυτο, και δεν δειχνει οτι θα το κανει, κατι το οποιο πλεον ειναι αρνητικο. Το GT θα πατησει στην συνταγη του μεγαλου career mode, του εντυπωσιασμου μεσω τεχνικου τομεα και του απαραμιλου χειρισμου με την τιμονιερα. Ομως θεωρω οτι θα φτασει στο σημειο να ειναι too much για τον μεσο gamer, με αποτελεσμα ισως την αποφυγη αγορας του απο το ευρη κοινο. Ακομα κι εγω που ειμαι μεχρι τα μπουνια στα αυτοκινητα θεωρω τον χειρισμο που γευτικα στο τελευταιο demo πολυ δυσκολο, κυριως λογω της απολυτης φυσης του και της αποτομης συμπεριφορας του αυτοκινητου μεσω των αναλογικων.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που οι 200 τοπ χρονοι ειχαν διπλα σηματακι με τιμονιερα 900 μοιρων.

Για μενα το ειδος θα πρεπει να εξερευνησει πλεον τα μονοπατια μιας ολοκληρωμενης career mode εμπειριας. Χωρις ημιμετρα, χωρις περιορισμους. Κατι σαν ενα Role Playing Racing Game, δομημενο ετσι ωστε να ειναι και αμεσο προς τον απλο gamer (ενα arcade ή normal mode στο στυλ και του GT και του Forza ας πουμε) και ενδιαφερον σχεδιαστικα και δομικα για τον true petrolhead (ενα career που να δινει επιλογες ετσι ωστε να μπορει καποιος να φτανει ακομα και στην F1 ας πουμε ή WRC, κατι σαν το ToCA Race Driver αλλα με πολυ καλυτερη δομη).

Και επιτελους, δωστε driver customization στον λαο!!!!! Να εχει ο καθενας το δικο του κρανος, το ονομα του πανω εκει ή το nickname. Βασικα πραγματα στους αγωνες. Ελεος πλεον...

Leave a comment:

Working...
X