Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid: Peace Walker

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    Ρε παίδες έχω σοβαρό πρόβλημα με τον χειρισμό (Fucking camera), δε μπορώ να τον συνηθίσω... εσείς πως τον είχατε ρυθμίσει.

Ξενέρα οι cut-scenes, δε μαρέσει το animated comic που παρουσιάζουν.
    Πολύ καλά γραφικά γενικά

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kojima comments about a possible Playstation 3 port for Metal Gear Solid: Peace Walker

Discover Stock Examiner, the AI-powered chatbot delivering instant, interactive stock charts, real-time financials, breaking news, stock screeners, and more—all in one seamless experience.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Λοιπόν το τερμάτισα!!!

Μέχρι το τέλος το παιχνίδι ήταν λίγο χαζό με το να δειχνει συνεχεια μια πολυ συγκεκριμενη σκηνή από προηγουμενο παιχνίδι. Στο τελος όμως η ιστορία αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και αποζημιώνει.

Γενικά το παιχνίδι είναι στα ίδια επίπεδα με το PO. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Οι boss batles δεν είναι τόσο "memorable" όσο του PO ή άλλων MG αλλά το PW είναι το μεγαλύτερο MG όλων των εποχών, ίσος και μεγαλύτερο από όλα τα άλλα μαζί (100+ ώρες) αν θες να το ολοκληρώσεις πλήρως.

Προσοχή, το παιχνίδι έχει μυστικό δεύτερο τελικό αφεντικό με ΝΕΑ πλοκή!!!!!!

Γενικά θα πρότεινα σε όλους όσους έχουν PSP να το παίξουν, ειδικά σε όσους άρεσε το PO ή κάποιο άλλο MG.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Tι πολύ χρήμα ρε συ;

Το MGS: Portable Ops ας πούμε στο PSN κοστίζει αν θυμάμαι 11 ευρώ και ποτέ φυσικά δεν θα έπαιρνα αντιγραφή mgs.
    mlk na dwseis 11 se digital morfh. to play an 8ymamai kala to exei 8,5 eurw me e3oda mazi...an den einai to play tote einai to zavvi.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Το έχω παίξει ήδη πάρα πολύ. Βασικά είναι σαν το PO.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Altair αυριο θα το εχω στα χερια μου (βασικα εχω κανει κρατηση και αυριο θα παω απο το μαγαζι), οποτε περιμενετε feedback. Και εγω απο τις κριτικες και τα σχολια ψηθηκα, μου κανει εντυπωση που ακομα και sites που παραδοσιακα δεν πηγαιναν και τοσο τη σειρα με το peace walker τελικα ενεδωσαν .

Το play το εχει σε καλη τιμη (ηταν sold out ο τιτλος αλλα απ'οτι βλεπω εφεραν νεα κομματια). Συμπληρωνω οτι το psp φαινεται να εχει 100% αυξηση των πωλησεων του με την κυκλοφορια του τιτλου σε Ευρωπη και Αμερικη. Περιμενουμε και τα επισημα νουμερα απο Ιουλιο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Θα πρέπει να στάξεις πολύ χρήμα σε αυθεντικά games.
    Tι πολύ χρήμα ρε συ;

Το MGS: Portable Ops ας πούμε στο PSN κοστίζει αν θυμάμαι 11 ευρώ και ποτέ φυσικά δεν θα έπαιρνα αντιγραφή mgs.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    nooto για πες για τον τίτλο γιατί εδώ έχουν λιώσει στα off-topic.Πάντως από τις μέχρι τώρα κριτικές έχω ψηθεί άπειρα.Μάλλον θα πάει για αγορά από το play.
    23.5€ έχει.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Eγώ το θέλω στα 100 το πολύ ευρώ.Και τα παλιά σε τέτοια τιμή κυμαίνονται.Τώρα αν εσύ θέλεις να πάρεις απ'τα καινούρια που δεν σπάνε και εύκολα...Θα πρέπει να στάξεις πολύ χρήμα σε αυθεντικά games.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    ΒigBOSS θα πάρω και γω psp οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις και συ
    Θα το πάρω κι εγώ επειδή έχει δύο βασικά games Μetal Gear (Portable Ops και Peace Walker). Έτσι και αλλιώς δεν είναι ακριβό, βλέπω τιμές 140-160 ευρώ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    να μου δώσει οδηγίες πώς τι και γιατί
    Δηλαδή το να ψάξεις μόνος σου δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο, ε;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tou allazeis to firmware me ena custom pou diavazei ISO, alla gia na to kaneis monos sou ligo dyskolo, thelei na xalaseis mia bataria.
    Kalytera na vreis enan pou na to exei hdh kanei monos tou gia na sto kanei me thn dikh tou bataria.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ε τι κάνει τότε???Φλασάρεται???Ότι και να κάνει το θέλω μέχρι το Σεπτέμβριο και θέλω κάποιον να μου δώσει οδηγίες πώς τι και γιατί.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    να το τσιπάρω και να βάλω μέσα και mgs και kingdom hearts και ότι άλλο κάτσει(στα γούστα μου εννοείται)
    Den tsiparetai re lol

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    ΒigBOSS θα πάρω και γω psp οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις και συ.Ελπίζω να βρω κάποια απ'τα παλιά μοντέλα να το τσιπάρω και να βάλω μέσα και mgs και kingdom hearts και ότι άλλο κάτσει(στα γούστα μου εννοείται).

Leave a comment:

Working...
X