Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid: Peace Walker

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Εdge 9/10!
    The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Aρχισαν να βγαινουν και τα πρωτα δυτικα reviews

IGN.UK

Metal Gear Solid: Peace Walker is awesome and you need to play it. It’s not perfect, as the co-op is nearly mandatory in some spots and I could’ve done with a better “how to guide,” but this game is a masterpiece. Not only is it in the running for the title of greatest game ever on the PSP, Metal Gear Solid: Peace Walker is one of the greatest games in the entire Metal Gear franchise.
    9.5

Edit: Eurogamer review

8/10

"We love you, Snake. Don't come back," I wrote at the end of my review of 2008's Metal Gear Solid 4: Guns of the Patrio…

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Because its perfect BigBoss without a doubt , that's why scored perfect in famitsu!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    MGS: Peace Walker scores perfect in Famitsu

Metal Gear Solid Peace Walker (PSP) - 10, 10, 10, 10

http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m4d20-MGS-Peace-Walker-scores-perfect-in-Famitsu

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Characters Trailer

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Άμα είχα psp τρέχοντας θα πήγαινα να το κατεβάσω

Παίζει το παιχνίδι να είναι η αιτία για αγορά psp.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Βρε κατεβάστε το demo από το PS Store. Έχει βγει εδώ και καιρό και είναι πολύ καλό. Φαίνεται πως ο Κοτζίμα έχει πάρει ενεργό μέρος στη δημιουργία του τίτλου.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Nέο gameplay trailer

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Σωστος hideo, συμφωνω απολυτα. Παρ'οτι θεωρω το portable ops καλο παιχνιδι, το συγκεκριμενο χαρακτηρισμο τον κερδιζει κυριως λογω της παρουσιας του σε φορητο (ασχετα με το hardware). Απο τη στγμη που εχουν πει οτι to peace walker ειναι το ατυπο 5ο μερος περιμενω πολλα περισσοτερα και γι'αυτο ειμαι αισιοδοξος. Ο χειρισμος -εχεις δικιο- στο psp ειναι ενα θεμα γενικοτερα αλλα απο την αλλη εχω δει να γινονται και θαυματα (resistance retribution). Αφου λες οτι εχουν γινει βελτιωσεις το κραταω.

Altair, το portable ops εχει πανω κατω ολους τους μηχανισμους των υπολοιπων mgs (μεχρι και fps mode εχουν βαλει, αν και πρεπει να κρατας 3 πληκτρα πατημενα ), η διαρκεια του ειναι αρκετα μεγαλη (εμενα μου ειχε παρει 25 ωρες μαζι με τα sidequests) και κανει χρηση της καμερας του mgs3s. Το παιχνιδι σου δινει ενα χαρτη με περιοχες και ουσιαστικα διαλεγεις αποστολες μεσω των οποιων προχωραει το σεναριο, οπως καταλαβαινεις η ροη δεν ειναι συνεχομενη οπως στα υπολοιπα επεισοδια. Επιπλεον εχει ενα recruit συστημα οπου στρατολογεις αντιπαλους που πιανεις ανα τα επιπεδα, τους οποιους εν τελει τους χρησιμοποιεις στις διαφορες αποστολες (φτιαχνεις μια ομαδα με διαφορετικα classes πχ medic, soldier κλπ τους οποιους μπορεις να ελενξεις κατα τη διαρκεια των levels...oυσιαστικα μπορεις να μη χρησιμοποιησεις και καθολου τον snake αν το θελησεις). Τελος περα απο το κεντρικο mission υπαρχουν και side quests οπου μαζευεις χαρακτηρες, οπλα κλπ.

Στα θετικα ειναι το πληρες online, τα γραφικα, η διαρκεια, το recruit system και η τελευταια μια ωρα απο πλευρας σεναριου. Στα αρνητικα ειναι ο χειρισμος, το οτι ο κοσμος παρουσιαζεται σπασμενος (ενεκα φορητοτητας), η ελλειψη ποικιλιας στις υποαποστολες και οτι το σεναριο απανταει σε πολυ λιγοτερα πραγματα απ'οτι πιθανον περιμενεις (βρισκομαστε αμεσως μετα το mgs3). Το κυριοτερο προβλημα βεβαια ειναι ο χειρισμος που σχεδον σε καταστρεφει . Καλομαθαμε μετα το guns of the patriots...

Btw στην E3 ο kojima το εθαψε τελειως το p.o. . Αναφερθηκε στο peace walker ως το true sequel της ιστοριας του BigBoss και για το p.o. ουτε λεξη.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μιας και το πιάσαμε το θέμα,για πείτε για το ΡΟ.Τι υπέρ και κατά έχει;Πόσο κρατάει;Η ιστορία είναι μετά το 3;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Και εγω ημουν προβληματισμενος οταν ανακοινωθηκε για PSP,περισσοτερο ομως γιατι δεν ξετρελαθηκα με το portable ops και οχι γιατι θα εβγαινε σε χειροτερο hw.
    Bεβαια απο την στιγμη που δοκιμασα το ντεμο,ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι πολυ καλο παιχνιδι.

songoku ο χειρισμος του ειναι δυσκολος,διοτι στο πσπ ειναι μαλλον αδυνατον να γινει καλυτερος.Παρ'ολα αυτα εχουν κανει καλη δουλεια.Υπαρχουν αρκετες αλλαγες προς το καλυτερο.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Συμφωνω με straier, το γεγονος οτι το peace walker κυκλοφορει σε φορητο δινει στον kojima περισσοτερη ελευθερια, μικροτερο ρισκο σε περιπτωση που εισαγει νεες ιδεες (λογω budjet) και ταυτοχρονα την δυνατοτητα να δουλεψει πανω σε ενα διαφορετικης νοοτροπιας hardware. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κυκλοφορησει sony και καλα στο ps3, btw την ιδια κουβεντα ειχα κανει και παλιοτερα στο gameover που και εκει ειχε ξενερωσει πολυ κοσμος απο την συγκεκριμενη ανακοινωση. Anyway, προσωπικα εχω psp και ισως βλεπω τα πραγματα εκ του ασφαλους αλλα και παλι χαιρομαι που δεν θα εχουμε το επομενο mgs στα οικιακα συστηματα. Ειναι ενα τολμηρο βημα και ταυτοχρονα δειχνει οτι οι δημιουργοι συνεχιζουν την αναζητηση νεων προσεγγισεων.

Για το portable ops, δικιο νομιζω εχει ο solid...ο τιτλος ειχε φτιαχτει απο την kojima productions αλλα ο kojima δεν ειχε αμεση σχεση. BigBoss ο τιτλος (και οι 2 εκδοσεις) ειχε πουλησει λιγο πιο πανω απο το 1εκ.

Για μενα (αν βγει καλο) ειναι σιγουρη αγορα, κρατωντας τη κλασσικη τακτικη (κυριως σε οτι αφορα τις σειρες final fantasy και mgs) δεν εχω ασχοληθει καθολου ουτε με videos ουτε με το demo. Το μονο που θελω σιγουρα παντως ειναι να αλλαξει καπως ο δυστροπος χειρισμος του p.o.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Εγώ πάντως θα το παίξω, έτσι για σπάσιμο. Μία διευκρινιστική μόνο: Θα είναι και αυτό κομματιασμένο σε αποστολές "χωρίς ενιαία ροή" (δηλαδή να πηγαίνεις από το ένα μέρος του χάρτη στο άλλο μόνος σου) όπως το Portable Ops ή όχι;

Leave a comment:

• straier
    replied
    O Kojima κάνει και μαλακίες. Aυτο το game έπρεπε να κυκλοφορήσει εξαρχής για ps3. Θα το έπαιζαν περισσότεροι και ως τίτλος θα ακούγονταν - διαφημίζονταν πολύ περισσότερο.
    Εμένα μου φαίνεται καλό να βγαίνουν αξιόλογες παραγωγές στα φορητά. Για τον Κοτζίμα συμφέρει γιατί δεν έχει την πίεση που θα είχε αν ήταν σαν το MGS4. Και το μπάτζετ θα ήταν πολύ παραπάνω από τριπλάσιο πιστεύω αν ήταν στο PS3. Όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα γιατί δεν είμαι και φαν της σειράς...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    kala oute gw goustarw giati mallon de tha to paiksw giati den exw psp, alla kapoies fores de mporoun na kanoun alliws, einai kai oi etaireies sti mesi.
    Oύτε κι εγώ πρόκειται να το παίξω γιατί κι εγώ δεν έχω psp και δεν πρόκειται να πάρω στο άμεσο μέλλον.

Άρα το portable ops τι πωλήσεις έκανε;

Leave a comment:

Working...
X