Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κάτι άσχετο, αλλά μου λείπει πολύ το τέλειο FF12
    Fixed

Kai ksanalew oxi pws den mou arese to FF13, mou arese toso oso to 10, alla to 12 htan pou me eixe afisei malaka teleiws.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Το 13 σε σχέση με το 12 είναι που πήραν την ίδια μηχανή γραφικών από το 12, αλλά του έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στα γραφικά, τόσο στους χαρακτήρες, οι οποίοι μοιάζουν αληθινοί, όσο και στα τοπία που είναι και φαντασμαγορικά. Ξανά τους βγάζω το καπέλο, αλλά εκεί τα κάνανε σαλάτα και μπέρδεψαν τα σαλάμια με τα κασέρια. Είναι επίσης ότι να ναι το tutorial και οι επιλογές για το πότε τους ρυθμίζεις και πότε αναβαθμίζεις τα όπλα και πάει λέγοντας.

Εδώ θέλει ένα remake όσο αφορά το σενάριο και το gameplay.
      sigpic

Comment

• Tanno ti les vre paidi mou, to F12 me to FF13 den exei oute idio sxediasmo, oute kan idia mhxanh grafikwn, to FF13 xrhsimopoiei thn crystal tools h opoia xrhsimopoieitai prwth fora se paixnidi...
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Straier θα μπορούσαν να βάλουν πολλές περιοχές σαν την Oerba για παράδειγμα που να προωθούν λίγο την ιστορία και να σου δείχνουν τι συνέβη στον κόσμο της Pulse. Ούτε στο Χ υπήρχαν πολλά σημεία στα οποία προχωρούσε η ιστορία, όλες αυτές οι πόλεις με τις διαφορετικές κουλτούρες όμως σου έδιναν μία εικόνα του κόσμου και, όπως είπε ολόσωστα ο dope, ο κίνδυνος του Sin ήταν πανταχού παρών. Κάτι παρόμοιο έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου και στο ΧΙΙΙ.

Comment

• Μετα απο 43 αποστολες με 5 αστερια αποφασισα να αφησω την Pulse και να προχωρησω για να τελειωσω το παιχνιδι (αν και παιζει να επιστρεψω για λιγο μετα το chapter 12 ). Η επιστροφη στην cocoon αφησε εποχη και η eden μαζι με την Palumpolum ειναι μακραν τα καλυτερα επιπεδα του παιχνιδιου. Αυτο που μου αρεσει κυριως ειναι οτι προσθετουν στο dungeon την αισθηση της πολης, δινοντας κατι πολυ γεματο.

Στο party εχω δοκιμασει πολλες παραλλαγες και για το chapter 12 η βασικη ομαδα αποτελειται απο τους snow-sazh-vanille. Υστερα απο προσαρμογες δουλευει τελεια και επιτελους το σχημα εχει μεσα leader τον snow που δεν τον ειχα αγγιξει στα τελευταια κεφαλαια.

Δοκιμασα και το πρωτο μου adamantoise (στην eden εκει που εχει το save point) και ειδα 4 αψογα gameovers ... Anyway θα επιστρεψω οταν ανοιξει το stage 10.

Θελω να πω πολλα για τον τιτλο αλλα μαλλον θα το αφησω για μετα τον τερματισμο. Συνολικα παντως το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και τα όποια ερωτηματικα για μενα τελικα εντοπιζονται στη δομη. Περισσοτερα εν καιρω.

Comment

• Εγώ συνεχίζω τις αποστολές. Βρήκα και τις λοίπες l'Cie πέτρες. Μόλις τις ολοκληρώσω, θα συνεχίσω....

Αλήθεια τι ρόλο βαράει άμα κάνεις ΟΛΕΣ τις αποστολές με 5 αστέρια ?
              sigpic

Comment

• Παίρνεις χρυσό τρόπαιο και έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

• Το τελειωσα...ΕΠΟΣ.

Comment

• Τέσπα... Εγώ κόλλησα ακόμα με το Gigantaur, το παλιό και γνώριμο κακτάκι μας. Έκλασα από τα γέλια με το κωμικό σκηνικό του Sazh που το κυνηγούσε. :xp: Τώρα να δω πως θα νικήσω αυτόν τον γιγαντιαίο κάκτο. Μου έσπασε τα @@ με τα 10.000 needles...
                    sigpic

Comment

• Δοκιμασα και το πρωτο μου adamantoise (στην eden εκει που εχει το save point) και ειδα 4 αψογα gameovers ... Anyway θα επιστρεψω οταν ανοιξει το stage 10.
                      Έχει Adamantoise στην Eden; μόνο Adamachelid έχω δει μέχρι στιγμής που δεν είναι δύσκολα τελικά με λβλ.9. Αν και τα 5 αστέρια είναι κάπως δύσκολα...
                      Παίρνεις χρυσό τρόπαιο και έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops.
                      Σοβαρά αυξάνεται η πιθανότητα για drops; Δεν το ήξερα αυτό...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Τα 5 αστέρια είναι κάπως δύσκολα; Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να σφάξω οποιοδήποτε oretoise (adamachelid, adamantotroise, adamantoise, shaolong gui, long gui) με λιγότερα από 5 stars.

Με πέντε αστέρια όντως έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops, οπότε καλό είναι να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο. Βέβαια τα marks σου δίνουν συγκεκριμένο loot μετά τη μάχη, ανεξάρτητα από τα spoils και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε θα σε ενδιαφέρει κάποιο spoil ενός mark τόσο ώστε να λιώνεις για τα 5 stars. Ουσιαστικά παλεύεις για το trophy και για το γαμώτο .

Comment

• Στην eden υπαρχει μονο 1 adamantoise και βασικα προσπαθησα να το σκοτωσω επειδη...anyway θα το δεις και εσυ υπαρχει λογος . Τελικα το αφησα για αργοτερα.

Επειδη οταν μπηκα στην eden ειχα full τους βασικους ρολους στο stage 9, στο τελος του παιχνιδιου βρεθηκα με 700Κ cp σε καθε χαρακτηρα που ειναι καλη αρχη για τη συνεχεια... Συνολικες εντυπωσεις θα γραψω τις επομενες ημερες (θελω να προχωρησω λιγο το post game).

Comment

• Εγώ έχω ακόμα τους ρόλους μου στο 3-4 stage. Πως σκατά καταφέρατε να φτάσετε τόσο ψηλά ?
                            sigpic

Comment

• Εγώ έχω ακόμα τους ρόλους μου στο 3-4 stage. Πως σκατά καταφέρατε να φτάσετε τόσο ψηλά ?
                              Εννοούν Crystarium Level, όχι Role level. Με το που φτάνεις στην Pulse έχεις ήδη λβλ 8.
                              Με πέντε αστέρια όντως έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops, οπότε καλό είναι να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο. Βέβαια τα marks σου δίνουν συγκεκριμένο loot μετά τη μάχη, ανεξάρτητα από τα spoils και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε θα σε ενδιαφέρει κάποιο spoil ενός mark τόσο ώστε να λιώνεις για τα 5 stars. Ουσιαστικά παλεύεις για το trophy και για το γαμώτο .
                              Νόμιζα πως εννοούσατε πως αν πάρεις το Trophy αυξάνονται οι πιθανότητες για drops.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Τέλος πάντων.

Παρατήρησα ότι στην Steppes είδα κίτρινους κύκλους, αντί για μπλε. Σε τι χρησιμεύουν ? Για τα Chocobo ? Βρήκα τα chocobo, πως τα πιάνω ? :xp:
                                sigpic

Comment

Working...
                                X