Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ωραία ωραία,thanks Straier.Λεφτά που βρίσκουμε όμως που τα δίνει με το σταγονόμετρο;
    Carpe diem

    Comment


    • Ανάβεις ένα κερί στον Άγιο Φανούριο.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

      Comment


      • Αltair μην την ψαχνεις απο τωρα για χρηματα, ειναι νωρις ακομα. Γυρισε λιγο την Gran Pulse, εξερευνησε την, ξεκινα σιγα σιγα τα missions και στην πορεια (προς το τελος ολων αυτων), οταν με το καλο θα εισαι ικανος να ριχνεις τα Adamantoise θα μαζεψεις και χρηματα. Επι της ουσιας απο τις μαχες με τα τελευταια παιρνεις και το πιο ακριβο drop του παιχνιδιου (platinum ingot). Απο κει και περα θα προτεινα αν ειναι να φτιαξεις κατι απο νωρις αυτο να ειναι το belladona wand...

        Comment


        • Έχω κλείσει 40 ώρες και μόλις βρήκα ένα πολύ καλό farming spot ώστε να γίνω αρκετά δυνατός και να αρχίσω να ρίχνω Behemoth King.Επίσης έχω περάσει 7 αποστολές,αλλά μόνο 3 με 5 αστέρια.Έχω ψωμί ακόμα.
          Carpe diem

          Comment


          • Έφτασα Taejin's Tower,full crystarium level 8 τους 3 main roles και στους 6 χαρακτήρες,3 sprint shoes,20 missions 5-stars,60 ώρες και συνεχίζω.
            Carpe diem

            Comment


            • Ωραίος,το πας καλά.Φοβερό dungeon το taejins tower,τι καλά που θα ήταν να είχε πολλές τέτοιες περιοχές το παιχνίδι.


              Tidy!

              Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

              Comment


              • Τελικά λάθος έκανα.Στις 49 ήμουν,έφτασα τις 52 ώρες.26 αποστολές 5άστερες και μόλις έφτασα Oerba.Όντως πολύ ωραίο το Taejin's Tower.Η μουσική στην Oerba μαγευτική.
                Carpe diem

                Comment


                • Το τελείωσα κι εγώ σήμερα,κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε.
                  Τι να πω που δεν έχει ήδη ειπωθεί;

                  Ήχος μουσική,γραφικά τα σπάνε και οι χαρακτήρες μου ήταν και οι 6 απίστευτα συμπαθείς.Οι ατάκες του Snow τίγκα αμερικανιά,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν κλισέ ατάκες.Όμως ακόμα κι έτσι βγάζουν ένα επικό feeling.Η ιστορία πολύ καλή,λίγο στην αρχή μπερδεύτηκα,αλλά σιγά σιγά ξετυλίχτηκε το κουβάρι.

                  Πάμε τώρα και στην ουσία.Το σύστημα μάχης είναι καταπληκτικό και σηκώνει πολύ πειραματισμό.Το μεγαλύτερό ατού του,ότι οι μάχες γίνονται πραγματικά ταχύτατα και ταυτόχρονα συμμετέχεις κι εσύ,όχι όπως σε άλλους τίτλους όπου όλα κυλάνε υπερβολικά αργά.

                  Το pacing στην αρχή τουλάχιστον δεν με κούρασε καθόλου.Ναι μεν,είναι μια ατελείωτη ευθεία ο τίτλος,αλλά δεν με κούρασε καθόλου.Ειδικά στην Gran Pulse που άνοιξε εντελώς,το καταευχαριστήθηκα να κυνηγάω marks.Τα 2 τελευταία κεφάλαια κάπως με κούρασαν,αν και μου άρεσε πολύ που ειδικά στο 13ο,κάθε μάχη με απλό εχθρό το αντιμετώπιζα σαν mini boss.

                  Το φινάλε και όλα τα fmv πανέμορφα.Υπήρχαν πολλά σημεία που συγκινήθηκα.
                  Γενικά ένας αρκετά ευχάριστος τίτλος,όπου η δυσκολία είναι ανύπαρκτη από τη στιγμή που θα βρεις μια σωστή στρατηγική.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είχα αρκετά gameovers.


                  Πάμε στα παράπονα τώρα.

                  -Ελλιπέστατο tutorial όσον αφορά απαραίτητες λειτουργίες του τίτλου,όπως τα upgrading & dismantling.

                  -Απουσία ενός main villain που να σε κάνει να νιώθεις δέος.Καλός ο Barthandelus αλλά οκ τίποτα ιδιαίτερο.

                  -Απουσία movie player ώστε να ξαναβλέπεις τα fmv.

                  -Απουσία καλών dungeons.Πέρα από Taejin's Tower,Orphan's Cradle,Sunleth Waterscape,Gran Pulse ο τίτλος ήταν τίγκα στα βιομηχανοπιημένα σκηνικά.

                  -Που είναι τα gil,οεο;Υπερβολές να πούμε.

                  -Μεγάλη διάρκεια.Ναι ξέρω αυτό δεν είναι αρνητικό,αλλά εγώ άρχισα να κουράζομαι προς το τέλος.I'm too old for this shit.

                  Δεν ξέρω,αν σας κάλυψα,αλλά αυτά μου έρχονται σαν πρώτες σκέψεις.Δεν ξέρω πότε θα πάω για πλατίνα,αλλά είμαι έτοιμος για το FF XIII-2.

                  υ.γ.
                  Η στιγμή που ρίχνω το πρώτο μου (και μοναδικό ως τώρα)Adamantoise με το Death της Vanille και ταυτόχρονα τσιμπάω το trophy,από τις αγαπημένες μου ever.Ήταν εντελώς αναπάντεχο το όλο σκηνικό.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Den nomizw pws symfwnw gia thn diarkeia, emena mou fanhke to poio grhgoro FF evar.
                    A kai o Barthandelus einai isws to xeirotero boss se FF evar, kontrarei ton Kuja apo poly konta.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • Το προηγούμενο παιχνίδι που είχα τελειώσει ήταν το Star Wars The Force Unleashed 2 (5-8 ώρες,ανάλογα τον gamer).Επίσης τα μόνα FF που έχω τελειώσει πέρα από Crisis Core είναι τα 3&4.Οπότε καταλαβαίνεις που το πάω.Για μένα είχε μεγάλη διάρκεια.

                      Για τον Kuja διαφωνώ.Είναι το πρώτο μου jrpg,είναι ο πρώτος μου jrpg villain και του έχω τεράστια αδυναμία,όπως και σε όλο το καστ του 9.But that's just me.;)
                      Carpe diem

                      Comment


                      • Συμφωνω σχεδον σε ολα.. Η διαρκεια του ειναι μικρη για FF αν πας κατευθειαν για τερματισμο χωρις να κανεις missions και exploration(που δυσκολο γιατι θα εισαι αρκετα underpowered)

                        Barthandelus δε μου ειπε τιποτα, οντως απο τα χειροτερα boss στα FF..

                        Comment


                        • Πολύ ωραίο ποστ αλταιρ και συμφωνώ απολύτως σε όλα όσα λες.(με εξαίρεση την διάρκεια)

                          Να ξέρεις πάντως πως έχει αρκετά δύκολες προαιρετικές μάχες,από ένα σημείο και μετά θέλει να στύψεις το μυαλό σου για να τις βγάλεις,δεν αρκούν τα κλασσικά paradigms.Θα μπορούσε να έχει περισσότερο περιεχόμενο είναι η αλήθεια.

                          Το τελικο μπος πως σου φάνηκε;


                          Tidy!

                          Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

                          Comment


                          • Ο Barthandelus οντως ειναι απο τα χειροτερα boss ever (απο το σχεδιο μεχρι το ονομα του ) αλλα προσωπικα οι τελευταιες σκηνες που τελος παντων εξηγουνται πολλα πραγματα με εκαναν να τον δω με αλλο ματι. Γενικα το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου ειναι super σεναριακα.

                            Εdit: Συμφωνω με τον Deus, btw αν συνεχισεις το post game, λεει να προχωρησεις καπως τα missions για να δεις ολες τις δυνατες πτυχες του αρτιου battle system. Για platinum τα ειχαμε πει και στο chat, imo πιασε καλυτερα καποιο απο τα αλλα παιχνιδια που εχεις και οποτε εχεις ορεξη ριχνε χαλαρα sessions. Straight-Forward ειναι τρελο καψιμο και θα ελεγα οτι δεν αξιζει ειδικα αν εχεις διαμαντια (Demons Souls) να σε περιμενουν στο ραφι.

                            Edit 2: Ειπα platinum και θυμηθηκα τις εποχες που σχολιαζαμε με τον evans πως σβηναμε ενα ενα τα αντικειμενα απο τις λιστες με τα items, την αγωνια μην γινει καποιο λαθος στην πορεια, την ιδεα με το δευτερο save, τις εκτιμησεις που εκανα για το ποσο μπορεις να πουλησεις τα αντικειμενα για cheap money, τις ατακες του evans αμεσως απο κατω και αλλα πολλα...Platinum odyssey .

                            Comment


                            • Μπράβο Deus,να τι ήθελα να γράψω και το ξέχασα.
                              Η μουσική που έπαιζε σε όλη την τελική μάχη ήταν πανέμορφη,ενώ και ο σχεδιασμός του τελικού,αν και ιδιαίτερα εξεζητημένος για τα γούστα μου ήταν αρκετά εντυπωσιακός.Η πρώτη φάση ήταν αρκετά δύσκολη και είναι το μόνο σημείο που χρησιμοπoίησα phoenix down.Η δεύτερη ήταν τόσο εύκολη που αναρωτιέμαι γιατί τη βάλανε.

                              Παιδιά για τη διάρκεια είπαμε.Για μένα ήταν μεγάλο.Ειδικά όσο σκέφτομαι ότι τις πρώτες 25 ώρες τις είχα εντός 4 μηνών και όλες τις υπόλοιπες μέσα σε ένα δεκαήμερο.

                              Γιατί τόση διαφωνία για τον Barthandelus;Δεν είπα ότι τρελάθηκα,απλά ότι (για το σκοπό του τουλάχιστον) καλός ήταν,αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Και ναι,αν δεν ήταν το όλο σενάριο προς το τέλος,θα μου είχε κάνει ακόμα χειρότερη εντύπωση.O Raines πολύ καλύτερος πάντως.Γενικά όμως ο τίτλος δεν είχε κανένα boss που να μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.Πιο πολύ ευχαριστήθηκα μάχες με mobs τύπου Adamantoise,Wladislaus & Behemoth King.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Originally posted by nooto View Post
                                Ο
                                Edit 2: Ειπα platinum και θυμηθηκα τις εποχες που σχολιαζαμε με τον evans πως σβηναμε ενα ενα τα αντικειμενα απο τις λιστες με τα items, την αγωνια μην γινει καποιο λαθος στην πορεια, την ιδεα με το δευτερο save, τις εκτιμησεις που εκανα για το ποσο μπορεις να πουλησεις τα αντικειμενα για cheap money, τις ατακες του evans αμεσως απο κατω και αλλα πολλα...Platinum odyssey .
                                τοση διαδικασια? ....pfft εμενα μου φανηκε ευκολο παντως το platinum του ff13 τι να πω..

                                και να μην ξεχασω να υπενθυμισω ειμαι ο πρωτος ελληνας που πηρε platinum στο ff13:win:
                                (lol vaynard κσι τι μας το λες?? do you want a cookie? φυγε απο δω ποζερι!!)

                                Comment

                                Working...
                                X