Άρα να επιστρέψω στο προηγούμενο save για να το πάρω ή όχι;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Δεν τσαντίζομαι βρε,σόρρυ αν φάνηκε έτσι.Το 20ήμερο διάλλειμμα δεν ήταν από επιλογή μου.
Σίγουρα δεν προσπαθώ για το 100%,αν δεν έχουν trophies/achievements κλπ. και ίσως στο τέλος το αφήσω το πλάτινουμ,αλλά θέλω να μπορώ να έχω την δυνατότητα,χωρίς ανχ ρειαστεί δεύτερο playthrough.Άρα επιστρέφω στο προηγούμενο save.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΔεν τσαντίζομαι βρε,σόρρυ αν φάνηκε έτσι.Το 20ήμερο διάλλειμμα δεν ήταν από επιλογή μου.
Σίγουρα δεν προσπαθώ για το 100%,αν δεν έχουν trophies/achievements κλπ. και ίσως στο τέλος το αφήσω το πλάτινουμ,αλλά θέλω να μπορώ να έχω την δυνατότητα,χωρίς ανχ ρειαστεί δεύτερο playthrough.Άρα επιστρέφω στο προηγούμενο save.
ελπιζω να σε καλυψα
Comment
-
Το άρχισα πριν έναν μήνα περίπου, αλλά παίζω πολύ αραιά. Αυτή η αυτοματοποίηση με ξένισε λίγο στην αρχή γιατί κατέληξα να σπαμάρω το autoattack, αλλά περίμενα ότι θα βελτιωθεί στην πορεία όπως και έγινε. Οι χαρακτήρες είναι συμπαθείς εκτός από τη Vanille που πρέπει να ρίξει κάτι πάνω της και τον Ηope που μου θυμίζει τον Colin Firth απ'το King's Speech, Sn-sn-snow I ha-ha-ha-te you, πες το τέλος πάντων, μας έπρηξες. Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνιση του Σόγιερ απ'το Lost στο ρόλο του Snow, ενώ η Lightning είναι σκληρό αντράκι και σοκάρει τις ευαίσθητες ψυχές. Αξιοσημείωτα και τα προσεγμένα ντεκαπάζ όλης της τρελοπαρέας.
Comment
-
You nailed it, Vanille kai Hope poly dyskola ginontai sympathitikoi.
Gia mena o kalyteros einai o Sazh me thn Fang na akolouthei apo konta (apo plevras xarakthra).
Hope kai Lightning exoun tis kales tous kai tis kakes tous stigmes opote tous vazw sthn mesh."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Η Vanille είναι best char period
Walking down the rainbow λέμε.
Snow πέτα τον, Hope δυστυχώς είναι must για την imba τριάδα, Lightning is bitch without reason, Fang is... whatever. Εμένα μόνο ο Sazh μου άρεσε, το cast του παιχνιδιού γενικά, όμως, με άφησε κάπως αδιάφορο. Chocobo chick owns them all φυσικά
.
Comment
-
Pou na deis thn Lightning sto Dissidia lol
Oloi einai se mia fash: What fuck is wrong with her?
Malwmenh me olous, kwloxarakthras xaxaxax"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνιση του Σόγιερ απ'το Lost στο ρόλο του SnowOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Μόλις έφτασα στην Gran Pulse και η αλήθεια είναι ότι ψιλοπελάγωσα.
Για πείτε τώρα.Πότε είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσω missions;Όταν τελειώσω τον τίτλο ή από τώρα για farming+upgrading;θα μπορέσω να κάνω πεντάστερη καμία ή θα φάω μεγάλη ήττα;
Ποια όπλα προτείνετε να ανεβάσω πρώτο στον κάθε χαρακτήρα;
Το party μου,αν και πολύ θα ήθελα να έχει μέσα τον Snow,έχω τους Light,Hope,Fang.
O Cid πολύ δύσκολος πάντως.Τις 2 πρώτες φορές τον άφησα με 5-10 χιλιάδες ζωή,ενώ την τρίτη τον ταπείνωσα.Πέντε αστεράκια in his face.Carpe diem
Comment
-
Μόλις έφτασα στην Gran Pulse και η αλήθεια είναι ότι ψιλοπελάγωσα.
Για πείτε τώρα.Πότε είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσω missions;Όταν τελειώσω τον τίτλο ή από τώρα για farming+upgrading;θα μπορέσω να κάνω πεντάστερη καμία ή θα φάω μεγάλη ήττα;
Ποια όπλα προτείνετε να ανεβάσω πρώτο στον κάθε χαρακτήρα;
Το party μου,αν και πολύ θα ήθελα να έχει μέσα τον Snow,έχω τους Light,Hope,Fang.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment