Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Μόνο που δεν ήμουν lvl 99. Ακόμα κι έτσι όμως αν δεν αρκεί μια επίθεση αρκεί ένας γύρος...
    Afto einai allh istoria.

    Symfwnw mazi sou oswn afora ta FF bosses.
    Mono tou FFX htan gia gelia.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment




    • Δεν τολμαω καν να γραψω το περιεχομενο του url, δειτε και αναμενω σχολια .

      Comment


      • E ok den egine kai tpt.
        Speculations, otan kati ginei confirmed tha to mathoume.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

        "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

        Comment


        • Wow, έχω τρελαθεί με το XIII και τώρα XIII-2, do want!!

          Btw στα του ΧΙΙΙ- ξέρω, ξέρω late to the party- σήμερα έπαιξα λόγω δουλειάς μόνο 1 ώρα ίσα ίσα για να πάρω τον Odin. Το τι βρίσιμο έπεσε μέχρι να καταλάβω πώς να αντιμετωπίσω τη μάχη δεν περιγράφεται. Πάντως, οκ η cut scene που γίνεται άλογο και οι κινήσεις μετά όπως και το Zantetsuken με έκαναν να ανατριχιάσω.

          Μέχρι στιγμής πάντως, όσο μπορώ να είμαι αποστασιοποιημένος, θεωρώ πως είναι εξαιρετικό και σαν pacing και ειδικά σαν battle system. Βέβαια προτιμώ περισσότερο την αισθητική του XII και το όλο setting, αλλά είπαμε είναι θέμα γούστου.

          Γενικά ο σχεδιασμός των χαρακτήρων, πόλεων κτλ αγγίζει άλλα επίπεδα σε σχέση με τα current gen jrpgs( καλλιτεχνικά εννοώ έτσι?), imho, ειδικά οι εχθροί και τα eidolons που έχω δει είναι αψογα και πολυ προσεγμένα. Επίσης να κάνω αναφορά στο OST το οποίο για πρώτη φορά μετά απο καιρό μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρον και έχω βρει τον εαυτό μου να ακούει κομμάτια στο γιουτιουμπι. Τέλος πάντων ίσως είναι ενθουσιασμός που θα υποχωρήσει αλλά το απολαμβάνω όσο διαρκεί όπως και να έχει, χωρίς τύψεις. Στην τελική δεν είπε κανένας πως κάθε φορά πρέπει να επαναπροσδιορίζει μια σειρά το είδος με κάθε entry της.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • (αναμεσα σε σοβαρο και αστειο) ε βεβαια ετσι ειναι γιατι τα πετυχημενα παιχνιδια αποχτουν και sequels

            το εχω ξαναπει νομιζω αλλα για μενα εν ετη 2010 μια χαρα jrpg ηταν το ff13 για τα σημερινα δεδομενα και για το που εστιαζoυν πλεον oi developers και η βιομηχανια.

            εν τελει το μονο που με χαλασε ηταν οι χελωνες ως super bosses and strongest enemies

            βαλτε εκει κανα weapon να νιωσουμε....


            edit: burai θα περασεις απο πολλα σταδια μισους και αγαπης με αυτο το game, ως που να καταληξεις στην τελικη σου κριση, trust me

            Comment


            • burai θα περασεις απο πολλα σταδια μισους και αγαπης με αυτο το game, ως που να καταληξεις στην τελικη σου κριση, trust me
              Σε πιστεύω. Σε μερικές μάχες που θέλω για το γμτ να πάρω 5 αστέρια και βλέπω 4 ή καμμιά φορά 3 αρχίζω και θυμώνω απίστευτα πολύ... Αν και οκ την τέταρτη φορά που έχασα από τον Odin δε μιλιόμουν. Δεν παίζει σε άλλο FF να έχω δει τόσα game overs σε 7-8 ώρες παιχνιδιού, ούτε καν στο 7 που ήταν το πρώτο jrpg που έπαιξα- μετά είχα σαν στρατηγική το grinding ως επί το πλείστον. xD
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • εχει γινει σωστα η δουλεια με το difficulty στο 13 και οσο προχωρας θα το διαπιστωνεις ακομα περισσοτερο, ειδικα στο τελευταιο dungeon μου εχει μεινει οτι ητανε challenging οσο επρεπε και δεν γινοτανε cheap αλλα ουτε και walk in the park

                Comment


                • Αν μιλάμε για ένα σοβαρό sequel και όχι κάτι του τύπου X-2 εγώ είμαι μέσα. Το Lore του παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και μένει ως επί το πλείστον αναξιοποίητο στο αρχικό παιχνίδι.
                  Burai θα προσγειωθείς λίγο απότομα όταν καταλάβεις πως τα Summon είναι ως επί το πλείστον άχρηστα. Για το σύστημα μάχης και το ρυθμό τα έχουμε ξαναπεί, στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού το παιχνίδι κυλάει πάρα πολύ καλά (μην ακούς τα review των sandbox-whores περί γραμμικότητας κλπ). Για τη μουσική διαφωνώ και το έχω πει 1000 φορές αλλά δε χρειάζεται να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                  Comment


                  • Κοίτα μουσική σαν του 7 για μένα- Cosmo Canyon, shinra theme, battle theme, sephiroth etc etc- και ίσως του 8( δε μιλάω για παλιότερα entries) δε θα υπάρξει ή μάλλον δύσκολα θα υπάρξει ξανά. Απλά μου αρέσουν οι εναλλαγές από κάποιες ψιλοtribal πινελιές στο chapter 4 μέχρι το σημείο που χειρίζεσαι τους Sazh και Vanille με πιο bluesy και jazzy πινελιές.

                    Τώρα για τα summons με λυπεί λίγο αυτό που μου λες, μιας και αποτελεί σε κάθε FF πόλο έλξης για μένα- είμαι της ποζεριάς τι να κάνω... Eιδικά η Shiva από εποχές του VIII Αν και οκ από όσο ξέρω και σε άλλα FF τα summons διακοσμητικά ήταν νομίζω είχαν αναφερθεί το VIII και τo ΧΙΙ- αν και στο 8 τα χρησιμοποιούσα συνέχεια.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • Kala ta summons sto FF13 den einai entelws diakosmhtika, exoun kai afta thn xrhsh tous gia 1-2 logous pou tha anakalypseis.

                      H mousikh tou paixnidiou den einai mono kalh, alla einai kai poly diaforetikh apo oses exoume synithisei sthn seira.
                      To Soundtrack tou 13 einai poly kalo, aplws oxi toso memorable oso alla.
                      To battle theme gia mena einai to kommati pou tha sou meinei.

                      Egw den pistevw pws tha peraseis apo stadio misous gia to paixnidi, varemaras nai alla misous den nomizw.
                      To paradokso anamesa se osa reviews yparxoun gia to FF13 kai se olous osous to paiksame edw sto gamers odyssey einai oti enw ta reviews parousiazoun ws kyrio arnhtiko thn grammikothta tou paixnidiou, oloi emeis pistevoume pws to "kalo kommati" einai to grammiko meros tou.
                      Otan tha anoiksei tha ginei apistefta vareto, wspou tha ginei grammiko ksana kai tha synexisei mexri to telos
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

                      "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

                      Comment


                      • Ισως καλα νεα δεδομενου οτι απο το αρχικο ΧΙΙΙ αφαιρεθηκε παρα πολυ υλικο. Το λεω με την εννοια του completion που μπορει να υπαρξει (σε ολους τους τομεις) αν δει κανεις τους δυο τιτλους ως συνολο. Σιγουρα βεβαια παιζει και το ενδεχομενο μιας μορφης Χ-2 οποτε κραταω μικρο καλαθι.

                        Εμενα δεν με χαλασε τοσο πολυ ουτε το ανοιχτο κομματι, το θεμα για μενα ηταν η καπως αναρχη δομη με την οποια αυτο παρουσιαστηκε. Ουσιαστικα εδινε την linear λογικη των προηγουμενων κεφαλαιων σε μια non linear δομη. Burai πιστευω οτι οι τελικες εντυπωσεις που θα παρεις θα ειναι θετικες, απλα οπως θα δεις στην πορεια ορισμενες απο τις επιλογες που εγιναν κατα το development ειναι αρκετα περιεργες και αντιφατικες μεταξυ τους.

                        Edit: Burai συμφωνω στα περι μουσικης, συμπληρωνω οτι το The Place I will return to Someday απο το FFIX ειναι ισως το αγαπημενο μου απ'ολη τη σειρα.

                        Comment


                        • Το ξεκίνησα κι εγώ σήμερα.Έπαιξα κάτι λιγότερο από ένα τρίωρο και το άφησα στην αρχή του τρίτου κεφαλαίου.Ως τώρα,οκ,μου φαινόταν ένα απλό button mashing game που απλά επιλέγεις επίθεση και Potion.Τώρα που είδα το Crystarium και τα paradigm shifts φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον.Θα το συνεχίσω αύριο.Η ιστορία ως τώρα είναι μια χαρά,αν και τίποτα το ιδιαίτερο και οι χαρακτήρες δεν με ενοχλούν καθόλου,ειδικά η Vanille είναι συμπαθέστατη.Τα γραφικά πανέμορφα και η μουσική επίσης.ότι χρειαστώ εδώ είστε έτσι;Αν και από αυτά που έχω δει ως τώρα,δε νομίζω ότι θα χρειαστώ κάτι.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Εντάξει εδώ χρειάστηκες στο FF III . Μακάρι να το συνεχίσεις - πράγμα για το οποίο αμφιβάλω - πρόκειται πάντως για ένα άπειρα noob-friendly jRPG με καλό pacing - έως ένα σημείο - και ό,τι πρέπει για χαλαρά sessions. Επίσης αν δεν ασχοληθείς με καθόλου side quests και πας μόνο για βασικό σενάριο, κάτι που σου προτείνω, δε θα χρειαστείς και καθόλου grinding οπότε και θα το βγάλεις κυριολεκτικά ακολουθώντας μία ευθεία. Άραξε, άσε στην άκρη ό,τι έχεις διαβάσει και προσπάθησε να το χαρείς όσο μπορείς ;) .

                            Comment


                            • Mpa egw pistevw pws tha to teleiwsei, einai poly aplo game pou stoxevei se aftous pou variountai efkola.

                              Επίσης αν δεν ασχοληθείς με καθόλου side quests και πας μόνο για βασικό σενάριο, κάτι που σου προτείνω,
                              Poia sidequests?

                              Αν και από αυτά που έχω δει ως τώρα,δε νομίζω ότι θα χρειαστώ κάτι.
                              Exeis na fas gameover synnefo!

                              To systhma maxhs tha to apolafseis poly, parolo pou moiazei me aplo button mash.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment


                              • Poia sidequests?
                                Όταν το έγραφα αυτό σκεφτόμουν αλλά είπα να μην υπερβάλω, έχει 1 sidequest όλο κι όλο, ας μην του το στερήσουμε .

                                Comment

                                Working...
                                X