Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μπα, δεν θα το λεγα στην συγκεκριμένη περίπτωση

Hideo Kojima At NYC's Metal Gear Solid 4 Midnight Launch
    http://kotaku.com/5015693/hideo-kojima-at-...midnight-launch

Metal Gear Solid 4: The San Francisco Launch
    http://kotaku.com/5015715/metal-gear-solid...rancisco-launch

NDS themes

Comment

• Βάλε και τους Αμερικάνους μέσα...Στο bundle αναφερόμουν
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Εγώ μπορεί να το πρωτοπαίξω όταν πάρω μια 32αρα 720p/1080i HD TV στα μέσα Ιουλίου, βέβαια λένε πως και σε sd πολύ καλό φαίνεται B) .

Εκτιμήσεις για τις πωλήσεις υπάρχουν;

http://www.gametrailers.com/player/35050.html
        Το videoReview απο το gametrailers (προσοχη εχει spoillers )....δε ξερω κατι με εχει πιασει ,ειναι η πρωτη φορα που βγαινει metal gear και δεν εχω βγει στα μαγαζια ακομα!!!! I need a ps3!!
        [/b]
        To είδες το review;
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• MINE MINE MINE!!! Το πήρα!!! Είχα πει πως δεν ξαναπαίρνω από Ελλάδα παιχνίδι,αλλά αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το δω και να μην το πάρω. Κλασικά Multirama και Πλαίσιο...από βδομάδα ενώ στο τοπικό κατάστημα που πήρα το GTA IV και άλλα παιχνίδια το έφερε σήμερα ΠΩΩΩ!!! Έχω εξτασιαστεί :icon_twisted:
          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• I am so jealous right now!
            My blog:Doppel's Den

Comment

• Το εχω και εγω απο το μεσημερι και επαιξα αρκετα,περισσοτερο για να το μαθω

Παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης.
              Τα γραφικα ειναι οντως πολυ καλα.Τα textures δεν ειναι τοσο λεπτομερη,χωρις βεβαια να ειναι ασχημα.Το πολυ καλο με τα textures ειναι οτι βλεπεις μεγαλη ποικιλια.Κανενα σημειο ενος τοιχου δεν μοιαζει με καποιο αλλο στον ιδιο τοιχο και αυτο μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε.
              H fps καμερα πιστευα οτι θα εχει διακοσμητικο ρολο αλλα τελικα ειναι πολυ χρησιμη στις μαχες.
              Ολα καλα μεχρι τωρα
              Δυστυχως δεν νομιζω να το συνεχισω λογο εξεταστικης (θα δειξει )

Comment

• Το πήρα κι εγώ μαζί με το PS3 που μου ήρθε σήμερα το πρωί. Είχα αποφύγει κάθε gameplay video και σχεδόν όλες τις screenshots που είχαν δημοσιευτεί ως τώρα. Ως αποτέλεσμα, εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ ως τώρα και κάθε λίγο ανακαλύπτω κάτι νέο (σαν τον Kiss Kiss), πράγμα που με συναρπάζει.

Ένα μικρό spoiler (όχι σε θέμα ιστορίας) είναι το ότι μπορείς να προσποιηθείς πως είσαι νεκρός, κάτι που ανεβάζει πάρα πολύ το camouflage % σου. Όπως είσαι λοιπόν στο πάτωμα και κάνεις τον ψόφιο κοριό, περνάει ο φρουρός και με το που σε περάσει πετάγεσαι με το stun knife και ΜΠΑΜ

Περισσότερα σύντομα..

Comment

• <div class='quotetop'>(Alexandros &#064; Jun 12 2008, 07&#58;56 PM) [snapback]28265[/snapback]</div>
                  Το πήρα κι εγώ μαζί με το PS3 που μου ήρθε σήμερα το πρωί.[/b]
                  Tελικα δικο σου ειναι το ps3 ή του ξαδερφου σου?
                  Αν ειναι δικο σου,καλοπαιχνιδο

<div class='quotetop'>(Alexandros &#064; Jun 12 2008, 07&#58;56 PM) [snapback]28265[/snapback]</div>
                  Είχα αποφύγει κάθε gameplay video και σχεδόν όλες τις screenshots που είχαν δημοσιευτεί ως τώρα. Ως αποτέλεσμα, εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ ως τώρα και κάθε λίγο ανακαλύπτω κάτι νέο (σαν τον Kiss Kiss), πράγμα που με συναρπάζει. [/b]
                  Πιστεψε με εκανες την καλυτερη δουλεια ;) .Στην αρχη του παιχνιδιου νομιζα οτι βλεπω παλι τα videos που κυκλοφορουσαν...ηξερα που να παω και τετοια.Ξενερωσα.

Comment

• Kαι εγω το πηρα με τη σειρα μου &#33; πραγματικα εκπληκτικο &#33;
                    εχω ενθουσιαστει πολυ &#33;αν και εψαχνα τη συλλεκτικη εκδοση τελικα αρκεστικα με την απλη &#33;&#33;

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Tελικα δικο σου ειναι το ps3 ή του ξαδερφου σου?
                      Αν ειναι δικο σου,καλοπαιχνιδο
                      Πιστεψε με εκανες την καλυτερη δουλεια ;) .Στην αρχη του παιχνιδιου νομιζα οτι βλεπω παλι τα videos που κυκλοφορουσαν...ηξερα που να παω και τετοια.Ξενερωσα.
                      [/b]
                      Στην ουσία για έναν φίλο το πήρα επειδή ήταν πολύ καλή η τιμή αλλά θα το κρατήσω για μερικές εβδομάδες μέχρι να πληρωθεί για να πληρώσει κι εμένα. Αν όχι τότε το κρατάω (θα το έπαιρνα sooner or later ). Πριν το δώσω θα τελειώσω MGS4 και Uncharted πάντως.

Comment

• Περιμενετε να πατε ACT IV...

Comment

• Το έφτασες κιόλας Act IV ρε θηρίο? Εγώ είμαι στις αρχές του Act II ακόμα.Ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστεί. Τα γραφικά τα βρίσκω εξαιρετικά,η μουσική επένδυση και ο ήχος γενικότερα είναι όλα τα λεφτά με πολύ υψηλά production values και γενικότερα ο Hideo Kojima με μαεστρία σου δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείς μία ταινία,στην οποία,όμως,καθορίζεις εσύ την έκβαση της υπόθεσης.

Το μέγεθος των cut-scenes,briefings και γενικότερα του non-playable content προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου έως τώρα,δεν ξέρω αν στη συνέχεια θα είναι ακόμη μεγαλύτερα,αλλά προσωπικά δε με πειράζει,από τη στιγμή που δεν τα βρίσκω καθόλου βαρετά (κάθε άλλο μάλιστα και 1 ώρα cut scenes να βλέπω δε θα με πειράξει,τώρα για 90 λεπτά που έχουν ακουστεί βλέπουμε ).

Οι χαρακτήρες (τόσο σχεδιαστικά,όσο και από άποψη "προσωπικότητας") είναι πολύ καλοφτιαγμένοι τόσο οι "παλιοί" που κάνουν ξανά την εμφάνιση τους,όσο και οι καινούριοι.Επίσης τα νέα bosses και γενικότερα οι εχθρικές μονάδες (ανθρώπινες και μη) είναι όλα τα λεφτά.

Το σενάριο και η εξέλικη της πλοκής,δεν το συζητώ,είναι πολύ ενδιαφέροντα και πιστεύω ότι όσο προχωράει το παιχνίδι,τόσο περισσότερο θα κλιμακώνεται η δράση και η αγωνία.Επίσης οι διάλογοι είναι πολύ προσεγμένοι και αρκετά "έξυπνοι" σε πολλές περιπτώσεις.

Το ζουμί της όλης υπόθεσης,το gameplay, έχει αλλάξει αρκετά(όχι δραματικά) με πολλές νέες προσθήκες που ταιριάζουν και στην εποχή που εξελίσσεται το 4ο μέρος της σειράς,αλλά και με γενικότερα νέα χαρακτηριστικά (το να κάνεις τον νεκρό όπως είπε και ο Αλέξανδρος,το FPS mode όπως είπε ο Hideo κτλ).Κατά τη γνώμη μου το gameplay είναι εξαιρετικό για άλλη μια φορά,ο χειρισμός είναι αρκετά εύχρηστος και χρειάζεται λίγο χρόνο για να εξοικειωθείς μαζί του.

Γενικά αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις από το παιχνίδι,ελπίζω να μην ξέχασα κάτι,όσο προχωράω θα γράφω και άλλα πράγματα αν το κρίνω αναγκαίο.Το Metal Gear Online δεν το έχω παίξει ακόμα,αλλά σίγουρα αυτές τις μέρες κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με αυτό (ελπίζω να μην κολλήσω ) και θα γράψω και τις εντυπώσεις μου από αυτό.
                          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• Kαλό είναι να μην λέτε ούτε act ;) .

Eγώ θα το πάρω σε 3-4 ημέρες, δεν έχω εξεταστική κτλ διότι πέρασα πριν 2 εβδομάδες το τελευταίο μάθημα (τα πέρασα όλα ναι B) ), άρα ίσως το τερματήσω σε 3-4 μέρες με ολοήμερο κάψιμο. Το Shemnue II το είχα τερματήσει σε 3 συνεχόμενες ημέρες.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• IGN MGS4 Review (10/10)

http://ps3.ign.com/articles/881/881472p1.html

Ότι και να πω είναι λίγο οπότε θα παραθέσω τα closing remarks του review.

Is it possible to give a game an 11? If so, this would be the game that would merit that score. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is a title that exceeds all of the hype that was attached to the title. Regardless of whether you&#39;ve seen every trailer and screenshot, read every preview and heard every interview, you won&#39;t get a full sense of how phenomenal this title is unless you sit down and experience it for yourself.

Legends die hard and deserve a heroic story that lives on when they are gone. Metal Gear Solid 4 is such an ending for the legendary warrior Solid Snake. Not only does it sum up the full franchise of Metal Gear, its depth and its complexity, coupled with its technical prowess, make it one of the best games of the year and, indeed, one of the best games ever made. Get some well earned rest, Snake. You&#39;ve earned it. We salute you.

Comment

• Kαλό είναι να μην λέτε ούτε act ;) .

Eγώ θα το πάρω σε 3-4 ημέρες, δεν έχω εξεταστική κτλ διότι πέρασα πριν 2 εβδομάδες το τελευταίο μάθημα (τα πέρασα όλα ναι B) ), άρα ίσως το τερματήσω σε 3-4 μέρες με ολοήμερο κάψιμο. Το Shemnue II το είχα τερματήσει σε 3 συνεχόμενες ημέρες.
                                [/b]
                                Καλα να πουμε οτι παιζεις με τον Snake η ειναι spoiler και αυτο.. Δεν ειπαμε ποσα Act εχει.. ;) ;)

Καποιοι το τελειωσαν σε ενα sitting, εγω το παω σχετικα αργα για metal gear.. B)

Παντως επειδη θα το τελειωσουν αρκετοι οπου να&#39;ναι η μπορει να κολλησει καποιος καπου πρεπει να φτιαξουμε και ενα *Spoiler* thread για να μην τα γραφουμε εδω.. ;)

Comment

Working...
                                X