έκανα το λάθος κι έβαλα λίγο την πρώτη σελίδα με τα σπόιλερς.ευτυχώς το έβγαλα πριν δω τίποτα σημαντικό.ρε π**στη μου δεν κρατιέμαι με τίποτα.μου φαίνεται θα ξεκινήσω το mgs marathon πολύ νωρίτερα απ'όσο νόμιζα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Collapse
X
-
-
Μωρη αρρωστεια Evans θα σου ελεγα να ερθεις να το παιξουμε σπιτι μου,αλλα φοβαμαι οτι αλλο θα καταλαβαινες,τρελο αγορι.Δανεισε μου το Twin snakes ρε,δε μπορω να το βρω πουθενα.
[/b]. Εγώ λέω να πάμε σπίτι του dj όπου και να είναι να μας κάνει το τραπέζι γιατί πρέπει. Να πάρουμε και το PS3 σου και να νιώσουμε MGS4 awesomeness.
Όπως και να έχει, Act IV.
Μου είχε μπει η ιδέα κάποια στιγμή για το τι θα έβλεπα, αλλά ήθελα επαλήθευση. Όταν άρχισαν να το αναφέρουν οι χαρακτήρες λέω από μέσα μου "Πες το μωρή αρρώστια Otacon, πες το". Όταν το άκουσα πωρώθηκα άσχημα. Όταν έφτασα και άκουσα το τραγούδι στέλνω μήνυμα στον αδελφό και του λέω "Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μπροστά". Τι να πω. Το σενάριο τα σπάει, κατανοητό, φοβερές εξελίξεις, φοβερά σκηνικά, φοβερή μουσική, φοβερά γραφικά (καλά τα γραφικά δεν έχουν αντίπαλο, τα μοντέλα των χαρακτήρων ξεφεύγουν κατά πολύ, σε κάποια σημεία απλώς βλέπεις και χαζεύεις), φοβερά gameplay sequences στο act III, όλα φοβερά είναι που να με πάρει η οργή
.
15 ώρες ως τώρα. Το απόγευμα ή αύριο το τερματίζω.............
Comment
-
Μου είχε μπει η ιδέα κάποια στιγμή για το τι θα έβλεπα, αλλά ήθελα επαλήθευση. Όταν άρχισαν να το αναφέρουν οι χαρακτήρες λέω από μέσα μου "Πες το μωρή αρρώστια Otacon, πες το". Όταν το άκουσα πωρώθηκα άσχημα.[/b]
ακριβως την ιδια αντιδραση ειχα.
γιατι οπου και να διαβασω λενε οτι εχει τα καλυτερα boss fights της σειρας;τι χανω εγω;Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Εμενα με αρεσαν τα Boss Fights αυτο ειδικα στο ACT IV ειναι ολα τα λεφτα αλλα απο την αλλη πιστευω οτι το MGS3 εχει καλυτερα αλλα γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε
[/b]
Comment
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα boss του MGS3 θεωρούνται τόσο καλα σε σχέση με τα υπόλοιπα MGS. Kυρίως τον The Εnd θα ξεχώριζα.[/b])γιατί έφερνε κάτι σε spaghetti western.Ωραία ήταν και η μάχη με την Boss.Από εκεί και μετά δεν είχα κάτι να θυμάμαι από μάχες,αν εξαιρέσουμε ίσως τη μάχη πάνω στη μοτοσυκλέτα.
Από bosses ας πούμε ο Volgin δε μου έκανε την εντύπωση που περίμενα.Ο The End ήταν ωραίος και πολύ καλό το όλο concept της sniper battle,αλλά το καλύτερο ήταν που μπορούσες να τον σκοτώσεις νωρίτερα
Comment
-
τη μάχη με τον TheSorrow δεν την αναφέρω γιατί δεν ήταν καν μάχη αλλά αλήθεια τώρα δε σας άρεσαν οι μάχες με The Pain,The Fear,The Fury;εμένα προσωπικά δε μου άρεσαν οι μάχες του 2.ωραίος ο Vamp,γαμάτη η Fortune,πρωτότυπος ο Solidus αλλά η Olga και ο Fatman καθώς και τα Metal Gear Ray και Harrier δε με εντυπωσίασαν.καλά η Olga ήταν και η πρώτη μάχη και γούσταρα τρελά οπότε οκ.
αυτό που αναφέρεις Μπουράι το ξέρω κι εγώ αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ.τι γίνεται άμα τον σκοτώσεις νωρίτερα;νομίζω αντιμετωπίζεις τον ocelot πάλι σωστά;η μάχη πως είναι;σαν την πρώτη ή άλλο στυλ;Carpe diem
Comment
-
Talking about other metal gear solids while there is Guns of the Patriots? Burai τράβα αγόρασε το behemoth το μαύρο μαζί με μία HDTV να νιώσεις ρε.
Aπό το 3 τα μόνα bosses που μου άρεσαν ήταν Ocelot και Boss. Ο The Pain καλός ήταν όπως και ο The Fury, αλλά τα βρήκα λιγο αδιάφορα. O The End δε μου άρεσε καθόλου. Φοβερή ιδέα αλλά δεν τη χάρηκα αυτή τη μάχη. Στο δεύτερο playthrough που έκανα τώρα πρόσφατα προτίμησα να τον σκοτώσω με το κόλπο της μίας βδομάδας.
Το MGS2 είχε τελείως αδιάφορα bosses, για μένα τα χειρότερα με διαφορά. Η Olga ήταν ωραία, ο fatman δε μου άρεσε, τα metal gear rays ήταν πολύ arcade σκηνικό, ενώ το harrier προσπάθησε να κάτι ότι και το Hind D του mgs1, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά, το αγαπώ πολύ αυτό το παιχνίδι λόγω των συναισθημάτων που μου άρεσε.
Ως τώρα, έτσι όπως έχω δει τα πράγματα και στο 4, τα καλύτερα bosses τα έχει το 1 με μεγάλη διαφορά. Όλα ήταν τέλεια, Ocelot, Tank, Psycho Mantis, Sniper Wolf, Ninja, Metal Gear Rex, Raven, Liquid... Τέλεια όλα.
Comment
-
Συμφωνώ για το δύο αλλά εμένα η μάχη με τον Fatman μου άρεσε.Όπως και με την olga ήταν ok.
Με τον Vamp δε μου άρεσε και τρελά αλλά η τελευταία μάχη ήταν πολύ καλή.
Το πρώτο και για μένα έχει τα καλύτερα bosses εκ των τριών,αν και στo Twin Snakes μάλλον δε μου έκαναν τη φοβερή εντύπωση...μην πω απογοητεύτηκα.
Comment
Comment