Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ooops sorry δεν το είδα.
    Μετά το cut scene στο Warehouse,εφόσον έχεις το sniper,κάνεις ένα zoom στον στρατιώτη που σπρώχνει το καρότσι του The End.Σκοτώνεις τον στρατιώτη και μετά ρίχνεις 2-3 στον The End-headshots πάντα...E αυτό ήταν.
    Οταν περάσεις από την περιοχή που έπρεπε να τον αντιμετωπίσεις περνάς ελεύθερα και χαζεύεις το τοπίο(υπάρχουν και μερικοί φρουροί).
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• α οκ ευχαριστώ.σε ρωτάω γιατί κάτι είχα ακούσει για δεύτερη μάχη με τον Όσελοτ.

EDIT:ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ PS3 TOY ΝΑ ΠΑΙΞΩ METAL GEAR SOLID 4;
      Carpe diem

Comment

• Για τα bosses κατ'εμε.
        MGS3>MGS1>MGS2

Για το MGS4 θα εχω αποψη τον Ιουλιο,οταν και θα το αρχισω κανονικα.

Comment

• Eίμαι στο τέλος. Αύριο, μετά τις εξετάσεις, θα το τερματίσω.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ ωραία. Άντε να δω και το τέλος. Σίγουρα είναι πιο intriguing το κομμάτι που σου ανοίγονται θέματα (mgs1-3), αλλά και το κομμάτι που σου δίνονται απαντήσεις διατηρεί τη μαγεία του. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι με έχουν υπερφορτώσει με πληροφορίες και σίγουρα θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ τι έχει γίνει ως τώρα. Κάποια cut scenes είναι πολύ σημαντικά και αν προλάβω θα τα ξαναδώ. Όπως και να έχει, πάντως, δε με έχει απογοητεύσει σε τίποτα.

Αύριο λοιπόν με τις τελικές εντυπώσεις στο MGS4 spoilers .

Comment

• Νέα updates για το Metal Gear Online
            http://www.gamers-odyssey.com/index.php?op...id=119&Itemid=1
            NDS themes

Comment

• δεν είναι τόσο σχετικό με το θέμα αλλά απλά για "εγκυκλοπαιδικούς" λόγους

Kojima lists his Top 5 Games
              http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=166807
              Carpe diem

Comment

• David Hayter Critical of Some MGS Moments
                http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168559
                NDS themes

Comment

• Metal Gear Solid 1,2,3 - PS3 Game Saves

ενας τυπος στο ps3forums(και γαμω τεραστιο mgs fanbase αλα neogaf)ςβγαλε τα saves του πρωτου mgs για το ps3.Θα ακολουθησουν και τα αλλα.Με ολα τα αντικειμενα στο full κτλ για αυτους ομως που λιωσαν τα παιχνιδια πρωτα απο μονοι τους.

αρρωστεια Snake
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Οι καλλιτεχνικές μου τάσεις απέδωσαν καρπούς.

Edit κατόπιν λαϊκής απαίτησης:

Comment

• ο λαός απαιτεί πιο πολύ.
                      Carpe diem

Comment

• Tρελό respect φίλε Αλέξανδρε.

Δε χρειάζεται να το σκεφτώ παραπάνω, αύριο παραγγέλνω την HDTV και το ξεκινώ ξανά με το που μου έρθει. Lol I am SOOOOOOOOOO sold.

Δώσε κι άλλο στον κατεστραμένο λάο, ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ.

Comment

• Ωραιος Αλεξανδρε θελουμε κιαλλο !! Ωραια κιθαρα by the way !

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Nα ρωτησω ρε παιδια επειδη ειμαι στην αρχη του MGS4 και δεν θελω σε καμια περιπτωση spoiler
                            και ισως καποια στιγμη να θελω να κανω καποιο σχολιο/ερωτηση για αυτα που βλεπω και επειδη εχετε ανοιξει το αλλο θρεντ για αυτον τον λογο
                            θελω να ρωτησω στο αλλο θρεντ τα σποιλερ τα εχετε φατσα φορα ;
                            δηλαδη να μπω ή να μην μπω ;

Y.Γ. Ελα ρε Alex παιχτουρα
                            Υ.Γ.2.Παρεμπιπτοντος ωραια μπλουζα

Comment

• Εγω θα σου προτεινα να κρατησεις σημειωσεις των αποροιων σου και να γραψεις οταν τελειωσεις το game στο mgs4 spoilers. Εκτος κι αν εχεις εντυπωσεις spoiler-free, οποτε feel free να μας πορωσεις εδω ;)
                              Ετσι ουτε εσυ σποιλαρεσε, ουτε κι εμεις που δεν το εχουμε παιξει (εμεις = καποια μειωνοτητα των fan)

ΕΔΙΤ!!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΡΟΜΕΡΟΣ
                              ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
                              ΓΑΜΑΣ
                              ΤΕΛΕΙΟΣ
                              CHUCK NORRIS
                              My blog:Doppel's Den

Comment

• Nα ρωτησω ρε παιδια επειδη ειμαι στην αρχη του MGS4 και δεν θελω σε καμια περιπτωση spoiler
                                και ισως καποια στιγμη να θελω να κανω καποιο σχολιο/ερωτηση για αυτα που βλεπω και επειδη εχετε ανοιξει το αλλο θρεντ για αυτον τον λογο
                                θελω να ρωτησω στο αλλο θρεντ τα σποιλερ τα εχετε φατσα φορα ;
                                δηλαδη να μπω ή να μην μπω ;

Y.Γ. Ελα ρε Alex παιχτουρα
                                Υ.Γ.2.Παρεμπιπτοντος ωραια μπλουζα
                                [/b]
                                Aν θες να ξενερώσεις την ζωή σου και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο μπες δεύτερη σελίδα και δες μία εικόνα που έχει παραθέσει ο bigboss. Κατά πάσα πιθανότητα θα θελήσεις να ανέβεις Θεσσαλονίκη και να με σκοτώσεις αν το κάνεις .

Πέραν της πλάκας, μην μπεις στο thread εκείνο, θα φας μπόλικα spoilers. Η εικόνα και μόνο στην οποία αναφέρομαι είναι αρκετή για να σε κάνει να ξενερώσεις άπειρα (ίσως και να υπερ-πωρωθείς, αλλά μην το διακινδυνεύσεις).

Για απορίες και τα συναφή περίμενε το τέλος του παιχνιδιού. Εξηγούνται τα πάντα με πάρα πολλές λεπτομέρειες. Και εγώ ήθελα να κάνω το ίδιο πράγμα αλλά η υπομονή απέδωσε.

Καλή συνέχεια στο έπος .

Α και θα σου πω ότι μου έλεγαν και ότι έλεγα και εγώ όταν το έπαιζα: Περίμενε να φτάσεις στο 4ο act .

Comment

Working...
                                X