Δεν θέλω να το τελειώσω γρήγορα, με το Uncharted έπεσα με τα μούτρα, θέλω να κρατήσει λίγο γιατί μετά δεν θα έχω τι να παίξω. Το άφησα στο boss του Act.4 και παίζω Darksiders.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Collapse
X
-
Σωστο κι αυτο.Διαβασε και το αφιερωμα καλα να μπεις γερα στο νοημα και να το νιωσεις καλυτερα.The best is yet to come.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Σίγουρα το MGS4 δεν μπορεί στον τεχνικό τομέα να είναι πάνω από τα Killzone 2 και Uncharted 2. Εδώ τα γραφικά του πρώτου Uncharted φαίνονται λίγα μπροστά στο δεύτερο τίτλο του franchise. Για μένα τα top του PS3 στον συγκεκριμένο τομέα είναι Uncharted 2, Killzone 2 με ελαφρύ προβάδισμα στο δεύτερο. Μετά βάζω MGS4, Uncharted, LBP και πιο μετά Resistance 2, κτλ. Πάντως νομίζω πως το μοντέλο, τουλάχιστον του Snake, δεν έχει ξεπερασθεί σε λεπτομέρεια και ρεαλισμό.
Όσον αφορά την εμπειρία και την ευχαρίστηση και την χαρά που αποκομίζει κάποιος παίζοντας το MGS4, σίγουρα είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς και ξέρεις τι και πως και γιατί. Έτσι καταλαβαίνει πολύ καλύτερα το τι συμβαίνει στο MGS4, αλλιώς δημιουργήται ένα μπέρδεμα και σύγχιση και λες "καλά ποιος είναι τώρα πάλι αυτός, από που ξεφύτρωσε... κτλ" όπως συνέβει και με μένα όταν έπαιξα το MGS στο Playstation όπου μέσα στο παιχνίδι γίνονταν αναφορές και σε γεγονότα που έλαβαν χώρα σε προηγούμενους τίτλους της σειράς και εγώ μην έχοντας γνώση αυτών, καθώς έπαιζα, δεν καταλάβαινα κάποια πράματα. Σύντομα όμως έψαξα και έμαθα, και εκεί είναι η μαγεία ενός MGS, δηλαδή να αναρωτηθείς και να καταλάβεις το πως και γιατί, τον τρόπο που συνδέονται όλα μεταξύ τους, και το ένα φέρνει το άλλο. Αν δεν το κάνεις αυτό υπάρχει κίνδυνος να θεωρήσεις τα MGS games με μπερδεμένο και πολύπλοκο σενάριο έως και ακαταλαβίστικο (χαρακτηριστικό παράδειγμα το MGS2). Χωρίς καμία αμφιβολία στο MGS4 η σύγχιση και το μπέρδεμα, για κάποιον που έχει ασχοληθεί εντελώς επιφανειακά με τη σειρά ή ακόμη χειρότερα καθόλου, είναι ακόμη μεγαλύτερα καθώς στον τίτλο εμφανίζονται χαρακτήρες από σχεδόν όλα τα MGS.
Comment
-
To Κillzone 2 δεν εχει αντιπαλο οσον αφορα τον τεχνικο τομεα.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
-
Ο σιγαστηρας παραειναι μεγαλοςGround_Zero:
Comment
-
Κριμα που χαθηκε η τελικη εκδοση του αφιερωματος αλλα και ολο το δευτερο μερος...Boss τελικα δεν ειχα κρατησει τα δικα σας αρχεια στον υπολογιστη... Anyway αν καποτε ανοιξει ξανα ενα ειδος κεντρικης σελιδας θα ψηνομουν να το συνεχισουμε, επιπλεον θα εγραφα πολλα κομματια απο την αρχη καθως μετα το marathon της σειρας σιγουρα η συνολικη εικονα εχει περασει σε αλλο επιπεδο. Deus Dope keep it up.
Α, το killzone 2 οντως δεν εχει αντιπαλο στον τεχνικο τομεα, συμφωνω με τον azrael. Να πω επισης οτι το resistance 2 ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο πλευρας γραφικων σε αυτη τη γενια και πολυ μετριο παιχνιδι γενικοτερα...ειχα γραψει παλιοτερα τους λογους...δεν μπορω να καταλαβω πως εκανε ονομα ενας τετοιος τιτλος...
Comment
-
α πω επισης οτι το resistance 2 ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο πλευρας γραφικων σε αυτη τη γενια και πολυ μετριο παιχνιδι γενικοτερα
Ουτε εγω τρελαθηκα, ενα playthrough και αστο.Το Killzone 2 απο την αλλη ειναι ολοκληρωμενο πακετο.
Στην GDC φετος θα εχουμε βιντεο απο το 3 με full destructive enviroments(θυμαστε σε ενα σημειο που γαζωνες ενα κτηριο και επεφτε; ε αυτο θα ειναι στανταρ στο gameplay και με αναβαθμισμενο cover system).
Ξεφυγαμε λιγο αλλα δε πειραζει.Ground_Zero:
Comment
-
deus dope τι να λεμε ρε φιλαρακι τα παντα ολα να πουμε ειναι το game.
Eσυ Evans τραβα κλαψε στη γωνια σου που σε ξενερωσε αυτη η μαχη.Ground_Zero:
Comment
-
Εντάξει τώρα πρέπει να μπω στη διαδικασία να καταφέρω να εκφράσω όλα αυτά που αισθάνομαι μετά την ολοκλήρωση του metal gear και μου τη δίνει, δεν μπορώ
Ένα κακό είχε το παιχνίδι και αρχίζω με αυτό. Ήταν πολύ λιγόοοοο!!!!!Αν προσπαθήσω να ξεφύγω από τη μαγεία και να εστιάσω στην ουσία, στο gameplay, αυτό που μου έλειψε περισσότερο απ'όλα είναι τα μεγάλα stealth σημεία που είχε το snake eater. Αν θέλω να είμαι αντικειμένος με τον εαυτό μου, το snake eater ήταν και παραμένει το καλύτερο metal gear απ'τα τέσσερα που έχω παίξει.
Τώρα για το συνολικό έργο του Kojima, εντάξει respect ο τύπος που κατάφερε να εκφραστεί και κυρίως να το μεταδώσει τόσο δυνατά μέσα από ένα videogame. Πολλά μου άρεσαν στο MGS4 και δεν θα καθήσω να τα αναλύσω γιατί κουράζομαι να γράφω και είναι όντως πολλά. Όλη η θεωρία του Kojima για το Σύστημα, oι χαρακτήρες του, ο τρόπος με τον οποίο δένει και αποδίδει φόρο τιμής στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, οι μπιχτές του για τα fps, η μαϊμού με το σώβρακο που κατέβαζε σόδες και κάπνιζε τσιγάρα, ο χεσμένος Akiba, η στιγμή που ω ναι, επιτέλους ελέγχεις ένα metal gear και μάλιστα σε μάχη ενάντια σε ένα άλλο με τον πιο θανάσιμο εχθρό σου, η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ με όλο το δέος που εμπεριέχει η λέξη με τον Liquid, ο Psyhco Mantis να μην αναγνωρίζει memory card και ο Otacon να σου λέει να αλλάξεις δίσκο, και και και......
Απλά νιώθω τυχερός που πήρα τελικά την απόφαση να αγοράσω Ps3. Πάνω που είχα απογοητευτεί γενικά με το θέμα του gaming, αυτό και το Uncharted 2 με επανέφεραν στα ίσια μου. Γειά σου ρε μπάρμπα Snake!!:smoke:sigpic
Comment
-
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!! :resp:
Συμφωνω για το 4. Ηταν ο σωστος τροπος να κλεισει η σειρα.Ολες οι αποριες καλυφθηκαν και με ενα τελος ανταξιο του ονοματος του παιχνιδιου.Καταλαβαινω τι λες για τη διαρκεια, μετα το ακτ 4 πιο πολυ εβλεπες παρα επαιζες αλλα τα sequences ηταν απιστευτα.
Εγω θυμαμαι ειχα χεστει πανω μου οταν ειδα την εισαγωγη στο ακτ 4. Εκλεισα την κονσολα να παω για υπνο και με ειχε πιασει κωλοπιλαλα να πουμε.Ηθελα να δω τι εχει παρακατω!
Ασε επος.
Btw σε ενα προσφατο TOP 25 για PS3, IGN και Gamepro, βγαλαν τα:Uncharted 2 δευτερο και MGS4 πρωτο.Ground_Zero:
Comment
-
Εγω θυμαμαι ειχα χεστει πανω μου οταν ειδα την εισαγωγη στο ακτ 4. Εκλεισα την κονσολα να παω για υπνο και με ειχε πιασει κωλοπιλαλα να πουμε.Ηθελα να δω τι εχει παρακατω!. Έστειλα στα καπάκια μήνυμα στον αδελφό που ήταν στρατό να του πω πόσο πολύ σπέρνει το fan service.
Αχ...
Ένας ακόμα fan του PS3 μπήκε στην ομάδα :xp: .
Comment
Comment