Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Kαλά γιατί το κάνουν τόσο λάθος; Ρε γμτ είμαι ο μόνος που θέλει ένα επικό hub όπως του SM 64; Το θεωρώ τελείως προφανές μάλλον .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Evans ειλικρινα δε μ' αρεσει καθολου που το λεω αλλα οχι μονο καστρο αλλα ουτε hub δεν υπαρχει στο Galaxy 2.
    Μονο ενα navigation αναμεσα στις πιστες.

Και δεν ειναι μονο η εικονα, υπαρχει και σχετικη δηλωση. Πιθανον το καστρο να ειναι απλα μερος της εισαγωγης και μονο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κάστρο; ΚΑΣΤΡΟ; T3H ULTIMATE HUB RETURNS?

ΟΚ η Ν έθεσε τον πηχη άπειρα πιο ψηλά από το Θεό, θέλω το τέλειο, απλά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οι πηγες μου για αλλη μια φορα ηταν εγκυρες, το gamers odyssey πρωτο διαθετει πληροφοριες για το story του παιχνιδιου:
    The latest Super Mario Galaxy 2 pics came from Famitsu, and those pages featured both a note from Peach to Mario, as well as a story summary. Now we have those tidbits translated.
    Peach's Invite:
    Dear Mario,
    Do you fancy watching the shooting stars, whilst eating cake?
    I'll be waiting at the castle.
    Peach.
    Στοιχημα οτι το cake ειναι ψεμα...

Επισης:
    Story summary
    'This is one more stardust fairytale. Only once in a hundred years does stardust fall on the mushroom kingdom. As such, Peach invites Mario to the castle to watch. On his way over, Mario spots a mysterious light. He cautiously approaches it, and finds... a small, lost baby star. The star - 'Baby Chico' - follows Mario to the castle, but what is waiting for them there is...'
    It appears that Baby Chico can use a spin attack to take out enemies, so the little guy should be quite helpful.
    Huge spoilers, I know, σας χαλασα ολη τη διασκεδαση τωρα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Απ' τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει το SMG. Μου έδωσε την αίσθηση της τελειότητας, της πληρότητας.
    Περισσότερα τέτοια παιχνίδια θέλει η Ninty ρε γαμώτο..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Να πω και τη γνωμη μου, μικρο το trailer αλλα χαιρομαι που ειδαμε να επιστρεφουν παλια power ups οπως ο Boo Mario αλλα και νεα οπως ο Rock Mario!!! και ο κιτρινος Yoshi. Επισης επιστρεφει η μπαλα , μ' αρεσε παρα πολυ αυτο το mini game δε καταλαβαινω γιατι καποιοι στο gaf τη κατακρινουν.
    Mπάλα=awesomeness.-

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δώστε platforms στο λαό!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Να πω και τη γνωμη μου, μικρο το trailer αλλα χαιρομαι που ειδαμε να επιστρεφουν παλια power ups οπως ο Boo Mario αλλα και νεα οπως ο Rock Mario!!! και ο κιτρινος Yoshi. Επισης επιστρεφει η μπαλα , μ' αρεσε παρα πολυ αυτο το mini game δε καταλαβαινω γιατι καποιοι στο gaf τη κατακρινουν.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Θα το ξαναπώ, περιμένω παιχνίδι για το Wii... ΚΑΙ προσθέτω: τόσο όσο περίμενα και το FF XIII. OMG απλά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Και μετα το Metroid Other M εχουμε καινουριο trailer για το Super Mario Galaxy 2!!!!!!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Super Mario Galaxy 2 Hands-on

Super Mario Galaxy is still the best damn game on the Nintendo Wii, so to get more of the best damn Wii game is still a wonderful thing indeed.
    Αυτό ακριβώς

ΥΓ : To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 11 Ιουνίου στην Ευρώπη

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    A ρε, το Sonic 4 έχει μεγάλο αντίπαλο. Θα ζωντανέψει για τα καλά το Wii (για μία βδομάδα βέβαια).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    A ρε, το Sonic 4 έχει μεγάλο αντίπαλο. Θα ζωντανέψει για τα καλά το Wii (για μία βδομάδα βέβαια).

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    o_0
    unofficial wallpaper :
    size 2560x1600

size 1680x1050

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν εχω μαθει ακομη την ακριβη προελευση της εικονας αλλα πρεπει να ναι official. Μακαρι να ναι το Boxart του παιχνιδιου, ειναι τελεια. Το original ειχε μετριο boxart imo.

Leave a comment:

Working...
X