Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Απ' οτι διαβαζω αυτη τη φορα ο δευτερος παικτες εχει μερικες δυνατοτητες παραπανω. Επισης δε θα το ελεγα το πιο ανουσιο, αν ενας παικτης ειναι ψιλονουμπας ο δευτερος μπορει να τον βοηθησει αρκετα.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    To παιχνίδι πρέπει να έχει το ποιο ανούσιο co-op στην ιστορία των vg.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Οταν σήμαδευεις με το mote την οθόνη ρε συ! Επαιζαν 2 παίχτες οποτε player 1, player 2 ;)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Αυτά τα P1 και P2 που πάνε πέρα δώθε τι είναι?

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ανεβηκαν videos στο GT και μπορώ να πω με άνεση οτι εχω μείνει μλκς με αυτά που βλέπω! Μου αρέσει που έλεγα οτι δεν με ένοιαζε και τόσο που ανακοινώθηκε SMG2 (δλδ εκτος του οτι εμεινα μλκς ειμαι και μλκς!!!)
    Πάρτε ενα Link

Ντάξει η λέξη must φαντάζει τόσο μα τοσο λιγη για να περιγράψει αυτό που βλέπω!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μπαίνω στρατό το Μάη οπότε το Wii θα κάθεται, αν θες σου δίνω το δικό μου μαζί με Mario Galaxy και Metroid που ξέρω ότι θες να παίξεις.

Τα πούρα μη ξεχάσεις μόνο.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Απελπισμένος gamer ψάχνει να δανειστεί Wii με Mario Galaxy. Ως αντάλλαγμα δίνεται η αδερφή του, τσίχλες μπαμπαλού και μια κούτα πούρα αβάνας χειροποίητα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το platforming στα καλύτερά του.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ακόμα θέλω Green Hill Galaxy ρε γαμώτο, μακάρι να σκάσει ο Megatron στο τέλος.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Περιπου το ιδιο trailer αλλα απ'οτι φαινεται θα εχουμε ξανα transmission αυριο και κατι ειδα στο gaf οτι συνολικα θα εχουμε 16 video (ανα δυο μερες το καθενα) μεχρι τη κυκλοφορια του παιχνιδιου. Ποιος ξερει ισως δουμε και τον Sonic σε κανενα απο αυτα

1 uoıssıɯsuɐɹʇ

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Πω πω πω, πραγματικά απίστευτο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εγω μαλλον θα κατεβασω iso απο Αμερικη και μολις βγει pal θα πεσει αγορα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Α ok νόμιζα ότι δεν το είχες hack-άρει. Γενικά εγώ πάντως θα σου έλεγα να προτιμάς τα PAL, εκτός και αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Για κάποιο λόγο προτιμώ να έχω τη σιγουριά ότι αυτό που έχω αυθεντικό δε χρειάζεται κάτι για να παίξει, για παν ενδεχόμενο.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Έχω περάσει ένα πρόγραμμα στο Homebrew Channel , το οποίο ονομάζετε AnyRegionChanger
    και μέσω αυτού μπορώ και παίζω Αμερικάνικα και Ιαπωνικά παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Wii μου.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και πώς θα το παίξεις από Αμερική ρε αρχηγέ;

Καλά εννοείται ότι είναι day one αγορά, ελπίζουμε και για καμιά μέρα νωρίτερα για το γμτ.

Leave a comment:

Working...
X