Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
Απ' οτι διαβαζω αυτη τη φορα ο δευτερος παικτες εχει μερικες δυνατοτητες παραπανω. Επισης δε θα το ελεγα το πιο ανουσιο, αν ενας παικτης ειναι ψιλονουμπας ο δευτερος μπορει να τον βοηθησει αρκετα.
-
To παιχνίδι πρέπει να έχει το ποιο ανούσιο co-op στην ιστορία των vg.
Leave a comment:
-
Οταν σήμαδευεις με το mote την οθόνη ρε συ! Επαιζαν 2 παίχτες οποτε player 1, player 2 ;)
Leave a comment:
-
Ανεβηκαν videos στο GT και μπορώ να πω με άνεση οτι εχω μείνει μλκς με αυτά που βλέπω! Μου αρέσει που έλεγα οτι δεν με ένοιαζε και τόσο που ανακοινώθηκε SMG2 (δλδ εκτος του οτι εμεινα μλκς ειμαι και μλκς!!!)
Πάρτε ενα Link
Ντάξει η λέξη must φαντάζει τόσο μα τοσο λιγη για να περιγράψει αυτό που βλέπω!
Leave a comment:
-
Μπαίνω στρατό το Μάη οπότε το Wii θα κάθεται, αν θες σου δίνω το δικό μου μαζί με Mario Galaxy και Metroid που ξέρω ότι θες να παίξεις.
Τα πούρα μη ξεχάσεις μόνο.
Leave a comment:
-
Απελπισμένος gamer ψάχνει να δανειστεί Wii με Mario Galaxy. Ως αντάλλαγμα δίνεται η αδερφή του, τσίχλες μπαμπαλού και μια κούτα πούρα αβάνας χειροποίητα.
Leave a comment:
-
Ακόμα θέλω Green Hill Galaxy ρε γαμώτο, μακάρι να σκάσει ο Megatron στο τέλος.
Leave a comment:
-
Περιπου το ιδιο trailer αλλα απ'οτι φαινεται θα εχουμε ξανα transmission αυριο και κατι ειδα στο gaf οτι συνολικα θα εχουμε 16 video (ανα δυο μερες το καθενα) μεχρι τη κυκλοφορια του παιχνιδιου. Ποιος ξερει ισως δουμε και τον Sonic σε κανενα απο αυτα
1 uoıssıɯsuɐɹʇ
Leave a comment:
-
Εγω μαλλον θα κατεβασω iso απο Αμερικη και μολις βγει pal θα πεσει αγορα.
Leave a comment:
-
Α ok νόμιζα ότι δεν το είχες hack-άρει. Γενικά εγώ πάντως θα σου έλεγα να προτιμάς τα PAL, εκτός και αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Για κάποιο λόγο προτιμώ να έχω τη σιγουριά ότι αυτό που έχω αυθεντικό δε χρειάζεται κάτι για να παίξει, για παν ενδεχόμενο.
Leave a comment:
-
Έχω περάσει ένα πρόγραμμα στο Homebrew Channel , το οποίο ονομάζετε AnyRegionChanger
και μέσω αυτού μπορώ και παίζω Αμερικάνικα και Ιαπωνικά παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Wii μου.
Leave a comment:
-
Και πώς θα το παίξεις από Αμερική ρε αρχηγέ;
Καλά εννοείται ότι είναι day one αγορά, ελπίζουμε και για καμιά μέρα νωρίτερα για το γμτ.
Leave a comment:
Leave a comment: