Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-

Απλά. Μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνεται, τουλάχιστον όσοι το έχετε παίξει το παινχνίδι.

Πείτε μου, μόλις παίξατε το παιχνίδι και μετά δεν ήσασταν κάπως έτσι;

Ένα χαμόγελο το οποίο δεν θα σβήσει ποτέ η φλόγα του από τις αναμνήσης σας από τα gaming χρονια σας.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!(μεταφορικά
)
Τα γραφικά είναι απίστευτα ακόμη και στην Shitty TV μου με 50hz!
Μόλις τελείωσα τον πρώτο world, το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό.
Και πολύσημαντικό είναι THE CAKE IS A FUCKING LIE.
Για την ακρίβεια πολύ σημαντικό είναι ότι δεν είναι sequel, είναι super mario galaxy, η δεύτερη περίπτωση, τα powerups είναι γαμάτα μέχρι τώρα. Ramp, που πήγαν:spring mario,ice mario, και αν υπήρχαν άλλα, θα τα δούμε;
ΛοΛ το dvd για noobs αλλά είχε και για yoshi οπότε καλό αυτό.
Το πρώτο boss (retarded dragon) ήταν αρκετά δύσκολο, ακόμα και για εμένα που είμαι veteran!(SMG1).

LOL FAIL TO POST 187 SOU RAMP, THUMBS DOWN.
Βέβαια, οκ δεν είναι και OOT το παιχνίδι.........
PPPPPPPPPP
Leave a comment:
-
Κάτι είχε ακουστεί πως θα βγει Bundle.Ξέρουμε τίποτα για αυτό;Αν όχι,να αρχίσω να ψάχνω για wii.
Leave a comment:
-
Το ξεκίνησα κι εγώ. Δεν έχω δει κάτι ως τώρα που να μην είχα δει νωρίτερα. Τα πρώτα 24 stars μου είναι ήδη γνωστά, οπότε λίγη υπομονή. Βασικά το Mass Effect 2 παίρνει προτεραιότητα, οπότε το SMG2 θα πάει τελείως χαλαρά
.
Το κουτί τα σπάει.
Leave a comment:
-
Εχει ηδη γινει spoiled το θεμα με τα stars πιο πισω. Anyway το τελευταιο star δεν ειναι ακομη διαθεσιμο και ο λογος ειναι οτι:
Πρεπει να εχω 9999 star bits
Leave a comment:
-
Ρε μπορεί να υπάρχει κάποιος που να μην γουστάρει spoilers.Originally posted by Ramparter View PostΣημερα το εκαψα κυριολεκτικα. 241/242 !!!!!!!!
Βεβαια το τελευταιο ισως και να μη το παρω ποτε...
Αλλά ντάξει και εσύ το παράτησες για ένα;
Εγώ θα έπαιζα μέχρι το πρωί.
ΣΗΜΕΡΑ INSTANT BUY
Leave a comment:
-
Σημερα το εκαψα κυριολεκτικα. 241/242 !!!!!!!!
Βεβαια το τελευταιο ισως και να μη το παρω ποτε...
Leave a comment:
-
Συμφωνα με το VGChartz
1st Week Sales
879,015 - USA
340,397 - JPN
Αρκετα πιο δυνατο ξεκινημα απο το πρωτο Galaxy αλλα καμια σχεση με το New Super Mario Bros. Wii. Βεβαια δεν ειμαστε και σε Holidays season, θελω να δω τι πορεια θα εχει και για ποσο καιρο θα παραμεινει ψηλα στα charts, θα απογοητευτω παντως αν δε περασει τα 10 εκ.
Leave a comment:
-
Originally posted by RamparterΝταξει δεν ειναι και Banjo Kazooie. Υπαρχουν σημεια που με βιδωσε ασχημα κι αυτο δε το συγχωρω σε game.
Leave a comment:
-
Νταξει δεν ειναι και Banjo Kazooie. Υπαρχουν σημεια που με βιδωσε ασχημα κι αυτο δε το συγχωρω σε game.
Leave a comment:
Leave a comment: