Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
Συγκινήθικα πραγματικά στο throwback, αλλά θα προτιμούσα το bomb-omb battlefield.
Leave a comment:
-
SM64 Credits > allOriginally posted by Linkmasterswordκαι πρώτη φορά ευχαριστήθικα credits,
Leave a comment:
-
Μετά από 5 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού(σήμερα, όχι συνολικά
) το τερμάτισα, με το λιγότερο, δηλαδή αστέρια. Το τέλος ήταν αναπάντεχο, και πρώτη φορά ευχαριστήθικα credits, θα παίζω Wind Waker για λίγες ημέρες μέχρι να το ξαναπιάσω.70
Leave a comment:
-
ήταν το πιο δύσκολο σημείο για εμένα έως τώρα.Η τσουλήθρα με τα νομίσματα
Leave a comment:
-
Εγώ με τη δεύτερη πάντως τον έβγαλαOriginally posted by paixtis View PostΣώπα ρε hardcore gamer εσύ με την πρώτη κιόλας...
Λογικό κατά μία έννοια αφού σου είπαμε τα pattern του στο chatbox.
Μου είχε φάει πολλές ζωές και δεν κατάφερα εν τέλη να τον βγάλω.Ελπίζω όταν θα το'χω το game να τον ξεπετάξω και γω με την πρώτη πλέον...Αχ αυτά τα laser...
.
Leave a comment:
-
Δεν θυμόμουν τίποτα εκείνη τη στιγμή, έβαλα το νου μου να δουλέψει και τσακ. Με την πρώτη.
Leave a comment:
-
Σώπα ρε hardcore gamer εσύ με την πρώτη κιόλας...Originally posted by Linkmastersword View PostΛοιπόν κάτι μου έλεγε ο Evans για Boss στο World 3;
Με την πρώτη. Πανεύκολο.
Λογικό κατά μία έννοια αφού σου είπαμε τα pattern του στο chatbox.
Μου είχε φάει πολλές ζωές και δεν κατάφερα εν τέλη να τον βγάλω.Ελπίζω όταν θα το'χω το game να τον ξεπετάξω και γω με την πρώτη πλέον...Αχ αυτά τα laser...
Leave a comment:
-
Ναι ήταν και ο Ramparter εκεί, συγγνώμη Evans, μερικά μέλη τα έχω μπερδέψει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, όπως για παράδειγμα, τον Somari με τον Scatman.
Leave a comment:
-
Απ' οτι θυμαμαι για το world 3 boss ειχε γραψει ο Paixtis στο chat οτι τον ειχε δυσκολεψει.
Leave a comment:
-
????Λοιπόν κάτι μου έλεγε ο Evans για Boss στο World 3;
Πότε σου είπα εγώ κάτι;
Leave a comment:
-
Λοιπόν κάτι μου έλεγε ο Evans για Boss στο World 3;
Με την πρώτη. Πανεύκολο.
Αυτά που με δυσκόλεψαν ήτανFlip-swap galaxy purple coins και Εκείνο με τα purple coins στην τσουλήθρα!
Leave a comment:
-
Καλά το level design δεν υπάρχει.
Ρε γαμώτη μου δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω.
Leave a comment:
Leave a comment: