Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    Νομίζω θα θέλει 2 μέρες εξάσκηση

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Στο 241 εχω μεινει. ο τελευταιο δεν ειναι διαθεσιμο αν δε μαζεψεις 9999 star bits στην toad bank κι εχω καπου 8000 τωρα. Τεσπα ακομη κι αν το παιξω δε ξερω ποσο θα το παλεψω.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Telika to pires to teleytaio?Dinei diaforetiko termatismo?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Ναι ισχυει αυτο, δεν ειναι τυχαιο οτι πηρα τα 40 τελευταια την ιδια μερα, ειχα παιξει αρκετα βεβαια αλλα τα πιο πολλα τα παιρνεις μεσα σε 2-3 λεπτα απ'οταν μπεις σε μια πιστα.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Nαι αλλά φεύγουν πολύ γρήγορα,θέλω να πω δεν δίνουν +100% επιπλέον διάρκεια ζωής, απλά είναι περισσότερο σαν collectibles

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Μερικα απο αυτα ειναι πολυ απολαυστικα ομως, σε μεγαλο βαθμο ανεβασαν το παιχνιδι στα ματια μου, ηταν μια ευκαιρια να ξαναπαιξω τις πιστες του παιχνιδιου με νεο στοχο αυτη τη φορα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εντάξει, ξεκίνησα τα

πράσινα αστέρια,δεν είναι ακριβώς νέα αστέρια,μου θυμίζουν περισσότερο το κυνήγι των μπλε νομισμάτων από το sunshine,αλλά που τα βρίσκεις πιο εύκολα (και τα παίρνεις πιο δύσκολα).

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Nai ontos spasimo!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Το 2ο δε το θυμάμαι, το πρώτο το πέρασα με τη 2η, και την πρώτη έχασα από βλακεία μου (ενέργεια). Ίσως να μη το χες βρει,

κάτω από το χταπόδι υπήρχε του-του-του-του-του-του (6άρι)
    Χα τη πατησες, αναγκαστικα το βρισκεις αυτο καθως εκει βρισκεται και το Comet Medal. Το προβλημα για μενα ηταν

το τελευταιο boss, το Piranha με τη φωτια, δυσκολευομουν πολυ να συγχρονιστω και να τον χτυπησω οταν εσβηνε η ουρα του.

Τωρα για τα mini games δε θυμαμαι να με δυσκολεψε ιδιαιτερα κανενα αλλα δε μ' αρεσαν κιολας.

Αλλο ενα αστερι που με εφτασε στο αμην ηταν

η πιστα που γινεσαι μπαλα και δε σταματαει μετα να προχωραει, μου εσπασε τα νευρα στο τελος που επρεπε να κανεις 2 σποντες απο τον ενα τοιχο στον αλλο και μετα παλι ευθεια.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Το 2ο δε το θυμάμαι, το πρώτο το πέρασα με τη 2η, και την πρώτη έχασα από βλακεία μου (ενέργεια). Ίσως να μη το χες βρει,

κάτω από το χταπόδι υπήρχε του-του-του-του-του-του (6άρι)

Με χάλασε πολύ

αυτό που σπας κουτιά με fire flower, το ένα από τα 2, αυτό που σου πα από την special με τους τοίχους, τον αργό χρόνο και τα silver stars, και ένας από τους πίθηκκους με το skating. Ως επι το πλείστον δλδ αρκετά mini games με χάλασαν,και όχι αυτουσια platform σκηνικά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αντε μπραβο, για πες ποια αστερια σε ζορισαν πιο πολυ, εγω θυμαμαι στα γρηγορα δυο:
    Boss Blitz Galaxy Speedrun & Rolling Coaster Galaxy Purple Coins

Leave a comment:

• Somari
    replied
    120 μόλις τώρα.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Εγώ είμαι κάπου στα 15. Ελπίζω να είναι δύσκολο!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    20/242 και το παιχνίδι με έχει ρουφήξει για τα καλά.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Δηλαδή δεν παίζω ως Wario;
    Αλλά τι το παρίμενα.
    Ραμπ εσυ το πήρες το τελευταίο;

Leave a comment:

Working...
X