Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
Στο 241 εχω μεινει. ο τελευταιο δεν ειναι διαθεσιμο αν δε μαζεψεις 9999 star bits στην toad bank κι εχω καπου 8000 τωρα. Τεσπα ακομη κι αν το παιξω δε ξερω ποσο θα το παλεψω.
Leave a comment:
-
Ναι ισχυει αυτο, δεν ειναι τυχαιο οτι πηρα τα 40 τελευταια την ιδια μερα, ειχα παιξει αρκετα βεβαια αλλα τα πιο πολλα τα παιρνεις μεσα σε 2-3 λεπτα απ'οταν μπεις σε μια πιστα.
Leave a comment:
-
Nαι αλλά φεύγουν πολύ γρήγορα,θέλω να πω δεν δίνουν +100% επιπλέον διάρκεια ζωής, απλά είναι περισσότερο σαν collectibles
Leave a comment:
-
Μερικα απο αυτα ειναι πολυ απολαυστικα ομως, σε μεγαλο βαθμο ανεβασαν το παιχνιδι στα ματια μου, ηταν μια ευκαιρια να ξαναπαιξω τις πιστες του παιχνιδιου με νεο στοχο αυτη τη φορα.
Leave a comment:
-
Εντάξει, ξεκίνησα τα
πράσινα αστέρια,δεν είναι ακριβώς νέα αστέρια,μου θυμίζουν περισσότερο το κυνήγι των μπλε νομισμάτων από το sunshine,αλλά που τα βρίσκεις πιο εύκολα (και τα παίρνεις πιο δύσκολα).
Leave a comment:
-
Χα τη πατησες, αναγκαστικα το βρισκεις αυτο καθως εκει βρισκεται και το Comet Medal. Το προβλημα για μενα ητανOriginally posted by Somari View PostΤο 2ο δε το θυμάμαι, το πρώτο το πέρασα με τη 2η, και την πρώτη έχασα από βλακεία μου (ενέργεια). Ίσως να μη το χες βρει,κάτω από το χταπόδι υπήρχε του-του-του-του-του-του (6άρι)το τελευταιο boss, το Piranha με τη φωτια, δυσκολευομουν πολυ να συγχρονιστω και να τον χτυπησω οταν εσβηνε η ουρα του.
Τωρα για τα mini games δε θυμαμαι να με δυσκολεψε ιδιαιτερα κανενα αλλα δε μ' αρεσαν κιολας.
Αλλο ενα αστερι που με εφτασε στο αμην ητανη πιστα που γινεσαι μπαλα και δε σταματαει μετα να προχωραει, μου εσπασε τα νευρα στο τελος που επρεπε να κανεις 2 σποντες απο τον ενα τοιχο στον αλλο και μετα παλι ευθεια.
Leave a comment:
-
Το 2ο δε το θυμάμαι, το πρώτο το πέρασα με τη 2η, και την πρώτη έχασα από βλακεία μου (ενέργεια). Ίσως να μη το χες βρει,κάτω από το χταπόδι υπήρχε του-του-του-του-του-του (6άρι)
Με χάλασε πολύαυτό που σπας κουτιά με fire flower, το ένα από τα 2, αυτό που σου πα από την special με τους τοίχους, τον αργό χρόνο και τα silver stars, και ένας από τους πίθηκκους με το skating. Ως επι το πλείστον δλδ αρκετά mini games με χάλασαν,και όχι αυτουσια platform σκηνικά.
Leave a comment:
-
Αντε μπραβο, για πες ποια αστερια σε ζορισαν πιο πολυ, εγω θυμαμαι στα γρηγορα δυο:
Boss Blitz Galaxy Speedrun & Rolling Coaster Galaxy Purple Coins
Leave a comment:
-
Δηλαδή δεν παίζω ως Wario;
Αλλά τι το παρίμενα.
Ραμπ εσυ το πήρες το τελευταίο;
Leave a comment:
Leave a comment: