Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ
Collapse
X
-
Επισης ultra cool ηταν το εξτρα κλιπακι στο τελος οταν το ξανατερματιζεις με τα 120 αστερια. Ελαχιστο σεναριο το παιχνιδι αλλα αυτη η απλη τροπη στο τελος μ' αρεσε, less is more.
-
Ειναι διαφορετικα stars τα οποιο εμφανιζονται σε διαφορα σημεια στις πιστες, δεν ειναι τοσο δυσκολο να τα βρεις οσο να τα πιασεις.
Στην flip swap πχ χρειαστηκαν και 2 πρασινα triple jump και spin attack για να τα φτασω. Στην puzzle plank χρειαστηκε γρηγορο triple jump και wall jump πανω σε μια καθετη σανιδα πριν τη κοψει το πριονι και πεσει. Οσο παμε σε πιο δυσκολες πιστες τα πρασινα γινονται ακομη πιο δυσκολα.
Leave a comment:
-
Ξαναρωτώ γιατί δεν έχω πειστεί:
Τα επόμενα 120 είναι τα ίδια ή διαφορετικά; Δώσε hype ramp, δώσε hype.
Leave a comment:
-
triple post αλλα πρεπει
120 / 120
Προς το τελος μερικα αστερακια μου τη σπασανε ασχημα αλλα τελικα τα καταφερα.
Τελος...
... ή μηπως οχι;
8 / 120
Α ρε nintendo τι μας κανεις...

Leave a comment:
-
Ναι το γ***ημενο, ναι! πανε και τα 100 μωβ της μπαλας.
118 αστερια, Woot! αλλα 2 μεινανε για τα 120!!!
Leave a comment:
-
Κι εγω σημερα πηρα ενα daredevil στο galaxy 2 χωρις να φαω χτυπημα αλλα το οτι υπηρχαν τα checkpoints με βοηθησε να παιξω πιο χαλαρα παρ'οτι δε τα χρειαστηκα εν τελει.
Leave a comment:
-
Ω ναι, από τα καλύτερα σημεία στο πρώτο SMG κατά τη γνώμη μου. Πραγματικά πολλή πρόκληση και άπειρες προσπάθειες. Όταν το έπαιζα με τον Luigi το πήρα με την πρώτη βέβαιαΣε ευχαριστώ ramp. Αυτά είναι υπέροχα νέα, όχι σαν το 1ο, που πρέπει να κάνεις όλην την πίστα εξ αρχής. Πάιζω ξανά το πρώτο, για να έχω ένα δικό μου τερματισμένο save στην καινούργια μου κονσόλα, θυμάστε ένα daredevil στο 1, που πρέπει να περάσεις μια πίστα με φωτιές;
.
Leave a comment:
-
Μια φορα θυμαμαι να εχω παρει game over σε ενα comet, ειχα χασει πανω απο 10 φορες... και νομιζω αλλη μια παλι σε καποιο comet ενω το παλευαμε εν αλλαξ με τους Loggo και S'aint.
Leave a comment:
-
Σε ευχαριστώ ramp. Αυτά είναι υπέροχα νέα, όχι σαν το 1ο, που πρέπει να κάνεις όλην την πίστα εξ αρχής. Πάιζω ξανά το πρώτο, για να έχω ένα δικό μου τερματισμένο save στην καινούργια μου κονσόλα, θυμάστε ένα daredevil στο 1, που πρέπει να περάσεις μια πίστα με φωτιές;
Μου είχε πάρει πολύ καιρό, αλλά την τώρα το έβγαλα με την πρώτη.
Για να μπω στο θέμα: ραμπ, έχεις πάρει κάνα game over ως τώρα ή όχι; :p
Leave a comment:
-
107 αστερια, καψιμο. Μερικα ειναι αρκετα ευκολα τα περισσοτερα ομως εχουν τη δυσκολια που θελω, παντως ελαχιστα με εχουν δυσκολεψει υπερβολικα πολυ αλλα τελικα τα πηρα, υπαρχει προκληση αλλα δε φτανει σε παραλογα επιπεδα. Ακομη και καποιες πιστες που εχουν daredevil run μ' αρεσει οτι εχουν check points, ακομη κι φας ενα χτυπημα και χασεις δε χρειαζεται να κανεις ολη τη διαδρομη ξανα.
Leave a comment:
-
γιατι μου το κανεις αυτό;Originally posted by Evans View Post11 Iουνίου...
97 από τα 240 ε; Πωπω πόσο τεράστιο ακούγεται...
Leave a comment:
Leave a comment: