Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Επισης ultra cool ηταν το εξτρα κλιπακι στο τελος οταν το ξανατερματιζεις με τα 120 αστερια. Ελαχιστο σεναριο το παιχνιδι αλλα αυτη η απλη τροπη στο τελος μ' αρεσε, less is more.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Sounds ultra cool. 11/6

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Ειναι διαφορετικα stars τα οποιο εμφανιζονται σε διαφορα σημεια στις πιστες, δεν ειναι τοσο δυσκολο να τα βρεις οσο να τα πιασεις.
    Στην flip swap πχ χρειαστηκαν και 2 πρασινα triple jump και spin attack για να τα φτασω. Στην puzzle plank χρειαστηκε γρηγορο triple jump και wall jump πανω σε μια καθετη σανιδα πριν τη κοψει το πριονι και πεσει. Οσο παμε σε πιο δυσκολες πιστες τα πρασινα γινονται ακομη πιο δυσκολα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ξαναρωτώ γιατί δεν έχω πειστεί:

Τα επόμενα 120 είναι τα ίδια ή διαφορετικά; Δώσε hype ramp, δώσε hype.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    triple post αλλα πρεπει

120 / 120

Προς το τελος μερικα αστερακια μου τη σπασανε ασχημα αλλα τελικα τα καταφερα.
    Τελος...

... ή μηπως οχι;

8 / 120

Α ρε nintendo τι μας κανεις...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι το γ***ημενο, ναι! πανε και τα 100 μωβ της μπαλας.
    118 αστερια, Woot! αλλα 2 μεινανε για τα 120!!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    LOL fail οντως.
    Αλλα κοιτα τι πηγε και προσεξε...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Μια φορα θυμαμαι να εχω παρει game over σε ενα comet, ειχα χασει πανω απο 10 φορες... και νομιζω αλλη μια παλι σε καποιο comet ενω το παλευαμε εν αλλαξ με τους Loggo και S'aint.
    FAIL

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κι εγω σημερα πηρα ενα daredevil στο galaxy 2 χωρις να φαω χτυπημα αλλα το οτι υπηρχαν τα checkpoints με βοηθησε να παιξω πιο χαλαρα παρ'οτι δε τα χρειαστηκα εν τελει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σε ευχαριστώ ramp. Αυτά είναι υπέροχα νέα, όχι σαν το 1ο, που πρέπει να κάνεις όλην την πίστα εξ αρχής. Πάιζω ξανά το πρώτο, για να έχω ένα δικό μου τερματισμένο save στην καινούργια μου κονσόλα, θυμάστε ένα daredevil στο 1, που πρέπει να περάσεις μια πίστα με φωτιές;
    Ω ναι, από τα καλύτερα σημεία στο πρώτο SMG κατά τη γνώμη μου. Πραγματικά πολλή πρόκληση και άπειρες προσπάθειες. Όταν το έπαιζα με τον Luigi το πήρα με την πρώτη βέβαια .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μια φορα θυμαμαι να εχω παρει game over σε ενα comet, ειχα χασει πανω απο 10 φορες... και νομιζω αλλη μια παλι σε καποιο comet ενω το παλευαμε εν αλλαξ με τους Loggo και S'aint.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Σε ευχαριστώ ramp. Αυτά είναι υπέροχα νέα, όχι σαν το 1ο, που πρέπει να κάνεις όλην την πίστα εξ αρχής. Πάιζω ξανά το πρώτο, για να έχω ένα δικό μου τερματισμένο save στην καινούργια μου κονσόλα, θυμάστε ένα daredevil στο 1, που πρέπει να περάσεις μια πίστα με φωτιές;
    Μου είχε πάρει πολύ καιρό, αλλά την τώρα το έβγαλα με την πρώτη.

Για να μπω στο θέμα: ραμπ, έχεις πάρει κάνα game over ως τώρα ή όχι; :p

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    107 αστερια, καψιμο. Μερικα ειναι αρκετα ευκολα τα περισσοτερα ομως εχουν τη δυσκολια που θελω, παντως ελαχιστα με εχουν δυσκολεψει υπερβολικα πολυ αλλα τελικα τα πηρα, υπαρχει προκληση αλλα δε φτανει σε παραλογα επιπεδα. Ακομη και καποιες πιστες που εχουν daredevil run μ' αρεσει οτι εχουν check points, ακομη κι φας ενα χτυπημα και χασεις δε χρειαζεται να κανεις ολη τη διαδρομη ξανα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Γιατί πρέπει. ;) Spoiler ε???

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    11 Iουνίου...

97 από τα 240 ε; Πωπω πόσο τεράστιο ακούγεται...
    γιατι μου το κανεις αυτό;

Leave a comment:

Working...
X