. Το πρώτο πράσινο στην πρώτη boss πίστα ήταν απλά τέλειο, έπρεπε να ανεβείς στις πολεμίστρες με μία περίεργη πατέντα. Εν ολίγοις έπρεπε να πας εκτός πίστας
.
. Το πρώτο πράσινο στην πρώτη boss πίστα ήταν απλά τέλειο, έπρεπε να ανεβείς στις πολεμίστρες με μία περίεργη πατέντα. Εν ολίγοις έπρεπε να πας εκτός πίστας
.
.
. Φαντάζομαι τον enpsty να τα διαβάζει και να με βρίζει
. Τέλος πάντων, πλάκα έκανα (ΠΡΟΦΑΝΩΣ :xp: ). Δηλαδή να συγκρίνω level design SMG2 με Rachet and Clank... που δεν είναι καν το ίδιο είδος παιχνιδιού;
Tα εννοείς αυτά που λες?Το supemario galaxy 2 είπαμε θα είναι μόνο πίσω απ'το littlebigplanet 2(θα έλεγε ένας sony fan!).Δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω.
. Βασικά θέλω να παίξω και το Μass Effect 2 που το ξεκίνησα πριν το SMG2
. Πάντως με βλέπω να farm-άρω star bits
. Ως τώρα έχω 5200 στην άκρη και δεν έχω ξεκλειδώσει το τελευταίο luma που θέλει 2000 >.< . Ελπίζω μέχρι να φτάσω σε εκείνο να έχω μαζέψει... ξέρω 'γω, 300
;
. Game of the Forever δεν είναι, ούτε καν Game of the Year (θα βγει LBP2 κρίμα), αλλά μιλάμε για το Game of the Forever μέχρι να βγει το LBP2
.
. Game of the Forever δεν είναι, ούτε καν Game of the Year (θα βγει LBP2 κρίμα), αλλά μιλάμε για το Game of the Forever μέχρι να βγει το LBP2
.
Leave a comment: