Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario Galaxy 2 - ɹǝʌǝɹoɟ ǝɥʇ ɟo ǝɯɐƃ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    133 άστρα, δηλαδή 13 πράσινα . Το πρώτο πράσινο στην πρώτη boss πίστα ήταν απλά τέλειο, έπρεπε να ανεβείς στις πολεμίστρες με μία περίεργη πατέντα. Εν ολίγοις έπρεπε να πας εκτός πίστας .

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Πραγματοκά νόμιζα ότι υπήρχε κάποιος που θα είχε την ίδια άποψη για αυτό το απαίσιο παιχνίδι που πήρε 10 από το IGN!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα μου έκανε εντύπωση που ανέφερες το R&C.Δεν είχα ιδέα ότι έχεις ασχοληθεί με τη σειρά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ειδικά για το level design δεν πιστεύω να έχω δει καλύτερο.
    Ούτε εγώ .

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Δεν έχω λόγο να σε βρίζω φίλε Evans.
    Και για να μην παρεξηγούμαι τρελαίνομαι για Ratchet & Clank.
    Απλά μου φάνηκε λίγο παράδοξο-όχι να προτιμάς το R&C (γούστα είναι αυτά) αλλά να πιστεύεις ότι έχει καλύτερο level design.
    Ειδικά για το level design δεν πιστεύω να έχω δει καλύτερο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξαν 3 άτομα που ψάρωσαν . Φαντάζομαι τον enpsty να τα διαβάζει και να με βρίζει . Τέλος πάντων, πλάκα έκανα (ΠΡΟΦΑΝΩΣ :xp: ). Δηλαδή να συγκρίνω level design SMG2 με Rachet and Clank... που δεν είναι καν το ίδιο είδος παιχνιδιού;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Re paidia einai fanero pws asteieuetai o Evans...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Evans
    Το τερμάτισα και έχω 110 άστρα. Καλό ήταν, όχι τόσο όσο άλλα platform άλλων κονσολών. Προτιμώ σίγουρα Ratchet and Clank, απείρως καλύτερο και εμφανέστατα ανώτερο level design. Το SMG2 είχε ιδέες από άλλους τίτλους και γενικά δεν είχε καμιά πρωτότυπη ιδέα. Πολύς λόγος για το τίποτα. Και όλα αυτά για ένα παιχνίδι που τρέχει σε 480p ανάλυση. Πφφ.
    :kill:

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Evans
    Το τερμάτισα και έχω 110 άστρα. Καλό ήταν, όχι τόσο όσο άλλα platform άλλων κονσολών. Προτιμώ σίγουρα Ratchet and Clank, απείρως καλύτερο και εμφανέστατα ανώτερο level design. Το SMG2 είχε ιδέες από άλλους τίτλους και γενικά δεν είχε καμιά πρωτότυπη ιδέα. Πολύς λόγος για το τίποτα. Και όλα αυτά για ένα παιχνίδι που τρέχει σε 480p ανάλυση. Πφφ.
    Ηater! Tα εννοείς αυτά που λες?Το supemario galaxy 2 είπαμε θα είναι μόνο πίσω απ'το littlebigplanet 2(θα έλεγε ένας sony fan!).Δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Θα πάρω και τα υπόλοιπα 10 άστρα και διάλειμμα, overdose . Βασικά θέλω να παίξω και το Μass Effect 2 που το ξεκίνησα πριν το SMG2 . Πάντως με βλέπω να farm-άρω star bits . Ως τώρα έχω 5200 στην άκρη και δεν έχω ξεκλειδώσει το τελευταίο luma που θέλει 2000 >.< . Ελπίζω μέχρι να φτάσω σε εκείνο να έχω μαζέψει... ξέρω 'γω, 300 ;

Ramp δώσε spot για farming star bits :xp: (ούτε RPG να παίζαμε).

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Τι λες καλέ; Είδες κανένα βίντεο από τις άλλες παρουσιάσεις;
    Το Zelda παίζει πολύ καλά στο Wii.
    Η ατυχία του Miyamoto έφταιγε για την παρουσίαση και interference.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    An xrisimopoihsoun to Move nai, giati to Wiimote de douleve kala

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    το zelda θα είναι of the forever xari sto gameplay

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    71 άστρα και είμαι πέμπτο κόσμο, omg και έλεγα να παίξω πρώτα το ME2 . Game of the Forever δεν είναι, ούτε καν Game of the Year (θα βγει LBP2 κρίμα), αλλά μιλάμε για το Game of the Forever μέχρι να βγει το LBP2 .

Η δυσκολία αυξάνεται αισθητά από ένα σημείο και μετά, καμία σχέση με το πρώτο SMG. Κάποια άστρα που εμφανίζονται με κομήτες είναι πολύ δύσκολα.

Που να πάρει έχω ακόμα 171 άστρα να πάρω, this is so... EPIC!
    Ουυυ πράκτορα της σόνυ, ουυυυυ
    Εγώ είμαι στα 107. Τα τελευταία αστέρια είναι αρκετά δύσκολα.
    'Αντε να δω και τι είναι τα αστέρια μετά τα 120. Μέχρι στιγμής έχω αποφύγει τα όποια spoilers.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    71 άστρα και είμαι πέμπτο κόσμο, omg και έλεγα να παίξω πρώτα το ME2 . Game of the Forever δεν είναι, ούτε καν Game of the Year (θα βγει LBP2 κρίμα), αλλά μιλάμε για το Game of the Forever μέχρι να βγει το LBP2 .

Η δυσκολία αυξάνεται αισθητά από ένα σημείο και μετά, καμία σχέση με το πρώτο SMG. Κάποια άστρα που εμφανίζονται με κομήτες είναι πολύ δύσκολα.

Που να πάρει έχω ακόμα 171 άστρα να πάρω, this is so... EPIC!

Leave a comment:

Working...
X