Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    Ρε τα ρεμάλια κοίτα που θα παρατήσω στη μέση το Demon's Souls...... Έχω πάθει πλάκα με το RDR. Το single αγνοείται. 10 vs 10 σε παρακμιακή μεξικάνικη πόλη και Gang Wars. Να μας τσακίζουν οι άλλοι και να ανεβαίνουμε στην εκκλησία στο λοφάκι. Αμέσως πήραμε πλεονέκτημα, να έρχονται σιγά σιγά αυτοί κρυμμένοι στα βράχια και εμείς να τους σκοτώνουμε καβατζομένοι στα παράθυρα.... Ή σε μια άλλη φάση να τους έχουμε κλείσει στο σαλούν, να έχουν πάρει πόστα πίσω από τραπέζια, τη μπάρα, στο δεύτερο όροφο και να γίνεται μακελειό.... Όλοι multi!!!!!!!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Άντε να το πάρει κόσμος να αποκτήσουν ζωή και τα mutli sessions, μαζί με έναν άλλο τυπά μπήκαμε free-roam mode και σκοτώναμε ένα camp με μεξικάνους rebels. Ένα κάρο activities και unlockables έχει κι εδώ.

Ντάξει, άκυρο, παίζουν και γρήγορα match-ups, capture the bag και τέτοια που γίνεται κόλαση

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τι λέτε ρε;; Και τι να την κάνω μια στρίγγλα γυναίκα να μου ζαλίζει τον έρωτα συνέχεια; Έμπα σαλούν και διάλεξε όποια θες!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Εαν δεν υπαρχει η επιλογη να γραψεις το τυπο στα @@ σου και να τη παρεις για παρτυ σου τοτε το παιχνιδι χανει ποντους για μενα
    +1 .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εαν δεν υπαρχει η επιλογη να γραψεις το τυπο στα @@ σου και να τη παρεις για παρτυ σου τοτε το παιχνιδι χανει ποντους για μενα

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Εντάξει, δεν παίζουν αυτά τα σκηνικά.... Τύπος που τον χώρισε η bitchy γυναίκα του και καψούρης καθώς είναι τη θέλει πίσω.... Πάω της μιλάω, τίποτα αυτή, αγύριστο κεφάλι. Τι λοιπόν είναι πιο πρακτικό, να βγάλεις όπλο και απειλώντας την να την οδηγήσεις πίσω στον αντρούλη της ή να την δέσεις χειροπόδαρα και να την παραδώσεις πακέτο; Διαλέχτε και πάρτε! :cunao:

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έφερα τον αδερφό μου που σκαμπάζει από poker και τους έχω γδύσει. Ένας παππούς δεν είχε άλλα λεφτά και την έκανε.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Oσοι το περιμενουν απο εξωτερικο, πρεπει να ειναι καπως ετσι τωρα.
    WHERE'S MY GODDAMN PACKAGE WITH THE GAME??

gaf ftw

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Παρέα πλαίσιο όλοι μαζί αύριο ντυμένοι outlaws

Read Dead μέρα η αυριανή λέμε!!!

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Oντως!!Στραβωμαρα

Οποτε αυριο απο πλαισιο.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Καλή αρχή έκανα..... Επικηρυγμένος, μεθυσμένος και ρέστος στο poker

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Giati eides tin LE

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Εγω γιατι ειδα στο site του πλαισιου 68e?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kolopsinamai agria GMTTTTT!!!

Leave a comment:

Working...
X