Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχω τελείωσει τις αποστολές των Bonnie & Marshall,έχω κάνει 2 αποστολές του West Dickens και γενικά μου έχουν μείνει 11 αποστολές για να τελείωσω το πρώτο Act.Με side quests δεν έχω ασχοληθεί καθόλου παρά μόνο με strangers.
    Απορίες.

Αξίζει να αγοράσω το Σαλούν στο Armadillo;Θα βγάζω κι άλλα χρήματα από κει ή θα είναι απλα για save;Ή δεν μπορώ να σώσω εκεί;Γενικά αξίζει να αγοράζω κτίρια κλπ;Έχω 350$ μόνο.

Τα cougars σκοτώνουν το άλογό μου μόνο με 1 χτύπημα.Γίνεται και σε σας ή μόνο σε μένα;Ρωτάω γιατί λόγω της collector's δεν έχω το Stallion αλλά το War Horse,το οποίο ναι μεν σε στάμινα και ταχύτητα υπερτερεί αλλά δεν ξέρω αν υπολείπεται σε αντοχή στα χτυπήματα.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
      Έχω τελείωσει τις αποστολές των Bonnie & Marshall,έχω κάνει 2 αποστολές του West Dickens και γενικά μου έχουν μείνει 11 αποστολές για να τελείωσω το πρώτο Act.Με side quests δεν έχω ασχοληθεί καθόλου παρά μόνο με strangers.
      Απορίες.

Αξίζει να αγοράσω το Σαλούν στο Armadillo;Θα βγάζω κι άλλα χρήματα από κει ή θα είναι απλα για save;Ή δεν μπορώ να σώσω εκεί;Γενικά αξίζει να αγοράζω κτίρια κλπ;Έχω 350$ μόνο.

Τα cougars σκοτώνουν το άλογό μου μόνο με 1 χτύπημα.Γίνεται και σε σας ή μόνο σε μένα;Ρωτάω γιατί λόγω της collector's δεν έχω το Stallion αλλά το War Horse,το οποίο ναι μεν σε στάμινα και ταχύτητα υπερτερεί αλλά δεν ξέρω αν υπολείπεται σε αντοχή στα χτυπήματα.

Τα "σπίτια" που αγοράζεις είναι για save, change outfit και για να γεμίζεις ammo από το σεντούκι που έχει μέσα. Λεφτά θα βγάλεις μην ανησυχείς, παίξε λίγο poker, κάνε κανα wanted mission και θα μαζέψεις. Αν αξίζει, ναι γενικά αξίζει να αγοράζεις χώρο μέσα σε πόλεις, δεν χρειάζεται να τρέχεις στις ερημιές να στήνεις camp.

Tα cougars είναι ύπουλα και βρωμερά, μακριά κι αγαπημένα! Έχω κλάψει κι εγώ ζωντανά για τους παλιο γατόπαρδους
      sigpic

Comment

• Μικρού μήκους ταινία RDR από τον σκηνοθέτη του "The Road"

http://www.youtube.com/watch?v=cZUUV...ayer_embedded#!
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• !!!!!!
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Πολύ καθυστερεί η RockStar για την ανακοίνωση ημερομηνίας της pc ver.

Comment

• Kάτσε ούτε μήνα δεν έχει που κυκλοφόρησε;)

Αν έχεις ps3 ή x360 πάρτο αμέσως και άσε το pc

Comment

• Μακάρι να έβγαινε για wii.
                Αλλά το αντέχει το wii; Μπα......

Comment

• Mόλις τερμάτησα το σενάριο μετά από 49 ώρες. Φοβερό τέλος μιλάμε που σοκάρει. Ο John Marston αποτελεί από τους πιο συμπαθητικούς ήρωες στα vg και ίσως δούμε και sequel αν γίνει ότι φαντάζομαι....

Το έχει τερματήσει κανείς άλλος; Τώρα θα προσπαθήσω για το 100% (είμαι κάπου στο 81-82%).

Comment

• Έχω παίξει γύρω στις 5μιση ώρες και είμαι 3 απoστολές πριν τελειώσω το Act 1.Έβγαλα κι ένα Hideout.Έχω survivalist rank 3,master hunter rank 2,treasure hunter rank 2.Με τα τυχερά παιχνίδια δεν έχω καμια τύχη.Γενικά δεν έχω προχωρήσει πολύ.Λογικά θα ασχοληθώ με τα διάφορα side quests μετά το τέλος του story,αλλά αθ δούμε.ΒΒ συμφωνώ 100% σε όσα λες για τον χαρακτήρα του John Marston.
                    Carpe diem

Comment

• Ωραίος BB .

Eγώ είμαι στις 23 ώρες και 52% έχοντας ολοκληρώσει όλα τα hideouts και κάνοντας ότι μπορώ από strangers και side quests. Το παιχνίδι όπως είχα πει και πριν , όσο πιο πολύ το προχωράς τόσο σε πωρώνει. Ο χαρακτήρας έχει ωραίο background (παράτησε την συμμορία του γιατί τον πρόδωσαν και τώρα έγινε κυνηγός επικηρυγμένων , έχει οικογένεια) και έτσι όπως εξελίσσετε η ιστορία συνεχίζει να αποκτάει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον σαν προσωπικότητα.

Comment

• Γενικά για να πάρετε όσα περισσότερα μπορείται από το game να αφιέρωνεται ίσο χρόνο σε main quest και side γενικά missions (τα οποία είναι εξαιρετικά ,ιδίως oι "strangers" και τα world events).

Red Dead Redemption DLC To Feature John's Past?

Comment

• To δωρεάν online co op DLC πλησιάζει, κάποιες πληροφορίες και εικόνες

Comment

• Έχω τελειώσει με το Mexico και τα μισά challenges.Bασικά είμαι στο 7ο challenge των Sharpshooter,Master Hunter,Survivalist αλλά στο 2ο του Treasure hunter.Έχω τελειώσει 3 hideouts και δεν έχω κάνει τίποτα από Bounty hunting,τυχερά παιχνίδια και γενικά δραστηριότητες.Eπίσης έχω τελειώσει 12 stranger tasks.Είμαι ήδη Hero + Gunslinger.
                            Αυτά.Πάω για την τελική πράξη του δράματος,οπότε και θα ξαναγράψω λογικά όταν το τελειώσω.Αυτά
                            Carpe diem

Comment

• Τελικά τελείωσα το game στο xbox και όχι στο ps3 διότι το game μου το ψόφησε.
                              Εντάξει σε γενικές γραμμές φοβερό game αν και οι περισσότεροι χαρακτήρες στο mexico μου τη σπάγαν απίστευτα και γούσταρα αν o john τους άδειαζε όλους .

Να αναφερθώ λίγο στις διαφορές λίγο πολύ τα site τα δείξαν όλα απλά η μόνη διαφορά που γίνεται λίγο αισθητή είναι κυρίως στα frames τα οποία πέφτουν περισσότερο στο ps3(όχι ότι στο xbox δε πέφτουν αλλά σε μικρότερο βαθμό).

Το τέλος ήταν ωραίο δε θα το σποϊλάρω και πρέπει να πω πως ο john είναι απ' τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες της rockstar αλλά και σίγουρα ο πιο αφελής.

Comment

• Τελικά γράφω νωρίτερα γιατί έχω κάποιες απορίες.Έχω μια αποστολή για να τελειώσω.Μετά το φινάλε θα έχω ακόμα τα ίδια honor & fame;Ρωτάω γιατί άκουσα κάτι περίεργα.

Επίσης άλλη μια απορία.Έχω κολλήσει στο Stranger Task Daedalus and Son.Έχω πάνω από 20 φτερά,6 γούνες αντί για 5 από κάστορα,και 11 αντί για 10 φυτά από αυτά που μου ζητάει.Όποτε πάω να ολοκληρώσω την αποστολή μου λέει έλα πάλι όταν θα έχεις όλα τα υλικά.Γιατί;Κάτι μου λέει ότι μάλλον πρέπει να πουλήσω όσα φτερά περισσεύουν ώστε να πάρει τα 20 που θα μου μείνουν,μιας και δεν παίζει ρόλο τι φτερά χρειάζεται.Συνάνησε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;

edit:
                                Το τελείωσα.Μου πήρε κοντά 23 ώρες για να το φτάσω σε ποσοστό 76.1%.Το φινάλε πολύ συγκινητικό παρόλο που σχεδόν μου το σποϊλεριάσανε.Τώρα πάω για το 100% και ίσως ασχοληθώ και με το Multiplayer.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X