Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτό σίγουρα θα δώσει τρελό καβγά στην συζήτηση για την σύγκριση γραφικών και στις 3 κονσόλες και μετά όλοι θα παραδεχτούν ότι ο PC γάμει και δέρνει.

Εγώ πάντως έκανα τρελή αναβάθμιση στηνκάρτα γραφικών. Όταν διάβασα μέσα τα στοιχεία της, έμεινα μλκας! :xp: Μόνο €170 κάνει και μου βρήκαν οι τεχνικοί ένα ΘΗΡΙΟ. Όταν έψαξα το θέμα της NVidia, είδα ότι κυκλοφόρησαν GeForce 2 και 3. Μόνο που σκέφτομαι ότι παλιά οι νέες κάρτες κόστιζαν τότε €300+ και βλέπω την πιο καινούργια που έχω για €170, έμεινα μλκας και εκπληκτός από το θήριο. :xp:
    sigpic

Comment

Witcher 2 Environments

12 min Gameplay

Πλησιάζει η ώρα...
      sigpic

Comment

Βγήκε η Skidrow έκδοση στα αγγλικά εοεοεοοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοοεεοοεεοεοεοεο εοεοεοεοεοε !!!

Comment

παιζω εδω και μια ωρα γατακια

Comment

Eγώ πάλι λέω να την αποφύγω τη πειρατία με αυτό το παιχνίδι.
            sigpic

Comment

Αμαρτία ρε σεις να το πειρατέψετε, εδώ η CD Projekt το έβγαλε χωρίς DRM...

Εγώ περιμένω την προπαραγγελία της premium να μου σταλεί και να ΛΙΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Είναι καλά παιδιά Τίτε.Θα το πάρουν και αυθεντικό,απλά δεν μπορούν να περιμένουν,σωστά;Ρεμάλια.
                Carpe diem

Comment

Πάντως ισχύει για μένα.
                  Θα το τερματίσω και όταν το βρώ 10 ευρώ θα το πάρω όπως ακριβώς έκανα και με το πρώτο (και με σχεδόν όλα τα άλλα games που μου αρέσανε actually ).

Comment

ειστε τρελοι?

εχω κανει pre order την collectors kai δεν θυμαμαι ποτε ητανε η τελευταια φορα που πηρα collectors για game

σκατα, κολλαει σε συγκεκριμενο σημειο αυτη η εκδοση που βγηκε σημερα (εμενα μου κολλησε ηδη) την διαγραψανε ηδη απο trackers, αντε να δουμε αυριο

Comment

XOXOXOXOOOOOO!!!! To Play.com έκανε πάλι το θαύμα του! Η παραγγελία μου στάλθηκε!!! Ελπίζω Τετάρτη με Πέμπτη να το έχω στα χέρια μου!!!

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Μόνο μην τελειώσει η συλλεκτική έκδοση αυτή μέχρις τον επόμενο μήνα, γιατί τώρα τα θέλω τα λεφτά για τις αθλητικές μου δραστηριότητες.
                        sigpic

Comment

Ο developer ανακοίνωσε πως όλα τα DLC του παιχνιδιού θα είναι τζάμπα (FREE!!!!) και το πρώτο θα σκάσει μαζί με το launch.

Gamers-turned-developers, η νέα Bioware, τους λατρεύω.

Comment

κοιτα να δεις που στην εκδοση για κονσολες (οποτε κυκλοφορησει που το θεωρω δεδομενο) θα τα πληρωνεις μια χαρα τα dlc

Comment

Στην περίπτωση του XBL από όσο ξέρω οι τιμές των DLCs καθορίζεται - ή τουλάχιστον εξαρτόνται σε κάποιο βαθμό - από την MS. Θυμάμαι που ο Blow ήθελε να δώσει δωρεάν το premium theme του Braid και η MS το απαγόρευσε. Για αυτό ο ίδιος έκανε έναν (άρρωστο ομολογουμένως) διαγωνισμό, στους νικητές του οποίου μοίραζε redeem codes του Braid για το XBLA.

Comment

τρωγομαι να γραψω το κατιτις απο το λιγο που επαιξα αλλα θα κρατηθω

Comment

Working...
                                X