Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επιχείρησε κανείς να το αγοράσει μέσω GOG.com;
    sigpic

Comment

Originally posted by Evans View Post
      Στην περίπτωση του XBL από όσο ξέρω οι τιμές των DLCs καθορίζεται - ή τουλάχιστον εξαρτόνται σε κάποιο βαθμό - από την MS. Θυμάμαι που ο Blow ήθελε να δώσει δωρεάν το premium theme του Braid και η MS το απαγόρευσε. Για αυτό ο ίδιος έκανε έναν (άρρωστο ομολογουμένως) διαγωνισμό, στους νικητές του οποίου μοίραζε redeem codes του Braid για το XBLA.
      Αυτό θα το κρατήσω στην μαύρη βίβλο της M$ στην περίπτωση που θα δημιουργήσω το δικό μου παιχνίδι και σκεφτώ πολύ σοβαρά την πρόταση της. Δεν έχω ακούσει τίποτα άσχημο από την μεριά των PC και PS3, so far...
      sigpic

Comment

πεφτει απιστευτο θαψιμο σε μερικα συνηθη υποπτα φορα για το combat του παιχνιδιου και οσο παιζω δεν καταλαβαινω το γιατι

pfft, εχουνε καλομαθει ολοι απο τα streamlined combat systems

Comment

Vanyard φέρε λινκ να γελάσουμε!

Από σήμερα είμαι κι εγώ μέλος της παρέας σας, αυτή τη στιγμή το κάνω εγκατάσταση. Μόλις τελειώσω με driver updates, patches και μεταφορά saves μπαίνω μέσα και τα κάνω όλα λίμπα.
          Όσοι έχετε θέμα απόδοσης με nVidia βάλτε τους νέους beta drivers που θα βρείτε εδώ

και βγήκαν χτες. Σύμφωνα με πολλούς βελτιώνουν σημαντικά το παιχνίδι.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Kι εγώ διαβάζω ότι σε Normal το παιχνίδι είναι αρκετά απαιτητικό. Καλό αυτό γιατί δεν σκόπευα να ανεβάσω δυσκολία. Κάντε κανα first impressions post γιατί μου φαίνεται από βδομάδα θα το αρχίσω κατάρα στα ελτά.
            sigpic

Comment

Όλα φαίνονται σωστά το πρώτο 3ωρο. Γραφικά του θεού, αναβαθμισμένο combat system και η ιστορία/το script φαίνονται μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά.
              Η φάση είναι οτι στην πρώτη μάχη του παιχνιδιού είχα χάσει 2 φορές (Normal). 0_ο

Σήμερα θα πέσει η καΐλα. Το αρχίζουμε και 4 άτομα σχεδόν ταυτόχρονα οπότε βλέπω να παίρνει φωτιά το thread.

Comment

Εγώ σα δηλωμένος κάφρος το ξεκίνησα στο hard. Στο μπρίκι μου τρέχει πολύ ομαλά, με αρκετές επιλογές γραφικών ενεργοποιημένες αλλά σε ανάλυση 1280*1024 λόγω...οθόνης. Συμπέρασμα είναι πάντως ότι σε αδύναμα μηχανήματα δεν είναι απλά playable αλλά πολύ όμορφο.

Animation απίθανο!

Μάχη δεν είδα αλλά υπήρξε interaction στο περιβάλλον.

Στα αρνητικά το ότι δεν έχει αλλαγές settings μέσα από το παιχνίδι και πρέπει να βγαίνω έξω για να μάθω το χειρισμό...

Εναρκτήρια σεκάνς τέλεια, ειδικά η φάση που πάνε οι δυό τους για γλύκες και τους πιάνει ο φρουρός ήταν όλα τα λεφτά.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Τίτο τι μηχάνημα έχεις; και γω σε 1280x1024 παιζω.

Έσυ Κριςτοπ με τι ρυθμίσεις το τρέχεις και σε τι ανάλυση;
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Ακουσα οτι το παιχνιδι "κρεμαει" ακομα και σε πολυ ισχυρα μηχανηματα με GTX580 εχω με την 460 να δοκιμασω να το παιξω η δεν εχω τυχη??

Ρε bigboss εσυ δεν εχεις 6970/ι7 κατι τετοιο?? και παιζεις ακομα σε 1280χ1024?? δωσε λεφτα για μια καλη οθόνη ffs δηλαδη κριμα το τοσο καλο hardware...

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Ακουσα οτι το παιχνιδι "κρεμαει" ακομα και σε πολυ ισχυρα μηχανηματα με GTX580 εχω με την 460 να δοκιμασω να το παιξω η δεν εχω τυχη??

Ρε bigboss εσυ δεν εχεις 6970/ι7 κατι τετοιο?? και παιζεις ακομα σε 1280χ1024?? δωσε λεφτα για μια καλη οθόνη ffs δηλαδη κριμα το τοσο καλο hardware...
                      λολ τοτε το προγραμματισαν οπως νανε.

Οχι μια 5850 εχω και i7 920. Oταν έχω λεφτα θα πάρω οθόνη (αν και για μενα δεν εχει τόση σημασια), μολις πήρα 5,1 όλα με τη σειρά.

Τέσπα το κατεβάζω torrent, θα πω αργότερα πως τρέχει και στο δικό μου pc.

Comment

Intel dual core @ 3.0 GHz, 2 GM RAM, nVidia 9600GT. Σκέφτομαι να κλείσω κάποιες blur επιλογές γιατί με εκνευρίζει η θολούρα όταν γυρίζω την κάμερα (όχι για τεχνικούς λόγους δηλαδή), αλλά με σκιές στο low και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ενεργοποιημένα δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.

Αυτό για το κρέμασμα οφείλεται κυρίως στους drivers της nVidia, αν βάλετε τους νέους beta θα είστα καλά λογικά.

Δε μου λετε, εκείνο τον καριόλη στην πολύ αρχή πάνω στις πολεμίστρες που κοιτάζατε με το τηλεσκόπιο, τον πέτυχε κανείς? Εγώ στόχησα τρεις φορές, τσαντίστηκα και λέω άμα τον πετύχω θα του δείξω εγώ...

Επίσης λιώνω πραγματικά, η μάχη μου αρέσει πολύ, αλλά δεν έχω βρει ακόμα πώς μπορώ να αλλάζω το targetting του αντιπάλου. Εναντίον 2 αντιπάλων δεν έχω πρόβλημα αλλά από 3 και πάνω δεν τα βγάζω πέρα.

Comment

Κατεβάζω και εγω, θα δουμε αργότερα πως τρέχει και σε εμενα..

Comment

Προσωπικά το πρώτο Witcher δεν το έχω τερματήσει, καθώς έπαιζα το Fallout 3 και μετά New Vegas, το έφθασα έως την πόλη της Βιζίμα κάνοντας εκει κάποια quest. To παιχνίδι μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα οι διάλογοι με τις ηθικές επιλογές αλλά και το σύστημα μάχης και γενικότερα ο κόσμος του παιχνιδιού και η γενικότερη παραμυθένια - μεσσαιωνική ατμόσφαιρα που το χαρακτήριζε. Έτσι σκοπεύω να ολοκληρώσω πρώτα το πρώτο μέρος. Απλώς το Witcher 2 θα το παίξω λίγο στην αρχή ώστε να πάρω μια ιδέα και φυσικά να δω πόσο καλά τρέχει στο pc μου.

Comment

Το πρωτο δεν το εχω παιξει καθολου. Πιο πολυ για να δω τα γραφικα και πως τρεχει το κατεβαζω τωρα αν κολλησω δεν ξερω μιας και θελω να παρω και LA noir αλλα θα δουμε θα του δωσω μια ευκαιρια αν τρεχει καλα στο pc..

Comment

Σε High το παίζω απροβλημάτιστα 1280χ1024. i5, 450GTS οπότε μπορώ να πω με ασφάλεια οτι με 580GTX θα το παίζεις full και με 60 fps..
                                Αυτόν τον βλακα στον πύργο ούτε εγώ τον πέτυχα.

Comment

Working...
                                X