Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Επίσης δεν ξέρω αν έπαιξες το Dark Edition με το έξτρα υλικό στον επίλογο.
    Τι εννοείς; Την Enhanced Edition έπαιξα με το τελευταίο patch. Υποθέτω ότι είχε όλο το περιεχόμενο, δεδομένου ότι είναι η πιο πλήρης έκδοση.

    Γνωρίζω ότι υπάρχουν νουβέλες, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτές (και δε νομίζω να το κάνω), οπότε κρίνω με βάση αυτά που βλέπω. Επίσης θεωρώ αρκετά δύσκολο να μεταφέρεις σε έναν ψηφιακό κόσμο κάτι που βρίσκεις σε βιβλία και μάλιστα να του δώσεις μία τέτοια συνοχή. Θα μπορούσαν να αφαιθούν στην εύκολη λύση της αντιγραφής του setting, αλλά αυτοί κατάφεραν να δέσουν τις παραμικρές λεπτομέρειες μεταξύ τους, προσφέροντας ένα σύνολο πέρα για πέρα ολοκληρωμένο.

    ChrisTop ήθελα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά προς το παρόν η άποψή μου για το Witcher 2 είναι ελλειπής. Ένα 2ο playthrough με iorveth στο dark και ίσως ένα τρίτο στο ακόμα πιο δύσκολο, με εμβόλιμα save/loads για τα υπο-μονοπάτια απαιτούνται.

    Comment


    • OK, την Enhanced τη βαφτίσανε Dark στις κονσόλες
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

      Comment


      • Σε PC το έπαιξα, σε παρακαλώ . Πλέον είμαι κατά κύριο λόγο PC gamer XD .

        Comment


        •  
          Το ξανατερμάτισα ακολουθώντας το μονοπάτι του Roche στο 3ο κεφάλαιο, δηλαδή πηγαίνοντας να σώσω την Anais. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά η Temeria κράτησε την ανεξαρτησία της (δεν παρέδωσα το παιδί στον κόπανο τον Radovid - παντρεύτηκε και την Adda ο τυχερός, την οποία βέβαια μαγάρισα στο Witcher 1, οπότε δεύτερο πράμα πήρε ), αλλά οδηγηθήκαμε σε ένα κηνύγι μάγων και μαγισσών.

          Τώρα είμαι ανάμεσα στο να το ξεκινήσω πάλι από την αρχή το παιχνίδι ώστε να ακολουθήσω το μονοπάτι του Iorveth, αφήνοντας πάλι τον Aryan να ζήσει, ή να φορτώσω το save που κράτησα πριν το τέλος του δεύτερου κεφαλαίου, όπου αποφασίζεις αν θα σκοτώσει ο Roche τον Henselt ή όχι.

          Τι θα προτείνατε εσείς; Εγώ κλίνω προς το 1ο σενάριο, για να δω κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά και να δω τι έχει να προσφέρει το dark από άποψη πρόκλησης.

          Comment


          • ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ New game με Iorveth path. Αν και το να αφήσεις τον Aryan LaValette να ζήσει ή να πεθάνει δεν έχει και τόση σημασία απ'ό,τι θυμάμαι.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

            Comment


            • Διάβασα οτι τα πολλαπλά τέλη προκύπτουν απο όλους τους πιθανούς συνδυασμούς μεταξυ των aryan, iorveth/Roche, stennis/henselt, saskia/triss ή anais/triss.

              Εν παση περιπτώσει, new game στο dark με iorveth lath it is. Μου αρεσει που έλεγα οτι θα άπειχα απο το gaming για ενα μικρό διάστημα :Ρ .

              Comment


              • Οπως εγραψα και αλλου εχω ξεκινησει απο την αρχη το παιχνιδι μιας και το ειχα αφησει στη μεση λογω στρατου. Τελειωσα το chapter 1 και διαλεξα το Roche path αυτη τη φορα για να δω κατι διαφορετικο (στο προηγουμενο playthrough ειχα φτασει κοντα στο τελος του chapter 2 με τον Iorveth).

                Κατ'αρχην να πω οτι δεν περιμενα αναλογα με τις επιλογες σου στο chapter 1 το παιχνιδι να σε οδηγει σε ενα τελειως διαφορετικο περιβαλλον με τελειως διαφορετικα quests. To chapter 2 διαδραματιζεται σε διαφορετικη περιοχη αναλογα με το τι διαλεξεις και θελω να πω πολλα μπραβο στην cd project που ουσιαστικα δινει τελειως ξεχωριστα campains αναλογα με τις επιλογες σου (σαν να υπαρχουν 2 διαφορετικα παιχνιδια μεσα σε ενα). Τωρα, οσο παιζω το Roche path πιστευω ολο και περισσοτερο οτι το Iorveth path ειναι κατι σαν το good μονοπατι και η καλυτερη δυνατη επιλογη που μπορουσε να κανει ο Geralt σαν χαρακτηρας . Πραγματικα μπορει αυτο να μην φαινεται στο chpater 1 αλλα στο 2 ο Iorveth αναπτυσσεται σε πολυ γαματο χαρακτηρα σε αντιθεση με τον Roche και τους φασιστορατσιστες humans... Οσοι δεν εχουν παιξει το παιχνιδι με τον Iorveth ας το κανουν καποια στιγμη.

                Σε πιο τεχνικα, το παιχνιδι το ξαναβαλα σε dark δυσκολια και συνεχιζω να πιστευω οτι εκει ειναι το καλυτερο σημειο (για καποιο λογο θεωρω οτι σε οτιδηποτε πιο κατω το gameplay ειναι αρκετα hack n slash based μιας και δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις κατι παραπανω απο sword play και evades). Εφτιαξα επιτελους και την Blasphemer armor που ειναι πολυ imba (αν και εχει αυτο το χαζο dark effect οταν πολεμας) και λογικα θα το τρεξω και προς τις αλλες 2 dark πανοπλιες μιας και παιζω σε αυτο το επιπεδο δυσκολιας και εχω την ευκαιρια να τις δω.

                Στα αρνητικα θα βαλω οτι θεωρω σε καποια σημεια χαζο τον τροπο με τον οποιο μπορεις να χασεις καποια quests. Το παιχνιδι, χωρις λογο κατα τη γνωμη μου, ζηταει (χωρις να υπαρχει αντιστοιχη περιγραφη) να κανεις καποια πραγματα με συγκεκριμενη σειρα. Για παραδειγμα στο chapter 1 βρηκα πρωτα τον Cedric και μετα πηγα στο δωμματιο της Margοt, βρηκα το γραμμα κανονικα αλλα το quest ειχε χαθει γιατι εν τελει δεν επρεπε να παω πρωτα στον Cedric αλλα στην Margοt . To ιδιο ειχα παθει και σε ενα απο τα lenghty quests του Chapter 2 οταν επαιζα με τον Iorveth...

                Anyway εχω κανει και δευτερο save στο cross paths του chapter 1 για να το ξαναπαιξω καποια στιγμη με Iorveth. Πειρσσοτερα εν καιρω!!

                Comment


                • Θέλω πολύ να παίξω το Iorveth path αλλά για διάφορους λόγους δεν έχω αξιωθεί. Πρέπει να το κάνω οσωνούπω, ελπίζω μέσα στον Αύγουστο...

                  Για το Roche διαφωνώ, είναι πάνω από όλα πατριώτης, μονοκόμματος, δεν είναι άνθρωπος της εξουσίας, αλλά σου είναι και πιστός - όσο μπορεί - και ξεκάθαρος. Είναι κοντολογίς αυτό που θα περίμενες, χωρίς να είναι ούτε ανόητος ούτε μισαλλόδοξος. Επίσης είναι βίαιος αλλά δεν είναι σαδιστής. Ο Iorveth από την άλλη, όσο και αν προσπαθούσα να δω με συμπάθεια τις ενέργειες των Squirrels, με έκανε να αναθεωρώ κάθε τρεις και λίγο με τη στάση του. Έχει γίνει χειρότερος από αυτό που πολεμά, είναι προδότης, αηδιαστικά μισαλλόδοξος και προσκολλημένος σε μια αδιέξοδη, βίαιη λογική και δε μπορώ να του δώσω παρά ελάχιστα ελαφρυντικά. Στη σκηνή που επιλέγεις path είπα "α γ#$%%#" και πήγα με το Roche.

                  Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον το πώς παρουσιάζεται το θέμα του ρατσισμού, και κατ'επέκταση ο αγώνας των Sqoia'tae, σε αντιδιαστολή με την ιστορία, τους νάνους, τους μάγους και την αυτοκρατορία του Nilfgaard. Ο Geralt έχει επανειλημμένα την ευκαιρία να πάρει το μέρος τους με την έννοια να τους βοηθήσει κάπου και δεν το κάνει, με σημαντικό μέρος των λόγων να εξηγείται στο δεύτερο βιβλίο (ας πω ότι βλέπει τον αγώνα τους σαν κατανοητή, ηρωική μα τελείως ανεύθυνη και αυτοκαταστροφική αιματοχυσία, και ο ίδιος απεχθάνεται την περιττή αιματοχυσία). Η τραγωδία είναι πως χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά από όλους, με πιο χυδαίες τις ίδιες τις Elven sorceresses.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment


                  • Spoilers

                    Για το Roche διαφωνώ, είναι πάνω από όλα πατριώτης, μονοκόμματος, δεν είναι άνθρωπος της εξουσίας, αλλά σου είναι και πιστός - όσο μπορεί - και ξεκάθαρος. Είναι κοντολογίς αυτό που θα περίμενες, χωρίς να είναι ούτε ανόητος ούτε μισαλλόδοξος. Επίσης είναι βίαιος αλλά δεν είναι σαδιστής.
                    Συμφωνω σε αυτα που λες Titus. Ακριβως αυτη την εικονα εχω και εγω μεχρι στιγμης, το θεμα ειναι ο Roche και το σεναριο του εχουν και αρκετα ψυγματα ρατσισμου (οχι απαραιτητα απο τον ιδιο τον Roche αλλα απο το συνολο των χαρακτηρων -ανθρωποι- αυτου του σεναριου). Παραλληλα ειναι πολυ αδιαλακτος σαν χαρακτηρας και αρκετα βιαιος τις περισσοτερες φορες.

                    Ο Iorveth από την άλλη, όσο και αν προσπαθούσα να δω με συμπάθεια τις ενέργειες των Squirrels, με έκανε να αναθεωρώ κάθε τρεις και λίγο με τη στάση του. Έχει γίνει χειρότερος από αυτό που πολεμά, είναι προδότης, αηδιαστικά μισαλλόδοξος και προσκολλημένος σε μια αδιέξοδη, βίαιη λογική και δε μπορώ να του δώσω παρά ελάχιστα ελαφρυντικά.
                    Εχοντας δει οτι περισσοτεροι επιλεγουν Roche, αχοληθηκα λιγο με το lore του κοσμου αλλα και το σεναριο του πρωτου παιχνιδιου (το οποιο θα παιξω οπωσδηποτε μεχρι την κυκλοφορια του 3) και ειδα οτι ο λογος ειναι η τοποθετηση των Sqoia'tae μεσα στην ιστορια (αυτο που περιγραφεις και εσυ δηλαδη). Παρ'ολα αυτα ο Iorveth σαν χαρακτηρας ειναι πραγματικα φοβερος και αυτο δεν μπορει να το δει κανεις στο chapter 1 αλλα στην πορεια κατα την εξελιξη του chapter 2. Η προσωπικοτητα αναλυεται σε πολυ μεγαλο βαθμο, καταλαβαινεις γιατι παρουσιαζεται ετσι στο chapter 1, ειναι παρα πολυ διαλακτικος (σεβεται τον Geralt και την αποψη του και ποτε δεν προσπαθει με φωνες τυπου Roche να επιβαλλει την γνωμη του), πιστος και πολυ φιλικος απεναντι στον Geralt και ταυτοχρονα σε μια συζητηση που κανουν και του ανοιγεται, αναφερει τη ματαιοτητα των εχθροπραξιων και οτι ο στοχος ειναι ειναι το σπασιμο του κυκλου του ρατσισμου και δημιουργια ενος κοσμου που ολες οι φυλες θα μπορουν να ζουν μαζι, ελευθερες. Ειναι επιπλεον πραγματικα σοφος. Επισης αναφερομαι και στο σεναριο συνολικα, μεχρι στιγμης βρισκω πολυ πιο ενδιαφερουσα την τοποθετηση του Geralt στην μεγαλη πολη των νανων (με ενα σωρο γαματους χαρακτηρες) παρα στο μικρο camp των ανθρωπων (και κυριως στρατιωτων που δεν την πολυ παλευουν).

                    Κραταω μια επιφυλαξη παντως γενικα γιατι ειμαι νωρις ακομα στο Roche path οποτε δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα. Παντως για να πω την αληθεια οσο σκεπτομαι τη σκηνη που επιλεγεις ποιον θα βοηθησεις, πριν την μαχη με τον Letho στο chapter 1, στο μυαλο μου οι
                    Sqoia'tae παραμενουν αμυνομενοι σε ενα τσουρμο ανθρωπων που τους την πεφτουν (ακομα και η ιδια η σκηνη , να δωσεις απλα το οπλο στον Iorveth προκειμενου να μεινει ζωντανος ή να τον χτυπησεις και να κανεις join τον Roche, με κανει να γερνω πολυ περισσοτερο προς τον Iorveth).

                    Παντως ποσο γαματο παιχνιδι ειναι... σε βαζει πραγματικα σε σκεψεις. Παραγγειλα και το πρωτο btw και θελω παρα πολυ να δω ολο το συμπαν ολοκληρωμενα.

                    Comment


                    • Spoilers

                      Τελειωσα το chapter 2 και πλεον πηγαινουμε σιγα σιγα προς το τελος. Το ποσο με εχει ρουφηξει ο τιτλος ειναι περιττο να το πω.

                      Σχετικα με τα οσα εγραψα παραπανω, εν τελει το Roche path εξελισσεται με πολυ ωραιο τροπο και υπαρχει σχεδον τελειο ballance αναμεσα στα 2 σεναρια. Μπορει εξ αρχης να φαινεται οτι εχεις παει με τη μερια του Henselt και πιθανον να στραφεις εναντια στο Vergen αλλα καθως εξελισσεται η ιστορια βλεπεις οτι δεν ειναι καθολου ετσι. Γενικα το ηθικα σωστο υπαρχει σαν επιλογη και στις 2 πλευρες και θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι μονο αν παιξει κανεις και τα 2 σεναρια καταλαβαινει τι ακριβως γινεται δεδομνου οτι αναλυονται και οι 2 πλευρες αλλα και διαφορετικα κομματια του whole story αλλα και του lore . Το παιχνιδι εχει καταπληκτικη δομη γι'αυτο ακριβως τον λογο, σε αντιθετη με αλλα RPG που οι επιλογες οδηγουν σε κλαδια minor διαφορετικων πορειων, εδω αναλογα με το τι διαλεγεις, επιλεγεις το τι θα δεις αναλογα με την τοποθετηση σου, με το αλλο μισο της ιστοριας που εξελισσεται παραλληλα (και σχετιζεται με την αντιθετη πλευρα) να παραμενει κρυφο (και κατα συνεπεια πρεπει να παιξεις και το αλλο μισο αν θες το whole picture -πραγμα που δεν ειναι αγγαρεια καθως μιλαμε για τελειως διαφορετικο content αναλογα με την επιλογη σου-).

                      Σχετικα με τον Roche, προς το τελος του chapter 2 θα ελεγα οτι μου εγινε αρκετα πιο συμπαθης, παροτι συνεχιζω να πιστευω οτι ο Iorveth εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον σαν χαρακτηρας (σου ανοιγεται περισσοτερο και μαθαινεις πιο πολλα πραγματα σε οτι αφορα την ιστορια των ξωτικων και τη δικη του οπτικη, σε αντιθεση με τον Rοche που ειναι γενικα πιο straightforward ατομο).

                      Εφτιαξα και την Oathbraker πανοπλια που ειναι πανεμορφη οποτε το μονο που μενει ειναι η Kinslayer (θα δουμε τωρα αν θα τα καταφερω). Περισσοτερα λογικα οταν τελειωσω.

                      Edit: ''Lets go Roche, You wanted to kill a king not a cockroach''... Epicness!!

                      Comment


                      • Τελος τελικα και απο μενα
                         
                        Level 35, Dark, all 3 Dark amrour sets, Roche path, αφησα τον Henselt να ζησει, βοηθησα τον Iorveth, εσωσα την Triss και την Sile, δεν πολεμησα τον Letho. Εκανα επισης ολα τα sidequests (εκτος απο αυτο με την Margot που failαρα οπως ειπα )

                        Τι να πω εν τελει για το παιχνιδι, επος πραγματικο (με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης). Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι οτι δεν εχω παιξει ακομα τον πρωτο τιτλο και ανα σημεια χανομουν τελειως με τα ονοματα και το lore. Προωπικα πιστευω οτι ο Evans ειχε πολυ δικιο σε οτι ελεγε πανω στον αν πρεπει να εχεις δει και το πρωτο (ειναι τοσο big το scope του σεναριου που θεωρω οτι αυτος που βλεπει κατευθειαν το δευτερο μπορει να παρακολουθησει την main ιστορια μεν αλλα χανει πολλα απο το υπολοιπο οικοδομημα δε -οπως εχασα και εγω δηλαδη-).

                        Anyway οπως ειπα θα παιξω σιγουρα το πρωτο και θα ακολουθησει ενα replay στο 2 (Iorveth path) πριν κυκλοφρησει το 3, πιστευω οτι σαν σειρα το αξιζει απολυτα αλλωστε.

                        Comment


                        • Μπράβο παιδί μου

                          Βλέπω πως κάναμε το ίδιο με τη Sile αλλά για να πω την αλήθεια το μετάνιωσα. Το σκεπτικό μου ήταν να μην πάω κόντρα στις μάγισσες αλλά με τόσα που είχε κάνει δε νομίζω πως της άξιζε. Το τέλος με το Letho...Δε μπορώ να αποφασίσω. Την πρώτη φορά τον σκότωσα, τη δεύτερη τον άφησα. Νομίζω πως το καλύτερο ήταν το πρώτο, αν μη τι άλλο, παρά τα όσα του χρωστάς υποτίθεται, ήταν αυτός που σε έμπλεξε σε όλο αυτό το χαμό. Αν και ο Geralt δε χρωστάει τίποτα σε κανένα βασιλιά και δεν υπηρετεί κανένα πατριωτισμό, παραμένει πιστός στους φίλους του - και αυτοί κινδύνεψαν. Δε θυμάμαι καθόλου καλά το φινάλε, αλλά το κύριο επιχείρημα του Letho ήταν "στην τελική δε σε έβλαψα". Δεν είναι ακριβώς έτσι...

                          Για πες μου τώρα την άποψή σου για το Roche
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • Βλέπω πως κάναμε το ίδιο με τη Sile αλλά για να πω την αλήθεια το μετάνιωσα. Το σκεπτικό μου ήταν να μην πάω κόντρα στις μάγισσες αλλά με τόσα που είχε κάνει δε νομίζω πως της άξιζε. Το τέλος με το Letho...Δε μπορώ να αποφασίσω. Την πρώτη φορά τον σκότωσα, τη δεύτερη τον άφησα. Νομίζω πως το καλύτερο ήταν το πρώτο, αν μη τι άλλο, παρά τα όσα του χρωστάς υποτίθεται, ήταν αυτός που σε έμπλεξε σε όλο αυτό το χαμό. Αν και ο Geralt δε χρωστάει τίποτα σε κανένα βασιλιά και δεν υπηρετεί κανένα πατριωτισμό, παραμένει πιστός στους φίλους του - και αυτοί κινδύνεψαν. Δε θυμάμαι καθόλου καλά το φινάλε, αλλά το κύριο επιχείρημα του Letho ήταν "στην τελική δε σε έβλαψα". Δεν είναι ακριβώς έτσι...
                            Εγω ο κυριος λογος που πηρα αυτες οι αποφασεις ηταν οτι ακουγοντας τοσο τη Sile οσο και τον Letho και με δεδομενο τον χαμο απο δολοπλοκιες κλπ του συνολου των χαρακτηρων (ειδικα των ''μεγαλων'' της καθε πλευρας) εν τελει δεν μπορεσα να καταληξω στο αν ηταν ή οχι κακοι. Σε ολο το παιχνιδι υπαρχει μια παλη για την αλλαγη των πραγματων, απ'ολες τις πλευρες, αλλα τα επιχειρηματα του καθενος ειναι τοσο δυνατα που ειναι δυσκολο να παρεις συγκεκριμενη θεση (κανεις δεν ειναι αγιος αλλα και κανεις δεν λειτουργει αυθαιρετα μα στοχευοντας σε μια αλλη -με βαση την οπτικη του καλυτερη- ταξη πραγματων). Απο τις λιγες εξαιρεσεις σε αυτο ειναι ο Henselt ο οποιος επειδη ξερει τι θα προκαλεσει ο θανατος του, το χρησιμοποιει προκειμενου να κανει οτι θελει. Οσο για τον Letho ναι εχεις απολυτο δικιο (το επιχειρημα που θετει ειναι ακριβως αυτο) αλλα και παλι δεν μπορω να τον κατηγορησω για κατι. Οταν σου εξηγει το δικο του story ειναι σαν απλα να βρεθηκες στο δρομο του (και ουσιαστικα του Emperor, οχι τον δικο του) και σε πηρε η μπαλα... Επιπλεον προσωπικα εκτιμησα πολυ που καθεται και περιμενει στο τελος και για να σου εξηγησει αλλα και για να γινει μαχη σε περιπτωση που ο Geralt το αποφασισει. Γενικα δεν ξερω, το σεναριο ειναι τοσο καλα δομημενο που ξαναλεω, πραγματικα δεν μπορω να πω ποια θα ηταν η αποφαση μου ακομα και με βαση τη δικη μου ηθικη... Το κριμα παντως ειναι οτι οι sqoiatel χρησιμοποιουνται τελικα απ'ολους (οι βιαιες πρακτικες τους αλλα και το ειλικρινες παθος τους για αλλαγη τους κανουν τελικα απολυτα χειραγωγησιμους).

                            Για πες μου τώρα την άποψή σου για το Roche
                            Για τον Roche, οπως φαινεται ισως και σε προηγουμενο post, συμφωνω απολυτα με τα οσα εχεις γραψει και οντως εξελισσεται και αυτος με ωραιο τροπο. Γενικα υπαρχει ωραιo balance αναμεσα στον Iorveth και τον Roche και ηταν λαθος αυτο που ειχα γραψει παλιοτερα περει καλου και κακου path αντιστοιχα. Στην αρχη ειχα την αισθηση οτι ειχα ακολουθησει το path των μπατσων (ο Roche μου εβγαζε λιγο το I am the law του Stalone ως Dred ) αλλα δεν ειναι καθολου ετσι. Για την ακριβεια τοσο ο Roche οσο και ο Iorveth (με το δικο του τροπο ο καθενας) ειναι απο τους πιο ισορροπημενους χαρακτηρες του παιχνιδιου με διαφορετικες μορφες-σωστης αντιληψης των γεγονοτων...

                            Tι παιχνιδαρα θεε μου...

                            Comment


                            • Πάντως από το τέλος του παιχνιδιού ο διάλογος και η αντιπαράθεση με το Roche ήταν από τις πιο απρόσμενες και πιο δυνατές στιγμές. Στενοχωρήθηκα και ήθελα να αποφύγω τη διένεξη και ελπίζω να κατέληξε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα.

                              Το 1 παραδόξως, αν και έχει πολύ δυνατό σενάριο και δυνατότητα import save στο 2, δεν επηρρεάζει σχεδόν τίποτα. Σου συνιστώ να το παίξεις οπωσδήποτε, για να δεις και άλλες πλευρές του κόσμου και του Geralt, απλά κάνει υπομονή με το σύστημα μάχης. Ετοιμάσου να χαζέψεις πραγματικά με το σχεδιασμό των υποαποστολών και το πόσο αλληλένδετες είναι. Ρίξε και μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                              Comment


                              • Πάντως από το τέλος του παιχνιδιού ο διάλογος και η αντιπαράθεση με το Roche ήταν από τις πιο απρόσμενες και πιο δυνατές στιγμές. Στενοχωρήθηκα και ήθελα να αποφύγω τη διένεξη και ελπίζω να κατέληξε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα.
                                Αυτο που λες ισως δεν το ειδα (εννοεις αν επιλεξεις να αφησεις την Triss και πας μαζι του για την μικρη?). Στο δικο μου play τον συναντησα στο τελος (αφου ειχα σωσει την Triss) οπου τον βοηθαω να σωσει την μικρη και μετα φευγει μαζι της, ανταλασσοντας με τον Geralt farewell (υπαρχει μια μικρη διενεξη σχετικα με την τροπη των γεγονοτων αλλα καταλαβαινει οτι επρεπε να πας να σωσεις την Triss).

                                Σου συνιστώ να το παίξεις οπωσδήποτε, για να δεις και άλλες πλευρές του κόσμου και του Geralt, απλά κάνει υπομονή με το σύστημα μάχης. Ετοιμάσου να χαζέψεις πραγματικά με το σχεδιασμό των υποαποστολών και το πόσο αλληλένδετες είναι. Ρίξε και μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα
                                Nαι ρε συ εννοειται, ειδικα σε θεμα κοσμου πιστευω οτι θα εντυπωσιαστω ακομα περισσοτερο και θα κατανοησω καλυτερα.

                                Για το πρωτο εχουμε θεμα? Θα το ψαξω asap και θα postaρω σιγουρα οταν ξεκινησω.

                                Comment

                                Working...
                                X