Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Witcher 2: Assassins of Kings
Collapse
X
-
το ιδανικο build και καλα ηταν να ανοιξεις οσα περισσοτερα skills μπορουσες με mutagen (10) αλλα εχουνε φαει ενα σχετικο nerf νομιζω και δεν ειναι τοσο mandatory αυτο πλεον (εκτος και αν σου πεσουνε 10 madness)
η αρενα που βαλανε προσφερει διασκεδαση και challenge αλλα δινει lvl up ακομα και οταν χανεις , ειναι λιγο ακυρο
Comment
-
Κάτσε ρε Τίτε στο dagger γιατί δεν αξίζει καθόλου? Εμένα με έχει ξελασπώσει ουκ ολίγες φορές σε μάχες. Ειδικά με ανεβασμένο το skill φεύγουν εχθροί με καλό dagger ακόμη και με δύο χτυπήματαΤώρα έιμαι στην quest Little Sisters και μάλλον κάτι δεν έκανα καλά- μάλλον μίλησα στις sisters πριν την ώρα του, αλλά τώρα με τον Crapper προχωρά κανονικά ο διάλογος. Μάλλον σε bug έπεσα ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Comment
-
Κοίταξε και εγώ μετά το lvl 7 βάζω μόνο στο Sword mastery( έχω αφήσει παράμερα 2 πόντους προς το παρόν για alchemy ή signs αλλά το παρασκέφτομαι μάλλον), ωστόσο προσπάθησα να βάλω τα points στο πρώτο tree σκεπτόμενος πώς θέλω να παίξω. Σχεδόν πάντα παίζω με classs που δίνει βάση στην armed combat και ποτέ με mages οπότε... Αλλά εννοείται δεν νομίζω πως υπάρχει λάθος και σωστό στην ανάπτυξη του χαρακτήρα. Το game σου δίνει τόσες εναλλακτικές που δεν πιστεύω πως θα φτάσεις σε σημείο που δε θα μπορείς να ανταπεξέλθεις.
Comment
-
Burai μου φάνηκε εντελώς περιττό από τη στιγμή που μπορείς να καλύψεις αποστάσεις με κωλοτουμπέτα πολύ γρήγορα και εύκολα.
Για το quest με τις Little Sisters, πέρα από το ότι
μπορούσες να αποτύχεις αν δεν κατέληγες σε μάχη με το δάιμονα
δε θυμάμαι πολλά, θα σου έλεγα να δεις ένα walkthrough.
Για τα trees, στο πρώτο το μικρούλι είχα δαπανήσει 6 skill points σε hardiness, parrying και fortitude και μετά έριξα τα περισσότερα στο swordmanship tree. Το παραπάνω Mutagen αν έβαζα 8 πόντους δε μου φάνηκε ιδιαίτερα σημαντικό.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
Μια που κάποιοι αρέσκεστε στην χρήση daggers και άλλοι τα βρίσκετε άχρηστα συμπεραίνω ότι έχει να κάνει καθαρά με το στιλ παιξίματις του καθενός.Θα το σκεφτώ.Είμαι level 6,έχω έναν talent point αξόδευτο και δεν έχω αποφασίσει ακόμα που να τον βάλω.Δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα τα άλλα skill trees.
Πάντως από ότι βλέπω υπάρχουν πολλές επιλογές για το πως να διαμορφώσεις τον χαρακτήρα σου και τα talent points είναι περιορισμένα.Καλό είναι αυτό γιατί το παιχνίδι προωθείται ότι έχει υψηλό replay value και έτσι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και τα άλλα playthroughs.
Πάντως νιώθω ότι δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τα mutagens,me alchemy έχω ασχοληθεί λίγο και τώρα έχω αρχίσει να προσέχω recipes.
Τώρα απλά βολοδέρνω στην flotsam.Μαζεύω ότι βρω μπροστά μου,μιλάω σε όλους και προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια στην πόλη.Αρκετά περίπλοκη πόλη πάντως,όχι γιατί είναι μεγάλη αλλά επειδή θυμίζει κανονική πόλη,με στενά,σοκάκια,ορόφους στα κτίρια,πολλά δωμάτια που είναι δύσκολο να τα δεις όλα μονομιάς.Από τα λίγα παιχνίδια που έχουν τόσο ρεαλιστικό περιβάλλον.Νίκησα σε αγώνες ξύλου και μπρα ντε φερ.Με ζάρια δεν ασχολήθηκα ακόμα.
Μια ακόμα ερώτηση.Όταν αγοράσεις μια recipe αυτή δεν εξαφανίζεται από τις λίστες των εμπόρων;Είναι δυνατό δηλαδή να ξανααγοράσεις μια που ήδη έχεις;Νομίζω ότι ένας έμπορος είχε μία που είχα αγοράσει και μου κακοφάνηκε λίγο-θα πρέπει να κάνω scroll στην δική μου λίστα για να δω αν έχω κάτι ή όχι προτού το αγοράσω και δεν μου άρεσε σαν ιδέα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Δεν ξέρω τώρα περιμένω να νυχτώσει για να εμφανιστούν αλλά για κάποιο λόγο πρώτα μίλησα μαζί τους, παρέκαμψα τελείως τις πληροφορίες που σου δίνει η πόρνη( βασικά απλώς έκοβα βόλτες στη γύρω περιοχή και ξαφνικά είδα την καλύβα και την παραλία και μίλησα σε μία από τις sisters), κατέβηκα στο υπόγειο και βρήκα τη μυστική πόρτα και κατόπιν εμφανίζονται τρία θαυμαστικά για να συνεχίσω την quest αλλά στο σημείο που βρίσκονται πλέον δεν υπάρχει κάτι( ένα στο cemetery, ένα στην hut kαι ένα στην παραλία... weird) Tελικά μίλησα στον crapper και δώσαμε ρνβ στην παραλία και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει- αν γίνει.
Για τα daggers, ναι με roll 200% καλύπτεις αποστάσεις αλλά και πάλι imo τα daggers σου προσφέρουν μια ευελιξία στο crowd control. πχ έξω από το Flotsam σε μια υποαποστολή μου την πέσανε 4-5 humans και οκ μόνο το Quen δε σε σώζει, ούτε και το roll γιατί ήταν περιορισμένος ο χώρος. Οπότε τους πήγαινα έναν έναν και κρατούσα τους υπόλοιπους μακριά με daggers. Αλλά είπαμε το battle system είναι τέτοιο που σου δίνει πολλές δυνατότητες, δεν είναι κάτι λάθος ή σωστό.
Πάντως νιώθω ότι δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τα mutagens,me alchemy έχω ασχοληθεί λίγο και τώρα έχω αρχίσει να προσέχω recipes.
Τώρα απλά βολοδέρνω στην flotsam.Μαζεύω ότι βρω μπροστά μου,μιλάω σε όλους και προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια στην πόλη.Αρκετά περίπλοκη πόλη πάντως,όχι γιατί είναι μεγάλη αλλά επειδή θυμίζει κανονική πόλη,με στενά,σοκάκια,ορόφους στα κτίρια,πολλά δωμάτια που είναι δύσκολο να τα δεις όλα μονομιάς.Από τα λίγα παιχνίδια που έχουν τόσο ρεαλιστικό περιβάλλον.Νίκησα σε αγώνες ξύλου και μπρα ντε φερ.Με ζάρια δεν ασχολήθηκα ακόμα.
Αυτό για τις formulas ισχύει οπότε προσοχή. Πριν λίγο αγόρασα καποια potion και oil formulas και ειχα από τη μία πλευρά ανοιχτή τη δική μου λίστα και από την άλλη τη λίστα του πωλητή. Είναι λίγο άβολο αλλά δε θα σε απασχολεί ιδιαίτερα μόλς το συνηθίσεις, trust me.
Mε τα ζάρια νικάς αν φέρεις τριά ίδια- με τέσσερα σκοτώνεις και με 5 απλά είσαι θεός. Επίσης κάτι παίζει και με ζευγάρια αλλά κι εγώ ρώτησα τη γυναίκα που ξέρει ποκερ εγώ είμαι άσχετοςΕπίσης save πριν τον αγώνα και reload καπάκι αν χάσεις. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για γρήγορα Orens πέρα από τα υλικά που προκύπτουν από κυνήγι Nekkers etc είναι το μπρα ντε φερ και oι αγώνες ξύλου. Με τα υλικά μην καίγεσαι και πολύ πάντως. Σου το λέω γιατί τις πρώτες ώρες μάζευα τα πάντα και οκ 300 κιλά μπορείς να κουβαλάς αλλά εξαντλούνται για την πλάκα. timber, iron ore, cloth και leather βρίσκεις πολύ εύκολα και συνέχεια. Βέβαια εγώ είχα αδειάσει 100 cloth, 150 twine και κάμποση ξυλεία στο storage για παν ενδεχόμενο... xD
Comment
-
Τελειώσαμε και επίσημα. Ακολουθούν spoilers οπότε θα τα βάλω εντός spoiler tags.
Ολοκλήρωσα το game, παράτησα τον Roche και έσωσα την Triss, σκότωσα τον δράκο, άφησα και τη Sile να πεθάνει μετά το σαμποτάζ που έκανε ο Letho, σκότωσα και τον Letho ενώ ήπια και μια vodka for old time's sake. Νομίζω ήμουν lvl 34 και είχα τρία talents αχρησιμοποίητα μεχρι τέλους και πριν τη μάχη με το δράκο έβαλα και τα μοναδικά mutagens. Η μάχη με το δράκο μου φάνηκε αρκετά cheap στη λογική. Οk ήταν φαινομενικά απλό το pattern αλλά κάτι το περίεργο evade, κάτι η πραγματικά τρελή κάμερα και απουσία lock-on μου σπάσανε τα νέυρα. Πάντως τολμώ να πω, πως εξαιρουμένης της μάχης με το δράκο και αυτής με τον Operator το game δε με δυσκόλεψε ιδιαίτερα-πιο σωστά δε με δυσκόλεψε παρά ελάχιστα- μόλις έμαθα πώς να παίζω. Επίσης τον Operator μετά από 10 retries τον έβγαλα με instant kill.
Tο σενάριο ήταν απίστευτο, πραγματικά πλουσιότατο και όχι αν και καταλαβαίνω γιατί αρκετοί χαλάστηκαν από το endgame, imo δεν του έλειπε κάτι. Ίσα ίσα που πλέον υπάρχει ένα υποβαθρο για να χτίσει το 3. Και μιλάμε για τεράστιες εξελίξεις. Εν τω μεταξύ κάτι διάβασα για 16 τερματισμούς οπότε μάλλον σηκώνω μανίκια. Σκέφτομαι να ξαναφορτώσω το save πριν επιλέξω να αφήσω τον Roche. Τέλος πάντων, καταπληκτικό role playing game, για εμένα το καλύτερο στο 360. Ακόμη και το αγαπημένο μου Mass Effect απλά δεν στέκεται μπροστά στο σύμπαν του Witcher. Mature game, όχι γιατί έχει βία, γυμνό κτλ αλλά γιατί απαιτεί να σκαμπάζεις πέντε πράγματα όταν διαβάζεις τους διαλόγους, τα βιβλία και το journal εντός του game και έτσι σου ξεδιπλώνει τον κόσμο του αριστοτεχνικά. Geralt of Rivia i salute you και πραγματικά παρά τα όποια ελαττώματα τεχνικής φύσης στο 360( αυτό το texture pop-in σε μερικά cut scenes δεν παλεύεται ώρες ώρες) παίρνει 10αράκι στο νερό. Τώρα να δούμε πού στα κομμάτια θα βρω χρόνο να πάω για δεύτερο playthrough στο Dark επίπεδο δυσκολίας. Πλάκα πλάκα το Hard είναι το normal, αν έχετε στόχο να διασκεδάσετε στο πρώτο playthrough κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και μην παίξτε στο normal. Χαρακτηριστικό πως είχα περισσευούμενα 8 talent points και είχα ξεχάσει αν τα κατανείμω και δεν είχα κανένα πρόβλημα στις μάχες.
Comment
-
Για το τρίτο κεφάλαιο, η Εnhanced Edition προσθέτει 4+ παραπάνω ώρες gameplay. Το πρόβλημα πιο πριν δεν ήταν το κλείσιμο της ιστορίας μα το λίγο περιεχόμενο, πράγμα που διορθώθηκε. Επίσης δεν ξέρω αν έφτιαξες κάτι περίεργες πανοπλίες τύπου Blasphemer's Outfit κλπ, οι οποίες είναι unbalancing. Από θέμα δυσκολίας έχει γίνει μεγάλο tweaking από τη στιγμή του launch, θυμάμαι τον πρόλογο στο hard να είναι απάλευτος, μου πήρε 6 ώρες να τον τελειώσω.
Για το τι έκανες, έκανα ακριβώς τα ίδια αλλά
σκέφτομαι να φτιάξω save που ο Letho να είναι ζωντανός, μπορεί να φορτώθηκα τις ενέργειές του αλλά ο ίδιος δεν είχε στραφεί εναντίον μου.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ξαναφόρτωσα το save πριν τo δράκο και έκανα τις αντίθετες επιλογές, όπως και με τον Letho.
Τίτε ήμουν 34lvl, Vran armour με 3 magic ward enhancements, Εlder Blood Boots, Superb Nilfgardian Leather trousers, Elder Blood Gauntlets σαν Silver Sword το Addan Deith και το Steel Sword το Caerme. Είναι όντως πολύ καλός εξοπλισμός αλλά τπτ που δε βρίσκεις ή δεν μπορείς να κάνεις craft. Βασικά όλα τα έκανα craft εκτός από το Addan Deith που το βρήκα στα Loc Muinne Sewers νομίζω. Επίσης ξαναπαίζοντας τη μάχη που ανέφερα στα spoilers δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης για ό,τι λες στα spoilers
Ουσιαστικά έχεις δίκιο. Αν ήθελα κάποιον να σκοτώσω θα ήταν ο Henselt αλλά και πάλι για προφανείς λόγους δεν το έκανα- δλδ δεν άφησα τον Roche να το κάνει. Πάντως ένα final confrontation με τον Letho έπρεπε να γίνει, imo α λα western. Σοβαρά τώρα είναι ακόμη μία από τις δύσκολες αποφάσεις που καλείται κανείς να πάρει. Επίσης δύσκολη απόφαση ήταν το αν θα σκοτώσεις ή όχι τον δράκο. Με την Sile τελικά, ακόμη και αν την αφήσεις να ζήσει, βρίσκει ακόμη πιο φρικτό θάνατο κατά τον Letho και όπως ενημερώνεσαι και στον τερματισμό που μιλάει ο Dandelion
Comment
-
Sinclair ωραίος και ευχαριστώ για την απάντησή σου.Τώρα την είδα.:xp:
Παιδιά έχω πρόβλημα.Νομίζω ότι έπεσα σε bug και δεν μπορώ να προχωρήσω το παιχνίδι.Είμαι στο σημείο που μίλησα στον loredo και πρέπει να πάω να βρω την μάγισσα για να πολεμήσουμε το kayran.Έχω φτιάξει το potion και το journal μου λέει είτε να πάω να φτιάξω το potion είτε να πάω να βρω την lise για να πάμε στο τέρας.Ακολουθώ το βελάκι στο quest tracker στον χάρτη και με βγάζει στο πανδοχείο χωρίς να είναι εκεί η lise.Γενικά έχω ψάξει όλο το χωριό και τα περίχωρα μαζί με την φωλιά του kayran αλλά δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη όπου και να πάω.Καμιά ιδέα για το που πρέπει να πάω;Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω από την αρχή το παιχνίδι!
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Στο πανδοχείο έχει και πάνω όροφο και εκεί βρίσκεται το δωμάτιο της Sile. Έξω από το πανδοχείο, ή δίπλα, υπάρχει μία σκάλα και ανεβαίνεις και βρίσκεσαι μπροστά σε δύο πόρτες, η αριστερή είναι της Sile ;)
Comment
-
Ε λογικό είναι. Δυστυχώς το θαυμαστικό πολλές φορές σε μπερδεύει μιας και εμφανίζεται στη θέση ενός κτιρίου αλλά δεν αλλάζει ανάλογα με τον όροφο. Κι εμένα με έχει μπερδέψει σε άλλες περιπτώσεις. Με το Kayran, υπομονή, evade και θα βγει. ;)
ΕDIT:
Mην ξεχάσεις πριν μπεις στη μάχη να βάλεις το potion που έφτιαξες!!
Comment
Comment